Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğru canım. Erkekler gaddar. Şimdi soruyor telefonda. Yanında öğrenci var. Yemek var mı bizde kalsın diyor. Gelin dedim ne diyeyim...

Doğru canım. Erkekler gaddar. Şimdi soruyor telefonda. Yanında öğrenci var. Yemek var mı bizde kalsın diyor. Gelin dedim ne diyeyim...

canım bak negüzel öğrencilerede yardım ediyosan bi lokma rabbim karşılığında neler verir hayırlar sana dönsün inşallah bende bugün anneme eskiden çalışırken bişeyler yapabiliyordum şimdi eşimin maaşı düşük bi hayır yapmıyorum onumu çekiyoruz ki diyodum ama bunada şükür yarın ve buakşam dualarımız yeter inşallah acılarımızı yenmeye ve hayırlı evlatlara sahip olmaya

İnşallah. İnşallah sizin de durumunuz daha da iyileşir yine eskisi gibi yardımlarını yaparsın canım ...

aferim sana sen bizim en güzel ilk örneğimizsin...eşin de mi dershanede görev yapıyo yoksa özel sektör mü?

Oyyyy Canım benim Eşim Vakıfbank'ta çalışıyor. Onların yaz dönemi çok yoğun olduğundan izin almaları zor. Bankaya yeni stajyerler geldi. Onların yetkileri gelmeden ayrılamıyor bankadan malesef. Biz de haftasonları çıkıyoruz artık napalım.

kızlar günaydınlar....

vay vay vay neler olmuş neler hızınıza yetişemedim dolmuş topiğimiz yine

candascığım, sen hoşgeldin yaa gözümüz yollarda kaldı canım benim belliki tatil çok güzel geçmiş inşallah sonucuda sana bebiş olarak geri döner

senem,yamatake,asel bizi unuttunuz demiştik ama unutmamışsınız yaa süpersiniz inşallah kuzucuklarınız iyidir sizlerde tabiiki

ama hello,pren,alin siz neredesiniz bebişler nasıl?

bende söylemiştimya yazlık temizlicez diye temizledik ama hala bitmedi dün gece 1 buçukta eve geldik.manzara müthişti ama denizin keyfine varamadık işten güçten inemedik plaja

pileo, canım yaa bizim bu kırmızılara istemiyoz istemiyoz dedik bizi terkettiler ama keşke yerlerini bebğe bıraksalardı yaa şimdi onlara daha çok sinir oluyorum seninki başlamamış daha.. benimkide demiştimya pazartesi doktora gidicem diye dün dedim bidaha test yapıyım lavaboya gidip üzerimi değiştirecektim ama lavaboya gittim kırmızılar değilde kahverengiler gelmiş artık kahverengiyide sevmiyorum benim gecikmeside sanırım kist oluştu tekrar ondan oldu ve şimdi söküyor çünkü bazen regl olurken ilk bu kahverengilerle başlıyor.zaten üzülmedim temizlikten üzülmeye fırsatta kalmadı biliyosun kısmet hayırlısı olsun artık bu ayıda kapattık

chnb,canım sende bizim yaşadığımızı yaşamışsın ama du bakalım daha ilk ayın dimi ama ben ilk aylarda çok üzülüyordum ama alıştım artık hamile kalırsam tam bir sürpriz olucak artık ümidim yavaş yavaş azalıyor ama böyle olması benim için çok iyi çünkü seninde dediğin gibi hüsrana uğramak her seferinde yıpratıcı ve çok üzücü... biraz hava değişikliği en azından iyi gelecek sana git istanbula at şu negatifleri sonra yap bebişini

tafcığım,arkadaşlarında dediği gibi süpersin bacım yaa senin yazılarına gelince daha bir dikkatli okuyorum ayrıca bilgiler için teşekkürler hadi bakalım sende uzmanlığını alırsın inşallah göbüşüne yakında

cezamda bu ay bizden galiba eşin geldimi canım?

ismini hatırlayamadığım diğer canım arkadaşlarım aramıza yeni katılanlar sizler nasılsınız? çalışmalar ne alemda yada başlayan varmı bakalım.. temmuz ayı yaz ayı ben yazı çok seviyorum inşallah bana ve hepnize uğurlu gelsin...

hepinizi öpüyorum

günaydın kader arkadaşım
bende hep bunu düşünerek rahatladım biliomusun herşeyde vardır bi hayır diyerek neyse bugün hiiçççç kendimizi üzmüyoruz bol bol dua ediyoruz herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar hepimiz birbirmiz için dua edelim işte evrene gerçek mesajı böyle gönderebilirz:)

ben oğlumu geçen kandilde kaybetmiştim 2 haziranda bu kandildede yenisinin gelmesi için dua edicem hepinize:)

Günaydın Yaseminciğim. Ne yapalım öyle diye teselli ediyoruz kendimizi. Yoksa işin içinden çıkılmıyor. Kader... Allah bir daha yaşatmasın.
Bende herkesin kandilini kutluyorum. Allah kabul ederse oruçluyum bugün. Orucumu açmak kısmet olursa dua edeceğim hepimiz için...

