Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaa sanada geçmiş olsun geç olsun ama güö olmasın inşallh hepimiz için...inşallah tez zamanda olur stres yapma pozitif olmak çok önemli gerçekten en kötüsünde bile iyi düşün hep diyorum allahım sen önce olmayana isteyene ver benim bir tesellim var sonrada ikinciyi bana kısmet et yarabbim.. bende kürtaj için hastaneye yattığımda midem bulanıyordu ve canım acayip tost istiyordu:))kantinde tost yapmıyomuş zavallı annemde gidiyo her seferinde başka bişey getiriyordu hastanede öyle bir yerdeki dağın...yani bebğimi kaybediyordum ama hamilelik devam ediyordu allah bir daha yaşatmasın inşallah...bende 7 yıllık evliyim kızım korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra geldi..

çok şükür canım dün oldum. bu ay başlıyourz inşallah.

Sevindim adet olmana canım. Hayırlısıyla en tez zamanda hamile kalırsın. Ben bir türlü unutamıyorum oğlumu. Şükürler olsun diğer oğlum teselli oluyor bana. Psikoloja bir kez gittim. Nedense beni anlamayacaklar gibi geliyor. Ancak bu konularda uzman birini bulmak lazım bu şehirde zaten psikolog az uzman bulmak zor. Her şey Allah'tan biliyorum ama yine de çok üzülüyorum. Kabullenmiştim artık aslında ama yıl dönümü diye şimdi hiç aklımdan çıkmıyor. Küçük mezarına gitmek istiyorum çok zamandır gidemedim. Ama oğlumu götüremem. Onu birine bırakmam lazım. İşte böyle. İnşallah sen de yazmıştın. Bu sefer yine beraber ama başarılı bir hamileleik yaşarız...

inşallah canım. bizim acımızı ancak sağlıklı bir hamilelik dindirir.
canım bir de bende pıhtı kalmıştı küçük. kürtajdan sonra. doktor adetle beraber atılır dedi. inşallah atılır. acele edeyim derken sorun açmıyayım kendime diye haftaya çarşambaya istanbuldan bi doktordan randevu aldım. muhtemelen adetim biter. iyice tezmizlenmiş mi, diye farklı bir doktor baksın istedim.öyle içim daha rahat olcak. çünkü burdaki doktorum inatla ağustosa kadar korun dedi. onu mu dinliycem, zaten kolay olmuyor.

canımsın dur daha kırmızıları görmedinki hala ilk haber senden belkide seninkide alininki gibi ce-e yapar bize bellimi olur canımcığım...

onuda düşündüm dedim aylinde ce yaptı ama en aızndan onun değer 3,5 luydu benim 0.14 neyse artık bu arada 2, sırada sinua varmış sonrada sen. 2 nizde arkarkaya güzel haberler vereceksiniz inşallah

canım ya biliyorum ne söylesek boş. ben dün testte çıkmadı diye bi dolu ağladım gece uyuyamadım huzursuzluktan sabah erkenden kalkttım mutsuzum, surat düşük, enerjisizim. baktım midem bulanıyo tansiyonum düşmüş başım dönüyo. ne yaptım kendime yaptım bişeyi değiştiremiyorumki.evet kaybettiğim bebeğim hemen yerine gelsin istiyorum ama ha diyince olmuyomuş işte.üzlsekte, ağlsakta boş. sadece kendimizi yıpratıyoruz. veren Allah alan Allah.hayırlısı buymuş demekten başka ne geliyoki elden. demiyorumki hiç ağlama üzme kendini ama toparlan artık üzerinden ne kadar geçerse geçsin unutulmaz ama böylede hayat devam etmez. toparlanacazki meleklerimizin kardeşleri gelsin. allah sana bağışlasınki bi oğlun var. kendini bırakırsan böyle kim ilgilenecek onunla hadi artık toparlan geriye gitme artık.herşey güzel olacak inşallah ben inanıyorum :97:

