- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #3.321
inşşşşş :)
hadi geçmiş olsun :) bebeğinde bekletmeden gelsin inş :) eğer çok maddi sıkıntınız yoksa bence hemen başlayın.. bizleri biliyosun aylardır deniyoruz olmuyor.. belki sen ilk aydan hamile kalabilrisin tabi o da var ama eğer hemen hamile kalmazsan her ay neden daha erken başlamadık diye üzülebilirsin canım... eşini çok etkilemez belki ama inan sen rahat olmazsın... bence başla ya hemen :) bi melek daha gelsin çabucak derim yani
sağol canım:)) inşallah Allah tüm isteyenleri çok bekletmesin.çok büyük bi borcumuz yok şükür araba aldık, ondan 2000 lira kadar bi el borcumuz var bide az kartlar onlar bitsin die düşündü yok sa o da istiyo.kısmet bakalım ben zaten eylül-ekim gibi hamile kalayım istiyorum nedense:)) delimiyim neyim yaa. 1 yıl oldu evleneli 12 haziranda. ilk gebeliğimde 2 ay korunmadan gebe kaldım.insanın başınada talihsiz böyle bi olay gelince tedirgin oluyo, acaba gene aynı şeyler olacakmı, gebe kalabilecek miyim bunlar bendede var o yüzden çok uzatmakda istemiyorum cnm 6.adetimi gördüm düşükden sonra şu anda adetliyim zaten, evde folik asit o bana ben ona bakıyorum.bu arada umarım sendede vardır bu ay bebiş okuduğum kadarıyla iş dolayısıyla eşinden ayrı kalıyosunuz, yanlış hatırlamıyosam.sürekli birbiriniz görseniz bence seninde bebiş çabuk gelir:))ama kısmetden öteye geçilmiyo inş.en kısa iyi haberlerini alırız
mutluluklar canım..çok güzelmiş gerçekten..Günaydın kızlaaaarNasılsınız bakalım? Ben pek giremiyorum ne zamandır, bi hayli ilerlemiş topik maşallah Dün gece evlilik yıldönümümüzdü. Hayatımda geçirdiğim en güzel gecelerden biriydi. Aslında hiçbir plan yapmamıştık.Ben bu kez değişiklik olsun diye eşimin işyerine romantik bir not eşliğinde çiçek gönderdim. Bayılmış Tavsiye ederim, erkekler çiçekten hoşlanırlarmış meğer, ben yeni öğrenmiş oldum O da çok sevdiğimiz küçük , sevimli bir balık restoranında yer ayırtmış. Gittik, mezelerimizi, balıklarımızı söyledik. Eşim alkol aldı, ben de soda içtim Uzun uzun sohbet ettik, ne güzel. Etrafta da tanıdık, eş dost falan var. Sonra tam kalkacakken, masamıza pasta geldi, mumlar, maytaplar falan.(Jeton düştü tabi bende, orada pastane işleten bir komşumuz vardı) Aynı anda bir başka komşumuz elinde gitarla ve etrafında pek çok insanla masamıza gelerek İspanyol şarkıcılar gibi mimikler yapa yapa romantik-nostaljik şarkılar söyledi masamızın başında. Bir anda restorandaki herkes bize katıldı, hep beraber şarkı söylemeye başladık ama eşim kıpkırmızı oldu yazık "Benim bi alakam yok valla" dedi. Ben de "biliyorum" deyince herkes çok güldü Alkışladılar, kutladılar falan. Bodrum küçük yer ya, her an olabiliyor böyle sevimli şeyler. Sonra mekanın işletmecisi nazar boncuğu falan hediye etti bize Çok güzeldi işte. O anda düşündüm ki, burada herkes büyük bir hevesle bebek istediğine göre kimsenin eşiyle sorunu, sıkıntısı yok Bu ne büyük bir nimet dedim sonra. Birlikte büyüteceğimiz bebekler istediğimiz eşlere sahip olmamıza izin verdiği için Allah'a şükrettim.
Senemcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice nice yıllara bebiş(ler)inizle...
Bu arada bende güzel bi haber paylaşayım...
