cezacığım kadro almana sevindim darısı bekleyenlerin başınaben yumurta çatlatma dönemindeyim şu sıralar bakalım ne zaman çatlayacak onu belirleyince beklediğim günümü vereceğim. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek ........................................................................ ???????
Pollyannaa ..........................................................................?????
taf ...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
Sinua ...................................................................................19 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
passifloraa .......................................................................... 26 HAZİRAN
Ketenhelva ..........................................................................27 HAZİRAN
citaknuray ...........................................................................28 HAZİRAN
Ladybugg ............................................................................29 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................3 TEMMUZ
ceza83 ................................................................................6 TEMMUZ:
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
alin84 . ..
Yeni arkadaşlar, günü geçenler, bilgilerinizi verin de güncelleyelim. Uğur treni bu binmeyen kalmasın kalkıyooooooooooooooooooooooooooooo
Rica ederim Canım. Uğur getirsin inşallah.Sağ ol ne güzel motive ettin bizi. Beklenmeyen adet tarihi 3 temmuz diyebiliriz. Teşekkür ederim yeniden...
Rica ederim Canım. Uğur getirsin inşallah.
canım sen telde büyük hastaneleri ara, üniversite hastanesi de yapar. biz en son istanbul medicalde yaotırdık. kruger yöntemiyle olacak diye belirt. who'ya göre var, o geçerli değil pek.Sağ ol canım... Bu korunmayacağız bu kaç günde belli olur ve neresi yapar? Sence gerekli mi? Bana niye yaptırın demediler dersin?
canım sen telde büyük hastaneleri ara, üniversite hastanesi de yapar. biz en son istanbul medicalde yaotırdık. kruger yöntemiyle olacak diye belirt. who'ya göre var, o geçerli değil pek.
sperm tahlili verirken 3-4 gün perhizli olmaı gerekiyor eşinin, yani boşalmamış olması. 2 ya da 5 olmasın. 2 de az çıkar, spermler ancak kendini yeniliyomuş, 5 gün olursa da hareketliliği vesaire azalıyormuş. ideal gün 3 ve 4 oluyor. aynı gün ya da en geç ertesi gün çıkıyor canım bu normal spermiyogramın sonucu.
senin daha önce çocuğun var diye istememiş olabilirler canım.
aselkuzum hemen hemen aynı zamanlarda aynı nedenlerden kürtaj olduk,, seni özellikle yakından takip ettim bana ve belkide başka insanlara da umut oldun. kuzum Allahım nazarlardan saklasın. okdar ii biliyorum ki kalp atışı duymaya gidip ,doktor göremedim bide radyoloji uzmanımz baksın diince, o aşagı inişimi hiç unutamıyorum. Allahım hiç kimseye göstermesin, hayal kırıklığının ifadesi yok. çok dua ettm ve çok sevindm bu kez aşagı inince bebişini görmene...Rabbim isteyen herkese nasip etsin,hayırla sağlıkla kucağına al,Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah...... hadeeeedarısıda bizeeeee
ayyy çok sevindiiiim Allah tamamına erdirir inşallah aselciğiminşallah bizlere de böyle güzel haberler vermeyi nasip eder hayırlı zamanda hayırlısıyla
bilemiyorum canım onu. siz içinizi ferah tututun.Canım ya eşim geçen düşükte o dönemlerde hep yorgundu. Hatta br seferinde ne olduğunu bile anlamadık. Acaba o seferden mi döllendi de düştü, kalitesiz sperm miydi diye kaygılarımız vardı. Bu seferde aynı şekilde oldu eşim ve ben yine kaygılıyız döllenme olduysa ya kalitesiz spermle olduysa diye. Vücut yorgunluğu sperm kalitesini etkiliyor mu acaba? İçimize yine kurt düştü. Hayırlısı Allah'tan.
amin bitanem amin çok zor durum Rabbim kimseye yaşatmasın o ilk durumumu.Çok şükür göründü bebeğim inşallah seninve diğer arkadaşlarında bebeğinide görücez.Ama ben bu 9 ayı nasıl geçircem bilmiyorum her dakika her saniye görmek istiyorum ne yapcam ben bilmiyorum ladyyy bi boş gebelik mağduru olarak beni en iyi sen anlarsınnn
chnb , canım evet cezayı onun için tebrik ettik.. sen neden pozitif düşünmüyosun at kafandaki negatifleri hayat daha güzel oluyor inan sende öğretmendin yanılmıyorsam ve bir çocuğunmu vardı yanlışsam kusura bakma karıştırıyorum çoğu zaman:))
yasemincim evet cahil insan çok çevremizde anlatamıyorsun boşver takma allah ıslahetsin...
pileo canım benim adetede 3-4 gün var ve belirtilerde yolda zaten:)) hayırlısı inşallah bi dahaki aya diyorum. artık alıştım bi dahaki aya demeye ne de olsa:)))
amin bitanem amin çok zor durum Rabbim kimseye yaşatmasın o ilk durumumu.Çok şükür göründü bebeğim inşallah seninve diğer arkadaşlarında bebeğinide görücez.Ama ben bu 9 ayı nasıl geçircem bilmiyorum her dakika her saniye görmek istiyorum ne yapcam ben bilmiyorum ladyyy bi boş gebelik mağduru olarak beni en iyi sen anlarsınnn
du bakalım güzelim daha kırmızıları görmedikki. hemen pes etmek yok.belirtiler belki bebeğe işarettir. oturup bir tabak dolusu fıstık yiyip aa midem bulanıyo hamilemiyim acep diyerek kendime belirti oluşturuyorum :)) yarın gelmezse kırmızılar cmtesi test yapacam daha fazla dayanamıyacam sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun.
senin az kalmış yap valla,bende yapcam 2hafta sonra,, yapa yapa anacım çifti görcez inşallah. ben bide tek çizgiyi çift görmeye başlıyom bazen..tek besbelli çizginin çift olduğunu falan iddia ediyorum
gebelik testi üreticilerini ihya ediyoruz valla
canım en baştan dedimki hatta eşime söz verdim.olaki regli olmazsam bekleyecem hatta 1 hafta bekleycem sonra test yapacam normal insanlar gibi:)) dra gittiğimde 5 haftalıksın desin bana. daha hiç test yapmadım bende kendime şaşırdım. doğrusu iyi sabrettim..eşim biraz önce diyoki sabah bi kan ver istersen dedim olmaz 3 gün daha bekliyecem1 haftaydı 3 günüme düşürdün diyo :)) kızlar merak ediyo ondan dedim hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?