Canım inan hepimiz yaşadık. Ama maalesef vücut hazır olmadan bebek gelmiyor. Herkesin de değişiyor bekleme süresi. Daha çok yeni. Hep diyorum, bizler bir kere hamile kaldık, bir daha olur. En azından hamile kalmakla alakalı bir sorunumuzun olmadığını biliyoruz.Dün Candaş'la konuşurken geçen sene kaybettiğimiz yengemi anlattım. 35 yaşında kolon kanserinden vefat etti. Ardında biri 3,5, biri 5,5 yaşında iki melek yüzlü oğlan bıraktı. Allah bize bebekle beraber uzun, sağlıklı ömürler de nasip etsin ki yavrularımız ele güne muhtaç olmasın. O yüzden her şeyden önce sağlığına bak. Sen sağlıklı olursan gelir bebeğin. Hayat ne acımasız ki başkalarının acılarından kendimize teselliler yaratıyoruz. Başkalarının bizim acımızdan teselli bulması da hayatın kötü cilvelerinden maalesef. Üzme hiç güzel canını da bedenini miniğin için hazır tut. Gelecek annesi, gelecek

haklısın canım.kıyamam ben o yavrucaklara. 35 yaş dile kolay çok genç Allah çocuklarına sağlıklı uzun ömür versin babalarını başından eksik etmesin. evet dün çok üzüldüm ağladım ilki hemen olunca bu da öyle olacak sandım heralde. bide evrene pozitif enerji yolluyayım derken kendimi fena kaptırmışım. 0.14 ü görüncede düşün artık halimi. napalım hayırlısı. preseed almayı düşünüyorum bu ay bide onunla deneyelim bakalım artık. hala regl olmadım ama. olunca yeni tarhi bildirecem sana.

SENEMMMM şu alttaki tickeri nasıl yaptın canım bende yapmak istiyorummm

SENEMMMM şu alttaki tickeri nasıl yaptın canım bende yapmak istiyorummm
Sen bana son adet tarihini bir de nasıl bir ticker istediğini yaz, sonra da benim sana gönderdiğim linki profilindeki çizelge alanına kopyala. Ha Bir de bebişine vermek istediğin mesajı yazmayı unutma :)

aselkuzuma söylüyodum ama ben bir haftadır ölü gibiyim , aglamamaya calışıyorum ama olmuyor. bu kaybetme korkusu beni bitirdi ( ne zaman atlatırım acaba?

Sen bana son adet tarihini bir de nasıl bir ticker istediğini yaz, sonra da benim sana gönderdiğim linki profilindeki çizelge alanına kopyala. Ha Bir de bebişine vermek istediğin mesajı yazmayı unutma :)

sat:02.05.2011 ticker seninki gibi olabilir:)mesajım da bebeğim nolur üzme anneni...

[SUP][/SUP]
aselkuzuma söylüyodum ama ben bir haftadır ölü gibiyim , aglamamaya calışıyorum ama olmuyor. bu kaybetme korkusu beni bitirdi ( ne zaman atlatırım acaba?

ya alinnnnnnnn napcaz biz yaaaaaa gerçekten bende çok korkuyorummm kahverengi akıntılarımda var bilemiyorum ki Allah sonumuzu hayreylesinnn:44::44::44:

Son düzenleme:

Canım ben bu topiğin başlarına da biraz baktım. Orada bir arkadaşın doktoru doktorlar neden 3 ay 6 ay diye tuttururlar anlamış değilim demiş. Çok hoşuma gitti. Tabi rahim iyiyse, kan değerlerinde sorun yoksa denenebilir bence de. Benim geçen seneki olayda ileri hafta kaybı olmasına rağmen 3 ay demişti ama biz kendimizi hazır hissetmedik. 7. ay karar verdik o ay olmadı, sonraki ay oldu. Bu seferde 3 doktorla görüştüm bir adet sonra dene dediler. Ben erken adet oldum. Kürtajdan 26 gün sonra. Hemen yumurtlama günlerine dikkat ettik ama daha öncede yazmıştım sanki çok kaliteli değilmiş gibi. Bakalım artık. Dün sanırım yumurtlama günümdü. Şeffaf akıntım vardı. Denedik ama bilmiyorum artık...İnşallah senin de tutar bu ay...Bu ay olmazsa İstanbul'a ailelerimizin yanına gideriz. Orada da olmaz bu işler artık kısmet ne zamana olur...

