bilmemki yani yorulmayla gecikir mi gecikmez mi bilgim yok.stresin etkisi çoktur ama. Hava değişimi etkilermiş bide. Seninkini bilmiyorum güzelim ama benimkinin sapıttığı kesin.en son banada kafayı yedirtecek. Istersen bi drla görüş ama ben 20 gün sonra olunca dra sordum hani regl oldum normal mi diye ewt dedi. Istersen druna sor bi.
ben şey diyorum ya öğrensek hamile olduumuzu sora gözümüzü açsak kapasak bebeğimiz kucağımızda olsa senin yine can yoldaşın varmış benim ilk bebeğimdi bidaha olsa napcamı bilmiorum
şükürler olsun. Benim 2 düşük bir erken doğum bir de oğlum var. Inşallah oğluma bir kardeşolur...
inşallah canım allah gönlüne göre versin etrafımda hiç yok düşük yapan sizleri okumasam iyice kafayı yerdim heralde herkesin bebği kucağında bebek hamile kadın görmek istemiyorum
taaaffffff bacım banada bi hesap yapıver ya. bide bu çatlatma değin şey ney yani çatlasa mı iyi çatlamasa mı yani çatlarsamı hamile kalırım çatlamasa mı. sen ha bire çatlatıyon gününüde biliyosun.bişe söyle bana yoksa ben çatlayacam
26 mart kürtaj
16 nisan regl
17 mayıs regl
17 haziran beklemediğim tarihti. çalıştık bu ay ama 17 sinde kan testi 0.14 çıktı.gelen gidende yok.hani geç yumurtlamışsam son anda döllenmişse o da bebiş olsa öyle bişe var mı yani olur mu sence.ama olsada testte çıkardı dimi :18: puufffffff
Bu duygu hepimizde var. Sanki görmek istemedikçe daha çok görüyorsun. Ben 25 haftalık doğan oğlumu kaybettiğimde aylarca dışarı çıkamadım zorunlu olmadıkça. Doktora filan gittiğimde karnı belirgin bir hamile gördüğümde kybolana kadar baktığımı bilirim. Onlar bebeklerini taşıyorlar ben birkaç hafta daha taşısaydım oğlum yaşayacaktı diye çok hayıflanmıştım... Bunlar doğal duygular...
bu arada yumurtlaman 10 gün gecikirse o tek olan ilişki günün yumurtlama gününe denk geliyorinşallah bu gecikme öyle bir gecikmedir
taaaffffff bacım banada bi hesap yapıver ya. bide bu çatlatma değin şey ney yani çatlasa mı iyi çatlamasa mı yani çatlarsamı hamile kalırım çatlamasa mı. sen ha bire çatlatıyon gününüde biliyosun.bişe söyle bana yoksa ben çatlayacam
26 mart kürtaj
16 nisan regl
17 mayıs regl
17 haziran beklemediğim tarihti. çalıştık bu ay ama 17 sinde kan testi 0.14 çıktı.gelen gidende yok.hani geç yumurtlamışsam son anda döllenmişse o da bebiş olsa öyle bişe var mı yani olur mu sence.ama olsada testte çıkardı dimi :18: puufffffff
Çok zor canım gerçekten canım. Ben de ilk düşüğümde yolda hamile kedi görse ağlardım abartmıyorum canım. Bebekle ilgili her şey ağlamaya vesile oluyor. Bebek bezi reklamı bile... Ama ümitsiz olmamak lazım inşallah bir daha yaşarız aynı duygular canım...aynen canım bende öyle düşük yaptıktan bi hafta sonra 7 aylık hamile bi ark geçmiş olsuna geldi bebek kımıldıyo içinde surat ifadesinden belli eli hep karnında nasıl acı çektim anlatamam sana o kımıldandıkça benim içimden bi parça kopup gitti o gidince fenalaştım zaten
taf bacım umarım senin dedğin tutar
2 gün önce çok şiddetli kasık ağrılarım oldu. dedim ki heralde adet oldum.
yok olmamışım. böle beklemek de insanı sinir ediyo. çünkü
şansım çok düşük.
kızlarcım nasılsınız benim midem pek bulanmıyo ara ara bulanıyo bu da beni sinir ediyoo( neyse ki egoş yüzme kursuna başladı onla ilgilenmekten bebişi bugun rahat bıraktımm
kızlarcım nasılsınız benim midem pek bulanmıyo ara ara bulanıyo bu da beni sinir ediyoo( neyse ki egoş yüzme kursuna başladı onla ilgilenmekten bebişi bugun rahat bıraktımm
yaa topikte bir endişe hissttim sakın kızlar hevesleri kırmak yok tamammı bomba gb geliyor temmuzz,
YASEMİN, valla canım çok stres yapma bende kürtajdan 10 gün sonra gel bakalım demişti doktor gittim dediki içerde kan birikmiş 3 güne atarsın dedi ben o kanı taaa ki 40 gün sonra adet olunca attım ama doktoruda aramadım çokk kafaya takma derim içerde parça kalmadığı sürece sorun yok pıhtı olabilir sen atmışsın sanırsam ne mutlu sana eğer atmadıysan zaten ilk reglde atarsın,
CNB,canım sende bayagi yorulmusuusn gebeliklerinde insallah sorunsuz bir oğlusuna kardeş gelir tez sürede,dediğin gb bende ilk gebelik düşükle sonuçlanınca her ihtimale karşı kleksan 0,4 lük kan sulandırıcı iğne her gün her yerimden vuruyorum ben birde cor asprin birde elevit daha sayaym:) birde progestan çünki kanamam gene bundada olmuştu her gün 3 adet 200lukk napalım annelik herlade böyle bişey sen daha iyi bilirsin insallahh bebişlerimizi sağ saağlim kucaklarımıza alacağız
hamişler nasıl gdiyorrr bakalımm biz haftaya doktorA gitcez bakalım nasıl büyümüşmü pıtırcığı görmeye insallah hiçç bir sorun olmadann buralara yazarım bilgilendiririm.
CANDAŞŞŞ hadii gell artıkk özledikk ama olsun kıskançlık yapmayayımm tamam bol boll kocisinlee başbasa doyun birbirinizee
herkesee tekrardan selammm arkadaşalr..
Çok zor canım gerçekten canım. Ben de ilk düşüğümde yolda hamile kedi görse ağlardım abartmıyorum canım. Bebekle ilgili her şey ağlamaya vesile oluyor. Bebek bezi reklamı bile... Ama ümitsiz olmamak lazım inşallah bir daha yaşarız aynı duygular canım...
İnşallah gönlünüzdeki olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?