canım sanırım onlar gerçekten bizim kadar duygusal değil benim eşim doktorda kalp atışı gelişmemiş benim sp...lerimden dolayımı diye soracakkken sorun bendemi karımdamı dedi doktor şaşırdı ben o durumda güldüm hayırdır bendense boşuyacakmısın dedim onlar bazen düşündüklerini bile aktaramıyor ve tarihler onlara önemsiz ama bazende bizi üzmemek için unutuyolardır hem hatırlasa ne olacak sarılıp ağlasan acı azalmıyor bazen inan umursamamaları iyi enazından bizimde unutmamız gerekiyor ama zor hele ben kalp atışını şeklini bile görmemişken bukadar sahiplenmişken ve baştan beri sorunluyken bukadar alıştıysam rabbim daha kötülerinden korusun bizleri hem boşuna babanın anne yaşarken bir gözü anne vefat edince iki gözüde görmezmiş dememişler
Doğru canım. Erkekler gaddar. Şimdi soruyor telefonda. Yanında öğrenci var. Yemek var mı bizde kalsın diyor. Gelin dedim ne diyeyim...
canım bak negüzel öğrencilerede yardım ediyosan bi lokma rabbim karşılığında neler verir hayırlar sana dönsün inşallah bende bugün anneme eskiden çalışırken bişeyler yapabiliyordum şimdi eşimin maaşı düşük bi hayır yapmıyorum onumu çekiyoruz ki diyodum ama bunada şükür yarın ve buakşam dualarımız yeter inşallah acılarımızı yenmeye ve hayırlı evlatlara sahip olmaya
aferim sanasen bizim en güzel ilk örneğimizsin...eşin de mi dershanede görev yapıyo yoksa özel sektör mü?
Canım şimdi anlatacağım hikayeyi başka bir topikte de paylaşmıştım. Belki yüreğimize su serpilir:
Canım ben 10 Mayısta kürtaj olduktan sonra alt komşulardan bir abla geçmiş olsuna geldi. Bir mesel anlattı: Geçmiş zamanlarda bir delikanlı tekkeye eğitilmek için gitmiş. Şeyhionu her gün bahçedeki kuyudan testiyle su taşımakla görevlendirmiş. Delikanlı her gün kuyudan su çekmeye gittiğinde çocuklar testisine taş atıp testiyi kırıyorlarmış. Şeyhi de olsun vardır bunda bir hayır diyormuş her seferinde. Yine bir gün bizim delikanlı su çekmeye gitmiş kuyudan. Yine taş atmışlar çocuklar ama bu sefer delikanlının gözüne gelmiş ve gözünü kaybetmiş bizim delikanlı. Yine şeyhine gitmiş. Şeyhi yine vardır bunda bir hayır demesin mi! Bizim delikanlı sinirlenmiş bunda ne hayrı olacak benim gözüm çıktı deyip kızmış tekkeden ayrılmış. Yolda iki kabile kavga ediyormuş. Kavga sonunda yoldan geçen ilk kişiyi kurban etme kararı almışlar. Oradanbizim delikanlı geçiyormuş tutmuşlar onu kurban edecekleri sırada kabile reisi bunun gözü kör körden kurban olmaz deyip salmışlar delikanlıyı. Delikanlıda koşa koşa dergaha gidip şeyhinin elini öpmüş. Vardır bun(lar)da da bir hayır. Bazen bizim hayır gördüğümüz şer,şer gördüğümüz de hayır olabiliyor.Kuluz işte...
günaydın kader arkadaşım
bende hep bunu düşünerek rahatladım biliomusun herşeyde vardır bi hayır diyerek neyse bugün hiiçççç kendimizi üzmüyoruz bol bol dua ediyoruz herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar hepimiz birbirmiz için dua edelim işte evrene gerçek mesajı böyle gönderebilirz:)
kızlar günaydınlar....
chnb,canım sende bizim yaşadığımızı yaşamışsın ama du bakalım daha ilk ayın dimi ama ben ilk aylarda çok üzülüyordum ama alıştım artık hamile kalırsam tam bir sürpriz olucak artık ümidim yavaş yavaş azalıyor ama böyle olması benim için çok iyi çünkü seninde dediğin gibi hüsrana uğramak her seferinde yıpratıcı ve çok üzücü... biraz hava değişikliği en azından iyi gelecek sana git istanbula at şu negatifleri sonra yap bebişini
temmuz ayı yaz ayı ben yazı çok seviyorum inşallah bana ve hepnize uğurlu gelsin...
hepinizi öpüyorum
Günaydın Yaseminciğim. Ne yapalım öyle diye teselli ediyoruz kendimizi. Yoksa işin içinden çıkılmıyor. Kader... Allah bir daha yaşatmasın.