Haklısın. İnsan üzülüyor bütün ay bekliyorsun ne de olsa... Ama hayırlısı olsun diyorum. Hiç aranızda ultrasonla yumurtlama takibi yaptıran var mı? Ya da klomen filan kullanan?

Selamlar şekerler,
selam minik bebelerimiz, gelecek olan bebeklerede selam :))

annanemde unutmuşum bilgisayarımı onlarda tatile gittiler 1 haftaya yakın yoklar, ondan sizinle iletişim halinde olamadım. bugün dr günümüz vardı çok şükür herşey yolunda, ama üzerimdeki korkuyu atamadım,

pileom sakın üzülme inşallah hayırlısıyla tez zamanda kucaklarımız göbeklerimiz bebek dolacak.

senemmm fotoğraf çektirdiniz mi, inşallah diğer arkadaşlarda birbirleriyle görüşür tanışır.

öptüm hepinizi, kendinize dikkat edin,

oy oyy teyzesi yesin pıtırcığını.ne kadarlıkmışsın onu öğrenebildinmi tam? sonuna kadar hep yolunda gider inşallah. dün yoktun tabi sen görsen halimi bi yandan ağlıyorum bi yandan kitty nasıl bekledi 7 ay ben daha ilk ayda bırakıverdim kendimi olmaz böyle yapma diyorum hayır niye olmuyo onu anlamıyorumki ne zor işermiş bunlar ya:) bu arada hala regl olmadım.göğüsler şiş halde bekliyorum.aylininki gibi bi mucize olsa diyorum hani sonradan cee dese bana ama o ihtimalde yok bekliyoz bakalım.

valla güzelim ben bu ay ne yapacağımı şaşırdım ovulasyon testi sipariş edeyim diyorum bi yandanda ultrasonla takip mi yapsam diyorum.testlerle uğraşacağıma yumurtlamaya yakın dra gideyim ordan takip olsun işte. klomenide düşündüm. ama dr öyle her isteyene yapar mı bilmiyorum.kafama görede kullanabileceğim bişemi onuda bilmiyorum. bi de bana hep senin ikizin olacak diyenler oldu.acaba ben yumurtlayamıyacamda mecburen klomen felan kullanıp ikizmi doğuracam. tekini buldum doğurdumda ikizim kaldı hey Allahım sen benim aklıma mukayet ol ....

Canım benim önceki hamileliklerimde hamile olmak için beklemediğim halde bu son düşüğümden 2 önceki adetimde doktor klomen verdi adetin 5. günü başla dedi. Aslında hemen hamile kalanlara verilmiyor bildiğim kadarıyla ama ben erken doğum yaptığığım doktoru hiç değiştirmedim. Histeroskopi, rahim filmi, buji ile ölçüm vs. hep ona yaptırdım. Neredeyse doğumdan sonra bir sebepten her ay gittim diyebilirim. Herhalde çocuk konusunda isteğimi görünce klomen verdi. O ay 5. günü kullandım yarısını kullandım bir gün oğlum anaokulundan geldi suçiçeği çıkarmış ve annem bizim çıkarıp çıkarmadığımızı hatırlamadı. Doktora da ulaşamadım ve ben de kestim klomeni. Nitekim düzensiz kullandığım için o ay yumurtam çatlamadı. Ama sonraki ayda sürekli lekelenmelerim oldu. Doktor progestana başlattı 18. günü başladım . O ay hamile kalmışım.Ama 10 mayısta sonlandırıldı kese bozulduğu için... Şu an folbiol, coraspin, progestan(2x200 mg)içiyorum. Peki sizlere ilaç vermiyorlar mı?

SENEMMM canımmm çok teşekkür ederimmmmmmm nasıl güzel olmuş demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…