Allah'ın izniyle HAMİLEYİM...
Nartane ne bi kardeş daha geliyor hayırlısıyla...
candas iyiyim canım..okuldan geldim az önce..eşim olmayınca arkadaşlarla beraberdim o yüzden çok nete giremedim.. sen nasılsın..kan testi yaptırmayı düşünüyor musun?
hoşgeldin canım ... eşin yokken gez boşver :) o anları ben çok iyi değerlendiriyorum maalesfki 3 yıldır :) bende iyiyim canım, kan testi yaptırmayacağım.zaten benim hiç şüphem belirtim filanda yok... kendimce baskı uyguluyorum :) en büyük ihtimali olan ay bu ay ya ... eğer silik filan çıkarsa pzt dr a koşarım kesin ama hayal olabilr bu dşüncelr:)
bizde yumurtlama günü çalışmadık yoktu çünkü eşim hamile kalamam bunu biiyorum ama gene de diyorum..içimde hep bi istek var..olsun istiyorum..
umarım polyanna gibi sende güzel bir haber verirsin..
yumurtlama dönemine birkaç gün yakın zamanda çalışma olduysa belki ihtimal olur ne dersin ? istersin ya istemez olurmusun, kaç aydır bunun için uğraşıyoruz hepimiz 0 ihtimalde bile mucize olsun istiyoruz .... keşke olsa ya, valla çok isterim senin için... herkes içn çok istiyorum tabide senle aynı dönemin mağdurlarıyız ya sen çabucak hamile ol istiyorum ... inş bende bu ay güzel bi haber verebilirim ... zaten geçen ayda demiştim ya son umudum olduğu vede imkanın olduğu ay bu ay... olursa süper olur olmazsada ilki gibi bi mucize olursa ancak olur....
Kıdemli anne senem :) sen nasılsın ? nar tanesi nasıl :)
Günaydın kızlaaaarNasılsınız bakalım? Ben pek giremiyorum ne zamandır, bi hayli ilerlemiş topik maşallah Dün gece evlilik yıldönümümüzdü. Hayatımda geçirdiğim en güzel gecelerden biriydi. Aslında hiçbir plan yapmamıştık.Ben bu kez değişiklik olsun diye eşimin işyerine romantik bir not eşliğinde çiçek gönderdim. Bayılmış Tavsiye ederim, erkekler çiçekten hoşlanırlarmış meğer, ben yeni öğrenmiş oldum O da çok sevdiğimiz küçük , sevimli bir balık restoranında yer ayırtmış. Gittik, mezelerimizi, balıklarımızı söyledik. Eşim alkol aldı, ben de soda içtim Uzun uzun sohbet ettik, ne güzel. Etrafta da tanıdık, eş dost falan var. Sonra tam kalkacakken, masamıza pasta geldi, mumlar, maytaplar falan.(Jeton düştü tabi bende, orada pastane işleten bir komşumuz vardı) Aynı anda bir başka komşumuz elinde gitarla ve etrafında pek çok insanla masamıza gelerek İspanyol şarkıcılar gibi mimikler yapa yapa romantik-nostaljik şarkılar söyledi masamızın başında. Bir anda restorandaki herkes bize katıldı, hep beraber şarkı söylemeye başladık ama eşim kıpkırmızı oldu yazık "Benim bi alakam yok valla" dedi. Ben de "biliyorum" deyince herkes çok güldü Alkışladılar, kutladılar falan. Bodrum küçük yer ya, her an olabiliyor böyle sevimli şeyler. Sonra mekanın işletmecisi nazar boncuğu falan hediye etti bize Çok güzeldi işte. O anda düşündüm ki, burada herkes büyük bir hevesle bebek istediğine göre kimsenin eşiyle sorunu, sıkıntısı yok Bu ne büyük bir nimet dedim sonra. Birlikte büyüteceğimiz bebekler istediğimiz eşlere sahip olmamıza izin verdiği için Allah'a şükrettim.
Senemcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Nice nice yıllara bebiş(ler)inizle...
Bu arada bende güzel bi haber paylaşayım...
