Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb yasemindoğru ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimize, inşallah kötü gnlerimiz geride kaldı,
zaten biz hep diyoruz sizde takip ediyorsanız en zoru o kötü olayların olduğu gün ve sonrası o günleri geçirdikmi zaman hayat akıp gidiyor, elden keşke birşey gelse acılar büyük, burada eski kötü günleri anlattık bitti sonra şimdi yeni yeni hamile kalınca eskisi şöyleydi diyoruz ha birde bu arada tahmini doğum tarihiniz geldiği zaman kötü oluyoruz, artık olumsuz düşünmemeğe çalışıyoruz, herkes zaten korkuyor ya 2. bebeklerde de böyle olur mu diye o yüzden hayır diliyoruz, mevlam bir daha göstermesin kmseye, kimse bu yolda yarıda kalmasın, allah herksin tamamına erdirsin.

şimdi şunu yapıyoruz, korunma süreleriniz var mı? regl düzenli geldi mi sizde senem'in tablosuna katılın derim, resmen rotanınızı çevirmiş oluyorsunuz hepimize iyi geldi bu yöntem sizee de çok iyi gelecek inşallah.

tabi dışarıdan gelen bizi yıldırıcı faktörler kayınvalideler, görümceler, eltiler, gebeliğini gizleyip doğum yaptıktan sonra bize açıklayan akrabalar, aasla bir daha çocuğumuz olmayacak gibi davrananbizar ooo daha neler neler, millet patavatsız o nedemek miş ya sen niye benim karnımı elliyorsun arkadaş, bu kadar mı çiğ pişmemiş insanlar var, işte hayat kimi yaşıyor kimi kafa gezdiriyor, böyle bir hareket bana sevimli gelmiyor, :) kusura bakmayın. boşverin arkadaşlar bizim önümüzde uzun yollar var biz davamıza kenetlenelim.

ne işle uğraşıyorsunuz nerede yaşıyorsunuz, umarım sizede uğurlu gelir, ben diyorum bu topilk allahın izniyle TEMMUZ'da tavan yapacak :)

mevlam yar ve yardımcımız olsun bir akradaşında bebeği gözükmemiş, umarım görünür annesini korkuttuyla kalır.

sevgiler

chnb , canım evet cezayı onun için tebrik ettik.. sen neden pozitif düşünmüyosun at kafandaki negatifleri hayat daha güzel oluyor inan sende öğretmendin yanılmıyorsam ve bir çocuğunmu vardı yanlışsam kusura bakma karıştırıyorum çoğu zaman:))

yasemincim evet cahil insan çok çevremizde anlatamıyorsun boşver takma allah ıslahetsin...

pileo canım benim adetede 3-4 gün var ve belirtilerde yolda zaten:)) hayırlısı inşallah bi dahaki aya diyorum. artık alıştım bi dahaki aya demeye ne de olsa:)))

geçmiş olsun canım..
aynı şeyi bende yaşadım
şubat ayında tüp bebekle hamile kaldım..
7.hafta bebek yoktu kese gayet düzgün duruyordu..
tedbir için 1 hafta daha beklendi..
8. hafta durum değişmeyince önce ilaçla düşük yaptım..
plesanta kaldığı içinde kürtaj oldum..
inşallah senin durumun değişir ve meleğin seninledir..
kürtajdan korkma anestezi ile oluyor ve hiçbir ağrı hissetmiyorsun uyandığında...

hoşbulduk canım benim saolasın benim düşüğüm 2 haziran da oldu 1 eylüle kadar korunma sürecimiz var sorası allah kerim adetim ne zaman olur bilmiyorum ailen dışındaki tüm faktörleri duymucaksın insanlar gerçekten acaip anlam veremiorum üzmeyelim kendimiz inşallah herşey güzel olacak

cezacığım kadro almana sevindim darısı bekleyenlerin başına ben yumurta çatlatma dönemindeyim şu sıralar bakalım ne zaman çatlayacak onu belirleyince beklediğim günümü vereceğim. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

