Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

Ladybugg............................................................................29 HAZİRAN

Pollyannaa..........................................................................2 TEMMUZ

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ

chnb...................................................................................3 TEMMUZ

taf...................................................................................... 5 TEMMUZ

ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Sardunyaa...........................................................................22 TEMMUZ

citaknuray...........................................................................28 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Kuzular pek ilgilenemedim bi zamandır. Değişiklikler varsa bildirin lütfen. Bildirdiyseniz ve görmediysem kusura bakmayın nolur. Geçmişe baktım ama farkedemedim. Uğur getirsin inşallah.

senemmmmm
hoşgeldn canım bu topiği baştan sona okudum canım benim bebeğine kavuşmussun tekrar benim velette dursaydı seninle aynı gebeliğimiz ama annesine tutunamadı malesef bizlere duanı eksik etme olurmu sen mübarek bi insansın şuan kürtajdan sonra ilk reglini ne zamn oldun sen

Günaydın kızlaaaar Nasılsınız bakalım? Ben pek giremiyorum ne zamandır, bi hayli ilerlemiş topik maşallah Dün gece evlilik yıldönümümüzdü. Hayatımda geçirdiğim en güzel gecelerden biriydi. Aslında hiçbir plan yapmamıştık.Ben bu kez değişiklik olsun diye eşimin işyerine romantik bir not eşliğinde çiçek gönderdim. Bayılmış Tavsiye ederim, erkekler çiçekten hoşlanırlarmış meğer, ben yeni öğrenmiş oldum O da çok sevdiğimiz küçük , sevimli bir balık restoranında yer ayırtmış. Gittik, mezelerimizi, balıklarımızı söyledik. Eşim alkol aldı, ben de soda içtim Uzun uzun sohbet ettik, ne güzel. Etrafta da tanıdık, eş dost falan var. Sonra tam kalkacakken, masamıza pasta geldi, mumlar, maytaplar falan.(Jeton düştü tabi bende, orada pastane işleten bir komşumuz vardı) Aynı anda bir başka komşumuz elinde gitarla ve etrafında pek çok insanla masamıza gelerek İspanyol şarkıcılar gibi mimikler yapa yapa romantik-nostaljik şarkılar söyledi masamızın başında. Bir anda restorandaki herkes bize katıldı, hep beraber şarkı söylemeye başladık ama eşim kıpkırmızı oldu yazık "Benim bi alakam yok valla" dedi. Ben de "biliyorum" deyince herkes çok güldü Alkışladılar, kutladılar falan. Bodrum küçük yer ya, her an olabiliyor böyle sevimli şeyler. Sonra mekanın işletmecisi nazar boncuğu falan hediye etti bize Çok güzeldi işte. O anda düşündüm ki, burada herkes büyük bir hevesle bebek istediğine göre kimsenin eşiyle sorunu, sıkıntısı yok Bu ne büyük bir nimet dedim sonra. Birlikte büyüteceğimiz bebekler istediğimiz eşlere sahip olmamıza izin verdiği için Allah'a şükrettim.

Birarada bir derede kalmak çok zor değil mi? İnşallah gelmez kırmızılar da geçenki gibi güzel haberler alırsın?

Canım bende katılabilir miyim bu kervana. Habire ateşime bakıyorum lavaboya gidiyorum. Bu gün yumurtlama tarihimin 14. günü gelmesi lazım. Isım düşmüş gerçi. 36.5 gibi seyrederdi. 36.1'e düştü. Bugün gelse bari. Ölçerken hep Taf aklımda oluyor. O kadar dikkat ettik Taf. Ben akıntı takibi de yaptım. Ateşimin yükselmesiyle aynı güne denk geldi. Öncesi de o günler de ödevi de yaptık. Neden olmazki.:26: Ben de habire idrar testi alayım diyorum vazgeçiyorum. Ateş de düştü, adet öncesi vajinada akıntı olmazmış. Yok zaten. Tüm veriler aleyhime yine de umut dünyası. Gelsin bugün bari de tatil öncesi günleri kaçırmayalım. Yoksa eşim Trabzon'da ben İstanbul'da. Zor bu işler...

