ateşin eğer 13. gün yükseldiyse 12. gün çatlattın demek oluyoryani bu ay adet günün 26 veya 27. gün oluyor( benim yumurta çatladıktan sonra 15. gün gelir adetim genelde:26: ). bugünkü ateşin ne çıktı? ve yumurtlama sonrası ölçtüğün ateşler hep 36,5 civarında mıydı hani koltuk altı ölçümü olduğu için soruyorum pek güvenilmiyor koltukaltı ölçümüne :26:
candas canım özel mesaj gönderdim sana mesajlarına bakar mısın
yaa :) oğluna da maşallah valla bulmuş sizi :) sevince çekiyo demekki :) sen nerelisin canım ?
inş bellirtidir canım ya ... senin kürtaj yeni oldu değilmi? bazen vücut 2 aya kadar gebelik belirtilerini taşıyormuş.. kanda beta hcg yüksek çıkıyomş filan ilk ay bekleyiş çok heyecanlı o yüzden...
yaa :) oğluna da maşallah valla bulmuş sizi :) sevince çekiyo demekki :) sen nerelisin canım ?
inş bellirtidir canım ya ... senin kürtaj yeni oldu değilmi? bazen vücut 2 aya kadar gebelik belirtilerini taşıyormuş.. kanda beta hcg yüksek çıkıyomş filan ilk ay bekleyiş çok heyecanlı o yüzden...
merhaba arkadaslar,
ben 1 sene önce bos gebelikten dolayi kürtaj oldum. o zamanlar ister istemez piskolojikmen cökmüstüm cünkü hic bilmedigim birsey basima gelmisti. hamile oldugumu ögrenmistim cok mutluydum ve mutlulugum yarim kaldi. neyse aradan 1 sene gecti cok iyyim 1 ay icinde hem morel hemde vücut acisindan kendimi cok iyi toparladimm. doktorum hersey normal hamile kalmana bir engel yok dedi.ama 1sene gecti aradan normalmi hic sorunum yokken cocugumun olmamasi. benim gibi bos gebelikte kürtaj olan varmi?
eger varsa kac ay gecti üstünde bebeginiz oldumu yada daha olmadi... yaa acayip merak ediyorumm.
Bugün de 36. 4 çıktı. Ya 36.4 ya da 36. 5 çıktı yumurtlamadan bu güne kadar. Dersimizi de yaptık o günler. Ama benim yumurtlamanın 10. günü kanda çıkmadı. Hamile olsaydım çıkmalıydı değil mi?
Ben 5 haziranda adet oldum.Ondan sonra ateşim 35.4- 35.5 civarı
17 haziranda 36.5 oldu. Şimdi hala aynı.
Peki ateş düşmeden adet olunur mu? Karnım da gurulduyor...
kizlar tam bekledigim gibi benim kirmizilar geldi...esim benden daha cok uzuldu((( yeni tarih 28 temmuz Senemcim ... moraller sifirin altinda
1 haziranda oldum canım belirtiler lkaybolmuştu çok şükür şimdi adet olucam sanırım onunla alakalı da olabilirallahım yardımcımız olsun ne diyeyim hepimizin
inş canım.. maalesef kaybedince insan resmen hırsla istiyor...Ben hamileliğimi öğrendiğimde üzülmüştüm istemiyodum.. kaybedince daha çok üzüldüm işteeama bazen diyorum ki eğer o bebklerim dursaydı belkide hep şikeyet edecektim zamansız geldiniz diye kızacaktım..şimdi anne olabilme ihtimalindeki düşünceleri duyguları öğrendim... bundan sonra en kıymetlim olur çünkü ulaşmak zormuş onu öğrendim..ilkindeyse ulaşmk çok kolaydı benim için... inş rabbim yerini doldursun hepimiz için...
canım senin acın dahada başka.. allah sabrını versin.. umut olmadan yaşınmıyor kelimesinin bir örneğini yaşamamışsın sendeinş en yakın zamanda sağlıcak meleğini kollarına almak nasip olur canım....
gençler için de katılıyorum.. inşallah...
slm kızlar kırmızıyı bekliyorum gelmese olmas mı yaaaa:2::2::2:
Canım ya üzüldüm. Ben de habire
ateşime bakıyorum. Düşsün de adet olayım hemen önümüze bakalım. Kanda çıkmadı bende de. Yoksa eşim memleketine gidecek. O özel günlerde ayrı kalacağız. Ya hemen gelsin, ya da süpriz yapıp gelmesin:))
Korunmasız kaçıncı ayın? Ne zaman kürtaj olmuştun?
ben 11 martta kurtaj oldum canim doktorun dedigini dinleyerek 3 ay korunduk . Bu ayda korunmasiz ilk ayimdi ama anlamistim adet gorecegimi son gunler.. esim ben kendimden eminim diye evde dolaniyodu ama fos cikti malesef.. ben 2 yillik evliyim biz 20 ay boyunce korunduk hadi artik cocugumuz olsun dedik ve korunmasiz ilk ayimda hamile kalmistim. esim o yuzden kendine cok guveniyordu.ben sanyorum ki daha rahim duvarlarim iyilesmedi kendini toparlayamadi zaten gecen aya kadar bchg degerlerim 5 in altina dusmemisti..nerdeyse 3 ay sonra dustu yani umutlar oteki aya kaldi Rabbim hayirlisini versin..
senide devamli okuyorum canim 1 sene icinde yasadiklarin cok uzucu Allah insallah en kisa zamanda verir bebis kucagina..opuyorum
Canım ben bu paylaşımdaki tesbihi yapacağım. Sen de yap. Her şey dua ile... Sen de benim gibi istediğin ay hamile kalmışsın. Bu insanı yeniden istediğinde hemen yeniden olur düşüncesine sokuyor. O zaman da hayalkırıklığı çok oluyor. Seni anlıyorum canım. İnşallah çabuk olur yine...
kızlar günaydın herkeze....
yine döktürmüşsünüzohhh horonlar moronlar sefanız olsun inşallah
yaa kızlar bana neler oluyorr anlamıyorum kahverengiler geldi bitiyor kırmızılar nerde
ne yapıcam bilemedim yaa kaybettiğim bebeğide yaşamıştım bunu, tam regl günümde kahverengi akıntım gelmişti 5 gün sürdü ve kk okuya okuya geçti o günler 5. gün benim yaşadığımı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen bir arkadaşın yazısını okudum gittim test aldım vee sonuç pozitifti.bundada adet gecikti bir hafta pazartesi başladı kahverengi akıntı ve gittikçe azalıyor.pazartesi test yaptım ama negatiff offf kafayı yiyeceğim yaa napıcağımı şaşırdım ne güzel bu ayki ümidim suya düşmüştü şimdi ümitlenip hüsrana uğramakta istemiyorum yaaaa....ama dur birden belim ağrıdı geliyo galiba kırmızılar
kırmızılar kırmızılarkızlar kafayı yedim galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?