Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
mavusbebek........................................................................ ???????

Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

citaknuray...........................................................................28 HAZİRAN

Ladybugg............................................................................29 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................2 TEMMUZ

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ

chnb...................................................................................3 TEMMUZ

taf...................................................................................... 5 TEMMUZ

ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

arada bakıyorum bu topiğe paylaşımları okuyorum maşallah listeniz gittikçe artıyor Allah hepimizin yüzünü güldürsün
senemqy karnın belli oldu mu hareketleri başladımı bebeğimizin

Sağ olasın canım . Senin kullandığın ilaçları ben de kullandım. Geçen seneki olayımda da crinone jel ve proluton depot iğne de kullanmıştım. Ne bileyim biz önlemimizi alıyoruz ama ne yaparsak yapalım yine Allahın dediği olur. Aslında çok da takıp bunalıma girmemek lazım. Ama ben oğlak burcuyum diye mi acaba çok takıntılıyım. Astroloji uzmanlarımız Segemy ve diğer arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

İnşallah temiz çıkar. Sen de rahatlarsın...

Canım benim annemin hiç çatlağı yok ama benim var çok değil ama. Badem yağı bebe yağı filan diyorlar. Bu arada 7 yıl önce ben Ender Saraç'ın tavsiye ettiği aleovera yağı, kayısı yağı ve susam yağı karışımı sürdüm ama yine de az daolsa çatladı... Bir de erken haftalarda doktorlar krem tavsiye etmiyorlar bazı maddeler düşüğe neden olabiliyormuş. Aklınızda bulunsun...

günaydıın hepinize
ben galiba yumurtayı çatlattım dün:26: yani beklenen önemli gün 5 temmuz senemciğim listeye ekleyebilirsin tarihimi inşallah hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun inşallah... Bekletmesin annesini...

Destina son durumlar nedir canım?

Segemy geçmişi okuyorum da oradan bir alıntı yaptım canım. Bu konuda bana da yardımcı olursan sevinirim. Canım ben 10 Mayısta kürtaj oldum. 8 mayısta lekelenmem başlamıştı. Kese bozululmuş o zaman. Sonrasında 5 Haziranda adet oldum yani leke günümden sayarsak 28, kürtaj günümden sayarsak 26 gün sonra. Ben hep normalde 28 günde bir olurum ve düzenlidir. 3 yıldan fazla tahmini olarak takvim yöntemine göre korunduk. Hiç kaza olmadı. Biraz mahrem olacak ama adettetin 10. ve 12. günü sabah, 13. ve 16. günü akşam birlikte olduk. Bu arada vajinal sıvıya da dikkat ettim. Bu sıvının geldiği gece de birlikte olduk. Normalde ben çabuk hamile kalıyorum. Ama şimdi kürtajdan sonra ne oldu bilmiyorum. . Yumurtanın döllendiğine dair tüm işaretler verdı yazmışsın yukarıda. Bu işaretler neler? Benim de bugün kasıklarım ara ara ağrıyor. Sıcaklarda üstümüz açık yatıyoruz ondan mı döllenince böyle mi olur bilmiyorum. Yumurtanın çatladığı anlaşılır mı? Vajinal salgı yumurtlamanın olduğunu mu yoksa çatladığını mı gösterir acaba? Bu arada önceden vücut ısım 35.5 ti. Bayağıdır 36.4 . Düşmedi ısımda. Ama vajinal sıvı hamur gibi ve uzayan türden değil. Kanda testi ne zaman yaptırayım sence? En erken ne zaman belli olur? Bir an önce belli olsunki innohep iğneye başlayayım bir de İstanbul'a ya datatile bu duruma göre karar vereceğiz. Canım çok sordum kusura bakma. Cevaplarsan sevinirim. Bir de doktorlar normal gebelerde rahimağzı uzunluğunu ölçmüyorlar. Sana da diğer arkadaşlara da ölçtürmelerini tavsiye ederim. 11. haftadan sonra ölçülmeli genelde. Ben erken doğum da yaptım 25 haftalık geçen sene 22 haziranda. Canım yandı diye herkese hatırlatıyorum bu ölçümü...

Segemgy, bu arada 11. günden beri progestan içiyorum. Ayrıca adetin başından beri coraspin, çok zamandır da folbiol...

