Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız.
hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum..
benim transferim temmuzdan eylüle kaydı
bundada bir hayır vardır deyip beklemekten başka çare yok

yumurtanın tam olarak ne zaman çatladığını kestirmek güçtür ama tahminen hangi günler çatlayabileceğini kestirebilirsin. Genelde yumurtanın çok büyüdüğü ve çatladığı dönem kasıkların her ikisinde veya birisinde ağrı olur. Sürekli bir ağrıdır bu diğer bir belirti de akıntıdaki artıştır. Bu günlerde ilişkiye girmek gebe kalma ihtimalini artırır.

Ama çatlayıp çatlamadığını anlamanın en kestirme yolu adetin bittikten sonra doktora gidip yumurta takibi yaptırman o sana söyleyecektir ne zaman çatlayacağını ya da çatlama problemi varsa iğne tavsiye edecektir. Normalde kendiliğinden çatlıyorsa iğneye gerek yok zaten. Eğer yumurta büyümesine rağmen çatlamazsa, kasıklardaki ağrı devam ediyor ve bazen de bel ağrısı yapıyor. Yumurta çatladığında kasık ağrısı geçiyor eğer ymurtlama günleri geçmesine rağmen kasık ağrın devam ederse çatlamamış olma ihtimali var.

Read more: Yumurtanın çatlayıp çatlamadığı nasıl anlaşılır |Doktora Sor | Online Doktora Sor Doktora Soru Sor Doktora Danış Doktor Deva

selam kızlar nasılsınız.
hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum..
benim transferim temmuzdan eylüle kaydı
bundada bir hayır vardır deyip beklemekten başka çare yok

kesinlikle canım hayırlısı, vakti saati var ya işte o işin,,bi şekilde oyalanıyorz işte. sen eylülü bekliosun, bizde hangi aysa onu bekliorz işte..
kızlar burada topimiz çok sönük bi haftadr. ne gelen var ne giden var,ne yazan var,,kimsesizler topiğine döndü

bozmayın moralleri..inanın ve umut edin.kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım.zor bir gebelik sonucu dünyaya geldi oğlum.kafama taktığım her ay tek çizgiyi gördüm.ne zamanki nasip ne zamansa o zaman olur dedim ve kendimi topladım o ay gebe kalmışım.hiç aklımda yokken.dr a idrarda yanma var diye gittim gebe olduğumu öğrendim.çok zor bir dönem.Allah düşmanıma bile yaşatmasın.başına gelmeyen bilmez.can çıkmadan unutulmayacak bir şey bu.ben hala bu tarz konuları okuyup dertleniyorum.ama bunları düşünüpte yakınmak sadece vakit kaybı.dilerim en kısa zamanda çift çizgiyi görüp bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz.sizin yaşadıklarınızı en kötü hallerden biriyle yaşayan biri olarak moral vermek istedim..

çok teşekkürler canım allah oğlunu sana bağışlasın sağlıklı büyütmek nasşp etsin inşallah...

günaydın kızlar....

evet çok haklısın ladyyciğim topşkte kimsecikler kalmadı. tabii hamile kalan doğum yapacak anneler gurubuna katıldı bari ara ara gelip moral verin bize kızlarrrrr sesimizi duyuyormusunuz:92::92: eee kaçın bakalım elbet bizde sizi yakalıcaz

pileo canım naber geldimi kırmızılar ben yarını bekliyorum allahım sabır ver bana gelmedi yani kırmızılar...

chnb,yasemin,ladyy,pasiflora,lolinies,ceza,taf sizlerin ne zaman regl dönemi inşallah az kalmıştır beklemek çok zooorrrrr...

Canım test yapmadın mı hala? Tam ne zamandı son adet tarihin? Benim geçenkinde adet günümde idrarda çıkmıştı. Benim 2 Temmuz. Ama ben yarın kanda baktıracağım doktorum öyle dedi. Ona göre ailemin yanına gideceğim. İnşallah hamileyizdir bu ay da hepimiz ay aydan devam ederiz. Keşke her ayın bir de daha önce düşük yapmış ya da bir sebeple bebeğini kaybetmiş annelerine ait topiği olsa. Örneğin bizim olursa daha önce düşük ya daherhangi sebebple bebeğini kaybetmiş mart anneleri gibi. Şimdi neden diye soracaksın? Genelde ay topiklerinin çoğunda ilk hamileliklerini yaşayanlar var. Çoğunun da sorunsuz geçiyor. Düşük yapınca biri haber verince çok etkileniyorlar ya da bazısı buraya yazmayın çok etkileniyoruz diye yazanlar oluyor.(En azından aralık annelerinde yazılmıştı.) Bir de ileri hafta kayıplarında bile birkaç sayfad üzüntü mesajından sonra insanlar alacağım bebek arabası şu renk mi olsun bu renk mi olsun yazabiliyor.(Bu da bir arkadaşın başına geldi) Bu durumlarda düşük yapan ya da bir sebeple bebeğini kaybeden arkadaşları kırıyor. Aklıma böyle geldi. En azından bu acıyı daha önce yaşayanlar en azından bir süre yazdıklarında ölçülü olırlar diye düşünüyorum. Ben ay topiğine yazmak bilgi paylaşımında bulunmak isterim ama korkuyorum da yine bir şey olursa diye...