Bende herkesin kandilini kutluyorum. Allah kabul ederse oruçluyum bugün. Orucumu açmak kısmet olursa dua edeceğim hepimiz için...
Canım evet ilk ay hüsranı oldu, inan dün gece ovulasyon testleriyle boğuştum rüyamda. Birde Allah'a şükür çabuk hamile kalıyordum onun beklentisi de vardı. Sanırım ondan çok üzüldüm. Hem de geçen sene dün bebeğimi kaybetmiştim. Kafamda öyle güzel seneryo yazıp inanmışım ki... Doktora gideceğim doktor evet hamilesin diyecek ve ben geçen sene oğlum melek olmuştu Rabbim onun yerine bunu gönderdi diye teselli bulacağım. Hüsranx 2 oldu benim için. SENİN DE DİĞER AYA KALMIŞ SANIRIM. hAYIRLISI İNŞALLAH. bEN DE BUGÜN OĞLUMLA DERS YAPMAYA BAŞLAYACAĞIM . cANI SIKILIYOR BEN DE BU ARALAR ONA AZ İLGİ GÖSTERİYORUM. ARTIK DAHA ÇOK İLGİLENECEĞİM. ŞU AN UYUYOR...
taf mesleğin nedir acaba?sorulan her soruyu çok güzel cevaplıyorsun.bu kadar bilgiye pes doğrusu..sağol aydınlattığın için
Geçmişten alıntı canım. Peki ateşin yükseldiği günün hemen önceki günü çatlatmış oluyorsan ateşinin yükseldiği günkü çalışma bir işe yaramıyor mu? Yani ateşinin yükselmeye başladığı günün hemen önceki gün mü çalışma yapmış olman lazım?
yarar tabiki ama öncesinde olması her zaman için garantidir. Yumurtanın çatladıktan sonra yaklaşık 24 saat ömrü olduğu için sperm kısa zaman içerisinde yumurtaya ulaşamayabilir o yüzden yumurtayı hazır beklemesi daha faydalı olur
canlarım hepinizin öncelikle kandili mübarek olsunn insallah yarabbim bu kandil gecesinde hepimizin duaları bir bütün olur hepimizin sağlıklı sıhatli bebişleri olur insallah...
chnb,canım benim valla o dediğin cetveli yapmakla yapmamak arasında gittim geldim açıkcası ilkler sorunlu olunca bu bebişte kanama yapınca çok korktum bende yapmıcam dedimm insallh cinsiyet belli olsunn sözz en güzelinden yapcam 12 olduk tamm bakalım yarın doktor kontrolu var insallah testlerde bir sorun olmazz nolur ben bu gece sizin için dua etcem sizde benim bebişim için dua edin insallah sağlıklı bir sekilde büyüsün ve kollarıma alayımm,bu arada canım allah kabul etsin orucunu insallah,,
candaşımmm evet ya hadi artık tatilde bitti sıra bize geldi ne zaman dersen bana uyar temmuzda gelmek isteyenlerde varsa buyursunlardaa ankarada bir buluşma ayarlayalımmm teyzesi büyüyor tam 12 oldukk ellerinden öpüyor seninn:)
yeni üye arkadaşlarr bu topik bakın uğurlu hiç stres yapmayın ama, bizler her gün zaten dua ediyoruz sizin için merak etmeyin bakınn bu ayy da bu topiktenn çıkıcakkkk hamişşşş insallahhhhh hemde isteyen herkesee
şimdilik herkese yeniden hayırlı kandiller diliyorum ....
Merhaba kızlar, malesef hamile değilmişim. Hayırlısı inşallah. Sabah kanda hcg baktırdım. Yokmuş.Nasip. Gidip gitmemekte kararsızdım. 6 gün var adetime normalde olsaydı çıkardı. Sınav görevim vardı sabah 9.30 da. Ona gitmeden önce gittim. Tam kan vereceğim yeni doğmuş bebekten kan alacaklardı çok etkilendim. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı çıktım daha sonra alalım dediler. Bugün oğlumun vefatının 1. yıldönümü.Onun etkisi vardı belki bu günde hamilelik haberi alırım diye ummuştum. Olmadı. Demekki bu psikolojiyle insan kendini hamile sanabiliyormuş... Hayırlısı. Herhalde bu gidişle biraz ertelenecek. İstanbul'a gitmek istiyorum okulum bitince...
