- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #3.101
senin hikayenide biliorum:)ezanlar okunuyo canım benim ezanların hürmetine rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhhhh hepimizin
selam kızlar nasılsınız.
hepimize güzel bir hafta sonu diliyorum..
benim transferim temmuzdan eylüle kaydı
bundada bir hayır vardır deyip beklemekten başka çare yok
bozmayın moralleri..inanın ve umut edin.kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım.zor bir gebelik sonucu dünyaya geldi oğlum.kafama taktığım her ay tek çizgiyi gördüm.ne zamanki nasip ne zamansa o zaman olur dedim ve kendimi topladım o ay gebe kalmışım.hiç aklımda yokken.dr a idrarda yanma var diye gittim gebe olduğumu öğrendim.çok zor bir dönem.Allah düşmanıma bile yaşatmasın.başına gelmeyen bilmez.can çıkmadan unutulmayacak bir şey bu.ben hala bu tarz konuları okuyup dertleniyorum.ama bunları düşünüpte yakınmak sadece vakit kaybı.dilerim en kısa zamanda çift çizgiyi görüp bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz.sizin yaşadıklarınızı en kötü hallerden biriyle yaşayan biri olarak moral vermek istedim..
günaydın kızlar....
evet çok haklısın ladyyciğim topşkte kimsecikler kalmadı. tabii hamile kalan doğum yapacak anneler gurubuna katıldıbari ara ara gelip moral verin bize kızlarrrrr sesimizi duyuyormusunuz :92::92: eee kaçın bakalım elbet bizde sizi yakalıcaz
pileo canım naber geldimi kırmızılar ben yarını bekliyorum allahım sabır ver bana gelmedi yani kırmızılar...
chnb,yasemin,ladyy,pasiflora,lolinies,ceza,taf sizlerin ne zaman regl dönemi inşallah az kalmıştır beklemek çok zooorrrrr...
günaydın kızlar....
evet çok haklısın ladyyciğim topşkte kimsecikler kalmadı. tabii hamile kalan doğum yapacak anneler gurubuna katıldıbari ara ara gelip moral verin bize kızlarrrrr sesimizi duyuyormusunuz :92::92: eee kaçın bakalım elbet bizde sizi yakalıcaz
pileo canım naber geldimi kırmızılar ben yarını bekliyorum allahım sabır ver bana gelmedi yani kırmızılar...
chnb,yasemin,ladyy,pasiflora,lolinies,ceza,taf sizlerin ne zaman regl dönemi inşallah az kalmıştır beklemek çok zooorrrrr...
unuttular bizi
günaydın kızlar a.s. Nasılsınız ? İnş güzel haberler vardır diliyorum :) Biz senemle bukluştuk o anlatmıştır detayları size :) topiktekinden daha cana yakın onu söyleyeyim :) tahmin ettiğğimz gibi süper bi anne adayı :) Hepiniz iyisiniz değil mi? hamişlerimiz en çok sizleri merak ediyorum tabi ki :) bebekleriniz nasıl ?
günaydın canlar
ben şimdi 27 gün oldu düşük ve kürtajı yaşayalı ne zamana kadar adet olmazsam tedirgin olmalıyım sizce
günaydın canlar
ben şimdi 27 gün oldu düşük ve kürtajı yaşayalı ne zamana kadar adet olmazsam tedirgin olmalıyım sizce
günaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?