mrb kıslar naparsınızgün sayıyorumda çok sıkıcı geçmeye başladı. yani yalnızca iki kere çalıştık bu ay,ikinci ilişikiden 2saat sonra akıntıyla birlkte pembe kan gelince bıraktk bidaha çalışmadık. çokta umutlu deilim buaydan ama yinede olsun istiyo işte insan ama bende erken hamilelik belirtileri bile yok:) psikoljik olarak bile belirti çıkaramıyorum kendi kendime
İnşallah tutmuştur. O kanamayı bence takma kafana. Ben geçen hamileliğimden önceki ay klomeni yarıda kestim, yumurtam çatlamamış sonraki ay neredeyse 18. güne dek tam temiz kalmadım, dediğin gibi ilişki sonrası lekem de oldu, ama hamileymişim. Çok şaşırmıştık. Olacaksa olur. Hiç belli olmaz...
inşallah canım benm hepimiz hamile olalım inşallah ikizlerimiz olsun
Destina son durumlar nedir canım?
chnb, canım benim dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım kürtaj sonrası biraz şaştı diye umudum yok zaten her akıntıda gidiyorum geldi galiba diyorum bakalım ikinci adet 27 günde gelmişti belki buda öyledir beklemedeyim yani canım:)) sende çalışmışsın hayırlısı olur inşallah tez zamanda bekletmeden gelir bebişlerimiz canım..
pileo canım bende bekliyorum kırmızıları dündü biliyosun senin ardından geliyodum kırmızıları görmeyerak gerçekten ardından geliyorum canımbakalım yaa hayırlısı gelirsede kırmızılar üzülmem çünkü kendimi verdim temizliğe sanki adet olmuşum gibi odaklandım canım..
chnb, canım benim dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım kürtaj sonrası biraz şaştı diye umudum yok zaten her akıntıda gidiyorum geldi galiba diyorum bakalım ikinci adet 27 günde gelmişti belki buda öyledir beklemedeyim yani canım:)) sende çalışmışsın hayırlısı olur inşallah tez zamanda bekletmeden gelir bebişlerimiz canım..
pileo canım bende bekliyorum kırmızıları dündü biliyosun senin ardından geliyodum kırmızıları görmeyerak gerçekten ardından geliyorum canımbakalım yaa hayırlısı gelirsede kırmızılar üzülmem çünkü kendimi verdim temizliğe sanki adet olmuşum gibi odaklandım canım..
Canım inşallah. Amanın ikiz mi?Kız ben birini taşıyamıyorum. Taşıyayım diye rahimağzını dikecekler 12. haftada. İkiz deyince korkuyorum vallahi. Ama tabi Allah isterse dördüz bile taşırım di mi?
İnşallah gelmeyecek... Güzel bir haber alacağız senden. Ne zaman test yaparsın. Ben çok sabırsızım haftaya pazartesi giderim gibi geliyor kanda bakmaya. Doktorum da gel dedi zaten...
:)) gel gel arkamdan bende hala regl olmadım ama sen bebiş göbişte geltemizliğide ağır ağır yap öyle çok yorma kendini. test sonucunu merakla bekliyorum güzelim hakkımızda hayırlısı olsun.
