Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candas canım özel mesaj gönderdim sana mesajlarına bakar mısın

Bugün de 36. 4 çıktı. Ya 36.4 ya da 36. 5 çıktı yumurtlamadan bu güne kadar. Dersimizi de yaptık o günler. Ama benim yumurtlamanın 10. günü kanda çıkmadı. Hamile olsaydım çıkmalıydı değil mi?

Ben 5 haziranda adet oldum.Ondan sonra ateşim 35.4- 35.5 civarı
17 haziranda 36.5 oldu. Şimdi hala aynı.
Peki ateş düşmeden adet olunur mu? Karnım da gurulduyor...

1 haziranda oldum canım belirtiler lkaybolmuştu çok şükür şimdi adet olucam sanırım onunla alakalı da olabilirallahım yardımcımız olsun ne diyeyim hepimizin

Canım ailem Kastamonulu ama İstanbulda doğup büyüdüm. Üniversiteyi Edirne'de okudum. Oraya evlendim. 15 sene oradayaşadım. Bu aradaTrakya oyunları da bilirim... 1.5 senedir eşimin işi nedeniyle Hatay'dayız...
Kızlar ben çıkıyorum bir yere gitmem lazım gelince görüşürüz. Öptüm hepinizi...

ben varim cANİM.bende 3 ay oldu kürtaj olaliiii ama hala gebe olmayı bekliyorumm.heray umutlarım dahada tükeniyooo

bazıları yüksek ateşle yani ateşi düşüşe geçmeden adet oluyor sonra adetin 2. günü de düşebiliyor yani bunu sen 2-3 kere ateş ölçerek anlayacaksın sende nasıl oluyor diye mesela benim adet olmadan hemen önceki gün düşüyor ateşim ertesi gün daha da düşük çıkıyor ve öğleye kadar bilemedin akşam olmadan adetim geliyor:97: şimdi sen koltuk altından ölçüyorsun ateşini o yüzden kesin şu gün yumurtladın da diyemiyoruz evet ateşin e bakınca yumurtlama günün şu gün diyoruz ama emin olamıyor insan koltuk altı olduğu için:26: o yüzden yumurtlama sonrası 10. gün kanda baktırdığın değer seni yanıltabilir adet gelirse de sorun değil zaten şugünlerde ateşin nasılsa güzel gidiyor düşüş yok gibi bakalım yarın öbürgün nasıl çıkacak ama şöyle söyleyeyim eğer gebelik varsa adet gününden önceki gün idrarla yapacağın testte de görebilirsin yeterki yumurtlama gününü tam bil

kizlar tam bekledigim gibi benim kirmizilar geldi...esim benden daha cok uzuldu ((( yeni tarih 28 temmuz Senemcim ... moraller sifirin altinda

kizlar tam bekledigim gibi benim kirmizilar geldi...esim benden daha cok uzuldu ((( yeni tarih 28 temmuz Senemcim ... moraller sifirin altinda

Canım ya üzüldüm. Ben de habire
ateşime bakıyorum. Düşsün de adet olayım hemen önümüze bakalım. Kanda çıkmadı bende de. Yoksa eşim memleketine gidecek. O özel günlerde ayrı kalacağız. Ya hemen gelsin, ya da süpriz yapıp gelmesin:))

Korunmasız kaçıncı ayın? Ne zaman kürtaj olmuştun?

1 haziranda oldum canım belirtiler lkaybolmuştu çok şükür şimdi adet olucam sanırım onunla alakalı da olabilirallahım yardımcımız olsun ne diyeyim hepimizin

İnşallah adet hemen olursun da çalışmalara başlayıp yeniden bu güzel haberi alırsın. Ya da hiç adet olmadan alırsın bu haberi. Gönlündeki neyse o olsun...

Evet canım. İnsan kaybedince hemen yenisini istiyor. Korka korka yine de istiyor. Zor. Benim erken doğum yapalı bir yıl oldu. 9 ay sonra hamile kaldım.(7 ay korunduk) O da 10 Mayısta kürtajla sonlandırıldı 8 haftalık olması gerektiği halde sadece kese görüldüğü ve sonrada kese bozulup lekelenmelerim başladığı için. O zaman isteyerek kürtaj yapanlara çok daha fazla kızdım...

