Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bana hamileyken folik asit verdi günde 3 tane iç dedi.kürtajdan sonrada devam et içmeye nasılsa bebek istiyosun bırakma dedi.hala da içiyorum.başka ilaç vermedi. ilerleyen zamanlarda demir için ilaçlar veriyolarmışda ben o aşamaya kadar gelemedimki.9 haftalıktı kalbi durdu mercimeğimin

canımm niye ağlıyorsun aaa kıyamam, tatlım ben bir kere 9 ay bekledim :))) valla ilk 2 ay zor oluyor ondan sonra çalışıyorum bakalım olacak mı diyorsun ne bilim alışmıştım ben. inşallah öyle olur senin bebeğinde süpriz yapar. 7 haftalıkmış tatlım

Allah bir daha göstermesin. İnşallah tez zamanda yeniden hamile olursun...

[SUP][/SUP]

ya alinnnnnnnn napcaz biz yaaaaaa gerçekten bende çok korkuyorummm kahverengi akıntılarımda var bilemiyorum ki Allah sonumuzu hayreylesinnn:44::44::44:

çok mu akıntınn ?? bilmiyorum sana diyodum kötüyü düşünüp çağırma diye ama (

BU BURAYA BAT YAZDIĞIM 4.MESAJIM. nartanesi annesini şimdiden unutkan yapmış anlaşılan

Canım benim BAT 2 TEMMUZ

Günaydın Loneliness, nasılsın bugün?

merhaba chnb hatırlıyorum seni üstüste kayıpların oldu Allah sağlıklı bebek versin inş.ben iskenderundayım merkez derken antakyayı kastediyorsun heralde.antakya hakkında hiçbirbilgim yok.iskenderunda gelişim hastanesinde mustafa çelikkol'a gidiyorum arada kadın doğum hastanesine de gidiyorum.doğum evinde handan özge ağar'a gidiyorum.kadın doğum üzerine özel palmiye hastanesi de var ordada opr dr akın karaca ve opr dr ertan aydın ismini duyuyorum.

Canım sağ ol. Özeline yazdım...

hayır çok değil aslında bi de benim dr. crinone jel verdi o yapabilirmiş kullananlar öle diyooo

ooo ticker ın hayırlı olsuuunn süpeeeeeer...

ii işte bozma moralini arkadasım. ben de midem bulanmadığı zaman kötü bulandığı zaman iyi oluyorum bu korkum bitse artık keşkee

kızlarrrrrrr ben geldim,amannnn ne tatildi valla sormayın.hep hastalıklarla uğraştım,ayın 17 si doğum günüm,19 beklenmeyen adetim idi ama doğum günümde beklenmeyen misafirim erken geldiigerçi bu ay tahmin ediyodum tutmaz diye netekim haklı çıktım:44::44::44:ama şöyle iyi bi yanı var en azından adetimin düzeni bozulmadı,buna bile sevinir hale geldim yaakısmet bu ay olmadı,artık allah ne zaman nasip edersealincim bu arada tebrik ederim canım inşallah herşey yolunda gider,pileo üzülme canım yalnız değilsin bak bizim gibi de çok var sıkma canını allah hayırlı zamnda sağlıklı şekilde versin meleklerimizi

darısı başına canım.. hayırlı zamanda göbişin ve kucağın dolsun inşallah

selam kızlar nasılsınız hepiciğiniz:))))

hamişlerim sizler nasılsınız??

tabii yaz geldi herkezler kaçmışlar geziyonuzmu napıyonuz anacığım...bende yeni geldim piknikten

sinau, canım hoşgeldin hayırdır ne hastalığı??hayırlısı olsun canım yaa bak yarın bende senin arkandan gelicem:84::84::84:

pileoooo,,ne oldu tatlım ya geldimi bizim düşman kırmızı sesin soluğun kesildi...

iyi geceler kızlar çok yoruldum ben yatar:))

ya valla migren hastasıyım maleseff tatile oda benimle geldi sağolsun burnumdan geldi vallaaa,çıldırcaktımbide üstüne adet oldum onun sancısıya varya çilemi çektim,yoksa dinlendimmi bilmiyorumm.ya şu sıcaklar bana hiç yaramıyo ya tansiyonda yükseliyo arada,yani yok yok maaşallahdüşünsenize ben daha anne olcamda büyütcemdeee eğer hastalıklardan fırsat bulup kendime gelirsemmm,tam kocakarı oldum yaa

selam hamişler ve hamile olmayı dört gözle bekleyenler
benim de adetim 3 gün geçti. adet düzenim bozuldu. kısmet olursa temmuzda çalışmalara başlıcam
belki de tatil dönüşü bir sürpriz yaparım:emir_bebek

ooo ticker ın hayırlı olsuuunn süpeeeeeer...

ii işte bozma moralini arkadasım. ben de midem bulanmadığı zaman kötü bulandığı zaman iyi oluyorum bu korkum bitse artık keşkee

ay keşke bitse canım yaaa valla ömrümüzden ömür gidiyo adeta...:)teşekkür ederim senin ticker da süperr görünüyo:))bazen midem bulanmıyo korkuyorum ama Allah tan göğüslerim araya giriyo sızlıyo falan durumu kurtarıyorum yanii anında rahatlıyorummm:))))))

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek........................................................................ ???????

taf...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

citaknuray...........................................................................28 HAZİRAN

Ladybugg............................................................................29 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................2 TEMMUZ

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ
chnb...................................................................................3 TEMMUZ
ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Pollyannaa'cım ya kusura bakma nolur gözümden kaçmış. Bazı yazılanları takip edemiyorum. Haklısın dört de fazla olmuş ama :18: Öpücüklerimle...

geçmiş olsun canım... evet en azından regl düzenin bozulmamış. benimki iyice sapıttı valla doğum günü hediyesi olsa güze olurdu ama napalım artık hayırlısı...

yok güzelim kırmızılar hala gelmedi.hiçbişe anlamdım bu işten ben. göğüslerim hala şiş ama ne gelen var ne de bebek. düğündeydim iyice döktürdüm oynadım ohh be rahatladım biraz. sesim ondan kesilmiştir:) sende daha kırmızıyı görmeden arkadan geliyorum felan deme du bakalım. hele bi yarın olsun göbişte dolmuş olsun

evet bende sürekli mıncıklıyorum göğüslerimii.. acıyomu diye bakmaktan helak ettim zavallıları

Canım ben geçmişi de okuyorum ara ara. Sen de progestan kullanmışsın. Doktor bana 12. gün demişti ama ben 11. gün başladım. Bebişi engeller mi bu durum acaba? Sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…