Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaaa offf her dr öncesi süper geriliyorum, cmt günü dr randevum, of birde siz midem bulanıyor diyince hepten işgilleniyorum, benim ağrım var az az sarı akıntım var sonracıma bazen bulanıyor ama hiç halim ve iştahım yok .

ayyy çok kotu yaa asağı nasıl indiğini bilememişsindir...

benim kardeşimde dedi abla kan verince acımıyo mu diyeee

sen anlamazsın dedim o benim hobimm.. boş zamanlarda kanda beta hcg baktırmaya bayılırımmm

tam ne kadar oldu senin arkadaşımmm

oyyy oyyy oyyy egenin kardeşide geliyo hani benim kızımın kardeşi((

:)))) canım alinciğim yaa çok sevindim senin yazdıklarını takip ediyorum hep şöyle oldu tamam (adın gökçeydi yanlış hatırlamıyorsam) gökçe hamile sen bişey yazıyosun yaa hayır olmadı sen tekrar yazıyosun yuppy diyorum tekrar yazıyosun üzülüyorum vayyy bee harbiden kandırıkçı çıktı bu yaramaz yaaa...biz sana gösteririz hele annen bir kucağına alsın seni:)))

canım çok çok sevindim hadi bakalım ayağını sürüklede kızımın kardeşide gelsin bende sürükleyeyimki bütün topik bebişlerle dolsun...

aminnn inşallah, hep birlikte görürüz, temmuz ayıda topikçek çok uğurlu geçsin inşaallah. ben yatıyorum bu arada herkese iyi geceler, öptüm

iyi geceler canım sanada dikkatli yat bebiş rahatsız olmasın aman haa artık onları düşünüyoruz sizi değil:)) öptüm canım..

cezacığım tebrik ederim çok güzel yaaa bu senin için müthiş birşeydir şimdi sen bu gazla bide göbüşüne kadroluyu yerleştirirsin... bizide daha çok mutlu edersin:))))

evet gökçe canımmm.. ayy sürüklerim hatta öyle sürüklerim kiii hiç kaldırmam havayaa

hadi bakalım sizsiz tadı yokkk..dökülün birer birerr.. bu arada burası süper bereketlii sürekli hamiş haberi aldık

canım nolursun rahat ol olamıyosun biliyorum ama!!benim bi ark midesi hiç bulanmadı 9.haftadan sonra başladı kız hiç ümitli değildi ama bebiş şimdi 16 haftalık üzme kendini büyütcez bebişlerimizi

adamım ya öptm seni şimdi benim ultrason hobim başladı

Son düzenleme:
Tam kaç ay geçti canım? Bir de nedeni belli mi? Genelde pıhtılaşma problemi oluyor sende çıktı mı? Gerçi kısmet olmayınca olmuyor. Benim 25 haftalık bir kayıbım var geçen sene 22 haziranda doğum yaptım. Pıhtılaşma sorunum da çıktı. Bunda hamile kalmadan coraspin, progestan, folbiol kullandım. Hamile olduğum resmileştiği gün innohep 0.45 lik iğneye başladım. Ama 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü ve lekem başlayınca kese bozulmuş diye kürtaj oldum. Allah herkese zamanlı sıhhatli bebekler nasip etsin...

2 haziranda düşük yaptım canım daha 2 haftalık ama ben hala o günde yaşıorum 3 hafta önce bu saatlerde filan diye geriye dönüp duruyorum 1 eylüle kadar korunmam lazımmış hiç istemiyorum korunmak yine hazır hissediorum kendimi ama rahimin toparlanması gerekio sanırım normal doğumla aldılar senin gibi o hastanenin kaloriferinin yağlı boyasoını tırnaklarımla kazıdım şimdi evimde perdelerime bakamıorum hastanede yatağım cam dibindeydi hep perdelere baktım da:)şimdi daha iyiyim şükür ama bunun acısı hiç geçmeyecek sanırım oğlumun mezarı bile oldu koca adam gibi kefenlediler gömdüler mezar yaptılar adını koydular şefaatçimiz olsun onlar bizim ahirette inşallah

senemcim sen candaşla görüşebildin mi abaca :)
Az önce konuştuk telefonda, yarın için sözleştik.Yarın akşam oturmaya gelecekler Öhömmmm! İlk izlenimler : Çok hoş bir ses tonu var, çok samimi ve sıcak buradaki gibi Foto çekiliriz gelince bol bol artık

Yok canım ya, benim de 6.haftadan sonra yavaş yavaş, çok seyrek olarak başladı. Gerçi kayınvalidem teşhisi koydu "daha bulanmaz!" diye ama 8. Haftada tavan yaptı resmen. Ama hiç midesi bulanmadan hamilelik geçiren de o kadar çok insan var ki... İlk zamanlar halsizlik ve iştahsızlık daha belirgin oluyor.

Canım ben de öyle. Geçen sene 25 haftalık doğan 22 Haziranda doğdu. O günü nasıl geçiririm kara kara derken, bir de genetikte kız olduğu belli olan bebeğimin serklaj haftalarıydı. Kafam bir oğlumda bir kızımda... Bu aya niyetlendik ama olmaz her halde. Eşim yoğun, yorgun beni gözü bile görmüyor desem yeridir. Ben de artık ısrar etmemeye karar verdim her şeyi ben düşünüyorum. Tartışıyoruz gerekli gereksiz bu sefer. Senin acın çok taze. Canım belki açıklamışsındır ama tam kaç haftalık kaybettin ve neden? Ne gibi tetkikler istendi. Ben rahim filmi, histeroskopi çektirdim, rahimağzı uzunluğu ölçüldü. Pıhtlaşmaya bakıldı. Bunda da gebelik ürünleri genetiğe ve patolojiye gönderildi. Burada paylaşırsak birbirimize fikir vermiş oluruz...

mrb kızlar bende tüp bebek sonucu kamile kaldım ama bebegim 7 haftalık oldu ve kesenin içinde bebek gözükmüyor pazartesi tekrar bakcak doktor gene gözükmezse alalım dedi ve ben çok korkuyorum hem kürtaj olmaktan hemde bidaha hamile kalamamaktan bizim 6 ay sonra bile deneme şansımız yok bi daha tüp bebek ne zaman yapırırım bilmiyorum malum maliyetli bir iş ne yapcagımı bilmiyorum inşallah bebegimi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…