yok canım hala gelmedi kırmızılar da sen beni bekleme. bence benim hormonlar sapıttı.sen yap şu testide güzel haberi ver artık. ben 1 saat önce idrardan test yaptım.kandaki değerim 0.14 tü ama yinede yapayım test evde öyle durmasın dedim. bişe çıkmadı tam atacaktımki silik gibi bişe gördüm hemen eşime gösterdim yanlış mı görüyorum diye.o da dedi ewt var. ama şimdi yok görünmüyo. ne iş anlamadım gittikkçe belirginleşmez miydi. yarım saat önce silik ama öyle belli belirsiz ki hadi ben yanıldım diyecem eşimde mi yanıldı?
ayın 17 sinde kanda çıkmayan değer şimdi idrarda çıkmaz zaten.ben en iyisi cumayı beklemiyeyim bugün dra gideyim. bebiş yok madem ona göre bi yol izleyelim adet söktürücümü verecek yumurtamı oluşturacak napalıcaksa yapsın barii. drdan dönünce yazarım geldğimde de sen testini yapmış ve ben hamileyimmmmm yazmış ol lütfeennn :))
Canım kan testi üzerinden 6 gün geçmiş. Bence yaptır tekrardan. Bence sen hamilesin...
chnb, canım ben baktırmadım ona hiç ama öyle olsa doktor demezmiydi...bizde kan uyuşmazlığıda var bende guatrda var varda varbakalım hayırlısı eğer hamileysem zaten hemen giderim doktora testlerim yapılsın...inşallah öyleyimdir...
pileooooo,, hamile pileo, gittin heralde doktora yok canım yaa benim kırmızılarda gelmedi.sen kendine diyosun ama ne malum ya benim hormonlarda sapıttıysa ben seni beklicem güzelim biliyorum sen hamilesin ve şimdi doktora gidip haberi alınca uçacıksın gelip buraya yazmak için sabırsızlanacaksın seni hamiş seni ben temizliğe tam gaz devam sabah eşim ilk uyandı dediki gelmişmi seninkiler yok gelmediler daha dedim..öğlen aradı dediki aldınmı yok almadım dedim adamı çatlatıcam vallahii:18::18: ben öğleden sonra gidip alıcam bakalım akşam kızımı uyutup yaparız inşallah sonuç pozütüftürde kocamla karşılıklı kutlarız seni bekliyorum canım çok merak ettim yaa eğer test çyleyse tamadır yaa sende hadi bakalım hamişler bölümüne
yaa 1 camım kaldı buzdolabım var silinecek ayy bide kapılarım offff bitmiyor büyük ev oturmak için çok gzel ama temizlik için hayıııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum artık bit temizlik bit, gel bebiş gel
olsun canım. adet gelene kadar her zaman umut vardır. alin en büyük örnek buna.yok kızlar bende bişe.saat 14,30a randevu alabildim ancak sonuçlar 16,30 da çıkacakmış.ama dra muayne oldum karından baktı gebelik yok gibi yani rahim kendini gebelik için hazırlamamış dedi. dolayısıyla bende bişe yok test sonucunu söyledim idrardan olanı silikti ama vardı vallahi dedim gülüyo :)) kan ver yinede dedi yani büyük ihtimalle gebelik yok ama her ihtimali düşünelim yoksa adet söktürücü verecem adetin 3. günü gelirsin bide hormon bakarız dedi. sonraaaaa dedim baktı öylece yumurta takibide yapalım dedim. ne kadar streslisin dedi( ewt öyleyim hemen gelsin mercimeğim tekrardan ama korkuyorumda dedim.hiç korkma ilk gebeliklerde kayıp olunca genelde 2. gebelikler %90 sağlıklı olur. içini ferah tut her gebelik farklıdır dedi. ama işte gel bana anlat anlatabilrisen (. öyle işte işte kızlar bakalım sonucuda alınca 0... lı değerimide yazarım. yine söylüyorum vakti zamanı ne zamansa hayırlısyla gelsin.ama birazda acele etsin
destina beni daha fazla bekleme güzelim.sen al testi yap bugün güzel haberi ver bize akşamda eşinle kutlamasını yapo camıda silme daha yağmur yağacak boşuna kendinide yeğenimizide yorma
vee geldim sonuç 0zaten hamilelik beklemiyodum 0,14 lü değerin üzerine ama yinede içimde bi umut saklamışım. drum yinede hiç üzülme olmaması daha iyi 3 ay korunmak en iyisi dedi. eğer hamile kalsaydım bu cümleyi kurmayacaktı ama biliyorum:)) neyse adet söktürücü ilaç verdi gecikme sebebi strestendir dedi.ama yinede adetin 3. günüde hormonlara bakacak her ihtimale karşı. rahimle yumurtalıklarla ilgili bi sıkıntı yok dedi. bunada şükür bundan sonrası rahat olmak lazım. hadi bakalım ilaca başlıyyorum bgn bakalım ne zaman kırmızlar gelecek. sonrasında yeni tarihimi umut listemiz için yazarım..
