- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #3.021
Sabır taşı olsa çatlardı herhalde. Bence idrarda çıkar silik de olsa. 2.5 liraya ben eczaneden almıştım al yaptır bence. Benim adet günümde çıkmıştı. Hadi hadi
çatlamaz çatlamaz canımaslında çokda sabırlı bir insan değilimdir ama napıyım canım yaa korkuyorum ya çıkmazsa diye temizlik beni oyalıyor canım yoksa çokdan almıştım.eczanede uzak ve halimi görsen duşa girmem lazım falan falan işte kendimi oyalıyorum anlayacağın:26::26: çok sabırsızdım her ay tuttumu aceba diye ama hep geldi kırmızılar şimdide gelmedi ama umut bağlamak istemiyorum çok duygusal olduğum için çok üzüleceğim biliyorum..eczanede uzak bana bakalım duş alıp anneme gidicem belki gidip alırım testi
nasıl bir duygu anlatamam,korku ,endişe ,heyecan ,sevinç, üzüntü, mutluluk hepsi bir arada umarım allahımın izniyleinşallah...
ve dualarım hepinizle yine söylüyorum,allah kimseye aratmasın,önce olmayana ve isteyene sonra bana versin çünkü benim bir tesellim canım kızım var..hepinizi öpüyorum kızlar ...herşey gönlünüzce olsun..
olsun canım yaa üzme kedini bi daha böyle düşünmüyorsun en azından..evet bende çok istiyorum ikinci bir bebeğim olsun bu duyguyuda bize veren allahım büyüktür bizede ikincisini verip çocuklarımızı kardeşsiz bırakmayacaktır ben inanıyorum hep rahat olmak lazım ve inanmak inşallh sonuç çok güzel olacak
şimdilik arkandayım canım inşallah bırakmam:))( seninde gelmemiş işte niye sevinmiyorsun yaa kaç günün geçti ayyy canım inşallah vardır hepimizde..kocamı kandırayım dedim meğer oda dörtgözle beni bekliyormuş..giden bebğimize ikimizde çok üzüldük ama kürtaj sonrası hiç konuşmadık..çünkü eşim iki kardeşini kaybetti genç yaşta çok şeyler yaşadık.. vee oğlumuzu kaybettik konuşmak daha da derinleştiriyor yaramızı bazen birbirimizin gözüne bakıp gözlerimiz dolup kaçırdığımız oluyor gözlerimizi birbirimizden...benim eşim normalde çok unutkandır:)) geöen ona dedimki bugün yanıma gel ama 2 gün sonra gelemiceksin kırmızı sezonu açılıyor oda tamam demişti adet olacağım gün yine geldi hadi dedi bende dedimki yok olmaz dediki sen adetmi oldun dedi yok dedim aaa neden dedi şimdi değilki dedim eee geçen adet olucam demiştin 2 gün önce bende güldüm yoksa bebişmi var dedi yok dedim hemen heveslenme adamın kursağında koydum sevincini
temizliği dediğin gibi yapıyorum canım sağol yavaş yavaş bide geçen ay hep var diye temizliğimi erteledim şimdi yine ertelemek istemiyorum bide yoksa dimi
sen bi daha test yapmadınmı canım?
ben sevinemiyorum henüz çünkü regl günümde yapılan kan testi çok düşüktü yani gebelik olması mümkün değil gibi. cumaya kadar bekleyip bi test daha yapıp dra gidecem artık.ne olacaksa olsun bebek yoksa ona göre bişe desin.hormonlarım mı bozuldu kürtaj sonrası herşeyim sapıttı mı bi baksın bakalım. bence sen hamilesin eğerki reglin düzenliyse normalde böyle gecikmiyosa vardır bişe.kızına kardeş gelsin inşallah. yok mu hiç belirti felan az da olsa. dün benim burnum tıkanmıştı eşim grip mi oluyosun dedi yok diğer hamileliğmde de tıkanıyodu ya dedimadamın gözler faltaşı gibi açıldı hamile misiiiiinnn diye. yok canım nerden çıkardın dedim.e söyledin cümleden bu anlam çıkıyo diyo. hemen sevinme ümitlenme, evrene mesaj yolluyoruz heralde çaktırmaaa dedim:))
sen temizliği yap erteleme ama öyle çok yorma kendini gerçi sağlıklı bebek sen neyaparsan yap ne kadar yorulursan yorul bişecik olmaz ama biz yinede dikkat edelim.bu arada artık test yapta bizi daha fazla merakta bırakma listemiz kabarsın bize umut olun. hadi bakalım kolay gelsin sana
İnşallah canım. Oğlum yaşasaydı bugün 1 yaşında olacaktı ama o ancak 4 gün yaşayabildi. 12. haftada eşimle doktora gittiğimizde eli ayağı çok hareket ediyordu. Eşime deimki ya baksana bu da çok hareketli bu da erkek olmasın. Doktor gülümsedi evet bu da erkek dedi hem de 12. haftada. Ama buna da üzüldüm bir oğlum vardı kız olsun istiyordum. Bazen buna da çok takarım. Ben erkek olduğuna üzüldüm diye mi Allah aldı onu diye üzülürüm. Geçen ayki de kızdı. Ona da ayrı üzüldüm. Artık cinsiyetin önemi yok benim için yeterki sağlıklı ve vaktinde doğsun da...
canım benim benimde hep içime doğan senin hamile olduğun eee yoksa bende hamile olmam bak biliyosun seni takip ediyorumeşlerde merakla bekliyolar dimi canım kocam kaybettiği iki kardeşide erkekti oğlumuzu kaybettiğimizi duyunca çok üzüldü allahım benim kocam çok iyi bir insan onunda gönlüne göre ver yarabbim ama en önemlisi sağlıklı olması sonrada gönlümüzden geçen olması.valla canım belirti öncekilerdede yaşamadım bundada hiç öyle bişey yok yani arıyorum ama bir hafta ince göbek deliğime tuhaf bişeyler oluyordu bide ara ara karnım ağrıyor ama bunlar küraj öncesi yoktuda kürtaj sonrası her ay yaşadığım şeyler.. temizliğide yapıyorum şimdi dinleneyim azcık dimi:)) kızımıda babam götürdü.yoksa yaptırmıyor zaten temizlik filan.. testi yapıcam yapıcam canım merakta bırakmayacağım sizi inşallah güzel haberlerle yazarım...