1 eylülde çok değilmişde çok geliyor bizim gözümüze göz açık kapıyınca geçer, zaten bu ay bitti, temmuzda piknikti, tatildi sohbetti derken geçer, ağustos ramazan zaten hoppp bayramda eylül zaten :) bomba sende başlarsın bizimle yumurtlama olaylarına.

taf kuzum tek geçerim seni bu alemde :) çalışmalar sular seller gibi geçsin, bereketli olsun.

destina inşallah yanlış yorumluyorsunda adet belirtileri değildir cicim,

kızlar bişey sorucam benim kanamam dindi 2 hafta önce düşük oldu ardıdan kalan parçalar için kürtaj temzilendi rahim kanama durdu fakat kahverengi akıntı gelio bu normalmi sizce doktoru o kadar aradımki adam bıktı benden:)

canım benim şöle olmuştu kanama 1. gün olmuştu sonra 18 gün daha kahverengi varlı yoklu akıntım olmuştu, ama miktarı çok değildi ama vardı, ama yabana da atmamak lazım derim ben. istersen biraz daha bekle amannn dr işin ne :)

doktoralara göre herşey normal be canım ben çok memnunum doktorumdan ama bursa da doktor arayan varsa hemennn tavsiye ederim adam mükemmel beni çok ii motive etti geç buldum kendisini inşallah yeni bebekte ona gidicem tekrar

Hoş bulduk sağ ol canım.Çok doğru sözler söylemişsin. Dediğin gibi, belki de malum olaylardan biri yaklaştığı içindir. 18 Haziran hastaneye yatmıştım, 22 Haziran bebeğim doğmuştu.

Bazı şeyler sormuşsun. Korunma süresi bir regl demişti. Oldui bitti. 5 hazirandı adetimin ilk günü. Normalde 28 günde bir olurdum. Kürtajı ilk gün kabul edersek 26 günde olmuş oldum. Bu aralar yumurtlama dönemim muhtemelen. Ya da birkaç gün içinde. Malum işte bizim sıkıntılar oluyor. 2 günde bir kuralı bizi zorluyor. Eşim yoğun yorgun. Bilmiyorum zaten normalde de öyle fazla düşkün değil. 2 günde bir deyince sıkıntı doğuyor. Tabloya alırsanız seviniriz tabi. İnşallah bu yaz herkes için verimli geçer...

Evet hatırladıkların doğru. Hatay'da öğretmenim. Pozitif niye düşünemiyorum bilmiyorum. Ailemden uzağım, burada belli şeyler daha sınırlı vs. Şükür bir oğlum var. Allah herkese nasip eder inşallah...İnşallah sen de adet olmazsın. Zaten belirtileri başta benzer oluyor. Umarım hamilesindir. Değilsen de umarım en tez zamanda olur.

Bence normal. Ama çok yoğunsa doktora sorabilirsin. Benim pembe geliyordu sonra kahverengi oldu ama 8 günde bitmişti.

Bu arada arkadaşlar bu gün aşırı meselesi için öneriniz var mı? Biz de hep sorun oluyor. Şükür Rabbim pek bekletmedi öncekilerde bir iki ayda hamile kalmıştım. Ama gerçekten sorun. 2 gün sonrası için kara kara düşünmeye başladım bile. Keçiboynuzu kürü filan dediler ama içmez öyle şeyler. Israr edince de kızar.