Canım evet ilk ay hüsranı oldu, inan dün gece ovulasyon testleriyle boğuştum rüyamda. Birde Allah'a şükür çabuk hamile kalıyordum onun beklentisi de vardı. Sanırım ondan çok üzüldüm. Hem de geçen sene dün bebeğimi kaybetmiştim. Kafamda öyle güzel seneryo yazıp inanmışım ki... Doktora gideceğim doktor evet hamilesin diyecek ve ben geçen sene oğlum melek olmuştu Rabbim onun yerine bunu gönderdi diye teselli bulacağım. Hüsranx 2 oldu benim için. SENİN DE DİĞER AYA KALMIŞ SANIRIM. hAYIRLISI İNŞALLAH. bEN DE BUGÜN OĞLUMLA DERS YAPMAYA BAŞLAYACAĞIM . cANI SIKILIYOR BEN DE BU ARALAR ONA AZ İLGİ GÖSTERİYORUM. ARTIK DAHA ÇOK İLGİLENECEĞİM. ŞU AN UYUYOR...

sizlere gunaydin bana iyigeceler kizlarr...

bende ki haberler, beklemedeyim.. adet yarin olmam gerekiyor. Aslinda ben korunali 3 ay oldu bu ay korunmasiz ilk ayim.. diger 3 ayda 30 gun olmadan adet gormustum ama yarin tam 30 gun olacak bende eski adet gunlerime dayanarak 30 gun diye hesapliyorum..bakalim beklemedeyim hala.. hic bir belirti yok goguslerde siskinlik yada akinti gibi.. sanki adet gorecem gibi hissediyorum bekli bakalim galiba bende bu ay pas gectim...

Candasim hosgeldin cok sevindim tatilin guzel gectigine... simdi nasilda guzldir oraalar.. gerci ben normaldede denize giremiyorum kapali oldugum icin ama gezmeyi cok seviyorum ...insallah tatil sana cok iyi gelir bebisle beraber..

kocis coktan uyudu bende yatiyorum herkese selamlar

canım benim rabbim kabul etsin inşallah bende bugün çalışmasaydım keşke bütün akrabalarımı dolaşsaydım huzrevine falan gitseydim gibi hayallerim var ama malsef çalışıorum

taf mesleğin nedir acaba?sorulan her soruyu çok güzel cevaplıyorsun.bu kadar bilgiye pes doğrusu..sağol aydınlattığın için

inşaat mühendisiyim canım bildiğim şeyleri aktarabiliyorsam ne mutlu bana

Bu arada kizlar herkesin Kandili mubarek olsun Bu aksam dualarda bulusalim insallah

Kandiliniz Mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim Hayırlısını versin her zaman

yarar tabiki ama öncesinde olması her zaman için garantidir. yumurtanın çatladıktan sonra yaklaşık 24 saat ömrü olduğu için sperm kısa zaman içerisinde yumurtaya ulaşamayabilir o yüzden yumurtayı hazır beklemesi daha faydalı olur

canlarım hepinizin öncelikle kandili mübarek olsunn insallah yarabbim bu kandil gecesinde hepimizin duaları bir bütün olur hepimizin sağlıklı sıhatli bebişleri olur insallah...

chnb,canım benim valla o dediğin cetveli yapmakla yapmamak arasında gittim geldim açıkcası ilkler sorunlu olunca bu bebişte kanama yapınca çok korktum bende yapmıcam dedimm insallh cinsiyet belli olsunn sözz en güzelinden yapcam 12 olduk tamm bakalım yarın doktor kontrolu var insallah testlerde bir sorun olmazz nolur ben bu gece sizin için dua etcem sizde benim bebişim için dua edin insallah sağlıklı bir sekilde büyüsün ve kollarıma alayımm,bu arada canım allah kabul etsin orucunu insallah,,

candaşımmm evet ya hadi artık tatilde bitti sıra bize geldi ne zaman dersen bana uyar temmuzda gelmek isteyenlerde varsa buyursunlardaa ankarada bir buluşma ayarlayalımmm teyzesi büyüyor tam 12 oldukk ellerinden öpüyor seninn:)

yeni üye arkadaşlarr bu topik bakın uğurlu hiç stres yapmayın ama, bizler her gün zaten dua ediyoruz sizin için merak etmeyin bakınn bu ayy da bu topiktenn çıkıcakkkk hamişşşş insallahhhhh hemde isteyen herkesee

şimdilik herkese yeniden hayırlı kandiller diliyorum ....

sağ olasın canım...