Bu arada ben geçmişi okuyorum 223. sayfaya geldim. Taf, Ceza, Candaş, Destina ve isimlerini saymadığım diğer arkadaşlarımın hayal kırıklıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. Kimilerininadeti geçtiği halde neden test yapmadığını da. Gerçekten benim için hayal kırıklığı oldu. Kendimi hamile gibi hissediyordum. Demekki psikolojik olarakmış.İnanın beklemek kadar zor bir şey yokmuş. Allah kimseyi elleri boş bırakmasın...
yani hala yastıkları ıslatıp uyıuyorum her gece gözyaşı döküorum eşimle bile bazen konuşmak istemiorum falan böle şeyler devam edio ama umudumu aslaaaaaaaaa kaybetmiorum rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyde vardı bi hayır diyorum pipisine kadar görmüştüm işte canım o kadar büyüktü maleseff gitti beyefendimiz yenisine sağlık yeniden umud etmekte güzel yeniden güzel şeyleri düşünmekte bizler en azından olabildiğini gördük hiç olmayanlar napsın dimi canım send eüzme kendiniiii
canım benim sanada rabbim bol sabır versin inş yeniden meleğini göndersinCanım benzer süreci ben geçen sene bugün kaybettiğim oğlumda yaşadım. Benimki 800 gram doğmuştu. 24. hafta sınır haftaymış. 25 haftada doğdu. Çok dua ettik ama olmadı işte. Ben de normal doğum yaptım. Benim suyum geldikten 2 gün sonra doğum oldu. Hepsi doktor kontrolünde oldu. Senin de öyle olmuştur. Ama sen yaşamayacağını bile bile doğum yapmışsın, bu çok zor. Benim ümidim vardı ama 4 gün yaşadı oğlum. Ama bence biradet geçseydi senin için daha iyiydi çünkü ileri hafta gebeliği. Ama öyle hamile kalıp yeniden anne olanlar da var...
Canım sağol. Güzel bir tatil olduğuna sevindim. Bu arada geçmiş baştan okuyorum. Sizin ümit ve hayal kırıklıklarınıza şahit oldum. Gerçekten ne kadar zormuş. Ben daha ilk aydan yıkıldım. Ben 10 Mayısta kürtaj oldum. 26 gün sonra adet oldum. Yumurtlamadan sonraki 10. gün ve hcg de çıkmadı. Doktor yok deyince gayriihtiyari ama var gibi hissediyorum deyiverdim. Bir hafta sonra bir daha bakarız olmazsa dedi. Yumurtlamadan sonra 10 gün az da olsa çıkardı. Demekki yok. Geç döllenme de olmaz. Zaten yumurtlama bitince çalışma olmadı 3 gün sonra oldu.
Miraç da çok güzel bir isim bu arada. Benim de oğlumun adı Berat'tı... İnşallah evren mesajını bu ay algılasın...
canımm hadi güzel haberler ver bize :))Ben geldiiimmm...
Şimdi arkadaşlar burda bahsetmişmiydim bilmiyorum da ben geçen hafta ovulasyondan sonraki 6.gün rahatsızlandım ve Acile gittik. Kan tahlili yapılacakken Gebelik şüphesi de var diye tahlil yaptırdım. sonuç 0.04 çıktı. Suratım asıldı, ümidim kırıldı biraz.. Ama sonra eve gelip araştırdığımda 6.gün çıkmayabileceğini okudum. Tabi istisnalar hariç. Mesela 4.gün kan testinde öğrenen bile var. Neyse.. Şimdi ben yarın doktora gidicem unuttuğum bi aşı için. Gitmişken kan testi de yaptıracağım. Yükselmişmidir sizce?? BU BETA HCG ANİDEN YÜKSELEN Bİ HORMON MU?? Yoksa 6.gün azıcıkta olsa kendini belli edermiydi????
evet bizde çok beğeniyoruz hemde uniseks , dediğin gibi ama ağır... Bakalım gelir mi :)candaşcım Miraç ismi çok güzel gerçekten. Hem kıza hem erkeğe uygun. Ama ağır bi isim.
Güzel haberlerini almak dileğiyle..
inş bizlerede hayrını göstersin rabbim..Ama bebeklerimizi kucağımıza alalım hayırsızsada hayıra çevirsin allah.... hpimize .....Canım şimdi anlatacağım hikayeyi başka bir topikte de paylaşmıştım. Belki yüreğimize su serpilir:
Canım ben 10 Mayısta kürtaj olduktan sonra alt komşulardan bir abla geçmiş olsuna geldi. Bir mesel anlattı: Geçmiş zamanlarda bir delikanlı tekkeye eğitilmek için gitmiş. Şeyhionu her gün bahçedeki kuyudan testiyle su taşımakla görevlendirmiş. Delikanlı her gün kuyudan su çekmeye gittiğinde çocuklar testisine taş atıp testiyi kırıyorlarmış. Şeyhi de olsun vardır bunda bir hayır diyormuş her seferinde. Yine bir gün bizim delikanlı su çekmeye gitmiş kuyudan. Yine taş atmışlar çocuklar ama bu sefer delikanlının gözüne gelmiş ve gözünü kaybetmiş bizim delikanlı. Yine şeyhine gitmiş. Şeyhi yine vardır bunda bir hayır demesin mi! Bizim delikanlı sinirlenmiş bunda ne hayrı olacak benim gözüm çıktı deyip kızmış tekkeden ayrılmış. Yolda iki kabile kavga ediyormuş. Kavga sonunda yoldan geçen ilk kişiyi kurban etme kararı almışlar. Oradanbizim delikanlı geçiyormuş tutmuşlar onu kurban edecekleri sırada kabile reisi bunun gözü kör körden kurban olmaz deyip salmışlar delikanlıyı. Delikanlıda koşa koşa dergaha gidip şeyhinin elini öpmüş. Vardır bun(lar)da da bir hayır. Bazen bizim hayır gördüğümüz şer,şer gördüğümüz de hayır olabiliyor.Kuluz işte...
