Ne güzel... Benim 26. günüm. Yumurtladığımı düşündüğüm tarihin 14. günü. Benim de luteal faz fazlalığı mı olacak acaba?Böyle teşhis var mıdır acaba?
Maşallah bebişine...
canım evet olabilir, senem yaşamıştı o durumu ...
:)) nasılsınız kızlar? taf, chnb, yamateke, yasemin :)) hamişi okuyunca moralim yerine geldi be :))
canım evet olabilir, senem yaşamıştı o durumu ...
:)) nasılsınız kızlar? taf, chnb, yamateke, yasemin :)) hamişi okuyunca moralim yerine geldi be :))
bende pek bir gelişme yok adet gelecek gibi de hissetmiyorum hamileymişim gibi de hissetmiyorum5 temmuzu bekliyorum ama belki adte gelirse 4ünde de gelebilir:97: gelirse çok üzülmem temmuz ayında denize girmek için fırsat olabilir belki diye ama hamileliğimi de öğrenirsem heralde ilk öğrendiğimdeki gibi sevinç gözyaşları dökerim şu sıralar çok ihtiyacım var böyle bir müjdeye çünkü hamileliğim devam etseydi temmuz başında doğumum olacaktı
:))ya valla bu adam bi alem :))Canım Senem eksikliğini yaşamıştı sanırım. Ben de Bora Bey'e yazdım. Yine espirili cevap vermiş:
Sizi takip etmeden serklaj (sütür) kararı almam mümkün değil. O nedenle herhangi bir hekim sizi takip etmeden böyle bir öneride bulunursa arkanıza bakmadan kaçın derim
inş gelmez, bebişte belirtisiz gelir :)iyiyiz bebeeemmm kırmızıları ya da bebişleri bekleme süresindeyiz 30.gün tık yok bende kırmızılar gelmedi bebe belirtiside yok napcam ben yawww
bende pek bir gelişme yok adet gelecek gibi de hissetmiyorum hamileymişim gibi de hissetmiyorum5 temmuzu bekliyorum ama belki adte gelirse 4ünde de gelebilir:97: gelirse çok üzülmem temmuz ayında denize girmek için fırsat olabilir belki diye ama hamileliğimi de öğrenirsem heralde ilk öğrendiğimdeki gibi sevinç gözyaşları dökerim şu sıralar çok ihtiyacım var böyle bir müjdeye çünkü hamileliğim devam etseydi temmuz başında doğumum olacaktı
:))ya valla bu adam bi alem :))
inş gelmez, bebişte belirtisiz gelir :)
inş adet olmazsında denize giremezsin :) sana özel bedduam :) belirtisiz gelir inş da 2 kere süpriz olur :) inş temmuzda yine çift kiş olursunda hüznünü dindirir .... benimde 3 temmuzda, belim ağrıyo karnım ağrıyo adet olcam sanırm
yasemincim düşünme birak bak kendiliğinden eğer hastalanacaksan kırmızılar gelir bebiş varsa zaten yavaş yavaş belirtilerini gösteriri bak bende stresten inan adet zamanlarımı 40 güne kadar çıkarmıştım çünki hep aklımda ayy hamilemiyim hamile değilsem niye gelmiyor kırmızılar felan diye diye kasmıştım kendimi hiç düşünmemeye bak günlerini başka bir uğraş bul su aralar bak nasıl gelicek bebişş insallh canımm
tafcımmm hadi insallahhh candaş ve sendee artıkkkk sıraaa nolurr ya denize girdirmez insallahh seni bebişinde hamiş olursunn:)))
candaşımm naptınn hadii amaaa vallaa temmuzu boş geçirmicen gibime geliyorrr sanki şuan yerleşti MİRAÇ bebek ne dersin:)
Yasemin, sen kürtaj sonrası antibiyotik kullanmadın mı? Bana vermişti.Oyüzden de ilk adeti beklemek gerekmez mi? Antibiyotik zararlı olmaz mı?
Böyle bedduaya can kurban... Bana da yap bana da yap...
yasemincim düşünme birak bak kendiliğinden eğer hastalanacaksan kırmızılar gelir bebiş varsa zaten yavaş yavaş belirtilerini gösteriri bak bende stresten inan adet zamanlarımı 40 güne kadar çıkarmıştım çünki hep aklımda ayy hamilemiyim hamile değilsem niye gelmiyor kırmızılar felan diye diye kasmıştım kendimi hiç düşünmemeye bak günlerini başka bir uğraş bul su aralar bak nasıl gelicek bebişş insallh canımm
tafcımmm hadi insallahhh candaş ve sendee artıkkkk sıraaa nolurr ya denize girdirmez insallahh seni bebişinde hamiş olursunn:)))
candaşımm naptınn hadii amaaa vallaa temmuzu boş geçirmicen gibime geliyorrr sanki şuan yerleşti MİRAÇ bebek ne dersin:)
pollyana :) duygu ve düşüncelerini alalım :))
Yamatakecim çoook teşekkür ederim canım. Allah razı olsun hepinizden.
Candaşcım Sağol canım benim.. 2 temmuz u geçen ay 30.gün adet olduğum için vermiştim. Normal döngüm 28 gün aslında. Düşükten sonra 32 - 30 diye gitti. Kandil akşamı içimden bi ses git test yap dedi. Bu mübarek günün hayırına. Yakın bi arkadaşımda aynı gün seni rüyamda hamile gördüm deyince ben gaza geldim. ikinci çizgi gölge gibiydi ama görünüyordu. Dünde kan tahlili yaptırdım çıktı Şükürler olsun.
Darısı sizlerin başına inşallah en hayırlı zamanda.
TAFcım canıııımm çok teşekkür ederim. İnşallah sende 5 gün sonra güzel haberler verirsin. Rabbim inşallah mucizesini kondurmuştur sanada.
Hee unutmadan şu anki belirtilerim sadece kasık ağrıları ve göğüs ucu acıması..
Çoook heyecanlıyım, uyuyamıyorum heyecandan... ne bilim canım yaaa tarifsiz bişey.. Sanki ilk kez oluyomuş gibi.
Dün akşam eşimde diyo zaten kızımızda böle değildin noluuyooo diyo :)))) İnsan bi düşük yaşayınca tuhaf oluyo duygularda.
Rabbim sağ salim sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder inşallah.
bugünden itibaren inş 3 ay boyu habire miden bulansın, tatile de gideme, gidersen denize gireme :) bebişin anne ben varım desin korkudan ağır ağır hareketler et inş :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?