Allah'ın izniyle HAMİLEYİM...
Nartane ne bi kardeş daha geliyor hayırlısıyla...
bende cumartesi tets yapmaya karar verdim inş ikimizde güzel haberler verebilriizide temmuz ayıda hep güzel haberlerle geçer :) haklısın miraç zaten allahın bir mucizesi, inş bende miracın mucizesini kendi dileğimce yaşayabilirim ... allah razı olsun canım benim inş hepimizn bebekler kandilin hatrına çabucak gelsin nede olsa bissürü dualar ettik komik isimlerimizle :)
inş işinide bebişinide beraber bulursun şeker :) çifte mucize olur sana :)
canım ateş ölçümü yönteminde sadece sabah yapılan ölçüm geçerlidir gün içindekinin hiçbir önemi yoksen zaten koltuk altından ölçüm yaptığın için ona pek güvenme derim dil altından ölçersin eğer adet olursan ki inşallah hayırlı olacaksa adet gelmesin. 23 haziranda mı test yapmıştın şimdi bir daha yaparsan sonuç değişmiş olabilir. ama idrar testi de güvenilirdir yani yeterki yumurtlama gününü tam bil. idrarda yumurtlama gününden sonra 12. gün bile yapsan çıkar
implantasyon döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesi demektir
bende herşeyi oluruna bıraktım güya. düşünmeyecem bişe dedim ama 42. gün oldu söktürücü ilaca rağmen gelen yok.hayır yani gelsede çalışmalara başlasam normal zamanında gelseydi bugnlerde yumurtluyo olacaktım gelde kafaya takma puufffffffff :97: 15 günüme mal oldu bu gecikme. üstelik şimdilik. ben acele ettikçe bişeyler ters gidiyo, ters gittikçe ben geriliyorum, gerildikçe gelecek olan bebeksede gelmiyo kırmızıysada gelmiyo.işte zincir bu ....
sağol canım:)) inşallah Allah tüm isteyenleri çok bekletmesin.çok büyük bi borcumuz yok şükür araba aldık, ondan 2000 lira kadar bi el borcumuz var bide az kartlar onlar bitsin die düşündü yok sa o da istiyo.kısmet bakalım ben zaten eylül-ekim gibi hamile kalayım istiyorum nedense:)) delimiyim neyim yaa. 1 yıl oldu evleneli 12 haziranda. ilk gebeliğimde 2 ay korunmadan gebe kaldım.insanın başınada talihsiz böyle bi olay gelince tedirgin oluyo, acaba gene aynı şeyler olacakmı, gebe kalabilecek miyim bunlar bendede var o yüzden çok uzatmakda istemiyorum cnm 6.adetimi gördüm düşükden sonra şu anda adetliyim zaten, evde folik asit o bana ben ona bakıyorum.bu arada umarım sendede vardır bu ay bebiş okuduğum kadarıyla iş dolayısıyla eşinden ayrı kalıyosunuz, yanlış hatırlamıyosam.sürekli birbiriniz görseniz bence seninde bebiş çabuk gelir:))ama kısmetden öteye geçilmiyo inş.en kısa iyi haberlerini alırız
ilk hamilelik nasıl oldu diye düşünüyorum..aklıma hiçbirşey gelmiyor..bi mucize gibi.çünkü doktorum sürekli 12. ve 16. günler arasında çalışın diyordu biz de öyle yapıyorduk ama ben 21. gün yumurtluyormuşum..
bugün okulun son günü arkadaşlarla hepberaber yemeğe gittik. arkadaşım eşi ve kızı ile umreye gidecek. arabaya binmeden kızına seslenndim( bu arada kızı 6 yaşında ) benim için dua et diye..dedi ki ne diye dua edeceğim, o arada annesi kapıyı kapattı.bende karnımı gösterdim.bana gülümsedi ve kafa salladı.çok duygulandım o an.Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin.Umarım senin için o ay bu aydır.
