- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.821
mrb kızlar bende tüp bebek sonucu kamile kaldım ama bebegim 7 haftalık oldu ve kesenin içinde bebek gözükmüyor pazartesi tekrar bakcak doktor gene gözükmezse alalım dedi ve ben çok korkuyorum hem kürtaj olmaktan hemde bidaha hamile kalamamaktan bizim 6 ay sonra bile deneme şansımız yok bi daha tüp bebek ne zaman yapırırım bilmiyorum malum maliyetli bir iş ne yapcagımı bilmiyorum inşallah bebegimi görürüm
chnb yasemindoğru ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimize, inşallah kötü gnlerimiz geride kaldı,
zaten biz hep diyoruz sizde takip ediyorsanız en zoru o kötü olayların olduğu gün ve sonrası o günleri geçirdikmi zaman hayat akıp gidiyor, elden keşke birşey gelse acılar büyük, burada eski kötü günleri anlattık bitti sonra şimdi yeni yeni hamile kalınca eskisi şöyleydi diyoruz ha birde bu arada tahmini doğum tarihiniz geldiği zaman kötü oluyoruz, artık olumsuz düşünmemeğe çalışıyoruz, herkes zaten korkuyor ya 2. bebeklerde de böyle olur mu diye o yüzden hayır diliyoruz, mevlam bir daha göstermesin kmseye, kimse bu yolda yarıda kalmasın, allah herksin tamamına erdirsin.
şimdi şunu yapıyoruz, korunma süreleriniz var mı? regl düzenli geldi mi sizde senem'in tablosuna katılın derim, resmen rotanınızı çevirmiş oluyorsunuz hepimize iyi geldi bu yöntem sizee de çok iyi gelecek inşallah.
tabi dışarıdan gelen bizi yıldırıcı faktörler kayınvalideler, görümceler, eltiler, gebeliğini gizleyip doğum yaptıktan sonra bize açıklayan akrabalar, aasla bir daha çocuğumuz olmayacak gibi davrananbizar ooo daha neler neler, millet patavatsız o nedemek miş ya sen niye benim karnımı elliyorsun arkadaş, bu kadar mı çiğ pişmemiş insanlar var, işte hayat kimi yaşıyor kimi kafa gezdiriyor, böyle bir hareket bana sevimli gelmiyor, :) kusura bakmayın. boşverin arkadaşlar bizim önümüzde uzun yollar var biz davamıza kenetlenelim.
ne işle uğraşıyorsunuz nerede yaşıyorsunuz, umarım sizede uğurlu gelir, ben diyorum bu topilk allahın izniyle TEMMUZ'da tavan yapacak :)
mevlam yar ve yardımcımız olsun bir akradaşında bebeği gözükmemiş, umarım görünür annesini korkuttuyla kalır.
sevgiler
hoşbulduk canım benim saolasın benim düşüğüm 2 haziran da oldu 1 eylüle kadar korunma sürecimiz var sorası allah kerim adetim ne zaman olur bilmiyorum ailen dışındaki tüm faktörleri duymucaksın insanlar gerçekten acaip anlam veremiorum üzmeyelim kendimiz inşallah herşey güzel olacak
cezacığım kadro almana sevindim darısı bekleyenlerin başınaben yumurta çatlatma dönemindeyim şu sıralar bakalım ne zaman çatlayacak onu belirleyince beklediğim günümü vereceğim. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
kızlar bişey sorucam benim kanamam dindi 2 hafta önce düşük oldu ardıdan kalan parçalar için kürtaj temzilendi rahim kanama durdu fakat kahverengi akıntı gelio bu normalmi sizce doktoru o kadar aradımki adam bıktı benden:)
canım benim şöle olmuştu kanama 1. gün olmuştu sonra 18 gün daha kahverengi varlı yoklu akıntım olmuştu, ama miktarı çok değildi ama vardı, ama yabana da atmamak lazım derim ben. istersen biraz daha bekle amannn dr işin ne :)
chnb yasemindoğru ve diğer arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimize, inşallah kötü gnlerimiz geride kaldı,
zaten biz hep diyoruz sizde takip ediyorsanız en zoru o kötü olayların olduğu gün ve sonrası o günleri geçirdikmi zaman hayat akıp gidiyor, elden keşke birşey gelse acılar büyük, burada eski kötü günleri anlattık bitti sonra şimdi yeni yeni hamile kalınca eskisi şöyleydi diyoruz ha birde bu arada tahmini doğum tarihiniz geldiği zaman kötü oluyoruz, artık olumsuz düşünmemeğe çalışıyoruz, herkes zaten korkuyor ya 2. bebeklerde de böyle olur mu diye o yüzden hayır diliyoruz, mevlam bir daha göstermesin kmseye, kimse bu yolda yarıda kalmasın, allah herksin tamamına erdirsin.
