Canım ben de öyle. Geçen sene 25 haftalık doğan 22 Haziranda doğdu. O günü nasıl geçiririm kara kara derken, bir de genetikte kız olduğu belli olan bebeğimin serklaj haftalarıydı. Kafam bir oğlumda bir kızımda... Bu aya niyetlendik ama olmaz her halde. Eşim yoğun, yorgun beni gözü bile görmüyor desem yeridir. Ben de artık ısrar etmemeye karar verdim her şeyi ben düşünüyorum. Tartışıyoruz gerekli gereksiz bu sefer. Senin acın çok taze. Canım belki açıklamışsındır ama tam kaç haftalık kaybettin ve neden? Ne gibi tetkikler istendi. Ben rahim filmi, histeroskopi çektirdim, rahimağzı uzunluğu ölçüldü. Pıhtlaşmaya bakıldı. Bunda da gebelik ürünleri genetiğe ve patolojiye gönderildi. Burada paylaşırsak birbirimize fikir vermiş oluruz...
aselkuzum pren naber hiç ses soluk çıkmıor, pileo regl geldi mi
31 mayısta giitik doktora bi görsen yerinde durmuyodu velet 1 haziran gecesi fenalaştım 2 de hastanede doğumla düşük yaptım doktor şok oldu içerde kalan parçalar patolojiye gitti 21 hazirada alcaz sonuçları ne çıkacak bilmiyorum nedeni nedir bilmiorum insan soramıoda zaten neden ne diye Allahtan diyebiliorum kısmet değilmiş kaderciyim biraz ben 3 ay elime süpürge bile almadım düşünsene herşeyi annem kardeşim eşim yaptı ama urmayınca pamuklara sarmasalar nafile ben inanıorum hepimizin yüzü gülecek tekrar kimse umudunu kaybetmesin isyan etmesin kucağına alıp öleni de gördüm hastanede çok acı ama ne desek boş eşinle de üzmeyin birbirinizi herşeyin vakti vardır canım kadınlar neler çekio onlar bizi ne kadar anlayabilir ki kimyamız tamamen farklı
çok sevindim canım...seninki de çok kandırıkçı çıktı haaaa:)bizi kandırmak neymiş sen bi ara bizim yerimize göster...artık kulak mı çekersin cezamı verirsin bilemem:)
sizler nasılsınız kızlar?artık karşınızda kadrolu bir öğretmen var
öptm hepinizi
mrb kızlar bende tüp bebek sonucu kamile kaldım ama bebegim 7 haftalık oldu ve kesenin içinde bebek gözükmüyor pazartesi tekrar bakcak doktor gene gözükmezse alalım dedi ve ben çok korkuyorum hem kürtaj olmaktan hemde bidaha hamile kalamamaktan bizim 6 ay sonra bile deneme şansımız yok bi daha tüp bebek ne zaman yapırırım bilmiyorum malum maliyetli bir iş ne yapcagımı bilmiyorum inşallah bebegimi görürüm
Canım 12-13 haftalıktı o zaman. Kan değerlerin nasıl onlara da baktır. Çok büyük hafta değil sanırım o zaman doğum yaptırıldığını bilmiyordum. Suni sancı veriliyor sanırım. İnşallah sonuçlar iyi çıkar. İlk hamileliğindi sanırım. DEDİĞİN GİBİ HEP YATSAN DA KISMETİNDE YOKSA OLMUYOR. Benim kaygım nedeninin belli olmaması. İhtimallere çözüm üretmemize rağmen yine olumsuzlukla sonuçlanması. Her şey Allah'tan tabi...
kızlar bugun kesemizi gördükkk...
ben dr a gittim erken diye usg ye sokmuyolar genelde ama bu soktu. gördük, dedim açık söylym ben aynı seyleri yasamaktan korkuyorum oglum oldugu için hiç test yapmıyolar dedim.. o da ikinci gebelikle alakası yok pıhtılaşmada enfeksiyon yüzünden ölmede olabilir 2. gebelikte dedi yarın bunların testlerini yapcak inş güzel çıkar.
