:) bende aynısını yaptım :) canım bence yinede gebelik ihtimalini bi köşede tut derim... kürtajdan sonra gecikmeler yaşanabiliyo ama o sürede çabucak hamile kalnlarda var..İnş sen onlardan birisi olursunda topiğimize yeni umut olursun :) benim ilk adetim 28 de oldu yani eski düzenimdi.sonraları 1 er gün arttı... inş hamişsindir ama yinede ne ümitli ol ne ümitsiz derim.. kürtadan sonra ilk aydan hamile kalan tanıdıklarımda çok bu arada :)
aynen bende okuyorumda yani biz korunmaya çalıştık aslında ama korunamamışda olbilirs:44:anladın sen onu
biraz daha beklemek istiyorum bakalım nolcak ya benim ilk gebeliğimde evlendiimden beri korunmadık 7.ayda geldi meleğim ama 15 haftalıkken gitti oğlum şimdi yeniden aynı şeyleri yaşamaktanda korkuyorum yeniden hamile kalmak da istiyorum acısı dinmicek sanırım başka türlü doktorum da normal adet dönemndeki gibi olursun dedi bende 26 günde bir oluyodum ama bilmiorum gelirse mucize olur süper olurr
anladım :) keşke öyle olsa... yaşadığın karmaşık durum çok normal, telefiside yeni bebek olacak inş... ama özellikle benimde okuduğum şuydu; ilk aylarda hamile kalmayıp biraz bekleyip hamile kalanlar sonrasında düşük yaşayanlar, 2. de ilk aydan hamile kalmış... valla inş seninde mucizen gelir be arkadaşım :)
canım ya ağzına yüreğine sağlık senin ne kadar oldu peki üzmek istemem ama dertleşmek ii gelio korunman bittimi bebk ne kadarlıktı alayım öz geçmişini:)
yok canım niye üzesin :) alıştık artık, hemde topiğinde konuşmamak olmaz değil mi ? :) ben eşimle 3 yıldır tayin bekliyorum, geçen eylülde hamile kalmışım.. bilmiyomudum bende korunuyoduk güya... kasımda bebekleri aldırdık mecburi... kalpleri atmadı.. ikizlerdi ... 1,5 ay kadardı korunduk... ilkinde korunurken oldu diye 2. si hemen olur sanıyoduk... 6 deneme geçirdik pas hepsi :) şimdi 7. denememiz oldu belki bu ay nasip olur ... bizde birde şöyle bir sorun var ki, eşimle sadece haftada 1 gece 2 gün görüşebiliyoruz, dolayısyla onun yumurtlama zamanına gelmesi her zamn mümkün olmuyor... İlk başlarda bebeği tayinden önce bizi kavuştursun diye istemiştik çünkü son 1 yılımız kalmıştı... Şimdide olmuyor dye, bi çocuğumuz olsun diye ister olduk... zaten şimdi hamile kalmış olsam bebek bizi sadece 3 aylığına kavuşturacak çünkü tam 1 yılımız kaldı :) ama inş en yakın zamanda hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip olur :) 6 ay pas yiyince 7. ayda da açıkçası beklentim kalkmıştı... bu ayın tek umududa dün gecenin hatrı olur :) İnş rabbim müstakbel bebeğimizin adına ve gecenin hürmetine bi kıyak geçer diye umudediyorum :)
canım benim yaa allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah nasib oldumu nasıl oluyo ne hikayeler dinledim ben bi bilsen mübarek günlerin hatrına hepimizin önce karnı sonra kucağı dolu dolu olsun inşallah
öyle canım oldu mu oluyor ... aminnn .... ne kadar ne kadar içten bi dua oldu böyle :)
benim içimde bi yaşlı teyze var zaten herkes öyle der ağzımdan dua eksik olmaz çok şükür dalga geçio gençler benimle:)içinden bi yaşlı teyze fışkırcakmış gibisin diyolR:)
:)) yabancılamadım bu durumu :) bu konuda aynıyız demek ki :) banada derler çok içten çok farklı dualar ediyosun diye :) şimdi millet duayıda bilmiyo, halt etmiş o gençler :)
günaydın melek anneleri