ee destina ben herşeyi yaptım hadi sıra sende bugün güzel haberi ver umut ol bizee
kızlar selam bugün 2aylık 8hafta ama regle göre 10 haftalık bebişimi kalbi atmadığı ve gelişmeyip kese yapısı bozulduğu için kürtaj oldum kolay bi operasyon ama acı sadece acı gerçi baştan beri sorun yaşayıp daha olduğunu bile anlayıp inanamadan kaybettim fasulyemi ama kısmet rabbim zamanı gelince verir inşallah 3 4 aya kadar burdayım bende 6ay dediler ama ben 6ay için yaş olarak ta sabır olarak ta dayanamam sanırım inşallah ben gelene kadar sizlerin bebişleri yerleşirde deneyimlerinizi paylaşırsınız bizimle
canım yaa çok üzüldüm gerçekten ama nerdeyse 1 hafta geçmişti var diye ümit ediyordum...ben testi aldım ama yapmıcam çok korktum canım yaa senin arkandan geliyodum ne güzel bide kürtaj sonrası bende kist vardı ve adetim geöikti belki benimkide kistten gecikmiştirsen ne zaman kürtaj olmuştun canım çok olmadı galiba o zaman üzülme ne olur bak ben 5 aydır bekliyorum hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz valla çok bozuldum yaa... ben biraz kendime geleyim testi düşünürüm bide kocam işten geldi surat 5 karış başı çok ağrıyormuş kızım beni çıldırttı her tarafa su dökmüş oyyy oyyy ama yapıcam yapıcam merakta bırakmayacağım hem sizi hem kendimi tekrar yazarım canım....
üzülme sakın olurmu bak ben size umut olursam ve daha bir sürü hamile var bize umut olan bi dahaki aya olur inşallh canım...
