selam kızlar..
kürtajdan sonra 4. adetimde geldi...
zaten geleceği belliydi..
ben de kürtajdan sonra 6 adet oldumbu ay 6. korunmasız ayım Allah ne zaman kısmet edecek bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah üzülme sen de
mrb kızlar benmde 3. gelcek gibi.. çok doğru valla bizde bu ay 2kere korunmadık sadece,,ama ben okadar kastım ki kendimi bu bebek çalışması,ilk ilişkiden daha zor oluyo valla. öncekinde böle deildim, kürtajdan sonra hadi korunmayalım dersek tamam ben kitlendim demktr,ağlayasım geliyo yaparken:2::2: tamam şimdi korunmuyorz hadi olursa,hadi yine aynı olursa, yapmasakmı derken olaya konsantre zaten sıfır hatta eksilerdeym. işte sorunda bu bu yüzden olmuo ya
adete 5gün var,kasıklarımda ağrı batma hissi var ama, ben önceki hamilelikte göğüs ağrısını çok bariz yaşamıştım,en belirgin belirti oydu,akıntı ve göğüs hassasiyeti,bu sefer ne akıntı nede göğüs ağrısı olmadığı için hiççççççççççç ümidim yok,test yapmıyorum o yüzden
canım sen belirtilere takılma ..
belirtilere bakarsam ben her ay hamileyim
rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey yok..inşallah meleğin seninledir....
canım sen hangi ovulasyonu sipariş ettin.senemgynin önerdiği wondfoydu ben onu almak istedim ama g.g da yok diyo nerden bulabilirim bilmiyorum.
canım ben ebayden preseedle beraber sipariş verdim. 7-8 günde geliyor.hem daha ucuz oluyor.
kızlar ya bişey sorcam. kürtajdan sonraki adetiniz kaç gün sürdü. benim normalde 5 günü bitmişti. abdest aldım. ama ondan sonra hala leke geliyor. bugün 8. günüm. hatta bugün hepten sapıttı. 3.ye günlük ped değiştiriyorum. su gibi pempebsi bişey geliyor. doktorumu aradım korkudan, ciddi bişeyse geleyim dedim. normal dedi telefonda, ama galiba başı kalabalık. çok endişe edersen ve devam ederse hafta içi gel dedi.
sizin kaç gün sürdü ilk adetiniz?
Geçmiş olsun canım. Malesef hepimiz bunları yaşadık. Canım ben de 34 yaşındayım. Yaş insanı endişelendiriyor. Öncelikle herhangi bir test istediler mi? İlk hamileliğin mi? Bir de doktorların süre konusunda tutumları farklı. Hastanın kan durumuna, rahim durumuna göre ya da bireysel olarak farklı düşüncelere sahipler. İlk düşüğüm fakültedeydi ve 26 yaşındaydım o zaman. 6 ay demişlerdi ama özel doktor 3 ay demişti. 3. hamileliğimde 25. haftalık erken doğum yaptım. İleri hafta gebeliği olmasına rağmen 3 ay dedi doktorum. 10 Mayısta senin gibi nedenlerden kürtaj oldum. Bir adet geçince dedi. Sana niye 6 ay dediler?
canım çok geçmiş olsun.Rabbim tekrarını yaşatmasın.. hepimiz aynı acılarla burdayız birbirimize destek olup deneyimlerimizi paylaşıyoruz. listemiz var korunma sürecinden sonra umut listemize tarihlerimizi yazıyoruz. ben o listeye adımı yazdırmak için 2 ay nasıl geçer diye kıvranıyodum .geçiyo bi şekilde. bu arada dr bana 3 ay korunma verdi ama ben 2 aya pazarlık yaptım:) biraz sabır çok zor olsada. hayırlı zamanda gelir bebişin inşallah
geömiş olsun canım hepimiz aynı acılarla burdayız allah kimseye yaşatmasın bir daha bizim topiğimiz kürtaj sonrası hamilelerle dolmaya başladı bile umarım seninkide gelir tez zamanda... bu arada biz genel olarak 1. adet sonrası başladık çalışmalara haberin olsun
canım ben ebayden preseedle beraber sipariş verdim. 7-8 günde geliyor.hem daha ucuz oluyor.