dün gece hepinize dua ettim kuran okudum dua dinledim sevdiklerimi aradım izyaret ettim isimlerinizi saymaya başladım bitiremedim:) sonra bütün topiğe diye dua ettim hiç böle duam olmmaıştı:)kabul olsun inşallah temmuz ağustos ayında burada herkes güzel haberler versin ve buraya kimse eklenmesin artık inşallah
yok canım niye üzesin :) alıştık artık, hemde topiğinde konuşmamak olmaz değil mi ? :) ben eşimle 3 yıldır tayin bekliyorum, geçen eylülde hamile kalmışım.. bilmiyomudum bende korunuyoduk güya... kasımda bebekleri aldırdık mecburi... kalpleri atmadı.. ikizlerdi ... 1,5 ay kadardı korunduk... ilkinde korunurken oldu diye 2. si hemen olur sanıyoduk... 6 deneme geçirdik pas hepsi :) şimdi 7. denememiz oldu belki bu ay nasip olur ... bizde birde şöyle bir sorun var ki, eşimle sadece haftada 1 gece 2 gün görüşebiliyoruz, dolayısyla onun yumurtlama zamanına gelmesi her zamn mümkün olmuyor... İlk başlarda bebeği tayinden önce bizi kavuştursun diye istemiştik çünkü son 1 yılımız kalmıştı... Şimdide olmuyor dye, bi çocuğumuz olsun diye ister olduk... zaten şimdi hamile kalmış olsam bebek bizi sadece 3 aylığına kavuşturacak çünkü tam 1 yılımız kaldı :) ama inş en yakın zamanda hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip olur :) 6 ay pas yiyince 7. ayda da açıkçası beklentim kalkmıştı... bu ayın tek umududa dün gecenin hatrı olur :) İnş rabbim müstakbel bebeğimizin adına ve gecenin hürmetine bi kıyak geçer diye umudediyorum :)
canım benim yaa allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah nasib oldumu nasıl oluyo ne hikayeler dinledim ben bi bilsen mübarek günlerin hatrına hepimizin önce karnı sonra kucağı dolu dolu olsun inşallah
benim içimde bi yaşlı teyze var zaten herkes öyle der ağzımdan dua eksik olmaz çok şükür dalga geçio gençler benimle:)içinden bi yaşlı teyze fışkırcakmış gibisin diyolR:)
:)) yabancılamadım bu durumu :) bu konuda aynıyız demek ki :) banada derler çok içten çok farklı dualar ediyosun diye :) şimdi millet duayıda bilmiyo, halt etmiş o gençler :)
aminn, mümin ilacı dua ne de olsa ...böle durup durup allahhh allahh çekişlerim vardır bide allahın adı dilimizden düşmesin hiç inşallahhh dua etmek kadar inasnın içini rahatlatan bişi varmı ya bizler dua etmesek naparız nasıl atlatırız bu acıları
Artvinliyim canım :) sizinki daha çok kemençeyle, bizimki davul zurna ama koştur koştur oynuyosun :) senlede beraber olsak uyum sağlıcaz demekki :) bizimde eşim benden çok artvinli oldu valla adam hiç oyun bilmezdi 3 düğünden sonra baş çekmeye başladı :) sende öyle olmuşsun bizler yanlarınızda 0 kalıyoruz yani :)Allah kabul etsin dualarını. Ben de dün oruç tuttum, kuran okudum, namaz kıldım, tesbih çektim. Tüm faliyetlerden sonra bebek dileyen herkes için dua ettim. İnşallah dualarımız kabul olur.
Candaş nereliin sen? Horon dediğine göre Karadenizlisin. Eşim Trabzonlu benim. Ama ben ondan çok bilirim horonu...Çocukken Giresunlu arkadaşlarımız vardı. Onlardan öğrendim. Ama çooook oldu düğünlere gitmeyeli. Oynamakta artık içimden gelmiyor.
Bu aradakızlar ne ilginç ben kendimi aradahamile gibi arada adet olacak gibi hissediyorum. Tahlil yaptırmak erkenden iyi değilmiş bunu anladım. Adeti beklerken umut yok. Ama diğer türlü adet olacağını kesin bilmediğin için umut oluyor işte. Arkadaşlar bu kadar ay ne zorluklar yaşamış bu bekleyişlerde...
