Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım:)) inşallah Allah tüm isteyenleri çok bekletmesin.çok büyük bi borcumuz yok şükür araba aldık, ondan 2000 lira kadar bi el borcumuz var bide az kartlar onlar bitsin die düşündü yok sa o da istiyo.kısmet bakalım ben zaten eylül-ekim gibi hamile kalayım istiyorum nedense:)) delimiyim neyim yaa. 1 yıl oldu evleneli 12 haziranda. ilk gebeliğimde 2 ay korunmadan gebe kaldım.insanın başınada talihsiz böyle bi olay gelince tedirgin oluyo, acaba gene aynı şeyler olacakmı, gebe kalabilecek miyim bunlar bendede var o yüzden çok uzatmakda istemiyorum cnm 6.adetimi gördüm düşükden sonra şu anda adetliyim zaten, evde folik asit o bana ben ona bakıyorum.bu arada umarım sendede vardır bu ay bebiş okuduğum kadarıyla iş dolayısıyla eşinden ayrı kalıyosunuz, yanlış hatırlamıyosam.sürekli birbiriniz görseniz bence seninde bebiş çabuk gelir:))ama kısmetden öteye geçilmiyo inş.en kısa iyi haberlerini alırız

hmm anladım canım inş hayırlısı olur.. önemli sağlıkla gelmesi annesini üzmemesi... inş hemende oluverir bebeğiniz :) benimde ilk gebeliğim eylülden kalmaydı :) eşimin babanesi bebek yapın derken ben yok derken temelleri atılmış haberim yokmuş :) inş yine o zamnlarda hamile olabilrim umarım... evet eşimle ayrıyız canm, bencede ayrılığın etkisi var beraber olsaydık belki bu süreç daha hızlanmış olabilrdi :) ama bu ay psikolojik baskı yapmaya karar verdim bebeğe :) hamişlik için tüm imkanlar vadı bu ay .. uzun süre beraberdik herşeyden önemlisi.. bebiş kaçmasın diye avatar yazımı bile baskıcı hale dönüştürdüm :) olmazsada allah can sağlığı versinde diğer aya kalsın napalım :değil mi :) inş en yakın zamanda hepimizin güzel haberlerini paylaşmak nasip olsun :)

cezaaa napıyosun canım :) özledim seni ... kıtty girmez oldu alin bebişi buldu bizi unuttu ( aselde yok bu ara ...

Son düzenleme:
mutluluklar canım..çok güzelmiş gerçekten..

tebrikler canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...

candas iyiyim canım..okuldan geldim az önce..eşim olmayınca arkadaşlarla beraberdim o yüzden çok nete giremedim.. sen nasılsın..kan testi yaptırmayı düşünüyor musun?

candas iyiyim canım..okuldan geldim az önce..eşim olmayınca arkadaşlarla beraberdim o yüzden çok nete giremedim.. sen nasılsın..kan testi yaptırmayı düşünüyor musun?

hoşgeldin canım ... eşin yokken gez boşver :) o anları ben çok iyi değerlendiriyorum maalesfki 3 yıldır :) bende iyiyim canım, kan testi yaptırmayacağım.zaten benim hiç şüphem belirtim filanda yok... kendimce baskı uyguluyorum :) en büyük ihtimali olan ay bu ay ya ... eğer silik filan çıkarsa pzt dr a koşarım kesin ama hayal olabilr bu dşüncelr:)

bizde yumurtlama günü çalışmadık yoktu çünkü eşim hamile kalamam bunu biiyorum ama gene de diyorum..içimde hep bi istek var..olsun istiyorum..
umarım polyanna gibi sende güzel bir haber verirsin..

bizde yumurtlama günü çalışmadık yoktu çünkü eşim hamile kalamam bunu biiyorum ama gene de diyorum..içimde hep bi istek var..olsun istiyorum..
umarım polyanna gibi sende güzel bir haber verirsin..

yumurtlama dönemine birkaç gün yakın zamanda çalışma olduysa belki ihtimal olur ne dersin ? istersin ya istemez olurmusun, kaç aydır bunun için uğraşıyoruz hepimiz 0 ihtimalde bile mucize olsun istiyoruz .... keşke olsa ya, valla çok isterim senin için... herkes içn çok istiyorum tabide senle aynı dönemin mağdurlarıyız ya sen çabucak hamile ol istiyorum ... inş bende bu ay güzel bi haber verebilirim ... zaten geçen ayda demiştim ya son umudum olduğu vede imkanın olduğu ay bu ay... olursa süper olur olmazsada ilki gibi bi mucize olursa ancak olur....

Kıdemli anne senem :) sen nasılsın ? nar tanesi nasıl :)

Son düzenleme:

ilk hamilelik nasıl oldu diye düşünüyorum..aklıma hiçbirşey gelmiyor..bi mucize gibi.çünkü doktorum sürekli 12. ve 16. günler arasında çalışın diyordu biz de öyle yapıyorduk ama ben 21. gün yumurtluyormuşum..
bugün okulun son günü arkadaşlarla hepberaber yemeğe gittik. arkadaşım eşi ve kızı ile umreye gidecek. arabaya binmeden kızına seslenndim( bu arada kızı 6 yaşında ) benim için dua et diye..dedi ki ne diye dua edeceğim, o arada annesi kapıyı kapattı.bende karnımı gösterdim.bana gülümsedi ve kafa salladı.çok duygulandım o an.Rabbim hepimize sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin.Umarım senin için o ay bu aydır.