kızlar ya bişey sorcam. kürtajdan sonraki adetiniz kaç gün sürdü. benim normalde 5 günü bitmişti. abdest aldım. ama ondan sonra hala leke geliyor. bugün 8. günüm. hatta bugün hepten sapıttı. 3.ye günlük ped değiştiriyorum. su gibi pempebsi bişey geliyor. doktorumu aradım korkudan, ciddi bişeyse geleyim dedim. normal dedi telefonda, ama galiba başı kalabalık. çok endişe edersen ve devam ederse hafta içi gel dedi.
kızlar hepinize teşekkür ederim chnb cim canım bende izmirdeyim özelde oldum kürtajımı doktor normalde 5 6 ay ara verdiriyoruz rahim kendini toplasın diye dedi ama 3ayda deneyebilrisiniz ama ben 6ay derim dedi şuan temiz parça yok ve rahat oldu dedi haftaya tekrar bakıcak ama başta konuştuğumuzda 6ay demişti fakat bende okadar sabredemem sanırım eskiden olmasada rabbimden derdim ama olunca beklemek daha zor inşallah rabbim hepimize tez zaman da nasip eder inşallah
çok sağol canım.içime su serptin.benmde ilki normale göre hem uzun sürmüştü hemde aşırı sıvıydı. korkma yani kürtajdan kaynaklanıyo,,2.si de çok uzun sürmedi ama yine sıvıydı miktarıda çoktu. bikaç adete düzelir heralde. oyüzden işte doktorlar 3ay bekleyin dio,,anca kendine gelio rahim korkma yani normal..
değilim gibi geliyo bana canım göğüslerim çok hassastı geçen bebekte bunda hiç bişey yok
gerçi bulantım var,bi de dana gibi yiyorum,sanırım yerleşme kanamam olduu
aman delircem vallaha bilmiyorum ki sadece göğüslerim beni olumsuzluga itiyo
günaydınnnnnn
alin sen bu mesajı yazarken ben bebeğimi düşürüodumpiskopatlık yapıp bu topiği baştan sona okuyorum senem alin aselkuzum yamatake ve diğer hamiş olanlar sizler benim iyi hissetmemi sağladınız allah binlerce kez razı olsun beni anlayan kimse yok şuan çünkü benim yaşadıklarımı yaşamadılar kimseye bişey anlatamıorum bugün bebeğimi kaybedeli 25.gün acı dindimi hayır ama azaldı içimde bi yerde kanıyo kan lafıda duymak istemiyorum artık kırmızı rengini sevmiorum düşükten sora iki hafta kanamam oldu şimdi yok çok şükür doktorum 3 ay korunmamaı söledi piskolojik açıdan düzelmem içinmiş ben iyiyim dedim bizde korunmamaya karar verdik ama en azından bi adet dönemini atlatmam lazım bi çok şey öğrendim senemden yumurtlama testleri taf tan ateş ölçme yöntemi alinden türk kahvesi:)hepsini uygulucam aranıza gircem inşallah rabbim güzel rabbim hepimize çokkkkk mutlu günler yaşatsın inşallah kimse lütfen umudunu kaytbetmesin düşük sonrası en çabuk hamile kalan olarak alini örnek alıorus:)kimsenin kucağı boş kalmasın kızlar dualarımızı esirgemeyelim inşallah birbirmizden mübarek günlerdeyiz neyse çok yazdım henüz 2 hazirandayım topikte daha çok okumam gereken yerler var hepinizi krdeşim gibi kucakladımm kocaman kocaman sarıldımmmm
kitty de yok kaç gündürlü. hamişler nerelerdesiniz yazın şu kadarlık olduk pıtpıtları duyduk. işte güzel haberlerinizi duymak istiyoruz umutlarımızsınız bizim
günaydın canım..insan hiç unutmuyor değil mi acıları..baştan okuman güzeel mesela senemin başta yazdığı yazılar ve şuan ki hali nerdeyse 5 aylık oldu(bu arada senem nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor)ben bu acıyı kasım ayında yaşadım..bekliyorum o güzel anları bir daha yaşamak için..sabır diyorum.biz burda arkadaşlarımızın mutluluğuna ortak olmayı öğrendik..günü yaklaşan arkadaşlarımıza dua etmeyi bir borç bildik.acılarımızı azaltmaya çalıştık. birgün gelecek bu sayfaları okurken belki bir taraftanda karnını sevip okşayacaksın...umarım bugünler çabuk geçer...
yasemin arkadaşım alinden alıntı yapınca bende umutlandım şimdi. benmde hiçç göğüs ağrım yok,kesin hamile deilim diyodum bak şimdi yüzüm güldübelkiiiiide inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?