Canım haklısın . Benim de oğlum bana en büyük teselli. Etrafta birçok kişi var isteyerek tek çocuk sahibi. Bu fikir bana da hep sıcak gelmişti. Aileden uzak olunca bakmak zor oluyor, bir de çalışınca. Ama geçen seneki oğlum, bir de bu seferki kızım bende yeni bir çocuk fikrini saplantı haline getirdi. Yoksa geçen seneki oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevinmemiştim hatta testi bir hafta geçince yapmıştım. Malum aileden uzaktalık, bakıcı sorunu,iş. Sen misin sevinmeyen... Ardından 2 kayıp, şimdi de deli gibi yeni bir çocuk isteyen ben...
evet canım insanın gönlünden geçiyor cinsiyet ama bende senin gibi kızımı çok zor buldum 3lü test bozuk çıktı amniyosentez yapıldı kanamam oldu düşük tehlikesi vardı falan ozaman dedim biz bide hep erkek istiyorduk allahım hayırlısı neyse o olsun ve sağlıklı olsun sonra herşeye rağmen kızıma kavuştum..kaybettiğim bebğimde erkekti ama kızın tadını bildiğim için dedimki allahım sen bize neyi nasip edersen o olsun bir kızım daha olsa üzülmem çünkü o kadar tatlı bir kıza sahibimki allah onun acısını göstermesin cümlesininkinide anne babasına bağışlasın...
günaydın kıslar adet oldum. ama zaten beklenende buydu.
senemcim beni listeye yazar mısın. 22 temmuz diye.
chnb arkadaşım senin yaşadıklarından çok etkilendim. zor ve acı dolu günler yaşamışsın
Ama Allah büyüktür. sana ve bize sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip eder inşallah.
hello kıty nasıl gidiyor annelik?
merhabalar,
canımm eşin polis mi asker mi ? hayırlısı olsun ne diyim çok dua ediyorum hepiniz için inşallah tez zamanda,
ben bişi hissetmiyorum korkuyorum, çok şükür bana göre bir yaramazlık yok 1 temmuzda dr var, okul kapandı senden ne var ne yok.
İnsan böyle şeyler yaşayınca cinsiyeti hiç önemsemiyor değil mi? Sen de zor bir süreçten geçmişsin.. Allah kimseleri hamileliğine devam edip ettirmemeyi kendisine bırakmasın. Zor bir karardır eminimki. İyiki de sağlıklı olmuş kızın. Senin oğlun kaç haftalıktı? Genetikte mi anlaşıldı yoksa? Benim 8 ken 5 gibi görünüyordu.
Bir de ben kız olsun istedim. Çünkü kızlar erken doğsa bile organ gelişimini önce tamamlıyor ve yaşama tutunma isteği daha çok oluyor. Seda Sayan'ın programına Teksen Çamlıbel isimli prof demişti ki: Biz erken doğumlarda seviniriz, kızların yaşam mücadelesi yüksek. Erkeke bebekler daha çabuk pes ediyor demişti. Onu duyunca kız olsun diye daha çok istedim. Doktor genetik sonucuna bakınca aa normalde bu haftalardacinsiyet yazmazlardı yazmışlar dedi. Ben de erkek di mi dedim kız deyince başladım ağlamaya. Kız istedim o da düştü. Ne bileyim hangi dalı tutsam kırılıyor. İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi alıruız kucağımıza. Belki sormuşumdur önceden. Sizleri yeni tanımaya başladım baştan okuyorum forumu. Senin neden 2. de düştü?
evet canım çok zor bir süreçti.teşekkür ederim allah onu bize bağışladı.benim oğlum (ayy oğlum deyince bir garip oldum() 14 haftalıktı.düşük olmadı canım kalbi durdu.doktor görünce şok oldu zaten çünkü herşeyi çok güzel gidiyordu ayrıca sattan bir hafta büyük görünüyordu ama nasibimizde yokmuş canım bebeğim...pataloji sonucuda normal çıktı nedeni bilinmedi yani canım..hepimiz ne zor günler geçirmişiz allah bir daha yaşatmasın...
pileo,naber canım yaa kırmızılar gelmedi dimi ben seni bekliyorum vallahi önce sonucunu söyle bende testi yapıcam:))
evet canım çok zor bir süreçti.teşekkür ederim allah onu bize bağışladı.benim oğlum (ayy oğlum deyince bir garip oldum() 14 haftalıktı.düşük olmadı canım kalbi durdu.doktor görünce şok oldu zaten çünkü herşeyi çok güzel gidiyordu ayrıca sattan bir hafta büyük görünüyordu ama nasibimizde yokmuş canım bebeğim...pataloji sonucuda normal çıktı nedeni bilinmedi yani canım..hepimiz ne zor günler geçirmişiz allah bir daha yaşatmasın...
pileo,naber canım yaa kırmızılar gelmedi dimi ben seni bekliyorum vallahi önce sonucunu söyle bende testi yapıcam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?