günaydınnnn evet kimseler yok artık topikte.havalar sıcak kocasını alan pikniğe gezmeye gidiyodur bide düğün sezonu. akşama bende düğüne gidiyorum :)) ay herkesler soracak ee var mı bişe var mı bişe diye uffff
destinecım benim kırmızlar hala gelmedi.karın şişti ama gelen giden yok hala. adet söktürücüyü içmeye devam ediyorum ben bi içmeyle hemen olacams andım ama yok. önceden karnımı okşardım bebeğim gelmiş ol orda olduğunu bileyim nolur derdim şimdide kırmızıya yalvarıyorum nolur gel artık gel diye :97: bugün 39. günüm ya dile kolay memeler şiş karın davul gibi..
yakalıyacaz inşallah hamişleri bi kaç ay geridende olsa gidecez peşlerinden

hayır unutmadık ben hala hepiniz için dua ediyorum bakın senem ve ben varız işte sadece topikte

günaydın kızlar a.s. Nasılsınız ? İnş güzel haberler vardır diliyorum :) Biz senemle bukluştuk o anlatmıştır detayları size :) topiktekinden daha cana yakın onu söyleyeyim :) tahmin ettiğğimz gibi süper bi anne adayı :) Hepiniz iyisiniz değil mi? hamişlerimiz en çok sizleri merak ediyorum tabi ki :) bebekleriniz nasıl ?

yoookk yokk unutmadık valla bende öyle iş yerinde hep açık sabah geliyorum açıyorum aksam üstü kapatıyorum ara ara hep bakıyorum topik boş olunca diyer topiklerde geziyorum ama onlar dediğiniz gb ya ilk gebelikleri olduğu için çok heyecanlılar onlarla çok bişey paylaşamadığım için hep bu topiğe yazıyorum merak etmeyin sizi bende bırakmam buradan hepimiz anne olunca artık bebekler topiği acıkca ayrılırızz buradann olurmuu

candaşımmm hoş gelddinn nasıldı tatil dinlenebildinimi?

yupppiiiiiii candaS geldiiii hoşgeldiiiin.umarım çok güzel bi tatişl geçirmişsindir kocişinle doya doya gezmişsinizdir.ewt senem anlattı buluşmanızı. bildiğim kadarıyla yeni hamiş haberi yok.listenin başı bendim bebek yok kırmızılarda yok stresten gecikmiş durumdaymış.adet söktürücü içiyorum.biran önce gelmesini bekliyorum artık davul gibi geziyorum.ayın son haftası alırız inşallah güzel haber yoksa bu ay çok durgun olcak:97:

günaydın canlar

ben şimdi 27 gün oldu düşük ve kürtajı yaşayalı ne zamana kadar adet olmazsam tedirgin olmalıyım sizce

günaydın canlar

ben şimdi 27 gün oldu düşük ve kürtajı yaşayalı ne zamana kadar adet olmazsam tedirgin olmalıyım sizce

canım ben 39 gün sonra olsum ilk adeti zaten kürtajdan sonrada sadece olduğum gün biraz kanamam olmuştu yani anlıcan çok geç olmuştum ama doktora gittinmi zaten kürtajdan 10 gün sonnra seni çağırıyorr bişey kalmamış sorun yok derse 40 gün filan bekle derim heyecan ve stres yapma gelir kırmızılar zaten

chnb test yaptın mı dün, bugün için yapacağını yazmışsın:26:

benim 1 haftam var beklediğim güne yumurta çatlatacağım zaman göğsüm acımıştı şimdi geçti hiç acı şişlik yok:44: yoğun bir hafta ve haftasonu bekliyor bu durumumu düşünecek vaktim olmayacak hakkımda hayırlısı olsun 5 temmuzu bekliyorum

günaydın canlar

canım benim kürtaj sonrası 60 gün falan kanamam devam etti 20 gün ara sonra tekrar devam 1 hafta sürdü..ondan sonra düzene girdi yaklaşık 35 günde bir geliyor..yani kişiden kişiye değişiyor rahat ol sıkıntı yaparsan gecikebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…