Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doktor benden bıktı:) yakında adamla kaynana dedikodusu filan yapmaya başlıcaz kocamın grip olduğuna kadar bilio adam kocamı soruyo ama müthiş bi adam müthiş

ben şey diyorum ya öğrensek hamile olduumuzu sora gözümüzü açsak kapasak bebeğimiz kucağımızda olsa senin yine can yoldaşın varmış benim ilk bebeğimdi bidaha olsa napcamı bilmiorum

Şükürler olsun. Benim 2 düşük bir erken doğum bir de oğlum var. İnşallah oğluma bir kardeşolur...

şükürler olsun. Benim 2 düşük bir erken doğum bir de oğlum var. Inşallah oğluma bir kardeşolur...

inşallah canım allah gönlüne göre versin etrafımda hiç yok düşük yapan sizleri okumasam iyice kafayı yerdim heralde herkesin bebği kucağında bebek hamile kadın görmek istemiyorum

inşallah canım allah gönlüne göre versin etrafımda hiç yok düşük yapan sizleri okumasam iyice kafayı yerdim heralde herkesin bebği kucağında bebek hamile kadın görmek istemiyorum

Bu duygu hepimizde var. Sanki görmek istemedikçe daha çok görüyorsun. Ben 25 haftalık doğan oğlumu kaybettiğimde aylarca dışarı çıkamadım zorunlu olmadıkça. Doktora filan gittiğimde karnı belirgin bir hamile gördüğümde kybolana kadar baktığımı bilirim. Onlar bebeklerini taşıyorlar ben birkaç hafta daha taşısaydım oğlum yaşayacaktı diye çok hayıflanmıştım... Bunlar doğal duygular...

ben de aynı durumdayım. ama kafam feci karıştı. en iyisi beklemek:18::18::18::18:

aynen canım bende öyle düşük yaptıktan bi hafta sonra 7 aylık hamile bi ark geçmiş olsuna geldi bebek kımıldıyo içinde surat ifadesinden belli eli hep karnında nasıl acı çektim anlatamam sana o kımıldandıkça benim içimden bi parça kopup gitti o gidince fenalaştım zaten

bu arada yumurtlaman 10 gün gecikirse o tek olan ilişki günün yumurtlama gününe denk geliyor inşallah bu gecikme öyle bir gecikmedir

taf bacım umarım senin dedğin tutar
2 gün önce çok şiddetli kasık ağrılarım oldu. dedim ki heralde adet oldum.
yok olmamışım. böle beklemek de insanı sinir ediyo. çünkü
şansım çok düşük.

kürtajdan sonra regl araları değişkenlik gösterdiği için ateş ne zaman yumurta olgunlaştırıp çatlatacağımızı (yumurtlayacağımızı) kestiremiyoruz. şimdi sen kürtaj sonrası 22.gün adet olmuşsun sonra 32. gün adet olmuşsun. ilkini saymıyorum yani yumurta olgunlaştıramamışsındır. 17 mayısta olduğun adette muhtemelen 3 mayısta yumurtladın yumurtanın döllenebilmesi için belli büyüklüğe olgunluğa gelip (18-22 mm) bulunduğu yerden ayrılıp tüplerimize girmesi orda 24 saat kadar spermi bekleyip spermle karşılaşıp döllenirse 1 hafta kadar tüpümüzde rahime doğru yolculuk yaparak 1 haftanın sonunda rahime yerleşmesi durumunda vücutta b-HCG hormonu salgılanmaya başlar. bu gebelik hormonudur. yani yumurtlama veya yumurta çatlatma olayı böyle birşeydir. ve iyi birşeydir senin bugün SAT dan sonra 35. gününmüş kanda baktırdığın b-HCG hormonu seviyen 32. günde 0,14 çıkmış yani bu gebelik olmadığını gösterir. belki de test yaptığın o gün (17 haziran) yumurtlamadan sonra 6. günündü:26: doğal olarak döllenmiş yumurta rahime yeni yerleşmek üzereydi. o yüzden negatif çıktı testin :44: ?? o yüzden 4 gün daha bekle yani 24 üne kadar bekle yine adet olmazsan idrar testi yaparsın varsa eğer onda çıkar yoksa doktora gidersin inşallah hakkında hayırlısı olsun beklemek çok zor Allah kolaylık ve sabır versin inşallah
ben de yumurta çatlatmayı bekliyorum ateş ölçerek anlıyorum yumurtam çatladı mı çatlamadı mı diye ateşime göre henüz çatlamadı yumurtam birazcık da gecikti o yüzden inşallah fazla bekletmeden hayırlısıyla çatlasın diye dua ediyorum

Çok zor canım gerçekten canım. Ben de ilk düşüğümde yolda hamile kedi görse ağlardım abartmıyorum canım. Bebekle ilgili her şey ağlamaya vesile oluyor. Bebek bezi reklamı bile... Ama ümitsiz olmamak lazım inşallah bir daha yaşarız aynı duygular canım...