Segemgy, bu arada 11. günden beri progestan içiyorum. Ayrıca adetin başından beri coraspin, çok zamandır da folbiol...

ark benim bebğimin patoloji sonuçları çıktı akşam doktora gidicem ama fikri olan varmı iltihabi nekrotik desidua ve trofoblastik hücreler
erken bozulmuş gebelik ile uyumlu yazıyo fikri olan varmıbugün üçlü testini alacaktım elime patolojiyi almak varmış kaderde

Canım iltihabik yazısını görünce ben de enfeksiyondan düştü sandım. Doktora sordum. Normalöyle yazması. Gebelik materyali işlem görene kadar belli bir süre beklemiş oluyor o arada enfeksiyon üretmesi normal dei. Benim de benzer şeyler yazıyordu.

erken bozulmuş gebelik tanısı nedir acaba

erken bozulmuş gebelik tanısı nedir acaba

Canım erken bozulmuş gebelik yaz googleye ilk sırayı tıkla. Alıntı yapmaya izin vermiyor. Benimkinde iltihabi desidusa, arias stella reaksiyonu gösteren endometrial doku örnekleri yazıyor...

Canım erken bozulmuş gebelik yaz googleye ilk sırayı tıkla. Alıntı yapmaya izin vermiyor. Benimkinde iltihabi desidusa, arias stella reaksiyonu gösteren endometrial doku örnekleri yazıyor...

ah canım unutmamışında yazanları amann merak ediorumda noluyo giden gitti hepimiz için hayırlısı yenisi gelmeden ii olmucam ben

ah canım unutmamışında yazanları amann merak ediorumda noluyo giden gitti hepimiz için hayırlısı yenisi gelmeden ii olmucam ben

Yok canım kağıda baktım. Tıbbi terimleri tutamıyorum aklımda...

Yok canım kağıda baktım. Tıbbi terimleri tutamıyorum aklımda...

allah iyiliiğini versin at o kağıtları at
bende geçen gece ilk kez ultrason görüntülerine baktım kocamın uykusu yoktu erken yattım bakarken ağlarken uyuyaklamışım bi uyandım elimde sıkı sıkı tutmuşum kendimizi üzmeye yer arıyoruz kocamda atcam onları dedi attırmadım tabi anlamıo erkekler bizi

ben de saklıyorum gebeliğiöle ilgili herşeyi ama hiçbirine bakmıyorum en son koyduğum yerde duruyor hepsi bakmak bana da acı verir kendime bunu yapmak istemiyorum çünkü kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş boş yere üzülmemek lazım diyorum:97:

ya benimde akıllı kardeşim sakladım dedi tamammı hastaneden eve geldim ne var ne yok kaldır dedim sonra sakladım dedi
geçen hafta 7 aylık hamile bi arkadaşım saolsun geçmiş olsuna geldi bebek mevlüdü için benden örtü istedi saolsun sora ona örtü almaya çalışırken hurçların altından düştü kafama ne var ne yok güzel saklamış

ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.

ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.

üzülme tatlım bizim bebişler yaramaz çıktı yenisine sağlık atlatırsın yüreğinin bi kenarında üzüntüsü dinmez ama allah eşinle sana sağlık versin yine olur merak etme hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz allahımın elbet vardır bi bildiği hiç bi kuluna katlanamıcaa dert vermez üzme kendini yeni bebek için hazırlık yap:)moralini yüksek tut cennette şefaatçimiz olacak onlar bizim anne babasının elinden tutacak cennet kapısında beklicek

herkese slm..senem beni ağustosun bi gününe yaz...gün farketmez..eşim şehir dışı operasyona gitti aniden ona mı üzüleyim yumurtlama gününü kaçırdım ona mı üzüleyim bilemiyorum....
neyse çok yazmışsınız ara ara girdim okumaya çalıştım misafirim var evde..şimdi çıkıyorum öptüm hepinizi güzel haberleriinizi bekliyorum...

Kız atabilir miyim. İdrar testini bile saklıyorum hala. Geçen sene bugün suyum bitmiş bir şekilde hastanede yatıyordum 22 haziranda da 800 gram oğlumu doğurdum, o haliyle ağladı bile. Ama 4 gün dayandı yoğun bakımda. Bir de hastanede çok ilginç. Doğum belgesi düzenlemişler, ayak izini bile koymuşlar takdir belgesi gibi süslü bir şey. En azından riskli bebeklere vermeseler ya. Onu daatamadım malesef. Ellerim gitmiyor...

Hayırlısı böyleymiş. Allah sağlıklı bebekler verir hepimize inşallah. Bir de resmi evrakları atmayın. Sonraki gebeliklerde belki bir ipucu olur. Ben de erken doğan oğlumun da düşüğümün de hiçbir kağıdını atmıyorum her yeni gittiğim doktora götürüyorum...

Allah sabır versin. İnşallah sağlıklı bebeklerin olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…