Kuzular pek ilgilenemedim bi zamandır. Değişiklikler varsa bildirin lütfen. Bildirdiyseniz ve görmediysem kusura bakmayın nolur. Geçmişe baktım ama farkedemedim. Uğur getirsin inşallah.[/QUOTE]

Evlilik yıldönümünüzü kutluyorum. İnşallah nice nice yıllara. Seneye de oğlunla inşallah... Ben de kızlar gibi dua mı etsem. Seneye o gün annesini emmekten uyutmasın inşallah...

Evlilik yıldönümünüzü kutluyorum. İnşallah nice nice yıllara. Seneye de oğlunla inşallah... Ben de kızlar gibi dua mı etsem. Seneye o gün annesini emmekten uyutmasın inşallah...[/QUOTE]

gel kervanımıza katıl bebeğim benim bünyem sapıtmış durumda kocam korkmaya başladı bende dün akşam çok beğendimim bi ayakkabı vardı onu aldı gömlek aldı yemeğe götürdü çay içmeye götürdü ki hasta kendiside benim surat hep beş karış aklım başka yerlerde mutlu olamıorum bi türlü nolcak biizm bu halimiz

Senemcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice nice yıllara bebiş(ler)inizle...

Bu arada bende güzel bi haber paylaşayım...

Allah'ın izniyle HAMİLEYİM...

Nartane ne bi kardeş daha geliyor hayırlısıyla...

Son düzenleme:

çOk sevindim canım. Topik de açmıştım. Allah tamamına erdirsin...

Canım tekrar tebrikler. Kan değerin kaç çıktı? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini...

Canım hep sizinle dualarım. Bir kere veren Allah, bir daha veriyor, merak etmeyin hiç. Ben kürtaj olmadım, kendiliğinden düştü. 7 haftalıktı. İlk reglimi sanırım 35-40 gün sonra oldum. Tam hatırlayamadım şimdi. Sonra bir regl daha oldum, üçüncüye nartanem geldi İnşallah darısı başına olsun. Bir de burada kızlar bilir, çok kafaya taktım ben. Bu ay olacak dedim. Yumurtlama testleri, preseedler... Biraz çaba gerekiyor ama oluruna bırakmak da iyi. Ben biraz sabırsızım galiba

KUZUUUUUUUMMM! Ne güzel haber bu Hemen ekliyorum listenin altına. Hadi darısı beklenmeyen adetlerin başına E atrıntı ver, doktora gittin mi, evde mi test yaptın? Süper oldu bu haber sabah sabah ya Günüm güzel geçecek

canım yaa gözün aydın allah tamamını kucapına almayı nasib etsin inşallah biler içinde dua et olurmu

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

Pileo...................................................................................17 HAZİRAN

Sinua...................................................................................19 HAZİRAN

destina0409........................................................................20 HAZİRAN

passifloraa.......................................................................... 26 HAZİRAN

Ketenhelva..........................................................................27 HAZİRAN

Ladybugg............................................................................29 HAZİRAN

_CandaS_............................................................................3 TEMMUZ

chnb...................................................................................3 TEMMUZ

taf...................................................................................... 5 TEMMUZ

ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Sardunyaa...........................................................................22 TEMMUZ

citaknuray...........................................................................28 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Pollyannaa...

