slm cnm ben hcg testı yaptırdım hep 0,5 cıkarken ılk defa 0,68 cıkmıstı az da olsa ümitlendım hatta çubuk testındede bır gölge cıktı kesın dedım normalde adetım gecıkmezdı benım hıc
bekıde öyle kımyasal bır gebelıkmı gecırdım tutunamadımı acaba kafam cok karısık
slm cnm ben hcg testı yaptırdım hep 0,5 cıkarken ılk defa 0,68 cıkmıstı az da olsa ümitlendım hatta çubuk testındede bır gölge cıktı kesın dedım normalde adetım gecıkmezdı benım hıc
bekıde öyle kımyasal bır gebelıkmı gecırdım tutunamadımı acaba kafam cok karısık
Ben geldiiimmm...
Şimdi arkadaşlar burda bahsetmişmiydim bilmiyorum da ben geçen hafta ovulasyondan sonraki 6.gün rahatsızlandım ve Acile gittik. Kan tahlili yapılacakken Gebelik şüphesi de var diye tahlil yaptırdım. sonuç 0.04 çıktı. Suratım asıldı, ümidim kırıldı biraz.. Ama sonra eve gelip araştırdığımda 6.gün çıkmayabileceğini okudum. Tabi istisnalar hariç. Mesela 4.gün kan testinde öğrenen bile var. Neyse.. Şimdi ben yarın doktora gidicem unuttuğum bi aşı için. Gitmişken kan testi de yaptıracağım. Yükselmişmidir sizce?? BU BETA HCG ANİDEN YÜKSELEN Bİ HORMON MU?? Yoksa 6.gün azıcıkta olsa kendini belli edermiydi????
Canım inşallah yükselmiş olsun. Ben 10. gün ken bugün yaptırdım. Ama çıkmadı...
Hayırlısı olsun chnb cim.kısmet... Rabbim şu mübarek aylarda dualarımızı kabul eder inşallah.
Ben geldiiimmm...
Şimdi arkadaşlar burda bahsetmişmiydim bilmiyorum da ben geçen hafta ovulasyondan sonraki 6.gün rahatsızlandım ve Acile gittik. Kan tahlili yapılacakken Gebelik şüphesi de var diye tahlil yaptırdım. sonuç 0.04 çıktı. Suratım asıldı, ümidim kırıldı biraz.. Ama sonra eve gelip araştırdığımda 6.gün çıkmayabileceğini okudum. Tabi istisnalar hariç. Mesela 4.gün kan testinde öğrenen bile var. Neyse.. Şimdi ben yarın doktora gidicem unuttuğum bi aşı için. Gitmişken kan testi de yaptıracağım. Yükselmişmidir sizce?? BU BETA HCG ANİDEN YÜKSELEN Bİ HORMON MU?? Yoksa 6.gün azıcıkta olsa kendini belli edermiydi????
yani hala yastıkları ıslatıp uyıuyorum her gece gözyaşı döküorum eşimle bile bazen konuşmak istemiorum falan böle şeyler devam edio ama umudumu aslaaaaaaaaa kaybetmiorum rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyde vardı bi hayır diyorum pipisine kadar görmüştüm işte canım o kadar büyüktü maleseff gitti beyefendimiz yenisine sağlık yeniden umud etmekte güzel yeniden güzel şeyleri düşünmekte bizler en azından olabildiğini gördük hiç olmayanlar napsın dimi canım send eüzme kendiniiii
6. gün döllenmiş yumurtanın henüz rahme ulaşmış veya ulaşmaya çalıştığı zamandır. yani hcg değerin o günde baktırdığında düşük çıkması normal. yumurtlama sonrası en erken 9.-10. gün olmalı ki o da kesin yumurtlama gününü bilmelisin yani ya doktor tarafından söylenmeli ya da ateş ölçme yöntemiyle tespit etmelisin o zaman hcg değerin 10 gibi bir değerde olabilir. zaten 8. günden sonra hızla artar 14. günden sonra da en 2 günde en az 2 katı şeklinde artar inşallah yarın güzel haber verirsin bize
6. gün döllenmiş yumurtanın henüz rahme ulaşmış veya ulaşmaya çalıştığı zamandır. yani hcg değerin o günde baktırdığında düşük çıkması normal. yumurtlama sonrası en erken 9.-10. gün olmalı ki o da kesin yumurtlama gününü bilmelisin yani ya doktor tarafından söylenmeli ya da ateş ölçme yöntemiyle tespit etmelisin o zaman hcg değerin 10 gibi bir değerde olabilir. zaten 8. günden sonra hızla artar 14. günden sonra da en 2 günde en az 2 katı şeklinde artar inşallah yarın güzel haber verirsin bize
Geçmişten alıntı canım. Peki ateşin yükseldiği günün hemen önceki günü çatlatmış oluyorsan ateşinin yükseldiği günkü çalışma bir işe yaramıyor mu? Yani ateşinin yükselmeye başladığı günün hemen önceki gün mü çalışma yapmış olman lazım?ateşim ortalamanın üstünde seyretmeye başladığında anlıyorum yumurtamın çatladığını bu net bir bilgidir. doktora görünmedim ama tecrübeyle sabityani ateşim yükselmeden hemen önceki gün çatlatmış oluyorum yumurtayı hemen ertesi gün de ateş yükselmeye başlıyor:92:
canım ne haber?yazdım ama tekrar yazayım. sağlık olsun canım. üzülme. bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallah. hem sen için kapılar tam kapanmamış, hala umudun var.Geçmişten alıntı canım. Peki ateşin yükseldiği günün hemen önceki günü çatlatmış oluyorsan ateşinin yükseldiği günkü çalışma bir işe yaramıyor mu? Yani ateşinin yükselmeye başladığı günün hemen önceki gün mü çalışma yapmış olman lazım?
