Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım evet olabilir, senem yaşamıştı o durumu ...

:)) nasılsınız kızlar? taf, chnb, yamateke, yasemin :)) hamişi okuyunca moralim yerine geldi be :))

Son düzenleme:
ayy pollyannacığım çok sevindim ben demedin mi kan testini erken yaptırdın değerin artacak kat kat diye çok sevindim çoook açtığın mart topiğinde terini aldın inşallah arkandan bizler de geliriz

:)) nasılsınız kızlar? taf, chnb, yamateke, yasemin :)) hamişi okuyunca moralim yerine geldi be :))

Canım Senem eksikliğini yaşamıştı sanırım. Ben de Bora Bey'e yazdım. Yine espirili cevap vermiş:
Sizi takip etmeden serklaj (sütür) kararı almam mümkün değil. O nedenle herhangi bir hekim sizi takip etmeden böyle bir öneride bulunursa arkanıza bakmadan kaçın derim

iyiyiz bebeeemmm kırmızıları ya da bebişleri bekleme süresindeyiz 30.gün tık yok bende kırmızılar gelmedi bebe belirtiside yok napcam ben yawww

bende pek bir gelişme yok adet gelecek gibi de hissetmiyorum hamileymişim gibi de hissetmiyorum 5 temmuzu bekliyorum ama belki adet gelirse 4ünde de gelebilir:97: gelirse çok üzülmem temmuz ayında denize girmek için fırsat olabilir belki diye ama hamileliğimi de öğrenirsem heralde ilk öğrendiğimdeki gibi sevinç gözyaşları dökerim şu sıralar çok ihtiyacım var böyle bir müjdeye çünkü hamileliğim devam etseydi temmuz başında doğumum olacaktı

Son düzenleme:
yasemincim düşünme birak bak kendiliğinden eğer hastalanacaksan kırmızılar gelir bebiş varsa zaten yavaş yavaş belirtilerini gösteriri bak bende stresten inan adet zamanlarımı 40 güne kadar çıkarmıştım çünki hep aklımda ayy hamilemiyim hamile değilsem niye gelmiyor kırmızılar felan diye diye kasmıştım kendimi hiç düşünmemeye bak günlerini başka bir uğraş bul su aralar bak nasıl gelicek bebişş insallh canımm

tafcımmm hadi insallahhh candaş ve sendee artıkkkk sıraaa nolurr ya denize girdirmez insallahh seni bebişinde hamiş olursunn:)))

candaşımm naptınn hadii amaaa vallaa temmuzu boş geçirmicen gibime geliyorrr sanki şuan yerleşti MİRAÇ bebek ne dersin:)

Canım benim inşallah hamilesindir. Gün saymak ne zormuş sizler kaç aydır uğraşıyorsunuz, ben şimdiden karamsar oldum, yıldım. Allah kimseyi bekletmesin....

:))ya valla bu adam bi alem :))
iyiyiz bebeeemmm kırmızıları ya da bebişleri bekleme süresindeyiz 30.gün tık yok bende kırmızılar gelmedi bebe belirtiside yok napcam ben yawww
inş gelmez, bebişte belirtisiz gelir :)

inş adet olmazsında denize giremezsin :) sana özel bedduam :) belirtisiz gelir inş da 2 kere süpriz olur :) inş temmuzda yine çift kiş olursunda hüznünü dindirir .... benimde 3 temmuzda, belim ağrıyo karnım ağrıyo adet olcam sanırm

Yasemin, sen kürtaj sonrası antibiyotik kullanmadın mı? Bana vermişti.Oyüzden de ilk adeti beklemek gerekmez mi? Antibiyotik zararlı olmaz mı?

