Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kollay gelsin o zamanateşinin hiç düşmemesinnnnnnnni diliyorum

aselkuzum hemen hemen aynı zamanlarda aynı nedenlerden kürtaj olduk,, seni özellikle yakından takip ettim bana ve belkide başka insanlara da umut oldun. kuzum Allahım nazarlardan saklasın. okdar ii biliyorum ki kalp atışı duymaya gidip ,doktor göremedim bide radyoloji uzmanımz baksın diince, o aşagı inişimi hiç unutamıyorum. Allahım hiç kimseye göstermesin, hayal kırıklığının ifadesi yok. çok dua ettm ve çok sevindm bu kez aşagı inince bebişini görmene...Rabbim isteyen herkese nasip etsin,hayırla sağlıkla kucağına al,Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah...... hadeeee darısıda bizeeeee

inşallah kızlar bu sefer görürüm benide zaten şu zamana kadar ayakta tutan yolk sacının olması o olmasa şimdiye aldırırdım heralde benim kese 16 mm 7,5 haftalık dedi doktor biyerde okudum birinin kesesi 16mm miş doktor 6 haftalık demiş nasıl oluyor anlamadım birde birşey sorcam bu geç döllenme tüp bebek içinde geçerlimi

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek........................................................................ ???????

Pollyannaa..........................................................................?????

taf...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

citaknuray...........................................................................28 HAZİRAN

Ladybugg............................................................................29 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Yeni arkadaşlar, günü geçenler, bilgilerinizi verin de güncelleyelim. Uğur treni bu binmeyen kalmasın kalkıyooooooooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:

Sağ ol ne güzel motive ettin bizi. Beklenmeyen adet tarihi 3 temmuz diyebiliriz. Teşekkür ederim yeniden...

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek........................................................................ ???????

Pollyannaa..........................................................................?????

taf...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

citaknuray...........................................................................28 HAZİRAN

Ladybugg............................................................................29 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
chnb...................................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Sağ ol canım... Bu korunmayacağız bu kaç günde belli olur ve neresi yapar? Sence gerekli mi? Bana niye yaptırın demediler dersin?
canım sen telde büyük hastaneleri ara, üniversite hastanesi de yapar. biz en son istanbul medicalde yaotırdık. kruger yöntemiyle olacak diye belirt. who'ya göre var, o geçerli değil pek.
sperm tahlili verirken 3-4 gün perhizli olmaı gerekiyor eşinin, yani boşalmamış olması. 2 ya da 5 olmasın. 2 de az çıkar, spermler ancak kendini yeniliyomuş, 5 gün olursa da hareketliliği vesaire azalıyormuş. ideal gün 3 ve 4 oluyor. aynı gün ya da en geç ertesi gün çıkıyor canım bu normal spermiyogramın sonucu.
senin daha önce çocuğun var diye istememiş olabilirler canım.

Canım ya eşim geçen düşükte o dönemlerde hep yorgundu. Hatta br seferinde ne olduğunu bile anlamadık. Acaba o seferden mi döllendi de düştü, kalitesiz sperm miydi diye kaygılarımız vardı. Bu seferde aynı şekilde oldu eşim ve ben yine kaygılıyız döllenme olduysa ya kalitesiz spermle olduysa diye. Vücut yorgunluğu sperm kalitesini etkiliyor mu acaba? İçimize yine kurt düştü. Hayırlısı Allah'tan.

amin bitanem amin çok zor durum Rabbim kimseye yaşatmasın o ilk durumumu.Çok şükür göründü bebeğim inşallah seninve diğer arkadaşlarında bebeğinide görücez.Ama ben bu 9 ayı nasıl geçircem bilmiyorum her dakika her saniye görmek istiyorum ne yapcam ben bilmiyorum ladyyy bi boş gebelik mağduru olarak beni en iyi sen anlarsınnn

chnb, canım benimde bir kızım var allah herkezin evladını kendine benimkinide bana bağışlasın... sağol canım inşallah tez zaman da kavuşuruz 2. bebişlere birincilerde birincilere:)) rahat olmamakta haklısın aileden uzak olmak şöyle bir düşündümde kötü ben çok yakınım valla evet bu konuda bişey diyemicem haklısın canım.. ama bak ben kürtajdan sonra çok çabuk toparlandım çünkü allahıma şükür bir kızım var beni üzgün görmek onuda üzüyordu onun için canımın içi için güçlü oldum ve çabuk atlattım...sende oğlun için pozitif olmaya çalış canım..

hello kity, öyle olsun bende isterdim cicim:)) ama kürtajdan sonraki adet belirtilerinin aynısı bu nedenle relaksım ellimde,çantamda,cebimde ped kırmızıları bekliyorum canım benim kırmızılar ben sizden değil siz benden korkun
n

ayyy çok sevindiiiim Allah tamamına erdirir inşallah aselciğim inşallah bizlere de böyle güzel haberler vermeyi nasip eder hayırlı zamanda hayırlısıyla

amin canım teşekkür ederim hepinizden en kısa zamanda güzel haberler bekliyorumm

bilemiyorum canım onu. siz içinizi ferah tututun.

kesinlikle kuzum kalbin pırpır durumunda dimi?????? ama olsun güzel heyecanlar bunlar Allahın izniyle kötü hiçbirşey olmıcak,,arada bi görki hem ultrasona daha az maruz kalsın hemde annesi özlesin onu
kucağına aldığın günleride paylaşacan ve bambaşka şehirlerde senin için dua eden,senin adına sevinen insanlar olcak burda

du bakalım güzelim daha kırmızıları görmedikki. hemen pes etmek yok.belirtiler belki bebeğe işarettir. oturup bir tabak dolusu fıstık yiyip aa midem bulanıyo hamilemiyim acep diyerek kendime belirti oluşturuyorum :)) yarın gelmezse kırmızılar cmtesi test yapacam daha fazla dayanamıyacam sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun.

her anne adayına bi ultrason cihazı lazım bence. kasım annelerindeykende söylüyodum bi tane eve alsak diye hep görmek istiyodum ama o zaman hevesten, mutluluktan, özlediğimdendi.. şimdi ise hamile olursam korkularımdan isterim...

senin az kalmış yap valla,bende yapcam 2hafta sonra,, yapa yapa anacım çifti görcez inşallah. ben bide tek çizgiyi çift görmeye başlıyom bazen..tek besbelli çizginin çift olduğunu falan iddia ediyorum
gebelik testi üreticilerini ihya ediyoruz valla

canım en baştan dedimki hatta eşime söz verdim.olaki regli olmazsam bekleyecem hatta 1 hafta bekleycem sonra test yapacam normal insanlar gibi:)) dra gittiğimde 5 haftalıksın desin bana. daha hiç test yapmadım bende kendime şaşırdım. doğrusu iyi sabrettim..eşim biraz önce diyoki sabah bi kan ver istersen dedim olmaz 3 gün daha bekliyecem 1 haftaydı 3 günüme düşürdün diyo :)) kızlar merak ediyo ondan dedim hakkımızda hayırlısı olsun.

ii demişsin pileo'cuğum lütfennnnn yarın olmadı engeç cumartesi mutlakaaaaaaaaa kan ver,,bak vermezsen darılırım
şaka bi yana bekliyoruz hayırlı haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…