Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öyle inşallah hayırlısı. Ben herhalde yeni tumurtlama günümde eşimle olamayacağım. Ben İstanbul'a o da annesini memelekete götürecek. Karışık yani. Hayırlısı... İnşallah sende bir an önce adet olursun. Beklemek zor. Ben evliyken 8 ay asker yolı bekledim bu kadar zor gelmedi...

amin amin amin kocaman aminnnnn
oğluma sağlıklı bi kardeş gelsin inşallah ben şimdi oğluma diomki teyzelerinin kardeşlerine sahip çıksın benim oğlum hepsinden büyük:)15 haftalıktı kardeşlerinin elinden tutsun cennette gezsinler beraber annleri için dua etsinler de hemencik kardeşleri olsun ay ağlıcammmmm

doktoralara göre herşey normal be canım ben çok memnunum doktorumdan ama bursa da doktor arayan varsa hemennn tavsiye ederim adam mükemmel beni çok ii motive etti geç buldum kendisini inşallah yeni bebekte ona gidicem tekrar

Canım geçmişten alıntıladım da . Sen Bursa'dasın sanırım. Bizim rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların topiğinden Bursalı arkadaş bir sürü kayıptan sonra Bursa'da soyadı Küçükismail'di sanırım çok memnun kalmıştı. İstersen onu da düşünebilirsin. Ona manevi olarak da çok destek olmuştu...

benim doktorumdan çok memnunum ben bitanem adam müthiş 25 senelik falan doktor ve çok ii motive edio kürtaja giderken bana sarılarak götürdü espriler yaptı sonrasındada öle ev telefonunu bile verdi düşün istediimiz zaman arayabilioruz benimle birlilte üzüldü eminim bundan şimdi bida olursa bırakmam onu

evet sıra bizde :) tamam bi ayar yapalım 1 taş çatlasın 2 hafta içinde görüşelim :) uyarsa taf ı da bekliyoruz :) ayy yerim ben onu kocaman olmuş bile, bende mis kokusundan kkluyorum öpmeye kıyamam çünkü hep oğlun diyesim geliyor :) oğlun mu olcak ne :) iyisiniz artık değil mi ? bwebeğin artık hiç üzmüyo değil mi ?
off iilk ay ve geciken adet sonrası hayal kırıklığını çok iyi tahmin ediyorum, onun hüznü birçok denemdeki hüzünden daha başka inş 2. ayında anne olmak nasip olsun be arkadaşım :)

aminnn aminn ağlamak yok yasemincim :) onlar kardeşlerini gönderecekler :) bu gecenin uğruna topiğimize yeni melkler gelecek inş :) üzülmek yok onları bekliyoruz umutla :)

inşallahhhhhhh candaşım inşallah hepimizin kucağı dolsun inşallah bol bol dua etces akşam ben kendimi roman havası dinlemeye vurdum acaip enerji sağlıo deneyin kızlar :)

ooo ne çok ankaralıyız burda temmuzda buluşalım bana uyar haftasonlarım hep dolu oluyor benim boş bir vaktimde olabilir:81: özelden mesajlaşırız

desenize taf polyanna ve candaş bide ben ankarada ohhhh ne güzel olcakk ben siz ne zaman derseniz uyarımm sorun olmaz bana burda artık iki canlı olduğum için özel ilgileniyorlar sağolsunlarr izin alırım hafta içide olsaa yanii tafcım ozaman sen belirle madem işin yoğun temmuzda buluşma olayını gerçekleştirelim:)

CANDAŞcımmm bizdee senin bebişiniii yicezzz ona göre bir an önce gelsindeee bak ben ona neler neler yapcamm öyle süt kokusunu hepsini içime çekcem onunnn:) ahh valla söyleseler ya yarın gitcez hemde 2 li testimiz var bakalım bir ihtimal çokkk çookk deneyimli doktor ise söylermişş öyle diyorlar aksi gb benim içime bişey doğmuyor ilkinde hep erkekk demiştim ama elbette sağlıklı olsunda kız erkek faretmezz şimdii