İnşallah sorun çıkmayacak testlerinde. Eşim uçak bileti alacak İstanbul için. Bende biraz uzaklaşırım bu düşüncelerden. Bir senede iki kayıp beni yıprattı. Dinlenmek iyi gelir inşallah. Gelince artık bende çalışanlar kervanına katılırım...

hayırlısı olsun güzelim.benimde bu ay korunmasız ilk denememdi. tutmama ihtimalini çok düşük tutmuştum kafamda. o yüzden 0.14 lü değeri öğrendiğimde çok ağladım.bundan sonrası tutmazsa bu yıkım olmaz benim için diye düşünüyorum. ismini saydığın arkadaşların bekleyişini hayal kırklığını, test yapmak için acele etmeyişlerini daha iyi anladım. demekki doğru zaman değilmiş. aynı acıyı yaşamaktansa geç olsun güç olmasın. önümüzdeki ayın çalışmaları için moralleri yüksek tutmak lazım. kendini bırakma sakın hemen silkelen.bak ben çok ağlamıştım noldu ağladığımla kaldım stresten gerilmektende regl olamadım.söktürücü içiyorum hala gelen yok:97: biran önce gelsin gitsinki çalışmalarımıza başlayalım

destina cım madem kahverengiler belirdi bırak biran önce gelsin ki biran öncede gitsin işimize bakalım yani. ben söktürücüye rağmen göremedim daha kırmızıyı sanırım ilaç bittikten sonra gelecek benim kırmızılar.kürtaj sonrası 20. günde olan ilk regli sanki öc alıyo benden. hani 2 regli geçirip korunmayı bırakacaktım ya normalde. 20 günde olunca işime gelmişti. niye erken oldum diye söylenmemişitm tabi o zaman bugün 41. gün yaaa. doğru dürüst zamanında olsaydım reglimi, bikaç güne yumurtalama zamanı diyecektim.ben acele ettikçe, 1 gün bile kıymetliyken geciktikçe gecikiyo ya zaten ayda bi kere yumurtluyoz bi kaçırdın mı bekle ki diğer ay gelsin puufffff. napalım bekleyecez

Allah sabrınla beraber yeni bebeğini göndersin canım zor maalesef, tam risk bitti diyosun kayıp gidiyo ellerinden ama en güzeli umudu kaybetmemek, allahın izniyle yeniden gelecek meleğin... bakalım oğlunun kardeşi kız mı olacak erkek mi ? :)
canım benim sanada rabbim bol sabır versin inş yeniden meleğini göndersin umutsuz yaşanmıyo işte, tabi birde daha beterleri var.yıllarca yaşayıp sonra evladın kaybedenler var... rabbim onlarada sabır versinde biz onlara göre daha şanslıyız... inş allah kimsenin kucağını boş bırakmasın... evlat acısıda vermesin....

Canım benim çok sağol, boşver üzülmeyi.Dik durmak zorundayız, umutlu olmamız lazım yeni bebeklerimiz için...hepimiz çok hüsran yaşadık ama elbet sonu mutluluk olacak er yada geç...inş hemenceiik gelir bebeğin..Korunma sürecin bitti değilm i? Beraatta çok güzel bi isim... kaybettiğin bebeğnin adı mıydı ? evren mesajımızı alır inş bu gecenin yüzü suyu hürmetine..Bizim miracımız gelsin sizinde melekleriniz ....
canımm hadi güzel haberler ver bize :))
candaşcım Miraç ismi çok güzel gerçekten. Hem kıza hem erkeğe uygun. Ama ağır bi isim.
Güzel haberlerini almak dileğiyle..
evet bizde çok beğeniyoruz hemde uniseks , dediğin gibi ama ağır... Bakalım gelir mi :)

inş bizlerede hayrını göstersin rabbim..Ama bebeklerimizi kucağımıza alalım hayırsızsada hayıra çevirsin allah.... hpimize .....
bende sakıncalı olduğunu duymuştum... ayy bide o hangi sure diyordum yazayımda okuayyım koçiş gelince :) gerçi o geldiğinde adetme 1 gün kalmış olacak ya neyse :)
Nasılsın canım :) rüzgar ekinimiz nasıl :)

caım benim çok sağolasın valla bende hepinizi çok özledim ya, nasılda benimsemişiz birbirimizi dedim uzak kalınca :) zaten senemle eşlerimziin yanında konuşmalarımzıı duymalıydınız çok komikti hepinizi nickleriyle andık :) inş tatilin güzelliği bebişle sonuçlanır :) sen nasılsın ? keyifler yerindedir inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…