hadi canım çalışmalar bitmiş, beklemelere geçmişsin. çok sevindim senin adına.Segemy geçmişi okuyorum da oradan bir alıntı yaptım canım. Bu konuda bana da yardımcı olursan sevinirim. Canım ben 10 Mayısta kürtaj oldum. 8 mayısta lekelenmem başlamıştı. Kese bozululmuş o zaman. Sonrasında 5 Haziranda adet oldum yani leke günümden sayarsak 28, kürtaj günümden sayarsak 26 gün sonra. Ben hep normalde 28 günde bir olurum ve düzenlidir. 3 yıldan fazla tahmini olarak takvim yöntemine göre korunduk. Hiç kaza olmadı. Biraz mahrem olacak ama adettetin 10. ve 12. günü sabah, 13. ve 16. günü akşam birlikte olduk. Bu arada vajinal sıvıya da dikkat ettim. Bu sıvının geldiği gece de birlikte olduk. Normalde ben çabuk hamile kalıyorum. Ama şimdi kürtajdan sonra ne oldu bilmiyorum. . Yumurtanın döllendiğine dair tüm işaretler verdı yazmışsın yukarıda. Bu işaretler neler? Benim de bugün kasıklarım ara ara ağrıyor. Sıcaklarda üstümüz açık yatıyoruz ondan mı döllenince böyle mi olur bilmiyorum. Yumurtanın çatladığı anlaşılır mı? Vajinal salgı yumurtlamanın olduğunu mu yoksa çatladığını mı gösterir acaba? Bu arada önceden vücut ısım 35.5 ti. Bayağıdır 36.4 . Düşmedi ısımda. Ama vajinal sıvı hamur gibi ve uzayan türden değil. Kanda testi ne zaman yaptırayım sence? En erken ne zaman belli olur? Bir an önce belli olsunki innohep iğneye başlayayım bir de İstanbul'a ya datatile bu duruma göre karar vereceğiz. Canım çok sordum kusura bakma. Cevaplarsan sevinirim. Bir de doktorlar normal gebelerde rahimağzı uzunluğunu ölçmüyorlar. Sana da diğer arkadaşlara da ölçtürmelerini tavsiye ederim. 11. haftadan sonra ölçülmeli genelde. Ben erken doğum da yaptım 25 haftalık geçen sene 22 haziranda. Canım yandı diye herkese hatırlatıyorum bu ölçümü...
günadyın canım. ben 3 gündür istanbuldaydım. sen gitmeden daha adet olcam diyodun, geldim ben hala sen de bişey yok.şimdilik arkandayım canım inşallah bırakmam:))( seninde gelmemiş işte niye sevinmiyorsun yaa kaç günün geçti ayyy canım inşallah vardır hepimizde..kocamı kandırayım dedim meğer oda dörtgözle beni bekliyormuş..giden bebğimize ikimizde çok üzüldük ama kürtaj sonrası hiç konuşmadık..çünkü eşim iki kardeşini kaybetti genç yaşta çok şeyler yaşadık.. vee oğlumuzu kaybettik konuşmak daha da derinleştiriyor yaramızı bazen birbirimizin gözüne bakıp gözlerimiz dolup kaçırdığımız oluyor gözlerimizi birbirimizden...benim eşim normalde çok unutkandır:)) geöen ona dedimki bugün yanıma gel ama 2 gün sonra gelemiceksin kırmızı sezonu açılıyor oda tamam demişti adet olacağım gün yine geldi hadi dedi bende dedimki yok olmaz dediki sen adetmi oldun dedi yok dedim aaa neden dedi şimdi değilki dedim eee geçen adet olucam demiştin 2 gün önce bende güldüm yoksa bebişmi var dedi yok dedim hemen heveslenme adamın kursağında koydum sevincini
temizliği dediğin gibi yapıyorum canım sağol yavaş yavaş bide geçen ay hep var diye temizliğimi erteledim şimdi yine ertelemek istemiyorum bide yoksa dimi
sen bi daha test yapmadınmı canım?
taşımaz mıyz Allah izin verdkten sora. canım senin bat temmuzdaymış doktor nie çağırdıki pazartesi bişiler belli oluyo mu acep,,benmkisi 29haziran ben yarın gidim ozamn senin doktor nerdeydi
kıslar bu asel hiç görünmüyo bebişi buldu bizi bıraktıkuzu ya ben nezamn gidiyim test yaptrmaya tecrübe olarak bana akıl ver
inşallah canım ne bileyim bütün duyguları yaşıyorum ne zaman yaparım sanırım cumartesi yada pazar beklicem o zamana kadar:)) seninde vardır inşallah canım...
günadyın canım. ben 3 gündür istanbuldaydım. sen gitmeden daha adet olcam diyodun, geldim ben hala sen de bişey yok.
