- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.941
Canım ben geçmişi de okuyorum ara ara. Sen de progestan kullanmışsın. Doktor bana 12. gün demişti ama ben 11. gün başladım. Bebişi engeller mi bu durum acaba? Sağol canım...
offfff kizlar heyecendan olecem 10 gun var regl olmama cok sabirsizim mercimegim gelecek mi acaba ??? gecmiyo bu gunleeeeerrr:18::18:
aaaa yok canım ne kusuru.. Büyük yazmamın sebebi gözünden kaçmasın diyeydiPollyannaa'cım ya kusura bakma nolur gözümden kaçmış. Bazı yazılanları takip edemiyorum. Haklısın dört de fazla olmuş ama :18: Öpücüklerimle...
Valla Tatlım ben tamamen internet doktorculuğu oynadımYumurtlamam normal zamanda olduğu halde adetim yumurtlamadan bir hafta sonra gelince luteal faz yetmezliği var dedim. Nette bunun tedavisinin progestan olduğunu okudum ve kullanmaya başladım. Bir günden birşey olmaz bence. Geç kalmamak daha önemli,erken başlamaktan zarar çıkacağını sanmam .
offfff kizlar heyecendan olecem 10 gun var regl olmama cok sabirsizim mercimegim gelecek mi acaba ??? gecmiyo bu gunleeeeerrr:18::18:
kesinlikle canım benmkinede 9gün var gün sayıyorum hergün..Rabbim hayal kırıklığına uğratmasın inşallahhhhh
kızlar kafam fena halde karıştı. adetimden 4 gün geçti. ama adet olmadım.
hamile olamam. çünkü bu ay tek 1 gün ilişkim oldu. işin içinden çıkamadım.
17 mayıs son adet günüm.
12 haziran ilişki.
17 haziran adet olmalıydım..
yorumlarınızı bekliyorum.
17 mayıs son adet günüm.
12 haziran ilişki.
canım benimd e17 haziranda olmam lazımdı hala olmadım kan testi yaptırdım ayın 17 sinde değer çok düşüktü hamilelikte yok.hala bekliyorum.bende ilşki oldu ama. ne bebek var ne kırmızı bende bişe anlamadım. bakayım cumaya kadar olmazsam dra giderim belki.kızlar kafam fena halde karıştı. adetimden 4 gün geçti. ama adet olmadım.
17 mayıs son adet günüm.
12 haziran ilişki.
kızlar bana yardım edin lütfen 18 gün önce düşük yaptım üstüne kalan parçalar için kürtaj kanamam bi hafta önce bitmişti bugün kanamam var adet olmuş olabilirmiyim sizce erken değilmi adet için
kızlar bana yardım edin lütfen 18 gün önce düşük yaptım üstüne kalan parçalar için kürtaj kanamam bi hafta önce bitmişti bugün kanamam var adet olmuş olabilirmiyim sizce erken değilmi adet için
kürtajdan sonra ara kanama olabilirmiş o adet değil yani ama doktoruna sorma imkanın varsa sor istersen:26:
17 mayıs son adet günüm.
12 haziran ilişki.
geç yumurtlamış olabilir misin acaba :26: geç yumurtlayınca beklediğin adet günün de geç olur12 haziran adetinin 27. günü oluyor 17 haziran ise 32. gün :26: 1 hafta gecikse yumurta çatlatma günün o zaman adetin de 1 hafta gecikir yani 1 hafta daha bekle eğer hala olmadıysan bir idrar testi yap negatif çıkarsa 3 gün daha bekle hala olmadıysan 10 gün geçmiş oluyor adetinden bir doktora gidersin orda kanda da bakar muayene de eder seni
canım benimd e17 haziranda olmam lazımdı hala olmadım kan testi yaptırdım ayın 17 sinde değer çok düşüktü hamilelikte yok.hala bekliyorum.bende ilşki oldu ama. ne bebek var ne kırmızı bende bişe anlamadım. bakayım cumaya kadar olmazsam dra giderim belki.
canım ben kürtaj olduğumda 3 gün yoğun adet kanması gibi sonraki 2-3 gün lekelenme şeklinde toplamda 6-7 gün oldu oldu.kürtajdan sonraki 20. gün regl oldum tekrar. yani kanamamın bitmesinden 13 gün sonra.
kürtajdan sonra ara kanama olabilirmiş o adet değil yani ama doktoruna sorma imkanın varsa sor istersen:26:
yarın gidicem doktora iyice paronoyak oldum ya ruhum toparlanmadı bedenim toparlansa bari yukardaki arkadaş 20 gün sonra adet olmuş yarın gidicem doktoruma bebeğin patoloji sonuçlarıda çıkmış sorarım artık ona allahım sabır versin hepimize aklımız ona emanet olsun
geç yumurtlamış olabilir misin acaba :26: geç yumurtlayınca beklediğin adet günün de geç olur12 haziran adetinin 27. günü oluyor 17 haziran ise 32. gün :26: 1 hafta gecikse yumurta çatlatma günün o zaman adetin de 1 hafta gecikir yani 1 hafta daha bekle eğer hala olmadıysan bir idrar testi yap negatif çıkarsa 3 gün daha bekle hala olmadıysan 10 gün geçmiş oluyor adetinden bir doktora gidersin orda kanda da bakar muayene de eder seni
bu arada benim kürtajdan sonra sadece 2 günlük ped kirletecek kadar kanamam oldu o da kahverengi turuncu şeklinde yani kirli kan gibi. 1 hafta sonra kontrole gittim hiç kanamam olmadı dedim doktora sonra baktı 5mm kadar kan pıhtısı gördü rahmimde onu da atmalı vücudun enfeksiyon olmaması için dedi. bir ila. verdi içer içmez 1 günlük ped kirletecek kadar kanamam oldu ve daha sonra hiç olmadı akıntımın rengi bulanıktı o kadar. yani benim kürtajdan sonra 30. gün geldi ilk adetim:97: ondan sonraki 1 hafta kadar gecikmeli geldi ve ondan sonrakiler de 2-5 gün önce sonra farkl olarak geldiler ilk adetten sonra hiç korunmadık bu 6. ayımız korunmasız
regl için erken sanırım benim dün çok yoruldum temizliğe vurdum kendimi 5 saat temizlik yaptım ondan olabilirmi aaba
olsa da korkularımız kemirecek bizi ben onun bile düşüncesi içindeyim şimdiden olsa naparım kendimi pamuklara sarmalayacak değilim hayata da devam etmek lazım ama hep korkarak geçiricez gebeliğimizi
sorma. Yeniden hamile kalsam 7-8 hafta sendromunu atlatıp kalp atışını duysam bu sefer beni 25 hafta sendromu bekleyecek. Geçen sene 22 haziranda 25 haftalık bir erken doğumum var. Sonra da 29 hafta sendromu. şu an 6.5 yaşında olan oğlumda 29. Haftada 4 cm rahim açılmış doğum başlamıştı şükür biraz hastanede çoğu evdeyata yata tamamladım. Bu sefer 7-8 haftayı atlatayım büyük ihtimal 12. Haftada rahimağzına dikiş atılacak. Sonra enfeksiyon olmasın diye antibiyotikler, sancı olup rahim ağzına baskı yapmasın diye iğneler, artı kan pıhtılaşma problemim var testte öğrendiğim gün bir de göbekten her gün iğne oluyorum innohep 0.45 lik. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kucağımıza almadan rahatlamak yok... Hele yaşam sınırı 28 haftayı iple çekeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?