kittycim nasilsin gorunmuyosun hic bu aralar nasil gidiyor hamilelik? insallah iyidir.. benim umutlar oteki aya kaldi dualarinizi bekliyoruz tamam mi
Yok canım ne kusuru, 3 ay oldu.canım ya bişe sorcam sana özür dilerim bunu soduum için ne kadar oldu diğer bebek gideli kusura bakma olurmu lütfen
:)) Çoooook teşekkür ederim canım Rabbim hepinizden razı olsun.. Soruna cevap verecektim sen zaten bulmuşsun. Ben değildim. Darısı sana olsun inaşşalh hayırlısıyla canımya bu süper bi haber tam ümitsiz olduğum bi gündü haziran ayında bi tanede mi güzel haber olmaz topiğimizde diye düşnüyodum. böylesi bi haber şarttı bize verdin hiç bir ayı pas geçmek yok çünkü. hayırlı olsun canım.meleğini kucağına alman dileğiyle.değerin kat kat artacak inşallah. bu arada ben yanlış mı hatırlıyorum bi kaçgün önce testte çıkmadı eylül transferine kaldım diyen sen miydin? kusura bakma geçmişe bakayım deidm bulamadım o kadar çok sayfa ilerlemişki. çıokartaömadım o kısmı. eğer o kişi sensen bu haber çok daha süper ama sanırım karıştırıyoru ben :44:
Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerinde en hayırlı zamanda önce göbüşünüz sonra kucağınız dolar.. İçinde benimde tabi hayırlısıylamutluluklar canım..çok güzelmiş gerçekten..
tebrikler canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...
candas iyiyim canım..okuldan geldim az önce..eşim olmayınca arkadaşlarla beraberdim o yüzden çok nete giremedim.. sen nasılsın..kan testi yaptırmayı düşünüyor musun?
Sağol canım teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Ümitsizliğe kapılma hiç.polyanna tebrik ederim masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah coooo sevindim
Canım inşallah dileğin bu ay gerçekleşir. Bu aradasizin bugün seminerler bitti değil mi? Benim 5 Temmuz'da sınav görevim var... 15. de de İstanbul'a yol göründü...
Yok canım ne kusuru, 3 ay oldu.
:)) Çoooook teşekkür ederim canım Rabbim hepinizden razı olsun.. Soruna cevap verecektim sen zaten bulmuşsun. Ben değildim. Darısı sana olsun inaşşalh hayırlısıyla canım
Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerinde en hayırlı zamanda önce göbüşünüz sonra kucağınız dolar.. İçinde benimde tabi hayırlısıyla
Sağol canım teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Ümitsizliğe kapılma hiç.
candaşşş hoşgeldin,
kızlar herkese selam ay sizleri çok ama çok özledim benden bir tufan esti aklınız durur, annemde kalmıştı ya bilgisayarım sonra anannem apar topar kalp ameliyatı oldu 2 haftadır onlardayım onlardada way arkadaş net yok, bugün eve geldim eşimin bilgisayarından giririyorum çünkü bilgisayarımı yine unuttum :) mala bağladım bu aralar, bir yaramazlık yoktur inşallah herkes iyidir.
ben iyiyim, bu cuma dr gitcem, sonrada tatile çıkıyorum 15 gün yokum, kandilde hepimiz için dua ettim zannetmeyin ki sizleri unuttum, genel bir bakabildim topiğe inşallah uğurlu gelecek bu ay,
yeni gelen arakdaşlar varsa hüzünlü ama uğurlu bir hoşgeldin diyeyim.
kendinize çok iyi bakın, çok çok öptüm hepinizi.
evet seminer dönemi bittii...uzun teneffüse çıktık:)şimdi ver elini tatil dicem ama eş yok ki:) zaten eşim gelince de kısa bir tatil olacak çünkü izni az..olsun evimde olmak bile güzel...sana şimdiden ii tatiller..çok istiyorum istanbula gitmek daha önceden hiç gitmedim benim yerimede gez
canım çok sevindim, hala adet olmamışsın. inşallah vardır bebiş. hadi canım, arkandan da biz geliriz inşallah.Canım ben orada doğdum büyüdüm. Gel beraber gezeriz. Eşin nerede senin? Candaşınki gibi bir durum yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?