kızlar selam bugün 2aylık 8hafta ama regle göre 10 haftalık bebişimi kalbi atmadığı ve gelişmeyip kese yapısı bozulduğu için kürtaj oldum kolay bi operasyon ama acı sadece acı gerçi baştan beri sorun yaşayıp daha olduğunu bile anlayıp inanamadan kaybettim fasulyemi ama kısmet rabbim zamanı gelince verir inşallah 3 4 aya kadar burdayım bende 6ay dediler ama ben 6ay için yaş olarak ta sabır olarak ta dayanamam sanırım inşallah ben gelene kadar sizlerin bebişleri yerleşirde deneyimlerinizi paylaşırsınız bizimle
yok canım çok üzülmedim zaten kan testini yaptığım gün yeterince ağlamıştım bişe kalmamış içimde :)) stresten gecikiyo sanırım benimki bu ay bebiş bebiş dedim bi yandan yumurtalamayı anlamaya çalıştım sonra yumurtlamadım herald ebu ay diye kendi kendime teşhislerde bulundum ve doğal olarak adet gecikti:) hayırlı zamanda olsun. demiştim zaten allahım aynısnı yaşayacaksam olmasın bebiş diye...canım ben 27 martta kürtaj olmuştum bu ay ilk denemeydi. fııss olduzaten kan testini aldığım gün çok ağlamıştım ama bi yandanda kittyi düşündüm kız 9. ayında hamike kalabildi be bu bendeki acele sabırsızlık.tamam kayıp yaşadık yerine gelsin istiyorum hemen yaşda ilerliyo bi sabırsızlıkki bendeki sorma ama gördüm sonu hüsran oldu. bu kezde bebiş yok niye regl gecikiyo diyosun. en iyisi akışına bırakmak.sende kist olduğunu ve düzensiz adeti bilmiyodum. ondan sana çok umutlandım ama benim gibi kendini kaptırma çok ben evrene mesaj yolluyacam diye elim belimde geziyodum o kadar kaptırmıtım kendimi:))
kocişin surat asıksa inşallah yüzünü güldürecek haberi bugün verebilrisin değilsede canın saolsun. hertarafa su döküp seni çıldırtabilecek kızın var allah sana bağışlasın . tabi dökecek annesi temizlyecek o dökecekinşallah hayırlı haber verirsin bize. bende söz üzmeyecem kendimi. kocişle tatile gidecez zaten temmuzda stressiz sakin bi tatil iyi gelecektir eminim. bol bol çalışacam diğer ay
günaydın canım, testi yaptım ama bişey çıkmadı canım seni takip ediyorumama reglde yok benim kistte tekrarladı sanırımpazartesine kadar bekleyip bende bir doktora giderim canım..ne yapalım hayırlısı olsun zaten kendimi temizliğe vermiştimya iyikide öyle yapmışım hiç etkilenmedim yani temizlikte bitmek üzere sonra çalışmalara devam...
tatile git tabi canım yaa bütün negatif enerjiyi at öyle gel bak bebkte nasıl geliyor hemen
chnb, canım ben baktırmadım ona hiç ama öyle olsa doktor demezmiydi...bizde kan uyuşmazlığıda var bende guatrda var varda varbakalım hayırlısı eğer hamileysem zaten hemen giderim doktora testlerim yapılsın...inşallah öyleyimdir...
pileooooo,, hamile pileo, gittin heralde doktora yok canım yaa benim kırmızılarda gelmedi.sen kendine diyosun ama ne malum ya benim hormonlarda sapıttıysa ben seni beklicem güzelim biliyorum sen hamilesin ve şimdi doktora gidip haberi alınca uçacıksın gelip buraya yazmak için sabırsızlanacaksın seni hamiş seni ben temizliğe tam gaz devam sabah eşim ilk uyandı dediki gelmişmi seninkiler yok gelmediler daha dedim..öğlen aradı dediki aldınmı yok almadım dedim adamı çatlatıcam vallahii:18::18: ben öğleden sonra gidip alıcam bakalım akşam kızımı uyutup yaparız inşallah sonuç pozütüftürde kocamla karşılıklı kutlarız seni bekliyorum canım çok merak ettim yaa eğer test çyleyse tamadır yaa sende hadi bakalım hamişler bölümüne
yaa 1 camım kaldı buzdolabım var silinecek ayy bide kapılarım offff bitmiyor büyük ev oturmak için çok gzel ama temizlik için hayıııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoruldum artık bit temizlik bit, gel bebiş gel
günaydın arkadaşlar,
nesrin sen de benim gibi kocişi geçirdikten sonra uyuyamıyorsun galiba?
nasıl gidiyor, belirti var mı, heyecanın yüksektir.
ben de doktor sitesine yazmıştım.pıhtılaşma değerlerim için cerrahpaşada görev yapan bir profa sordum. cevabı şu
Gebelikten önce herhangi bir ilaç kullanmanızın hiçbir yararı olmaz. Gebelikte clexane 0.4 mL/gün kullanımı akılcı olur.
benden başka biriside sormuş, onda mutasyon falan da var. ona verdiği cevap da şu.