sagolun arkadaşlar moral verdiginiz için bilmiyorum ne düşüncegimi ne yapcagımı bilemiyorum başka doktorada gittim oda aynısını dedi yolk sacı gözüküyor ama bebek gözükmüyor doktor pazaertesi tekrar çagırdı ben yanlış yazmışım şu anda 7,5 8 haftalık daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum inşallah gözükür çok üzülüyorum kanamamda yok kullandıgım ilaçlardan dolayımı olmuyor bilmiyorum 4 gün öncede ilaçlarımı bıraktım beklemekten başka çarem yok

off kıyamam yaa inş görülür

[

Canım benim 10 Mayıs kürtaj oldum. 5 haziran adet gördüm. 3 doktor da rahim temiz bu ay deneyebilirsiniz dedi. Gerçi ovulasyon dönemim değişti mi bilmiyorum. Normalde 28 günde olurdum, kürtajı ilk gün sayarsak 26 günde olmuş oldum. Düşük başlangıcı ilk kanamayı sayarsak 28 gün. Ben de 2 gün öne 2 gün arkaya ekleyerek tahmin ediyorum. Akıntımda değişiklik yok henüz. Hayırlısıyla gelir inşallah bebişim... İsteyen herkesin de gelsin... Amin...

geçmiş olsun cnm sanada inş.kısa zamanda güzel haberlerini alırız

bekleyeyim dedim bide diş tedavisi falan uzun sürdü bnm de cnm bugünde yumurtlama günüm eşime dedim ama o da diyoki önce dr.a git muayneni ol dr. tamam dediğinde başlayalım bidaha canımız yanmasın diyo bakalım akşam konuşayım duruma göre gidimde bari dr.artık temmuzda başlarım bende çalışmlara

bu arada merhaba anne ve anne adaylarına

Canım beklemek gerçekten zor. Bana da 10 gün bekleyelim sen o arada folbiol,, coraspin, progestan ve innohep iğnene devam et dedi. Ben ettim. Bıraksam düşecek gibi geliyordu çünkü ilk düşüğümde ilaç kullanmamıştım düşmüştü kendiliğinden. Ama inşallah senin sonra oluşur çünkü yolk kesesi varmış. Benim yolk kesesi de oluşmamıştı. İnternetten araştırmıştım yolk kesesi yoksa hamilelik düşükle sonuçlanır diyordu. Senin varmış ne güzel bence acele etme zaten ilacı bırakmışsın. Düşecekse belirti verir, ağrı, lekelenme gibi... Allah yardımcın olsun.

İnşallah sen de sorun olmadan yeniden bir hamileleik yaşarsın....

yok hocam olur mu yaaa..merkezi okullar için yorum yapamam ama köy okulunda sınıf öğtr. olmak çok güzel bir duygu..

cezacığım tebrik ederim çok güzel yaaa bu senin için müthiş birşeydir şimdi sen bu gazla bide göbüşüne kadroluyu yerleştirirsin... bizide daha çok mutlu edersin:))))

kadrolu bebek istiyorum
inşallah canım..dönem kapannadam gelsin artık:)

senemcimmmmm benm şu bat'ı deiştrsek diorum dayanamadım 1ay daha
29 haziran canımcım

yok hocam olur mu yaaa..merkezi okullar için yorum yapamam ama köy okulunda sınıf öğtr. olmak çok güzel bir duygu..

Ben merkezde ilköğretimde 4.5 yıl Türkçe öğretmenliği yapmıştım sanki dertleri bitmiyor ve sürekli çözüm üretmek zorunda kalıyorsun. Lisede de ergen psikolojisi zor ama bir seneden sonra oturuşuyor sanki. Lise bana rahat geldi. Tabi sevmek önemli küçük çocuklarla zaman geçirmeyi seviyorsan zorlanmıyorsundur. Ben hep kitaplardan öğrendim oğlumu büyütmeyi, nasıl iletişim kurmam gerektiğini. Bazılarında içgüdüsel olarak gerçekleşiyor. Ama malesef ben de değil...

hadi gözün aydın güzelim.üzerinden bi yük kalmıştır. benim olmadı bu atamada( napalım bi dahaki alımı bekleyecez.

inşallah olur canım..ben sözşmeelliydim kadroya geçim..ii oldu.darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…