Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Amiiiiiiiinnnnn

Canım düşüğüm nisan başı oldu tam olarak. Kasık ağrısı şikayetiyle gittiğimde mart ayı sonuydu işte. 4 nisanda kan değerim 50ye düştüğünde düşüğümde gerçekleşmiş. ondan sonra 2 adet gördüm Mayıs haziran. bu 3.denemeydi. Ve evet 26.günümde öğrendim evde idrar testiyle. 27.günde kan testiyle öğrendim.
İnşallah Rabbimin mis kokulu mucizesi seninledir. Ne olur ne olmaz sen yinede dikkat et canım. Hakkında hayırlısı olsun.

bugünden itibaren inş 3 ay boyu habire miden bulansın, tatile de gideme, gidersen denize gireme :) bebişin anne ben varım desin korkudan ağır ağır hareketler et inş :)))))

Canım geçenlerde kan testi yaptırmıştın. Çıkmamıştı? O kaçıncı günüydü? Benim 23. günü kanda çıkmadı da merak ettim...

maşallah erkenden gelmiş minik mucizen :) bekletmemiş ne güzel :) bizim 7. Deneme oluyor bu ay. Zaten bu ayda olmazsa gerçekten beklentim bitecek çünkü iznimiz kalmadı ... Inş benimledir.... Gaza geldim sanırım bende test alcam ve yapacağım ... Ama yinede ben 6 ayda olduğu gibi negatif ihtimalini yüksek tutayım ....
canım geçenlerde kan testi yaptırmıştın. çıkmamıştı? O kaçıncı günüydü? Benim 23. Günü kanda çıkmadı da merak ettim...

senin 2 günün geçmişti değil mi canım ? Sanada oyun yapmış olsun inş meleğinde bugün yarın el sallasın sana :)

Canım geçenlerde kan testi yaptırmıştın. Çıkmamıştı? O kaçıncı günüydü? Benim 23. günü kanda çıkmadı da merak ettim...

Canım 20.gündü. Yani tahminen tam o gün implantasyon olmuş heralde o yüzden çıkmamış. Genelde yumurtlamadan sonraki 10-12.günler çıkarmış.

Candaşcım kötü düşünme lütfen.. Ben 20.gün rahatsızlığımdan dolayı kan testi istediğimde o zaman çıkmamıştı. Ama sürekli içimden bi ses yükselecek değerin diyordu.
İnşallah bebişin seninledir canım. Yoksa da sakın ümitsizliğe kapılma. Rabbim büyük

senemcim benim beklenmeyen 17 temmuz oldu malesef,bu ayda eşimin işleri yüzünden zor gözüküyo ama saldım artık ya valla,kısmetten öte yalancandaşcım geldin topik şenlendi valla,senemcim senide tebrik ederim.eşinle daha çok mutlu, huzurlu, çocuklu yıllar geçirmen dileğiyle.pollyanna senide çok tebrik ederim canım allah kucaklarda büyütmek nasip etsin nazarlardan korusunbende kandil akşamı çok dua ettim hepimize,aallahım isteyen herkese nasip etsin, aratmasın bize evlat eksikliği diye.bi ara içimden gülümsedim dualarda komik oldu böyle lakaplarla dua edince ama(taf,pileo,candaş gibi)1:umarım sonuçta yerine gitmiştir önemli olan niyet çünkü değilmiidiğer arkadaşlarım hiç üzülmeyin umudunuzuda kırmayın herşeyde bi hayır vardır,çok şükürki sağlıklarımız yerinde inşallah zamanı gelincede bulucak yavrularımız bizleri çok inanıyorumm,hepinizi seviyorumm byeee

canım ya bişe sorcam sana özür dilerim bunu soduum için ne kadar oldu diğer bebek gideli kusura bakma olurmu lütfen

Hamişler ve adaylar beddua istiyorsa en yaratıcı ve aynı zamanda gerçekçileri bende İnşallah bulantıdan en sevdiğiniz yiyeceklere bile uzaktan bakarsınız, ayaklarınız şişer, en güzel ayakkabılarınızı rafa kaldırırsınız, Yazlık çiçekli böcekli elbiseleri nasıl olsa bu sene giyemem diye iç geçirerek süzersiniz. İlerleyen haftalarda vitrinlere bakmak istemezsiniz, her şeye ağlarsınız, geceleri defalarca uyanıp düzgün yatıyor muyum diye kendinizi kontrol edersiniz, hayatınızın büyük bölümünde ince biriyseniz, atrafınızdaki fesatların "bebek olunvca vücut şekli değişir, eskiden olduğu gibi incecik belin olmaz, sırtın kalınlaşır,göbeğin kalır" laflarına maruz kalırsınız,inşallah hepiniz bunları ennnn yakın zamanda yaşarsınız Ayyy şimdi herkes vazgeçermiş bebişten falan Maksat beddua napalım Şimdilik güzel şeyleri kendime saklıyorum.