inşallah hamilesindir canım. test yaptın mı?
hadi canım çalışmalar bitmiş, beklemelere geçmişsin. çok sevindim senin adına.
ben de tahlillerimi aldığım. genetik testlere de bir tek Mthfr A1298C heterozigot çıktı, dahiliyeci bana göre nomal dedi. ama son karraı kadın doğumcu evrir dedi. ama malesef kadın doğumda ilgi göremedim fazla. şöyle üzerinden baktı asistan, bunları çok erken yaptırmışsın dedi. normal herşey, şu an yapabileceğimiz bişey yok, gebe kal öyle gel dedi. rahimde çok küçük miyomun var ve sıvı var dedi, ne anlama geliyorsa. ama gebe kalmana engel değil dedi. bir de doktor sitesinden bir doktora yazdım, bakalım ne diyecek. bir de protein s ve c ye bakılamamış, kanda sorun çıkmış. tekrar verdim onları. sen de hangisinde sorun vardı canım?
bir de şu andan porogestan kullanman ilginç geldi, doktor mu tavsiye etti canım?
günaydın canım,evet 19 20 si bekliyordum gelmedi ama bakalım hayırlısı inşallah dediğin gibi vardır.test yapmadım biraz daha beklemek istiyorum çünkü kürtaj sonrası 27 gün falan sirmişti normalde 23 24 günde bir olurum.cumartesi pazar yaparım eğer kırmızıları görmezsem
canım sen de homozigot var, saptanmış. benim onların hepsi normal, en sonuncusu heterozigot. o çekinik gen demekmiş.Canım benim değerlerimi yazayım sana:
FaktörV G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır.
Protrombin G20210A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Homozigot mutosyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Mutasyon saptanmamıştır.
Faktör V O.O1 (Referans aralığı 50-150)
Antikardiolipin-G Negatif: 0,78(Referans aralığı 0-1)
Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1)
Protein S 24 çıkmış. (60-130)
Protein c 115,1 çıkmış. (70-140)
Canım progestanı bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için veriyorlar düşük öyküsü olanlara. Ben geçen düşüğümde de kullandım. Ama Allah nasip etmeyince olmuyor. Kullandığım halde yine düştü. Bu aradadün Edirne'den arkadaşla görüştüm. Beraber çalıştığımız okulda hamile kalamayan arkadaşlar vardı biri şu an ikiz hamile, diğeri doğum yapmış, Ekoldeki Prof. Ali Bey'e gidiyor. Yine bizim rahimağzı yetmezliği topiğinden bir arkadaş da erken doğumdan sonra onda aşılama oldu şu an sonuç bekliyor. Ta 77-8 sene önce arkadaşlardan ona gidip hamile kalanlar vardı. İstersen bir görün derim. Yaşadığın yere de uzak değil... İstanbul'da ancak özele gidersen ilgilenirler. O da çok tuzlu. 250-300 den aşağı proflar bakmıyor canım.
canım sen de homozigot var, saptanmış. benim onların hepsi normal, en sonuncusu heterozigot. o çekinik gen demekmiş.
protein c ve syi yeniden verdim işte onlarda sorun olmuş. canım iki gündür fenalık geldi bana doktorlardan. aslında bugün için de özelden randevu almıştım,istanbuldan. ama dünkü kadın doğumcu herşey normal, gebe kal öyle gel diyince vazgeçtim. artık tekrar gebe kalırsam gidecem iyi bir özele. canım senin dediğin doktor da prof vardır onun da o kadar muayenesi.
gebe kalınca istanbulda takip düşünüyodum, ama dediğin gibi, olacak gibi değil. resmen çile. yollar, otobüsler. eşim çalıştığı için otobüsle gittim.
edirne daha mantıklı galiba. hele bi hamile kalayım.benim için o zor kısmı. 2 senede ancak hamile kalınca şimdi de pek bir umudum yok, o yüzden canım çok sıkkın. moralim bozuk. bana da dua et canım. inşallah senin de hemen tutmuştur bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?