Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi hayırlısı umarım bu ay o aydır...

faklı bir haber yok canım....sen nasılsın ben bu ayı kaçırdım umudum önümüzdeki aya..
senem ne zaman anlattı demekki ben kaçırmışım...ahhhhhh bide ben tatil yapabilsem...yalnızım dostlar çok yalnızım:84::84:

Unutmadııııııık Sadece 12 gün tatilim var, İzmir'e gittik ailemizin yanına. Eşim izin alamadı, biz de haftasonu için gittik. Şimdi geldim ama :) Ben hala en çok bu topikte vakit geçiriyorum bi kere

aferim sana sen bizim en güzel ilk örneğimizsin...eşin de mi dershanede görev yapıyo yoksa özel sektör mü?

hayır unutmadık ben hala hepiniz için dua ediyorum bakın senem ve ben varız işte sadece topikte

yalnız bırakmayın tabiiii üzülürüz sonraaaaaaa

Yasemin sonucunu gösterdin mi?

canım ben simdi gördüm sorunu kusura bakma salı akşamı gittim doktora katil plesanta bebeğe kan pompalamamış ama yeni gebeliğini etkilicek hiçççç bi sorun yok dedi 3 ay sizin toparlanmanız için piskolojinin düzelmesi için süre veriorum dedi bende ben iyiyim korunmucam dedim canın saolsun dedi bende saldım çayıra mevlam kayıra iki gündür göğüslerimde ağrı var kasıklarımda batma var ya kırmızı habercisi yada bebk inşallah bebektir evet azmettim bütün topiği baştan sona okudum hepiniz birbirinizden ii kalpli insanlarsınız kendimi şuan çokkk ii hissediorum brbirmize destek olmamız çok önemli çünkü ben kardşeimle dostumla bilekonuşamıorum bunları artık kızmaya başladılar:)kafaya neden bu kadar takıosun hasta etceksin kendini diye napayım gece uyuyorum gözümden yaşlar akıo oğlum aklıma gelio ne kadar acı verici anlamaz ki kimse hastaneden çıktım elime bi kağıt tutuşturdular cinsiyeti ölü erkek boy 14 cm kilo 50 gr herşeyin sonu bu ilk bebeğimdi benim bizi bizden başkası anlamaz ama hepimiz kavuşacağız yeniden bebeklerimize ben inanıorum yarında kandil bol bol dua etces birbirimize

Merhaba kızlar, malesef hamile değilmişim. Hayırlısı inşallah. Sabah kanda hcg baktırdım. Yokmuş.Nasip. Gidip gitmemekte kararsızdım. 6 gün var adetime normalde olsaydı çıkardı. Sınav görevim vardı sabah 9.30 da. Ona gitmeden önce gittim. Tam kan vereceğim yeni doğmuş bebekten kan alacaklardı çok etkilendim. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı çıktım daha sonra alalım dediler. Bugün oğlumun vefatının 1. yıldönümü.Onun etkisi vardı belki bu günde hamilelik haberi alırım diye ummuştum. Olmadı. Demekki bu psikolojiyle insan kendini hamile sanabiliyormuş... Hayırlısı. Herhalde bu gidişle biraz ertelenecek. İstanbul'a gitmek istiyorum okulum bitince...

Bu arada ben geçmişi okuyorum 223. sayfaya geldim. Taf, Ceza, Candaş, Destina ve isimlerini saymadığım diğer arkadaşlarımın hayal kırıklıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. Kimilerininadeti geçtiği halde neden test yapmadığını da. Gerçekten benim için hayal kırıklığı oldu. Kendimi hamile gibi hissediyordum. Demekki psikolojik olarakmış.İnanın beklemek kadar zor bir şey yokmuş. Allah kimseyi elleri boş bırakmasın...

Merhaba, inşallah tatilin iyi geçmiştir. İnşallah verimli olmuştur sizin için. Eşinle sizi kavuşturacak bebiş gelir bu ay. Geçmişi okuyorum da umarım şefinle aran düzelmiştir...

Evet canım damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor. O arkadaşlarla da güzel paylaşımlar oluyor ama duygularınının tümünü, kaygılarını tam anlatamıyorsun işte... Beişin ne kadarlık oldu? Çizelgen niye yok?

