- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.781
eveettt kızlar ben dün nöbetteykene oturdum düşündüm düşündüm kan verme zamanım geldi artık dedim bi test yaptıriiyim dedimdruma gitmeye karar verdim neyse nöbetten çıkıp gittik eşimle ben harap bitap tabiii.sonra benim dr ultrasonla baktı ve ben embriyo göremiyorum dedi yıkıldım bi an ama vajinal bakmadı bide radyoloji uzmanı detaylı baksın dedi biz indik aşağıyaaa ben iki göz iki çeşme tabi üstten baktıı ben bi hareketlilik görüyorum dedi nasıl embriyo yok dedi bi de vajinal bakalım deyince ben nasıl soyunduğumu bile hatırlamıyorum neyse teyzoşlar eveetttttt yavrum ordaydııııı ay nasıl ağladık ya bi de beni tanıyolardı ordakiler ilkini de biliyolardıya bu habere çoook sevindilerrr evetttt teyzoşlar büyüyorum artıkkkkkk kardeşlerimide bekliyorum haaaa ona göree
eveettt kızlar ben dün nöbetteykene oturdum düşündüm düşündüm kan verme zamanım geldi artık dedim bi test yaptıriiyim dedimdruma gitmeye karar verdim neyse nöbetten çıkıp gittik eşimle ben harap bitap tabiii.sonra benim dr ultrasonla baktı ve ben embriyo göremiyorum dedi yıkıldım bi an ama vajinal bakmadı bide radyoloji uzmanı detaylı baksın dedi biz indik aşağıyaaa ben iki göz iki çeşme tabi üstten baktıı ben bi hareketlilik görüyorum dedi nasıl embriyo yok dedi bi de vajinal bakalım deyince ben nasıl soyunduğumu bile hatırlamıyorum neyse teyzoşlar eveetttttt yavrum ordaydııııı ay nasıl ağladık ya bi de beni tanıyolardı ordakiler ilkini de biliyolardıya bu habere çoook sevindilerrr evetttt teyzoşlar büyüyorum artıkkkkkk kardeşlerimide bekliyorum haaaa ona göree
canım yaaa offf her dr öncesi süper geriliyorum, cmt günü dr randevum, of birde siz midem bulanıyor diyince hepten işgilleniyorum, benim ağrım var az az sarı akıntım var sonracıma bazen bulanıyor ama hiç halim ve iştahım yok .
tam ne kadar oldu senin arkadaşımmm
sanırım canım 7. haftadayız, bu cmt dr gidince soracağım ben kaç haftalık hamileyim diye
ahahaha sor bakalımmm
maşallah pıt pıt zamanı gelmiş yegeniminnn
ahahaha sor bakalımmm
maşallah pıt pıt zamanı gelmiş yegeniminnn[/QUOTEcanım sen nasıl oldun?kan testi yaptırdınmı
aminnn inşallah, hep birlikte görürüz, temmuz ayıda topikçek çok uğurlu geçsin inşaallah. ben yatıyorum bu arada herkese iyi geceler, öptüm
oyyy oyyy oyyy egenin kardeşide geliyo hani benim kızımın kardeşi((
:)))) canım alinciğim yaa çok sevindim senin yazdıklarını takip ediyorum hep şöyle oldu tamam (adın gökçeydi yanlış hatırlamıyorsam) gökçe hamile sen bişey yazıyosun yaa hayır olmadı sen tekrar yazıyosun yuppy diyorum tekrar yazıyosun üzülüyorum vayyy bee harbiden kandırıkçı çıktı bu yaramaz yaaa...biz sana gösteririz hele annen bir kucağına alsın seni:)))
canım çok çok sevindim hadi bakalım ayağını sürüklede kızımın kardeşide gelsin bende sürükleyeyimki bütün topikbebişlerle dolsun...
canım yaaa offf her dr öncesi süper geriliyorum, cmt günü dr randevum, of birde siz midem bulanıyor diyince hepten işgilleniyorum, benim ağrım var az az sarı akıntım var sonracıma bazen bulanıyor ama hiç halim ve iştahım yok .
ayyy çok kotu yaa asağı nasıl indiğini bilememişsindir...
benim kardeşimde dedi abla kan verince acımıyo mu diyeee
sen anlamazsın dedim o benim hobimm.. boş zamanlarda kanda beta hcg baktırmaya bayılırımmm
Az önce konuştuk telefonda, yarın için sözleştik.Yarın akşam oturmaya geleceklersenemcim sen candaşla görüşebildin mi abaca :)
2 haziranda düşük yaptım canım daha 2 haftalık ama ben hala o günde yaşıorum 3 hafta önce bu saatlerde filan diye geriye dönüp duruyorum 1 eylüle kadar korunmam lazımmış hiç istemiyorum korunmak yine hazır hissediorum kendimi ama rahimin toparlanması gerekio sanırım normal doğumla aldılar senin gibi o hastanenin kaloriferinin yağlı boyasoını tırnaklarımla kazıdım şimdi evimde perdelerime bakamıorum hastanede yatağım cam dibindeydi hep perdelere baktım da:)şimdi daha iyiyim şükür ama bunun acısı hiç geçmeyecek sanırım oğlumun mezarı bile oldu koca adam gibi kefenlediler gömdüler mezar yaptılar adını koydular şefaatçimiz olsun onlar bizim ahirette inşallah
Az önce konuştuk telefonda, yarın için sözleştik.Yarın akşam oturmaya geleceklerÖhömmmm! İlk izlenimler : Çok hoş bir ses tonu var, çok samimi ve sıcak buradaki gibi Foto çekiliriz gelince bol bol artık [/QUOTE
çekin tabi foto bol bol.bizdende slm söyle candasa. ay ne güzel burdan görüşüp sonrasında tanışmak.hadi bakalım siz keyfini çıkartın sohbetin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?