Bir arkadaş paylaşmış. Aktarayım dedim.
"el evvel" diyeceksin 1000 defa cuma günü abdest alıp bunu rabbimden evlat dileyerek içinden geçirerek dua eder gibi içten diyip sonra duanı et. 1000 defa ben karışmasın diye tesbihle çektim. 707 defa da ya varis dedim. içten yani.dört cuma bunu yapman gerekiyor. eğer reglin olursa son hafta senin için biri yapmalı ama ilk üç cuma garanti yapabiliyorsun. ben dördünüde yapabilmiştim.

Bu arada Candaş kk nın doktoru Bora Bey Trabzon doğumluymuş. O espiri anlayışı ondan olmasın canım:))

ben 11 martta kurtaj oldum canim doktorun dedigini dinleyerek 3 ay korunduk . Bu ayda korunmasiz ilk ayimdi ama anlamistim adet gorecegimi son gunler.. esim ben kendimden eminim diye evde dolaniyodu ama fos cikti malesef.. ben 2 yillik evliyim biz 20 ay boyunce korunduk hadi artik cocugumuz olsun dedik ve korunmasiz ilk ayimda hamile kalmistim. esim o yuzden kendine cok guveniyordu.ben sanyorum ki daha rahim duvarlarim iyilesmedi kendini toparlayamadi zaten gecen aya kadar bchg degerlerim 5 in altina dusmemisti..nerdeyse 3 ay sonra dustu yani umutlar oteki aya kaldi Rabbim hayirlisini versin..

senide devamli okuyorum canim 1 sene icinde yasadiklarin cok uzucu Allah insallah en kisa zamanda verir bebis kucagina..opuyorum

Canım ben bu paylaşımdaki tesbihi yapacağım. Sen de yap. Her şey dua ile... Sen de benim gibi istediğin ay hamile kalmışsın. Bu insanı yeniden istediğinde hemen yeniden olur düşüncesine sokuyor. O zaman da hayalkırıklığı çok oluyor. Seni anlıyorum canım. İnşallah çabuk olur yine...

evet insallah deneyeyim bende o zaman.. Bu hafta olmaz tabi insallah haftaya.. evet buyuk hayal kirikligi insallah dedigin gibi herkesin en kisa zamanda bebisi olsun fazla bekletmesin mercimekler bizi..

kızlar günaydın herkeze....

yine döktürmüşsünüz ohhh horonlar moronlar sefanız olsun inşallah

yaa kızlar bana neler oluyorr anlamıyorum kahverengiler geldi bitiyor kırmızılar nerde

ne yapıcam bilemedim yaa kaybettiğim bebeğide yaşamıştım bunu, tam regl günümde kahverengi akıntım gelmişti 5 gün sürdü ve kk okuya okuya geçti o günler 5. gün benim yaşadığımı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen bir arkadaşın yazısını okudum gittim test aldım vee sonuç pozitifti.bundada adet gecikti bir hafta pazartesi başladı kahverengi akıntı ve gittikçe azalıyor.pazartesi test yaptım ama negatiff offf kafayı yiyeceğim yaa napıcağımı şaşırdım ne güzel bu ayki ümidim suya düşmüştü şimdi ümitlenip hüsrana uğramakta istemiyorum yaaaa....ama dur birden belim ağrıdı geliyo galiba kırmızılar

kırmızılar kırmızılar kızlar kafayı yedim galibaa

hgünaydın destina bende şuan seninle aynı pozisyondayım kafayı yemek üzereyim ben 1 haziranda düşük yaptım henüz gelen giden yok ne kahverengiler ne kırmızılar bende dün dayanamadım test yaptım ikinci çizgiden eser yok ikinci çizginin yanında kırmızılık var anlamadım kafayı eme belirtileri yaşıoruz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…