inşallahhhhhhh candaşım inşallah hepimizin kucağı dolsun inşallah bol bol dua etces akşam ben kendimi roman havası dinlemeye vurdum acaip enerji sağlıo deneyin kızlar :)
aminn, bende kendimi horona vururm efkarlıuken :) ama coşkulu müzik olsun horon roman farketmiyo, sallıyom dertleri :)
Kızlaaaarr bende Ankaradayım.
yaa :) ee süper :) hep beraber buluşalım o zman :)
ooo ne çok ankaralıyız burda temmuzda buluşalım bana uyar haftasonlarım hep dolu oluyor benim boş bir vaktimde olabilir:81: özelden mesajlaşırız
süperr :) buluşuyoruz o zman :) bende haftasonları doluyum eşimle tek görüşme zamanlarımız ya eğer hepimize uyarsa hafta içi akşam ayarlayalım :)

ye teyzesi :) olsunda her yerlerini kızart serbest :)) hadi bakalıom öncelikle inş 2 li test iyi geçsin sonrada beyzademi prenses mi öğrenelim :) ama dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :)

inşaat mühendisiyim canım bildiğim şeyleri aktarabiliyorsam ne mutlu bana
evet canım başarılı bir bigi aktarımı yaıyorsun...

Bu arada kizlar herkesin Kandili mubarek olsun Bu aksam dualarda bulusalim insallah

Kandiliniz Mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim Hayırlısını versin her zaman
KANDİLİMİZ MÜBAREK DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH...HEPİNİZ İÇİN DUA EDECEĞİM BU AKŞAM..HAYIRLISINI DİLEYECEĞİM RABBİMDEN

canım eşim gelmedi daha ne zaman geleceğide belli değil..artık umudum diğer aya..

bu güzel günde güzel haberler verirsin umarım bize...

polyanna test yaptırdın mı bi daha ...
taf,candas kaç gün kaldı gününüze...

akşam bir duada benden :) allah dualarımızı kabul etsin inş....

Ceza, canım benim reglime 5 gün var.3 temmuz kader anı...

2 temmuzda düğün var, ben çok oynarım bide memlket karadeniz olunca ektra hareketli oluyorum... yani demem o ki, eğer hamileysem durumu var... Hamile değilsem oynamamazlık etmek istemem :) erkenden testte yapmak istemiyorum sonuç hüsran oluyor... hiç belirtimde yok ki ihtimalim var diyemiyorum... karışık kaldım... yine hamile değilimdir sanırım da kendimi hırpalamadan oynayayım en iyisi ...

Şimddiiiii kendime beddua ediyorum :)) 23 temmuzda kardeşim kadar yakın bi arkadşaım düğünü var... Hemde hemşom :) yani yine oyunları benim tarafımdan dayanlımaz cazibeye sahip :) Allahım ne olur o düğünde oynayamayayım ... ama allahım yanlış anlama bi yerlerimi kırayım demiyorum sadece hamilelikten, bebeği koruma iç güdüsünden dolayı oynayamayım :)) yani o kadar geçtim oyundan sen düşün gerisi :) bu gece bi güzellik olsun benim ve arkadaşlarım adına :))

Son düzenleme:
slm fıstıklar hepimizin miraç kandili mubarek olsun ve hepimize hayırlar getirsin
benim daha 1hafta olmadı kanamam sürüyor ve çok okuyamayıp kadınların özel günlerindeki kadarını yapabileceğim ama annemle kardeşim yanımda onlar okuyacak bende dinlicem

sizlerede tek tavsiyem meryem süresi bi arkadaş bebek için okuyun demişti bi teyzede yasin okurken mübin duası var onu oku demişti ben hiç birini yapmadan kavuştum derken
neyse yapmamak hataydı rabbim inşalllah affeder ve gelecekte herşey hayırlı olur hepimiz için

kızlar bende eşime keçiboynuzu pekmezi yedirmeye başladım,ona bağlamak istemiyom ama ilk gebeliğimdede o ay eşime keçiboynuzu pekmezi yedirmiştim ve şanstırki tuttu.bakalım allahtan umut kesilmez gene denicem,sigarayıda bıraktım yine 2 hafta oldu,bu arada bende hepinizin kandilini en içten kutluyorum,ve dualarımlada allah hepimizin bu güzel mübarek günün hatırına yüzümüze gülsün diyorum.
candaşcım sende hoşgeldin canım,bu arada alin bayağdır uğramıyo topiğe acaba nasıl gidiyo hamileliği??diğer adını yazamadığım arkadaşlarım sizede slmlar,kendinize iyi bakın allaha emanet olun