Senemcim supeeeer cok guzel bir gece olmus masallah Allah nazardan saklasin Evlilik yildonumunuz kutlu olsun insallah daha nice nice seneler bebaber bebislerinizle birlikte olursunuz

polyanna tebrik ederim masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah coooo sevindim

Kuzular pek ilgilenemedim bi zamandır. Değişiklikler varsa bildirin lütfen. Bildirdiyseniz ve görmediysem kusura bakmayın nolur. Geçmişe baktım ama farkedemedim. Uğur getirsin inşallah.[/QUOTE]

listenin en sonunda ben varim yaaaa offf acaba benim yumurtlama zamanim mi degisik bilmiyorum ki ilk aydan cok mu stres yapiyorum hemen gelsin istiyorum ne zor ismis offff offf

Son düzenleme:

Evet ben de isimleri söylerken gülümsüyorum. Allaha kabul etsin hayırlısıyla...

Ah canım ben kafama estikçe bakıyorum. Sağlıklı değildir tabi. Ama ilk ateşimin yükseldiği günle akıntımın şeklinin yumurtlama belirtisi verdiği gün aynı... Hayırlısı karnım ağrıyor ara ara ve gurulduyor. Test aldım yarın sabaha adet olmazsam yaparım. Yarın 27. gün ve ben 28 günde oluyorum. Diğerinde 28. gün yaptığımda çıkmıştı... Tıbbi olarak pek ümidim yok. Miraç kandili hürmetine belki diyorum...

Canım yakında test yaptın mı ya da doktora gittin mi? Neden acaba?:26:

Canım bizde ev aldık. Borç ödenir boş verin. Bugünden itibaren balayın çalışmalara:))

Canım inşallah dileğin bu ay gerçekleşir. Bu aradasizin bugün seminerler bitti değil mi? Benim 5 Temmuz'da sınav görevim var... 15. de de İstanbul'a yol göründü...

kittycim nasilsin gorunmuyosun hic bu aralar nasil gidiyor hamilelik? insallah iyidir.. benim umutlar oteki aya kaldi dualarinizi bekliyoruz tamam mi

candaşşş hoşgeldin,

kızlar herkese selam ay sizleri çok ama çok özledim benden bir tufan esti aklınız durur, annemde kalmıştı ya bilgisayarım sonra anannem apar topar kalp ameliyatı oldu 2 haftadır onlardayım onlardada way arkadaş net yok, bugün eve geldim eşimin bilgisayarından giririyorum çünkü bilgisayarımı yine unuttum :) mala bağladım bu aralar, bir yaramazlık yoktur inşallah herkes iyidir.

ben iyiyim, bu cuma dr gitcem, sonrada tatile çıkıyorum 15 gün yokum, kandilde hepimiz için dua ettim zannetmeyin ki sizleri unuttum, genel bir bakabildim topiğe inşallah uğurlu gelecek bu ay,

yeni gelen arakdaşlar varsa hüzünlü ama uğurlu bir hoşgeldin diyeyim.

kendinize çok iyi bakın, çok çok öptüm hepinizi.

kittycim nasilsin gorunmuyosun hic bu aralar nasil gidiyor hamilelik? insallah iyidir.. benim umutlar oteki aya kaldi dualarinizi bekliyoruz tamam mi

cancanım iyiyim ya, olsun güzel arkadaşım umudumuz varya çok şükür, hayırlısıyla tez zamanda gelsin minnoşlar, etmez olur muyum dualarım hep sizlerle, mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın canım, öpüyorum çok.

canım ya bişe sorcam sana özür dilerim bunu soduum için ne kadar oldu diğer bebek gideli kusura bakma olurmu lütfen
Yok canım ne kusuru, 3 ay oldu.

:)) Çoooook teşekkür ederim canım Rabbim hepinizden razı olsun.. Soruna cevap verecektim sen zaten bulmuşsun. Ben değildim. Darısı sana olsun inaşşalh hayırlısıyla canım

Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerinde en hayırlı zamanda önce göbüşünüz sonra kucağınız dolar.. İçinde benimde tabi hayırlısıyla
polyanna tebrik ederim masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah coooo sevindim
Sağol canım teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Ümitsizliğe kapılma hiç.

Canım inşallah dileğin bu ay gerçekleşir. Bu aradasizin bugün seminerler bitti değil mi? Benim 5 Temmuz'da sınav görevim var... 15. de de İstanbul'a yol göründü...

evet seminer dönemi bittii...uzun teneffüse çıktık:)şimdi ver elini tatil dicem ama eş yok ki:) zaten eşim gelince de kısa bir tatil olacak çünkü izni az..olsun evimde olmak bile güzel...sana şimdiden ii tatiller..çok istiyorum istanbula gitmek daha önceden hiç gitmedim benim yerimede gez

hayırlı olsun canım. gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

merak ettim canım seni bebeğinle iyi olmanıza sevindim.annene geçmiş olsun canım..tez zamanda sağlığına kavuşur inşllah.sende kib öptüm sizi

Canım ben orada doğdum büyüdüm. Gel beraber gezeriz. Eşin nerede senin? Candaşınki gibi bir durum yok değil mi?

Canım ben orada doğdum büyüdüm. Gel beraber gezeriz. Eşin nerede senin? Candaşınki gibi bir durum yok değil mi?
canım çok sevindim, hala adet olmamışsın. inşallah vardır bebiş. hadi canım, arkandan da biz geliriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…