İnşallah diğr kızlardan güzel haberler gelir...

günaydın canlar

ben şimdi 27 gün oldu düşük ve kürtajı yaşayalı ne zamana kadar adet olmazsam tedirgin olmalıyım sizce

Canım benim 26. gün gelmişti. İnternette 4-6 hafta arası diyor. Geçerse bu süreyi sorarsın. Testinin sonucunu gösterdin mi?

canım canım canım
nolur üzme kendini kıyamam sanaaaa senin benim gibilere bende bütün sayfaları okudum bitirsim hatta senin daha varmış:)sabır en büyük erdem canım biz şükürler olsun bunun bilincindeyiz ve biz bebeklerimizin kıymetini daha çokbileceğiz belki daha çok korkcaz daha çok endişelences ama bizimde o mutlu günlerimiz gelecek allahım kimseye taşıyamıyacağı yükü vermez biz sabredip dua edicez başka hiç bişey gelmez elimizden sende üzme kendini umut bitmiyo çok şükür

canım yukarda yazdım sonuç temiz çok şükür çalışmalara başladım bile :)

Anladım canım. İnşallah tekrarı olmayacak Allah'ın izniyle. Demek senin erkekmiş. Benim geçen sene 25 haftalık doğan da erkekti.8 haftalık olan kız.İlk düşüğümde bakılmamıştı cinsiyete. Zaten kendi düşmüştü. Her biri ayrı yakıyor insanın yüreğini. Geçen senekine 4 gün süt verdim makinayla sağıp. Buna kısmet olmadı. Hepsi ayrı bir acı işte. İnşallah hamilesindir Alin deolduğu gibi. Ben normalde çabuk hamile kalıyordum ondan da beklentim büyüktü vajinal akıntı takibi de yapmıştım. Demekki hayırlısı böyleymiş.

Çok şükür. Yarın da kandil. Yarın çok dua edeceğim inşallah. Yüreği yaralı anne adaylarına sağlıklı, hayırlı evlatlar ver diye...

selam kızlar benım ılk defa adetim gecıktı 7 gun ve bugun hastalandım etraftan duyduğum kadarıyla diyorlarkı vucut kendını gebeliğe hazırlıyormus bır sonrakı ay dıkkat et kalabılırsın dıyorlar yanı bebek tutunamamıs sızece böyle bırsey varmı lütfen cv yazınnnnnn

düşünme artık kuzum napalım bizimde kaderimizde böleymiş bende bi gün önce örenmiştim erkek olduunu ertesi gün gitti cennette bizi beklio onlar bi elinden senin tutacak bi eliden babasının bizi cennete sokacaklar inşallah bi ablamız var hafız bana ağlayarak dediki senin yaşadıını yaşamak için canımı verirdim cenentte hangizmin beklediği biri olacak kim bizim elimizden tutacak biz bunu düşünemiorus ama böyle canım sınav diyorum bunlar şükürmü etces küfürmü rabbim sınıyo ama yüreğini ferah tut nolur

canım ben hiç böle bişi okumadım duymadım yani gebe kalmadan önce 13 ay bütün adet günlerimi yazdım hiç gecikme sapma olmadı maşallah inşallah gebeliğe hazırlanıodur vücudun istiyosun heralde dimi bebiş

evet cok ıstıyorum 7 aydır denemye basladık 7 yıllık evlıyım 7 aydır adet gunlerımı yazıyorum ılk def abu ay 1 hafta gecıktı kan testı yaptırdım 0,68 cıktı ümitlenmıstım ama bugun hastalandım öylee duyunce acabamı dedım sıteye zar zor uye oldum hep okuyorudm ama uye olamamıstım sımdı ılk cevabı sen yazınca heyecanlandım bırden:)

yumurtlama takibi yapıomusun peki yada doktora gittinmi hayırlı olsun üyeliğin:)

yumurtlama takibi yapıomusun peki yada doktora gittinmi hayırlı olsun üyeliğin:)

evet yapıyorum yapmazmıyım doktora gıttım 2 ay önce herseyıme baktı tertemız bısı yok dedı zorla olsa eşimide götürdüm ondada cok suku rbısı cıkmadı.
ama neden hala olmadı anlamıyorummm 1 hafta gecıkınce hamıleyım galıba dedım ama bu sabah hastandımm

sana bişi diyeyimmi canım böyle kafaya takınca olmuyo bak:)saldım çayıra mevlam kayıra diceksin zaten çiftlere 1 sene olmadan çoğu doktor ilgilenmio bile yine sana bakmışlar ben 7.ayda doktora gittim doktor 1 sene dolmadan gerek yok teste filan dedi sora benimm o ay kafam rahatladı ve o ay hamile kaldım gerçi düştü sonra ama sende kafana takma fazla olurmu rabbim ne dediyse o oluyo canım önüne geçemioruz heyecanını anlıorum ben gebelik testlerine verdiim parayla neler yapardım:)

kızlar bilgisi olanvarsa lütfen yazsın çaresiz gözlerle sızlerden cevap beklıyorum

evet cnm anlıyorum senı senın varmı suan bebek pekı ınsallah vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…