Yok canım. Benim 10 mayıs kürtaj oldu. 5 haziran yani 26. gün adet oldum. Normalde 28 günde bir olurum. Bu ay 23. günü test yaptırdım çıkmadı. Bugün 26. günü sabah ateşim biraz düşmüştü şimdi yine yükselmiş. Bilmiyorum 23. de çıkmayan şimdi çıkar mı? Adet bebek belirtileri birbirine karıştı zaten. Çok istiyorum aslında geçen sene bu ay 25. haftalık doğum yapmıştım. Oğlumu 4 gün sonra kaybetmiştim. Yılını doldurmadan Rabbim yine vermişti ama o da kısmet olmadı işte. Bu sefer inşallah senin kızına sağlıkla kardeş, benim de 6.5 yaşındaki oğluma hayırlı bir kardeş gelir...

Canım 20.gündü. Yani tahminen tam o gün implantasyon olmuş heralde o yüzden çıkmamış. Genelde yumurtlamadan sonraki 10-12.günler çıkarmış.

İmplantasyon ne demek?

Aminnnnnnnnnnnnnnn................

inş canm ... Herşeye rağmen hayırlısı olsun ya... Olur elbet ... Test yapmaya karar verdim dediğim andan itibaren içime bi sıkıntı çöktü yani o kadar korkmuşum testten ki evlilik hayatım boyunca sadece 5 kere test yaptım :)
canım benim hoşbuldum.. Belli olmaz yamatekede yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olmuştu ya belki sanada öyle bi annelik nasip olur... çok özlemiştim sizleri bu arada :)
aminnnn :)

inş canım senesini doldurmadan meleğini gönderir rabbim .... Oğlunu öpüyorum çok :) ama benim kızım yok :) aslında erkek çocuklarını daha çok severdim kürtaj olana dekte, şimdi diye diye bi miraç kızı doğuracam heralde :) dilerim onunda temelleri bu ay atılmıştır :)

Son düzenleme:

İnşallah canım ya ben de bugün olmazsam idrar testi yapacağım yarın. Gelecekse de bugün gelsin yeniçalışmalar tez olsun inşallah... Umarım Miraç bebek bu ay seninledir. Miraç Allah'ın bir mucizesi. Umarım bu aya senin küçük mucizen annesine hiç gitmemek üzere tutunur. Çok içten diliyorum...

off hava çok güzel evden dışarı çıkıp şu ruh halinden sıyrılmam lazım,yemeğimide yaptım şimdi çıkıp biraz gezinim kafam dağılsın evde olunca sarıyorum herşeye sıkıldım,yada iş bulmam lazımm ne bilim ama evde oturmak yaramıyo bana ya

hahahah süper bir beddua oldu bu vallahi Allah gönlüne göre versin senemciğim evlilik yıldönümün kutlu olsun bu arada

bende cumartesi tets yapmaya karar verdim inş ikimizde güzel haberler verebilriizide temmuz ayıda hep güzel haberlerle geçer :) haklısın miraç zaten allahın bir mucizesi, inş bende miracın mucizesini kendi dileğimce yaşayabilirim ... allah razı olsun canım benim inş hepimizn bebekler kandilin hatrına çabucak gelsin nede olsa bissürü dualar ettik komik isimlerimizle :)

inş işinide bebişinide beraber bulursun şeker :) çifte mucize olur sana :)

canım ateş ölçümü yönteminde sadece sabah yapılan ölçüm geçerlidir gün içindekinin hiçbir önemi yok sen zaten koltuk altından ölçüm yaptığın için ona pek güvenme derim dil altından ölçersin eğer adet olursan ki inşallah hayırlı olacaksa adet gelmesin. 23 haziranda mı test yapmıştın şimdi bir daha yaparsan sonuç değişmiş olabilir. ama idrar testi de güvenilirdir yani yeterki yumurtlama gününü tam bil. idrarda yumurtlama gününden sonra 12. gün bile yapsan çıkar
implantasyon döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesi demektir

