Canım benim önceki hamileliklerimde hamile olmak için beklemediğim halde bu son düşüğümden 2 önceki adetimde doktor klomen verdi adetin 5. günü başla dedi. Aslında hemen hamile kalanlara verilmiyor bildiğim kadarıyla ama ben erken doğum yaptığığım doktoru hiç değiştirmedim. Histeroskopi, rahim filmi, buji ile ölçüm vs. hep ona yaptırdım. Neredeyse doğumdan sonra bir sebepten her ay gittim diyebilirim. Herhalde çocuk konusunda isteğimi görünce klomen verdi. O ay 5. günü kullandım yarısını kullandım bir gün oğlum anaokulundan geldi suçiçeği çıkarmış ve annem bizim çıkarıp çıkarmadığımızı hatırlamadı. Doktora da ulaşamadım ve ben de kestim klomeni. Nitekim düzensiz kullandığım için o ay yumurtam çatlamadı. Ama sonraki ayda sürekli lekelenmelerim oldu. Doktor progestana başlattı 18. günü başladım . O ay hamile kalmışım.Ama 10 mayısta sonlandırıldı kese bozulduğu için... Şu an folbiol, coraspin, progestan(2x200 mg)içiyorum. Peki sizlere ilaç vermiyorlar mı?
oy oyy teyzesi yesin pıtırcığını.ne kadarlıkmışsın onu öğrenebildinmi tam? sonuna kadar hep yolunda gider inşallah. dün yoktun tabi sen görsen halimi bi yandan ağlıyorum bi yandan kitty nasıl bekledi 7 ay ben daha ilk ayda bırakıverdim kendimi olmaz böyle yapma diyorumhayır niye olmuyo onu anlamıyorumki ne zor işermiş bunlar ya:) bu arada hala regl olmadım.göğüsler şiş halde bekliyorum.aylininki gibi bi mucize olsa diyorum hani sonradan cee dese bana ama o ihtimalde yok bekliyoz bakalım.
bana hamileyken folik asit verdi günde 3 tane iç dedi.kürtajdan sonrada devam et içmeye nasılsa bebek istiyosun bırakma dedi.hala da içiyorum.başka ilaç vermedi. ilerleyen zamanlarda demir için ilaçlar veriyolarmışda ben o aşamaya kadar gelemedimki.9 haftalıktı kalbi durdu mercimeğimin
[SUP][/SUP]
ya alinnnnnnnn napcaz biz yaaaaaa gerçekten bende çok korkuyorummm kahverengi akıntılarımda var bilemiyorum ki Allah sonumuzu hayreylesinnn:44::44::44:
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek ........................................................................ ???????
Pollyannaa ..........................................................................?????
taf ...................................................................................... Ateş ölçme uzmanımızın bebiş gelecek de, kesin en uygun zamanı hesaplıyor içerde, annesinin kuzusu
Pileo ...................................................................................17 HAZİRAN
Sinua ...................................................................................19 HAZİRAN
destina0409 ........................................................................20 HAZİRAN
passifloraa .......................................................................... 26 HAZİRAN
Ketenhelva ..........................................................................27 HAZİRAN
citaknuray ...........................................................................28 HAZİRAN
Ladybugg ............................................................................29 HAZİRAN
_CandaS_ ............................................................................3 TEMMUZ
chnb ...................................................................................3 TEMMUZ
ceza83 ................................................................................6 TEMMUZ:
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
alin84 . ..
çok mu akıntınn ?? bilmiyorum sana diyodum kötüyü düşünüp çağırma diye ama(
merhaba chnb hatırlıyorum seni üstüste kayıpların oldu Allah sağlıklı bebek versin inş.ben iskenderundayım merkez derken antakyayı kastediyorsun heralde.antakya hakkında hiçbirbilgim yok.iskenderunda gelişim hastanesinde mustafa çelikkol'a gidiyorum arada kadın doğum hastanesine de gidiyorum.doğum evinde handan özge ağar'a gidiyorum.kadın doğum üzerine özel palmiye hastanesi de var ordada opr dr akın karaca ve opr dr ertan aydın ismini duyuyorum.
hayır çok değil aslında bi de benim dr. crinone jel verdi o yapabilirmiş kullananlar öle diyooo
kızlarrrrrrr ben geldim,amannnn ne tatildi valla sormayın.hep hastalıklarla uğraştım,ayın 17 si doğum günüm,19 beklenmeyen adetim idi ama doğum günümde beklenmeyen misafirim erken geldii gerçi bu ay tahmin ediyodum tutmaz diye netekim haklı çıktım:44::44::44:ama şöyle iyi bi yanı var en azından adetimin düzeni bozulmadı,buna bile sevinir hale geldim yaa kısmet bu ay olmadı,artık allah ne zaman nasip ederse alincim bu arada tebrik ederim canım inşallah herşey yolunda gider,pileo üzülme canım yalnız değilsin bak bizim gibi de çok var sıkma canını allah hayırlı zamnda sağlıklı şekilde versin meleklerimizi
selam kızlar nasılsınız hepiciğiniz:))))
hamişlerim sizler nasılsınız??
tabii yaz geldi herkezler kaçmışlar geziyonuzmu napıyonuz anacığım...bende yeni geldim piknikten
sinau, canım hoşgeldin hayırdır ne hastalığı??hayırlısı olsun canım yaa bak yarın bende senin arkandan gelicem:84::84::84:
pileoooo,,ne oldu tatlım ya geldimi bizim düşman kırmızısesin soluğun kesildi...
iyi geceler kızlar çok yoruldum ben yatar:))
ooo ticker ın hayırlı olsuuunn süpeeeeeer...
ii işte bozma moralini arkadasım. ben de midem bulanmadığı zaman kötü bulandığı zaman iyi oluyorum bu korkum bitse artık keşkee
geçmiş olsun canım... evet en azından regl düzenin bozulmamış. benimki iyice sapıttı vallakızlarrrrrrr ben geldim,amannnn ne tatildi valla sormayın.hep hastalıklarla uğraştım,ayın 17 si doğum günüm,19 beklenmeyen adetim idi ama doğum günümde beklenmeyen misafirim erken geldii gerçi bu ay tahmin ediyodum tutmaz diye netekim haklı çıktım:44::44::44:ama şöyle iyi bi yanı var en azından adetimin düzeni bozulmadı,buna bile sevinir hale geldim yaa kısmet bu ay olmadı,artık allah ne zaman nasip ederse alincim bu arada tebrik ederim canım inşallah herşey yolunda gider,pileo üzülme canım yalnız değilsin bak bizim gibi de çok var sıkma canını allah hayırlı zamnda sağlıklı şekilde versin meleklerimizi
selam kızlar nasılsınız hepiciğiniz:))))
hamişlerim sizler nasılsınız??
tabii yaz geldi herkezler kaçmışlar geziyonuzmu napıyonuz anacığım...bende yeni geldim piknikten
sinau, canım hoşgeldin hayırdır ne hastalığı??hayırlısı olsun canım yaa bak yarın bende senin arkandan gelicem:84::84::84:
pileoooo,,ne oldu tatlım ya geldimi bizim düşman kırmızısesin soluğun kesildi...
iyi geceler kızlar çok yoruldum ben yatar:))
ay keşke bitse canım yaaa valla ömrümüzden ömür gidiyo adeta...:)teşekkür ederim senin ticker da süperr görünüyo:))bazen midem bulanmıyo korkuyorum ama Allah tan göğüslerim araya giriyo sızlıyo falan durumu kurtarıyorum yanii anında rahatlıyorummm:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?