İnşallah gönlünüzdeki olsun.

valla tafcığım süpersin yaaa doktordan bile güzel anlattın bacım ağzına sağlık bende başlarmışım taf benimde ....

pileo, valla ben tafı söylediklerini çok mantıklı buldum ve sen hamişsin canım kırmızılarda gelmediğine göre...

sardunya ,sende canım hadi bakalım gelsin bebişler kop kop

hadi kızlar yaa duyalım güzel haberleri oyyyy çok heyecan yaptım şimdi

kızlarcım nasılsınız benim midem pek bulanmıyo ara ara bulanıyo bu da beni sinir ediyoo ( neyse ki egoş yüzme kursuna başladı onla ilgilenmekten bebişi bugun rahat bıraktımm

kızlarcım nasılsınız benim midem pek bulanmıyo ara ara bulanıyo bu da beni sinir ediyoo ( neyse ki egoş yüzme kursuna başladı onla ilgilenmekten bebişi bugun rahat bıraktımm

canım iyidir bizde sizlerden olmaya uğraşıyoruz

kocam uyudu kızım uyudu bende ayakta uyuyacağım birazdan...

candascığım nerde kaldı yahu bak sinau geldi hadi sıra sende gelde anlat nasıl geçti neler yaptınız..

taaafff eline ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın. çatlatmanın ne anlama geldiğini bilmemekle herşey arapsaçıyymış bende:) çok saol canım hayırlısı olsun ewt beklemek zor ama napalım hayırlı zamanda gelsin. bizi bi daha terketmesinlerde varsın geç gelsinler ....
destina kız sen ne diyon öyle bana heyecan yaparım bak deme öyle deme .)) ee sende ne var ne yok.. kırmızılardan haber var mı? ya da direk bize test sonucunu söyle hadi çift çizgi çıktı hayal değil gerçek de. en belrgininden olsun hem deee.

yaa topikte bir endişe hissttim sakın kızlar hevesleri kırmak yok tamammı bomba gb geliyor temmuzz,
YASEMİN, valla canım çok stres yapma bende kürtajdan 10 gün sonra gel bakalım demişti doktor gittim dediki içerde kan birikmiş 3 güne atarsın dedi ben o kanı taaa ki 40 gün sonra adet olunca attım ama doktoruda aramadım çokk kafaya takma derim içerde parça kalmadığı sürece sorun yok pıhtı olabilir sen atmışsın sanırsam ne mutlu sana eğer atmadıysan zaten ilk reglde atarsın,

CNB,canım sende bayagi yorulmusuusn gebeliklerinde insallah sorunsuz bir oğlusuna kardeş gelir tez sürede,dediğin gb bende ilk gebelik düşükle sonuçlanınca her ihtimale karşı kleksan 0,4 lük kan sulandırıcı iğne her gün her yerimden vuruyorum ben birde cor asprin birde elevit daha sayaym:) birde progestan çünki kanamam gene bundada olmuştu her gün 3 adet 200lukk napalım annelik herlade böyle bişey sen daha iyi bilirsin insallahh bebişlerimizi sağ saağlim kucaklarımıza alacağız

hamişler nasıl gdiyorrr bakalımm biz haftaya doktorA gitcez bakalım nasıl büyümüşmü pıtırcığı görmeye insallah hiçç bir sorun olmadann buralara yazarım bilgilendiririm.

CANDAŞŞŞ hadii gell artıkk özledikk ama olsun kıskançlık yapmayayımm tamam bol boll kocisinlee başbasa doyun birbirinizee

herkesee tekrardan selammm arkadaşalr..

canım nasıl gidiyorr hamişlik gerçi daha çok küçük pek hissetmessin ama olsun genede şimdiden hormonlar pik yapmıştırr kendine ve bebişe dikkat et elbette oğlusunuda iyi bir sporcu yetiştir annesii

yok canım takmıyorum kafaya artık hiç bişeyi hamileyken bebek düşmeden öncede taktım böyle herşeyi etkiledim kendimi aman bi damla kan geldi aman belim ağrıdı aman kolum ağrıdı bida olursa inşallah daha rahat olucam inşallah hiç birimiz üzmeyelim kendimizi

insan böyle böyle kafayı yiyo sanırım:)Rabbim sabrını veriyo ama ya inan derdi verdimi dermanıda veriyo kimseye kaldıramıcağı güç yüklemiyo her şerde bi hayır vardır bugün patoloji sonuçlarını alıp doktoruma gidicem bakalım ne diyecek

hadi hayırlısı olsun yasemincim insallah birşey yoktur patoloji sonuçlarında seninde gönlün ferahlarr

bu arada hamiş arkadaşlar benim annem de ablama ve bana hamileyken çok çatlamış vucudu kızlarda anneye çekermiş yani bende çatlıcm sanırsamm bu yüzden biraz araştırıdımm nette kakooo yağını önerdiler sizler neler sürüyorsunuz önerileriniz varsa alabilirimm göbişleri şişen varmı bu aradaa nasıllar bebişlerr

günaydıın hepinize
ben galiba yumurtayı çatlattım dün:26: yani beklenen önemli gün 5 temmuz senemciğim listeye ekleyebilirsin tarihimi inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…