Az önce konuştuk telefonda, yarın için sözleştik.Yarın akşam oturmaya geleceklerÖhömmmm! İlk izlenimler : Çok hoş bir ses tonu var, çok samimi ve sıcak buradaki gibi Foto çekiliriz gelince bol bol artık
mrb kızlar bende tüp bebek sonucu kamile kaldım ama bebegim 7 haftalık oldu ve kesenin içinde bebek gözükmüyor pazartesi tekrar bakcak doktor gene gözükmezse alalım dedi ve ben çok korkuyorum hem kürtaj olmaktan hemde bidaha hamile kalamamaktan bizim 6 ay sonra bile deneme şansımız yok bi daha tüp bebek ne zaman yapırırım bilmiyorum malum maliyetli bir iş ne yapcagımı bilmiyorum inşallah bebegimi görürüm
canım 15 haftasına girmişti valla normal doğumla düşürdüm işte kürtajla filan değil hastaneye gittimdede yaşıodu ama yerinden çıkmış işte tuaf şeyler ilk bebeğimdi acemilik bundan sonra kısmet olursa dahamı rahat olurum dahamı korkarım naısl olur aynı şeyleri yaşamakan çok korkuyorum benim zaten sancım vardı kasıklarımda doğum sancısı gibiymiş doğumdan daha zormuş
Canım küçük bebek değilmiş, kanda ve idrarda enfeksiyon çıkmış mıydı? Şayet çıkmadıysa yeni gebelik için rahim ağzı yetmezliği üzerinde de durmanı tavsiye ederim. Rahimağzı uzunluğunu ölçtür hamile değilken de hamileyken de ölçtür bence. Risk varsa rahimağzına 12-13. haftalarda dikiş atılıyor bebek yerçekimine maruz kalıp düşmesin diye. Zor bir durum Allah kimseye bir daha yaşatmasın bu acıları...
alin ayağını sürtecek seninde şirinenin çok güzel bir kardeşi gelecek :)
anam inşallah ya sağlıkla kucağımıza alsak topikçek inşallah inşallahcanım nolursun rahat ol olamıyosun biliyorum ama!!benim bi ark midesi hiç bulanmadı 9.haftadan sonra başladı kız hiç ümitli değildi ama bebiş şimdi 16 haftalık üzme kendini büyütcez bebişlerimizi
Az önce konuştuk telefonda, yarın için sözleştik.Yarın akşam oturmaya geleceklerÖhömmmm! İlk izlenimler : Çok hoş bir ses tonu var, çok samimi ve sıcak buradaki gibi Foto çekiliriz gelince bol bol artık
Yok canım ya, benim de 6.haftadan sonra yavaş yavaş, çok seyrek olarak başladı. Gerçi kayınvalidem teşhisi koydu "daha bulanmaz!" diye ama8. Haftada tavan yaptı resmen. Ama hiç midesi bulanmadan hamilelik geçiren de o kadar çok insan var ki... İlk zamanlar halsizlik ve iştahsızlık daha belirgin oluyor.
evet bakalım cmt olsunda hayır olsun durumundayım, ayyyy ciddden çok heyecanlandım tutum tutum tutumm, ayy ama varya ben cuma cmt günü girememe nete annnaemde kalacağım, eşim şehir dışına gidiyor cmt sabah gelecek bende evde tek kalmıyım dedim . w
ay be::))) ben diyordum bodrma gelcem diye candaşa nasip oldu
cezaaaa ay ben destina tebrik edince anladım çok ama çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun, bu şans seni bırakmasın.
pileo canım ya 1 hafta çok :) 3 gün geçsin yap bea :) belkim seninkide kandırıkçıdır.