canım ne haber?yazdım ama tekrar yazayım. sağlık olsun canım. üzülme. bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallah. hem sen için kapılar tam kapanmamış, hala umudun var.
canım ben bu duphastonu araştırıdm, özellikle gebeliği kolaylaştırması için veriliyormuş.eğer gebelik oluşmazsa adet olduruyormuş. düşük tehdidinde bile kullanılıyormuş bu hap. ben korunmayı düşünmüyorum bu nedenle. hep hapımı yutucam, hem de çalışcam.rahmin hazır değilse zaten bebek olmaz.
yalnız kociş hasta. işten geldi uyuyor, dokunma bana dedi
ben aslında yumrutlamamı yarın bekliyorudm, doktor bugün diyine eve geldim ovilasyon yaptım, hiç gölge bile çıkmadı. şaırıdm. yarın bi daha yapalım bakalım, hem kociş iiyi olur, hem kandil.
Canım ya kandil gecesi bu işler için iyi değil derler. Bu gece sen onu uyandır. Spermler uzun yaşıyor ya. Bir de kandilin ertesi sabahı olur... :))
islamda cinsellik kandil gecelerinde ilişkiye girmek
islamda cinsellik kandil gecelerinde ilişkiye girmek
kandil gecelerinde ilişkiye girmek günahmı kandil gecesinde cinsel ilişki
Hayır hiçbir sakıncası yok kardeşim
Cima (eş ile ilişki) adabında, beraat gecesinde ilişki yapılmasın denmesi sadece birilerinin tavsiyesidir Dini bir kural olarak almayın
Bazı âdâb kitaplarında, cima vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki tesirlerinden bahsedilmiştir Bunlar dini bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur
Cima için tavsiye edilen vakitler:
Pazartesi, Salı, Perşembe, Cuma geceleri ve gündüz öğleden önce
Tavsiye edilmeyen vakitler:
1- Hafta içinde Pazar gecesi ve Çarşamba gecesidir
2- Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri
3- Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri,
4- Berât gecesi;
5- Yola çıkılacak gece;
6- Gündüz öğleden sonra
Bunlar da bir tavsiyedir Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz Bilakis beraber olmak lazım olur Güne, zamana bakılmaz
Burada çok sorulan bir konuya açıklık getirelim:
Bir günün gecesi, gündüzden önceki gecedir Örneğin Cuma Gecesi, Perşembeyi Cumaya bağlayan gecedir
canım alıntı yaptığın site sorularla islamiyet değil mi?ben de bakarım ona. soruda günah değil demiş. sonra senn dediğin bilgileri vermiş.Canım yanlış bilgi vermişim. Şöyle bilgi buldum. Berat gecesi pek tavsiye edilmiyormuş. Zor hamile kalanlar buna uysa hamilelik hayal olur :)) Bayağı tavsiye edilmeyen var... :))
Progesteron, bebeğin rahim içinde yuvalanmasını ve tutunmasını sağlayan hayati bir hormondur. Gebeliğin ilk dönemlerinden itibaren yumurtalıklardan salgılanarak gebeliğin devamını sağlar.
HCG hormonunun temel görevi ise özellikle gebeliğin ilk üç ayında, (plasentanın (eş kısmının) oluşumuna kadarki süre içinde) progesteron hormonunun salınımını uyarmaktır. Bu üç aylık dönem sonrasında plasenta devreye girecek ve gebeliğin devamı için gerekli hormonları salgılayacaktır.
"http://www.jinekolognet.com/gebelik-testi.asp sitesinden alıntıdır."
b-HCG hormonun çok güzel artmış ve şuan kese görülebilir bu değerle. kesenin durumuna göre doktor gebeliğin sağlıklı olup olmadığının yorumunu yapar:26: progesteron hormonu hamilelikte kaç olmalı bilmiyorum ama luteal fazda en fazla 22 oluyormuş. şuan kanaman varsa kahverengi bile olsa doktorun keseye baksın gelen kanamanın nerden geldiğini belki görebilir. belki progestan verir. b-HCG iyi olduğu müddetçe bebek yerinde duracak demektir çünkü o gebelik hormonu
canım alıntı yaptığın site sorularla islamiyet değil mi?ben de bakarım ona. soruda günah değil demiş. sonra senn dediğin bilgileri vermiş.
ama bunları da hiç duymamıştım. hep birlikte öğrenmiş olduk.
ay benim yumurtlama çrş gelmişti zorla kaldırmıştım kocişi gece geç saatlere kadar çalışıyo ayda 1 2 derken bende o günler zorluyordum gerçi hergün hayırlı ama dikkat etmekte fayda var tşk.
Eşlerle konuşamıyoruz. Geçen gün 22 haziranda diyorumki bugün ayın kaçı? 22 si diyor. Peki bu tarih sana bir şey hatırlatmıyor mu? 22 Temmuz değil ama diyor.(Evlilik yıldönümümüz.) Aklına bile gelmedi melek oğlumuzun doğum günü olduğu. Bugün de 27.si ve ölüm yıldönümü. Sormayacağım bile eminim aklına bile gelmemeiştir. Erkekler niye bizim gibi olamıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?