bende sakıncalı olduğunu duymuştum... ayy bide o hangi sure diyordum yazayımda okuayyım koçiş gelince :) gerçi o geldiğinde adetme 1 gün kalmış olacak ya neyse :)aaa ilk defa duydum canım. niye kız?aslında kocişle ilişkiye her girdiğinde yani kısacası ilişkin helalinleyse cennet köşk kazanıyorsun ve sadaka kazanıyorsun diye biliyorum ben. öncesinde dua da ederiz. canım bak ne duydum ben ilişkiden önce avret yerlerini açmadan enbiya suresinin 87.ve 88. ayetlerini 3 kere okursan çocuğun olması için iyiymiş.
uyanırsa bakarız duruma.
Nasılsın canım :) rüzgar ekinimiz nasıl :)Oyyyy Canım benimEşim Vakıfbank'ta çalışıyor. Onların yaz dönemi çok yoğun olduğundan izin almaları zor. Bankaya yeni stajyerler geldi. Onların yetkileri gelmeden ayrılamıyor bankadan malesef. Biz de haftasonları çıkıyoruz artık napalım.
kızlar günaydınlar....
vay vay vay neler olmuş neler hızınıza yetişemedim dolmuş topiğimiz yine
candascığım, sen hoşgeldin yaa gözümüz yollarda kaldı canım benim belliki tatil çok güzel geçmiş inşallah sonucuda sana bebiş olarak geri döner
senem,yamatake,asel bizi unuttunuz demiştik ama unutmamışsınız yaa süpersinizinşallah kuzucuklarınız iyidir sizlerde tabiiki
ama hello,pren,alin siz neredesiniz bebişler nasıl?
bende söylemiştimya yazlık temizlicez diye temizledik ama hala bitmedi dün gece 1 buçukta eve geldik.manzara müthişti ama denizin keyfine varamadık işten güçten inemedik plaja
pileo, canım yaa bizim bu kırmızılara istemiyoz istemiyoz dedik bizi terkettiler ama keşke yerlerini bebğe bıraksalardı yaa şimdi onlara daha çok sinir oluyorumseninki başlamamış daha.. benimkide demiştimya pazartesi doktora gidicem diye dün dedim bidaha test yapıyım lavaboya gidip üzerimi değiştirecektim ama lavaboya gittim kırmızılar değilde kahverengiler gelmiş artık kahverengiyide sevmiyorum benim gecikmeside sanırım kist oluştu tekrar ondan oldu ve şimdi söküyor çünkü bazen regl olurken ilk bu kahverengilerle başlıyor.zaten üzülmedim temizlikten üzülmeye fırsatta kalmadı biliyosun kısmet hayırlısı olsun artık bu ayıda kapattık
chnb,canım sende bizim yaşadığımızı yaşamışsın ama du bakalım daha ilk ayın dimi ama ben ilk aylarda çok üzülüyordum ama alıştım artık hamile kalırsam tam bir sürpriz olucak artık ümidim yavaş yavaş azalıyor ama böyle olması benim için çok iyi çünkü seninde dediğin gibi hüsrana uğramak her seferinde yıpratıcı ve çok üzücü... biraz hava değişikliği en azından iyi gelecek sana git istanbula at şu negatifleri sonra yap bebişini
tafcığım,arkadaşlarında dediği gibi süpersin bacım yaa senin yazılarına gelince daha bir dikkatli okuyorumayrıca bilgiler için teşekkürler hadi bakalım sende uzmanlığını alırsın inşallah göbüşüne yakında
cezamda bu ay bizden galiba eşin geldimi canım?
ismini hatırlayamadığım diğer canım arkadaşlarım aramıza yeni katılanlar sizler nasılsınız? çalışmalar ne alemda yada başlayan varmı bakalım.. temmuz ayı yaz ayı ben yazı çok seviyorum inşallah bana ve hepnize uğurlu gelsin...
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?