canım 15 haftasına girmişti valla normal doğumla düşürdüm işte kürtajla filan değil hastaneye gittimdede yaşıodu ama yerinden çıkmış işte tuaf şeyler ilk bebeğimdi acemilik bundan sonra kısmet olursa dahamı rahat olurum dahamı korkarım naısl olur aynı şeyleri yaşamakan çok korkuyorum benim zaten sancım vardı kasıklarımda doğum sancısı gibiymiş doğumdan daha zormuş
canım geçmiş olsun benim bebğimde 14 haftalıktı kürtaj olduğumda hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık ve daha sonrasında aynı şeyleri yaşamak korkusunu dahi... ama allah yardımcımız oldu seninde olacaktır ve zaman gerçekten herieyin ilacı 5 ay olacak kürtaj olalı şu anda daha rahatım korkularım azaldı belkide hamile olmadığım içindir olunca tabiiki birazda olsa düşünecektir insan ama burada hamile arkadaşlar çoğaldıkça onlar korkularımızı yenmemize ve bize umut oluyorlar... ben hiç korunmadım ve hep umutluyum allahımın izniyle bi gün ne zaman bilemem ama bigün göbüşüm dolacak buna inanıyorum..umarım seninde gönlüne göre verir allahım büyük...
yok canım knada hiç bişey çıkmamıştı ikili testte normaldi doktorum onu söledi zaten yeni gebelik olmadan önce rahmini bakıcaz dikmek zorunda kalabiliriz eğer toparlanmamışsa dedi Rabbim hepimize sabr versin bol bol hiç bişey kafaya takmamak lazım bu hayatta ölüm diye bişey var
canım geçmiş olsun benim bebğimde 14 haftalıktı kürtaj olduğumda hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık ve daha sonrasında aynı şeyleri yaşamak korkusunu dahi... ama allah yardımcımız oldu seninde olacaktır ve zaman gerçekten herieyin ilacı 5 ay olacak kürtaj olalı şu anda daha rahatım korkularım azaldı belkide hamile olmadığım içindir olunca tabiiki birazda olsa düşünecektir insan ama burada hamile arkadaşlar çoğaldıkça onlar korkularımızı yenmemize ve bize umut oluyorlar... ben hiç korunmadım ve hep umutluyum allahımın izniyle bi gün ne zaman bilemem ama bigün göbüşüm dolacak buna inanıyorum..umarım seninde gönlüne göre verir allahım büyük...
eveettt kızlar ben dün nöbetteykene oturdum düşündüm düşündüm kan verme zamanım geldi artık dedim bi test yaptıriiyim dedimdruma gitmeye karar verdim neyse nöbetten çıkıp gittik eşimle ben harap bitap tabiii.sonra benim dr ultrasonla baktı ve ben embriyo göremiyorum dedi yıkıldım bi an ama vajinal bakmadı bide radyoloji uzmanı detaylı baksın dedi biz indik aşağıyaaa ben iki göz iki çeşme tabi üstten baktıı ben bi hareketlilik görüyorum dedi nasıl embriyo yok dedi bi de vajinal bakalım deyince ben nasıl soyunduğumu bile hatırlamıyorum neyse teyzoşlar eveetttttt yavrum ordaydııııı ay nasıl ağladık ya bi de beni tanıyolardı ordakiler ilkini de biliyolardıya bu habere çoook sevindilerrr evetttt teyzoşlar büyüyorum artıkkkkkk kardeşlerimide bekliyorum haaaa ona göree
canım benim sağolasın o günden beri bu siteyi okuyup rahatlıyorum insan kendisinin yaşadıklarını yaşayanları görünce umud etmekten vazgeçmiyo kabus gibiydi herşey yavaş yavaş acı azalıyo Allahım hiç birimize yaşatmasın bu bi sınav diye düşünüorum şükür mü etcez isyanmı rabbim sınıyo bizleri o herşeyin en iyisini bilir ben buna inanıyorum vardır bi hayır diyecek bişey yok bilmeyen insanlar karnıma dokunup bebk napıo diye sormasalar keşke daha iyi olucam
Sorma geçen sene okulun son günü kanamam oldu. Sonrasında okula gitmedim. Birçok arkadaşın olaydan haberi olmamış. Okul açılıp okula başladığımda bazıları bebek nasıl, ne yapıyor dediler. Ben de o zaman anlatırken çok zorlandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?