Böyle bedduaya can kurban... Bana da yap bana da yap...

evet artık sıralarımızda yer alalım değil mi şekerim :) ya inş vardır ya en aktif çalışma bu aydı :) zaten bu ayda olmazsa gerçekten diğer aylara tamamen şansa kalmış :) inş miraç bebek yerleştirmiş be arkadaşım.... ama tek bir ihtimal geliyor aklıma... nisanda 14.gün yumurtlama oldu mayısta 17.de... eğer bu ayda yumurtlama 15 yada 16. gün olduysa hamişlik hayal bana :) çünkü 1 gece kuzenimde kaldık diğer gece yoldaydık... ama inş bi şekilde tutnmayı başarabilmiş olmasını ümidediyorum... bu ayın en büyük artısıda hiç hamişlikten bahsetmedik, genelde relaxdım ... dilerim etkisi olmuş olsun ...

Yasemin, sen kürtaj sonrası antibiyotik kullanmadın mı? Bana vermişti.Oyüzden de ilk adeti beklemek gerekmez mi? Antibiyotik zararlı olmaz mı?

kullandım galiba bilmiorum ki kafam pek yerinde diildi o zamanlar canım ya vajinal enfeksiyon için bide ağrı kesici bi ilaç vermişti sanırım 1 hafta içinde bitt ilaçlar

Böyle bedduaya can kurban... Bana da yap bana da yap...

bugünden itibaren inş 3 ay boyu habire miden bulansın, tatile de gideme, gidersen denize gireme :) bebişin anne ben varım desin korkudan ağır ağır hareketler et inş :)))))

haklısın canım ya çok kafaya takmamak lazım ama keşke elimizde olsa inan düşünme istemiorum bende herşey olacağına varsın diyorum ama piskolojim ii diil sanırım

pollyana :) duygu ve düşüncelerini alalım :))

Yamatakecim çoook teşekkür ederim canım. Allah razı olsun hepinizden.

Candaşcım Sağol canım benim.. 2 temmuz u geçen ay 30.gün adet olduğum için vermiştim. Normal döngüm 28 gün aslında. Düşükten sonra 32 - 30 diye gitti. Kandil akşamı içimden bi ses git test yap dedi. Bu mübarek günün hayırına. Yakın bi arkadaşımda aynı gün seni rüyamda hamile gördüm deyince ben gaza geldim. ikinci çizgi gölge gibiydi ama görünüyordu. Dünde kan tahlili yaptırdım çıktı Şükürler olsun.
Darısı sizlerin başına inşallah en hayırlı zamanda.

TAFcım canıııımm çok teşekkür ederim. İnşallah sende 5 gün sonra güzel haberler verirsin. Rabbim inşallah mucizesini kondurmuştur sanada.

Hee unutmadan şu anki belirtilerim sadece kasık ağrıları ve göğüs ucu acıması..

pollyana :) duygu ve düşüncelerini alalım :))

Çoook heyecanlıyım, uyuyamıyorum heyecandan... ne bilim canım yaaa tarifsiz bişey.. Sanki ilk kez oluyomuş gibi.

Dün akşam eşimde diyo zaten kızımızda böle değildin noluuyooo diyo :)))) İnsan bi düşük yaşayınca tuhaf oluyo duygularda.

Rabbim sağ salim sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder inşallah.

Süper ya :) ne güzel... dilerim o mübarek günün adına bizede nasip olsun :) arkadaşına malum olmuş resmen desene :) inş sağlıklı hamilelikler olsun ....

şimdi kaçıncı denemede bebişin gelmiş oldu ? son bir soru daha adet döngünün 26. gününde mi öğrendin ? benimde bu ay çok test yapasım varda :) haftasonuna düğün var, bişey varsa dikkat etmek adına yani ...

Son düzenleme:

amin canım ya inş ... insan bi kayıp yaşayınca dahada kıymetli oluyor sanırım... inş bu sefer hiç sorunsuz bi hamilelik olsun, annesni üzmeden gelsin minik yavru :)

bugünden itibaren inş 3 ay boyu habire miden bulansın, tatile de gideme, gidersen denize gireme :) bebişin anne ben varım desin korkudan ağır ağır hareketler et inş :)))))

Bilmukabele canım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…