şimdi şunu yapıyoruz, korunma süreleriniz var mı? regl düzenli geldi mi sizde senem'in tablosuna katılın derim, resmen rotanınızı çevirmiş oluyorsunuz hepimize iyi geldi bu yöntem sizee de çok iyi gelecek inşallah.
tabi dışarıdan gelen bizi yıldırıcı faktörler kayınvalideler, görümceler, eltiler, gebeliğini gizleyip doğum yaptıktan sonra bize açıklayan akrabalar, aasla bir daha çocuğumuz olmayacak gibi davrananbizar ooo daha neler neler, millet patavatsız o nedemek miş ya sen niye benim karnımı elliyorsun arkadaş, bu kadar mı çiğ pişmemiş insanlar var, işte hayat kimi yaşıyor kimi kafa gezdiriyor, böyle bir hareket bana sevimli gelmiyor, :) kusura bakmayın. boşverin arkadaşlar bizim önümüzde uzun yollar var biz davamıza kenetlenelim.
ne işle uğraşıyorsunuz nerede yaşıyorsunuz, umarım sizede uğurlu gelir, ben diyorum bu topilk allahın izniyle TEMMUZ'da tavan yapacak :)
mevlam yar ve yardımcımız olsun bir akradaşında bebeği gözükmemiş, umarım görünür annesini korkuttuyla kalır.
sevgiler
Evet hatırladıkların doğru. Hatay'da öğretmenim. Pozitif niye düşünemiyorum bilmiyorum. Ailemden uzağım, burada belli şeyler daha sınırlı vs. Şükür bir oğlum var. Allah herkese nasip eder inşallah...İnşallah sen de adet olmazsın. Zaten belirtileri başta benzer oluyor. Umarım hamilesindir. Değilsen de umarım en tez zamanda olur.chnb , canım evet cezayı onun için tebrik ettik.. sen neden pozitif düşünmüyosun at kafandaki negatifleri hayat daha güzel oluyor inan sende öğretmendin yanılmıyorsam ve bir çocuğunmu vardı yanlışsam kusura bakma karıştırıyorum çoğu zaman:))
yasemincim evet cahil insan çok çevremizde anlatamıyorsun boşver takma allah ıslahetsin...
pileo canım benim adetede 3-4 gün var ve belirtilerde yolda zaten:)) hayırlısı inşallah bi dahaki aya diyorum. artık alıştım bi dahaki aya demeye ne de olsa:)))
kızlar bişey sorucam benim kanamam dindi 2 hafta önce düşük oldu ardıdan kalan parçalar için kürtaj temzilendi rahim kanama durdu fakat kahverengi akıntı gelio bu normalmi sizce doktoru o kadar aradımki adam bıktı benden:)
bekle güzelim biraz daha. bu sitede bi yerde okumuştum dr alalım keseyi demiş kız bekledi 1 hafta daha mucize gibiydi dedi. bebek 8. ya da 9 haftasında göstermiş kendsini geç döllenmeymiş. inşallah seninde öyle olur kürtaja gerek kalmaz. başka bi dra da git 1 hafta sonra. hakkımızda hayırlısı olsun üzme şimdiden kendini.umarım güzel haber verirsin bize.
sagolun arkadaşlar moral verdiginiz için bilmiyorum ne düşüncegimi ne yapcagımı bilemiyorum başka doktorada gittim oda aynısını dedi yolk sacı gözüküyor ama bebek gözükmüyor doktor pazaertesi tekrar çagırdı ben yanlış yazmışım şu anda 7,5 8 haftalık daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum inşallah gözükür çok üzülüyorum kanamamda yok kullandıgım ilaçlardan dolayımı olmuyor bilmiyorum 4 gün öncede ilaçlarımı bıraktım beklemekten başka çarem yok
ooo canım geç bile kalmışsın şaka bir yanada her doktor farklı söylüyor bende 1 şubatta kürtaj oldum ve 3 buçuk aylıktı doktor korunmana gerek yok dedi bende ilk adetten sonra başladı çalışmalara ama ne gelen var ne giden( benimde 5 adet bitti bu hafta sonu 6 olucak belirtiler başladı bakalım kısmet kaçıncıda tutacak.. işte böyle... allah sana ve isteyen olmayan herkeze tez zamanda nasip eder inşallah..
sagolun arkadaşlar moral verdiginiz için bilmiyorum ne düşüncegimi ne yapcagımı bilemiyorum başka doktorada gittim oda aynısını dedi yolk sacı gözüküyor ama bebek gözükmüyor doktor pazaertesi tekrar çagırdı ben yanlış yazmışım şu anda 7,5 8 haftalık daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum inşallah gözükür çok üzülüyorum kanamamda yok kullandıgım ilaçlardan dolayımı olmuyor bilmiyorum 4 gün öncede ilaçlarımı bıraktım beklemekten başka çarem yok
[
geçmiş olsun cnm sanada inş.kısa zamanda güzel haberlerini alırız
bekleyeyim dedim bide diş tedavisi falan uzun sürdü bnm de cnm bugünde yumurtlama günüm eşime dedim ama o da diyoki önce dr.a git muayneni ol dr. tamam dediğinde başlayalım bidaha canımız yanmasın diyo bakalım akşam konuşayım duruma göre gidimde bari dr.artık temmuzda başlarım bende çalışmlara
bu arada merhaba anne ve anne adaylarına
Yok canım ya. Hızlı yazarken ben de dikkat edemiyorum zaman zaman... Bu arada ben de sınıf öğretmenliğini zor bulmuşumdur. O yüzden hiç tercihlerime yazmamıştım... Sanki küçüklerle uğraşmak daha zor ...
cezacığım tebrik ederim çok güzel yaaa bu senin için müthiş birşeydir şimdi sen bu gazla bide göbüşüne kadroluyu yerleştirirsin... bizide daha çok mutlu edersin:))))
yok hocam olur mu yaaa..merkezi okullar için yorum yapamam ama köy okulunda sınıf öğtr. olmak çok güzel bir duygu..
hadi gözün aydın güzelim.üzerinden bi yük kalmıştır. benim olmadı bu atamada( napalım bi dahaki alımı bekleyecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?