Hamişler tahmini doğum tarihlerini de yazarlarsa eklerim. Ayyy çok güzel ya. Gitgide suların yükselmesi gibi yukarı doğru çıkıyoruz, hamiş sayımız artıyor. Hekes hamiş olsun, ikinci bahar topiği açıcaz

canım güzel dileklerin için sağol benim 30.gün bugün ben senin neler yapttının hepsini okudum azimle çalışmalar yapmışsın:)bende korunmadım bakalım hala adet de olmadım yeniden olsun istiyorum bi yandan korkuyorum send eilk başlarda çok korkmuşsun bende temmuz 10 a kadar beklicem bakalım inşallah kırmızılar değilde bebiş gelir

Canım tekrar tebrikler. Kan değerin kaç çıktı? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini...
Sağol canım.. Adet günüm yarın normalde. Ben dün yaptırdım testi 89.80 çıktı. İnşallah kat kat normal seyrinde artarda sağlıklı bi gebelik geçirmek ve sonrasında hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur.
Sağol senemcim.. Evde test yapmıştım Kandil akşamı gölge gibi ikinci çizgi çıkınca çok heyecanlandım.. Mübarek gün vardır bunda da bi hayır dedim. dün kan testi yaptırdım sonuç 89.80 çıktı. İnşallah düşük bi değer değildir.
canım yaa gözün aydın allah tamamını kucapına almayı nasib etsin inşallah biler içinde dua et olurmu
Dualarım her zaman sizlerle canım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Kendimi bu smileylerle görünce gözlerim yaşardı yaaa... Sağol senemcim.

Canım katılayım kervana bende... Ne zormuş adet beklemek/beklememek. Hayırlısı hakkımızdı. Karnım gurulduyor koşuyorum bakıyorum yok bir şey. Dediğin gibi oldum... Eşini de tebrikler... Beraber atlatılmalıki bu tür travmalar, eşler arası bağ kuvvetlensin...

Maşallah...

KIZLARRR GÜNAYDINNN

ohh yaa ne güzel haberlerle güne başladık desenize bizimkilere kardeşler geliyorr,allah sağlıcakla kucağına alacağın günleri gösterir insalahh POLYANNACIĞIM:)

toplam yedi hamiş olmuşuzz hadii daha geliceklerr var bir an önce onlarında haberlerini bekliyoruzzz

bendende size bir haber ozaman bebişim masallah büyümüş teyzeleri daha kan testinin sonucunu almadım ama insalalh bir sorun yok gb dedi doktor hepinizin duaları için çokk teşekkür ederimm

senemcim daha nice bebişlerle insallahh evlilik yıldönümünü kutlarsın eşinlee,,aynen valla bizlerin eşleride (topiktekilerin) dediğin gb çok nazik ve kibar anlayışlı insanlar allah onlarıda başımızdan eksik etmesin...

Ne güzel... Benim 26. günüm. Yumurtladığımı düşündüğüm tarihin 14. günü. Benim de luteal faz fazlalığı mı olacak acaba?Böyle teşhis var mıdır acaba?

Maşallah bebişine...

kizlar tam bekledigim gibi benim kirmizilar geldi...esim benden daha cok uzuldu ((( yeni tarih 28 temmuz Senemcim ... moraller sifirin altinda
geçmiş olsun umutlar ağustosta olsun ....
bende çok kızıyorm bizde nasıl azimle istiyoruz sahip olamıyoruz ama
Bu arada Candaş kk nın doktoru Bora Bey Trabzon doğumluymuş. O espiri anlayışı ondan olmasın canım:))
:)) olabilir :) hatta kesin :))
wooooowww süper allah nazarlardan korusun en kötü gününüz böyle olsun hep inş :) seneye rüzgar ekinle kutlarsınız inş :)) süper romantikleri :)
süper süper süper nazar: valla çok sevindim :)) allahım şükür 1 hamişimiz daha oldud :) ama canım senin reglin 2 temmuzdu sanırm erken öğrendin ? belirtilerin mi çoktu test yaptın şeker ?

oooh maşalaah minik kuzuya :) allah hep sağlıcak versin güzel haberlerle hep sevinelim :) eşler içinde hepimize maşalah allah hiçbirimizin huzurunu bozmasın inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…