- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #2.981
yaa topikte bir endişe hissttim sakın kızlar hevesleri kırmak yok tamammı bomba gb geliyor temmuzz,
YASEMİN, valla canım çok stres yapma bende kürtajdan 10 gün sonra gel bakalım demişti doktor gittim dediki içerde kan birikmiş 3 güne atarsın dedi ben o kanı taaa ki 40 gün sonra adet olunca attım ama doktoruda aramadım çokk kafaya takma derim içerde parça kalmadığı sürece sorun yok pıhtı olabilir sen atmışsın sanırsam ne mutlu sana eğer atmadıysan zaten ilk reglde atarsın,
CNB,canım sende bayagi yorulmusuusn gebeliklerinde insallah sorunsuz bir oğlusuna kardeş gelir tez sürede,dediğin gb bende ilk gebelik düşükle sonuçlanınca her ihtimale karşı kleksan 0,4 lük kan sulandırıcı iğne her gün her yerimden vuruyorum ben birde cor asprin birde elevit daha sayaym:) birde progestan çünki kanamam gene bundada olmuştu her gün 3 adet 200lukk napalım annelik herlade böyle bişey sen daha iyi bilirsin insallahh bebişlerimizi sağ saağlim kucaklarımıza alacağız
hamişler nasıl gdiyorrr bakalımm biz haftaya doktorA gitcez bakalım nasıl büyümüşmü pıtırcığı görmeye insallah hiçç bir sorun olmadann buralara yazarım bilgilendiririm.
CANDAŞŞŞ hadii gell artıkk özledikk ama olsun kıskançlık yapmayayımm tamam bol boll kocisinlee başbasa doyun birbirinizee
herkesee tekrardan selammm arkadaşalr..
insan böyle böyle kafayı yiyo sanırım:)Rabbim sabrını veriyo ama ya inan derdi verdimi dermanıda veriyo kimseye kaldıramıcağı güç yüklemiyo her şerde bi hayır vardır bugün patoloji sonuçlarını alıp doktoruma gidicem bakalım ne diyecek
hadi hayırlısı olsun yasemincim insallah birşey yoktur patoloji sonuçlarında seninde gönlün ferahlarr
bu arada hamiş arkadaşlar benim annem de ablama ve bana hamileyken çok çatlamış vucudu kızlarda anneye çekermiş yani bende çatlıcm sanırsamm bu yüzden biraz araştırıdımm nette kakooo yağını önerdiler sizler neler sürüyorsunuz önerileriniz varsa alabilirimm göbişleri şişen varmı bu aradaa nasıllar bebişlerr
günaydıın hepinize
ben galiba yumurtayı çatlattım dün:26: yani beklenen önemli gün 5 temmuz senemciğim listeye ekleyebilirsin tarihimiinşallah hayırlısı olsun
:87:
Ah kuzum ya, o kadar konuşup kafa şişirdik ki biz de bu konuya. Sonunda genel kanımız, bir adet bekleme yönündeydi, rahim hazırlansın diye. Ben öyle de yaptım. Hemen başladık çalışmalara. Ama ikinci adetim, hiiiiiç adeti olmadığı üzere 5 gün erken geldi. Buna luteal faz yetmezliği diyorlar. Yumurtanın döllendiğine dair tüm işaretler verdı ama rahim hazır değildi yeni bir bebeğe. Üçüncü adetimi görmedimbebiş geldi. Tabi sağlıklı mıdır, iyi midir, yerinde midir bilmiyorum, daha kontrole gitmedim. Birkaç gün önce gördüm çift çizgiyi. Kısmetse nisan 1 de gidicem doktora. Ama demem o ki, sen ve eşin hazırsanız beklemenin anlamı yok. Rahim hazır olduğunda bebiş tutunuyor zaten. Önemli olan döllenme değil, tutunma aşaması. Dediğim gibi geçen ay tutunmadı gitti. Bu ay tutundu. Salıverin çayıra gitsin kuzuyuuuuu
ark benim bebğimin patoloji sonuçları çıktı akşam doktora gidicem ama fikri olan varmı iltihabi nekrotik desidua ve trofoblastik hücreler
erken bozulmuş gebelik ile uyumlu yazıyo fikri olan varmıbugün üçlü testini alacaktım elime patolojiyi almak varmış kaderde
Canım iltihabik yazısını görünce ben de enfeksiyondan düştü sandım. Doktora sordum. Normalöyle yazması. Gebelik materyali işlem görene kadar belli bir süre beklemiş oluyor o arada enfeksiyon üretmesi normal dei. Benim de benzer şeyler yazıyordu.
erken bozulmuş gebelik tanısı nedir acaba
Canım erken bozulmuş gebelik yaz googleye ilk sırayı tıkla. Alıntı yapmaya izin vermiyor. Benimkinde iltihabi desidusa, arias stella reaksiyonu gösteren endometrial doku örnekleri yazıyor...
ah canım unutmamışında yazanları amann merak ediorumda noluyo giden gitti hepimiz için hayırlısı yenisi gelmeden ii olmucam ben
Yok canım kağıda baktım. Tıbbi terimleri tutamıyorum aklımda...
allah iyiliiğini versin at o kağıtları at
bende geçen gece ilk kez ultrason görüntülerine baktım kocamın uykusu yoktu erken yattım bakarken ağlarken uyuyaklamışım bi uyandım elimde sıkı sıkı tutmuşum kendimizi üzmeye yer arıyoruz kocamda atcam onları dedi attırmadım tabi anlamıo erkekler bizi
ben de saklıyorum gebeliğiöle ilgili herşeyi ama hiçbirine bakmıyorum en son koyduğum yerde duruyor hepsibakmak bana da acı verir kendime bunu yapmak istemiyorum çünkü kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş boş yere üzülmemek lazım diyorum:97:
ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.
allah iyiliiğini versin at o kağıtları at
bende geçen gece ilk kez ultrason görüntülerine baktım kocamın uykusu yoktu erken yattım bakarken ağlarken uyuyaklamışım bi uyandım elimde sıkı sıkı tutmuşum kendimizi üzmeye yer arıyoruz kocamda atcam onları dedi attırmadım tabi anlamıo erkekler bizi
ben de saklıyorum gebeliğiöle ilgili herşeyi ama hiçbirine bakmıyorum en son koyduğum yerde duruyor hepsibakmak bana da acı verir kendime bunu yapmak istemiyorum çünkü kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş boş yere üzülmemek lazım diyorum:97:
ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?