bende kapı gıcırtısına oynarım canım..çok severim ve her yöreyi az çok oynarım..ruhumuzda var demek ki:)sen gene de çok oynama istersen..çok isterdim horon oynamayı..ama bizde yok.. dur bende beddua edeyim:)Allahım oynayamasın diye

tekrar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun ,beni unutmayın dualarınızda..

sinua inşallah bu kez de yarar keçiboynuzu

canım hoşbuldum... İnş yine hamiş kalırsın ya :) aklım sendeydi, sende hoşgeldin tatilden.. Sanırım adet oldun haziran dönemini kapattı kmı ? eşimde bu ay keçiboynuzu kürünü 2-3 gün yapmış ama yumurtlama dönemmden önce.. bende aynı dönemde incir filan yedim... kadınlarda zeytinyağında bekletilen inciri sabah ve akşam aç karnına yemek yumurtlamaya güçlendiriyomuş ve 30 gün süreliymiş.. onuda yap mutlaka ....

yaa :) ne güzel sende bendensin demek ki :) tanışırsak oynar dururuz artık :) allah razı olsun bedduan içn .... inş sende bu yaz hiç kıpırdayamazsın bebeğime bişey olur korkusuyla ... 3 ay habir miden bulanır inş :) sabah sabah bedduaya bak :) ama hepsi bebekli olsun başka türlü olmasın değil mi :)

valla elimden geldiğince hepinizin adını tek tek sayarak dua ettim, rabbim birilerimizin duasını kabul eylesin inş....

bu arada istihare namzı kıldım dün gece, konu malum... kucağımda bi bebek vardı sanırım kzıdı ve en fazla 3 aylık filan... yaz ayları bi düğündeydik abiye vardı üstümde... bide kk dan bebek isteyen bi abla vardı onla seviyodukta sanırım bebek benimdi .... inş allah rüyamı hepimiz için gerçek eylesin ....

sonra sabah kalktım hesap yaptım bu ay hamile olsam yaza 3 aylık olur diye :) neyse seneye yaza hepimzin kucaklarında olsunda meleklerimiz sağlıcakla.. dahada bişey istemeyiz değil mi? tabi bizim tayinimiz hariç :)

Son düzenleme:
günaydın melek anneleri
dün gece hepinize dua ettim kuran okudum dua dinledim sevdiklerimi aradım izyaret ettim isimlerinizi saymaya başladım bitiremedim:) sonra bütün topiğe diye dua ettim hiç böle duam olmmaıştı:)kabul olsun inşallah temmuz ağustos ayında burada herkes güzel haberler versin ve buraya kimse eklenmesin artık inşallah

:)) komik oldu değil mi duaların :) amin allah kabul etsin canım benim :) allah razı olsun ....

:)) komik oldu değil mi duaların :) amin allah kabul etsin canım benim :) allah razı olsun ....

sorma ya normalde dua edersin anneme babama kardeşime diye ben onları unuttum sizin isimleri sayıyom baktım olmuyo topikcek dedim:)kabul olur inşallah benim 29.günüm adet olmadım ne zaman olcam ben ya korunmadıkta nolcak acaba hemencik olmaz diye düşünüodum da bi adet olayım bari rahatlıyayımnormalde düşükten önce 26 günde bir oluodum ben ne dersin candaş

:) bende aynısını yaptım :) canım bence yinede gebelik ihtimalini bi köşede tut derim... kürtajdan sonra gecikmeler yaşanabiliyo ama o sürede çabucak hamile kalnlarda var..İnş sen onlardan birisi olursunda topiğimize yeni umut olursun :) benim ilk adetim 28 de oldu yani eski düzenimdi.sonraları 1 er gün arttı... inş hamişsindir ama yinede ne ümitli ol ne ümitsiz derim.. kürtadan sonra ilk aydan hamile kalan tanıdıklarımda çok bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…