Tafçığım benim yumurtlama öncesi 35. 5 civarıydı, yumurtlama dönemi 35.4-34.5 gibiydi hala aynı. Bugün 13. gün yumurtlamadan sonra. Buna göre ne zaman düşüşe geçer ve ne zaman adet olur? Profesörümüz olarak cevaplarsan sevinirim. Benin koltukaltı ateşim bu bu arada belirteyim...
aminn, mümin ilacı dua ne de olsa ...
Artvinliyim canım :) sizinki daha çok kemençeyle, bizimki davul zurna ama koştur koştur oynuyosun :) senlede beraber olsak uyum sağlıcaz demekki :) bizimde eşim benden çok artvinli oldu valla adam hiç oyun bilmezdi 3 düğünden sonra baş çekmeye başladı :) sende öyle olmuşsun bizler yanlarınızda 0 kalıyoruz yani :)
Allah kabul etsin dualarını. Ben de dün oruç tuttum, kuran okudum, namaz kıldım, tesbih çektim. Tüm faliyetlerden sonra bebek dileyen herkes için dua ettim. İnşallah dualarımız kabul olur.
Candaş nereliin sen? Horon dediğine göre Karadenizlisin. Eşim Trabzonlu benim. Ama ben ondan çok bilirim horonu...Çocukken Giresunlu arkadaşlarımız vardı. Onlardan öğrendim. Ama çooook oldu düğünlere gitmeyeli. Oynamakta artık içimden gelmiyor.
Bu aradakızlar ne ilginç ben kendimi aradahamile gibi arada adet olacak gibi hissediyorum. Tahlil yaptırmak erkenden iyi değilmiş bunu anladım. Adeti beklerken umut yok. Ama diğer türlü adet olacağını kesin bilmediğin için umut oluyor işte. Arkadaşlar bu kadar ay ne zorluklar yaşamış bu bekleyişlerde...
Tafçığım benim yumurtlama öncesi 35. 5 civarıydı, yumurtlama dönemi 35.4-34.5 gibiydi hala aynı. Bugün 13. gün yumurtlamadan sonra. Buna göre ne zaman düşüşe geçer ve ne zaman adet olur? Profesörümüz olarak cevaplarsan sevinirim. Benin koltukaltı ateşim bu bu arada belirteyim...
chnb, canım ben sorunu tam anlamadım:26: sen şimdi yumurtayı çatlattın ve adte gününü mü bekliyorsun yumurtlama sonrası 13. günde misin şimdi? ateşini koltuk altından ölçtüğün için sağlıklı olmaz yorumum. :44: bir daha verir misin ateş durumlarını yumurtlama öncesi kaçlarda yumurtlama sonrası kaçlarda? normalde ateş adet gününe 1-2 gün kala veya kiminde tam adet gününde düşüşe geçer
İnşallah canım inşallah hamilesindir. Kaybedişin arkasındanki isteği çok iyi bilirim. Benim bir oğlum var. Ondan önce de 8 haftalık düşüğüm vardı. O zaman da ilk olmasının verdiği üzüntü başka olur. Ben malesef hem ilk düşük acısını, hem erken doğup birkaç gün yaşayıp kaybetme acısını da yaşadım. Her acını yeri farklıymış....
Amin .... O gençler inşallah hayatın bir darbesini görmeden farkederler bazı şeyleri inşallah...
Canım ben adetin 13. gününe kadar ölçtüm. 35.4- 35.5 civarıydı. 13. günü 36. 5 oldu. Bugün adetin 25. günü. Normalde 28 günde bir olurum. Yani yumurtlama günüm 13. gün ise (ogün ateşim yükseldi çünkü) bugün yumurtamın çtlamasından sonraki 13. günüm oluyor. Yine mi karışık oldu. Normalde benim 3 gün sonra adet olmam lazım. Ateşim düşmedi...
yaa :) oğluna da maşallah valla bulmuş sizi :) sevince çekiyo demekki :) sen nerelisin canım ?Hay maşallah eşine.Hatay'a geldik. Bizim oğlanın 23 Nisan gösterisi horondu. Bak dedim buralarda bizi buldu bu oyun. Baş görevi de bizim oğlana vermişler. Ne de olsa genlerinde var.
amin canım hepimzin duları kabul olsun inşallah bende iki gündür gebelik belirtileri yaşıom yada kafayı yeme belirtileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?