Aspirin kullanımının yararsız olduğu Cochrane Database System Review verilerine göre kanıtlanmıştır. Clexane 0.4 mL sizin durumunuzda akılcı ve yeterli olacaktır.
iyice kafam karıştı. bana bişey kullanma gerek yok demişlerdi. ben de iğneden yırttım diye seviniyordum. kan alınırken bile bakamayan biriyim ben.
canım senin dediğin doktor kafama yattı. bu hamile kalsam da kalamasam da gelecek ay o doktora muhakkak gidicem.ben daha yumurtlama dönemi bekliyorum. ondna sonrası nasıl geçer hiç bilmiyorum.
hayır olsun rüyan canım.ben de çok sevinirim ikizim olsa. hele de bir de cinsiyetei farklı oldu mu tadından yenmez. bakması zormuş ama ne yapalım. bakaraız. yeterki olsun.Canım bana aylardır uyku haram. Bir türlü hava aydınlanınca uyuyamıyorum. Dün gece de ikiz hamile olduğumu gördüm rüyamda. Bir de Nevşhir'den misafir vardı onlar için 6'da kalktım. Kahvaltıdan sonra gittiler. Aspirin/ coraspin konusunda Dr. Alper Mumcu'nun sitesinde yazı var. O da gereksiz buluyor ama düşük yaşayanlara veriyorlar işte. O doktora ben de mi yazsam ne? Adresini söyler misin? Ben heyecanlıyım. Psikolojik mi bilmem sanki hamileyim gibi hissediyorum kendimi. Sen ovulasyon testi preseed aldın mı? Ben de innohep 0.45 lik iğne oldum ama yine düştü. Belli olmuyor demek ki. Pıhtılaşmadan değil de bilmediğimiz başka nedenden düştü benim demekki. Sen git Ali Bey'e. İnşallah da sorunsuz bir hamileleik yaşarsın. Ben ilk düşüğümden sonra Aydın Kaya'ya gitmiştim. Memnundun ama ekstra bir şey yapmamıştı. Normal hamile gib davranmıştı. İlk düşükler tıpta pek ciddiye alınmıyor... Sen döndün mü evine? Çalışmalar ne zaman?
hayır olsun rüyan canım.ben de çok sevinirim ikizim olsa. hele de bir de cinsiyetei farklı oldu mu tadından yenmez. bakması zormuş ama ne yapalım. bakaraız. yeterki olsun.
Prof. Dr. .Fahri ER / Kadn Hastalklar ve Doum - Cevaplanan Sorular - 1 - doktor sitesi.com
bu adam bir gün içinde cavplıyor soruları. yalnız 2 soru limiti var hemen sor sorunu. bir de üye olman gerekiyor. eskiden günde bir soru ücretsizdi, şimdi haftada bir soruya düşürmüşler. bne de farklı mail adreslerinden üyelik alıyorum farklı farklı. napiiim.
mesela dün başka bir doktora sormuştum. heterozigotluk topliumun büyük çopunluğun rastlanan selim bişeydir, bir şey kullanmanıza gerek yoktur demişti.
canım benim adet yeni bitti. pazartesi salı gibi bekliyorum yumurtyı.. preseed ve ovülasyon sipariş ettim.geçen sefer böyle hamile kalmıştım. umut işte.
biz de tam cumartesi öğrendik kalbi durduğunu. ertesi gün anneler günüydü.İkiz kısmet diyorum. Kendim için zor bir durum, birini taşımayı beceremiyorum ikizi nasıl taşırım bilmiyorum. Ama kısmet... Segemgy de ikisiniyle takip yaptığı ay hamile kalmıştı. Neden olmasın? Sen bir de çok üzülme canım. Çünkü ilklerde düşük oranı yüksek. Sonrasında tekrarlama oranı düşük. Bakma ben hep o yüzdelik dilimlerin kötü oranlarında bulundum hep. Ama sen inşallah bulunmazsın. Kim acaba anneler gününde düşük yapmıştır acaba? Bir de iki düşük. İlkimde sonuncu düşüğümde anneler gününe denk geldi malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?