ya bu süper bi haber tam ümitsiz olduğum bi gündü haziran ayında bi tanede mi güzel haber olmaz topiğimizde diye düşnüyodum. böylesi bi haber şarttı bize verdin hiç bir ayı pas geçmek yok çünkü. hayırlı olsun canım.meleğini kucağına alman dileğiyle. değerin kat kat artacak inşallah. bu arada ben yanlış mı hatırlıyorum bi kaçgün önce testte çıkmadı eylül transferine kaldım diyen sen miydin? kusura bakma geçmişe bakayım deidm bulamadım o kadar çok sayfa ilerlemişki. çıokartaömadım o kısmı. eğer o kişi sensen bu haber çok daha süper ama sanırım karıştırıyoru ben :44:
haklısın canım ya çok kafaya takmamak lazım ama keşke elimizde olsa inan düşünme istemiorum bende herşey olacağına varsın diyorum ama piskolojim ii diil sanırım
bende herşeyi oluruna bıraktım güya. düşünmeyecem bişe dedim ama 42. gün oldu söktürücü ilaca rağmen gelen yok.hayır yani gelsede çalışmalara başlasam normal zamanında gelseydi bugnlerde yumurtluyo olacaktım gelde kafaya takma puufffffffff :97: 15 günüme mal oldu bu gecikme. üstelik şimdilik. ben acele ettikçe bişeyler ters gidiyo, ters gittikçe ben geriliyorum, gerildikçe gelecek olan bebeksede gelmiyo kırmızıysada gelmiyo.işte zincir bu ....

öyle yap güzelim.oyalanacak bişeler bul ben bi kaçgündürlü takılıyorum kafama göre.ama akşam olunca helede yatacağım zaman düşüyorum yine hesapların içine.elimde takvim uyuyakalıyorum.ama en azından gündüz oralı olmamaya çalışıyorum.çık dolaş gez hobi bul. ama yap bişiler canım

polyanna pardon güzelim tranferi bekliyorum diyen arkadaş pasifloraymış.dedim zaten karıştırdım heralde diye.şimdi buldum o kısmı. tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım.arkandan geliriz inşallah.
senemcim daha nice güzel yıllara inşallah eşinle bebişlerinizle:) toprak bebekten sonra olacaklarıda sayayım dedim

merhaba anneler ve adayları:))

yeni hamileleri tebrik ederim inş. sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

h.sonu bende gittim muayne oldum geçen h.içide idrardan sonra yanmam var die dr.a gidip tahlilerimi yaptırdım temiz çıktılar şükür.ilk defa arkadaş tavsiyesi üzerine bi kadın doğumcuya gittim ilgiliydi başından sağmadı.alttan muayne etti rahim ağzında yara var dedi smear testi yapıldı rahim ve yumurtalıklar ii dedi.bugünde smear sonucunun iyi olduğunu ve kendiliğinden onarıldığını söyledi.tedaviye veya ilaca gerek yokmuş her 2 kadından birinde olurmuş.fşayet ilişki sonrası kanama ve akıntın olursa gel dedi.folik asit verdi 3 ay önceden başla korunmayıda bırakabilirsin dedi.bakalım kısmet artık eşim 2-3 ay daha bekleyelim maddi olarakda toparlanırız diyo ama ben başlarım heralde folik asite 10-15 güne.

bu arada senem nice senelere çoluğunuzla çocuğunuzla sağlıklı mutlu yıllar dilerim:))

Son düzenleme:
inşşşşş :)

hadi geçmiş olsun :) bebeğinde bekletmeden gelsin inş :) eğer çok maddi sıkıntınız yoksa bence hemen başlayın.. bizleri biliyosun aylardır deniyoruz olmuyor.. belki sen ilk aydan hamile kalabilrisin tabi o da var ama eğer hemen hamile kalmazsan her ay neden daha erken başlamadık diye üzülebilirsin canım... eşini çok etkilemez belki ama inan sen rahat olmazsın... bence başla ya hemen :) bi melek daha gelsin çabucak derim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…