Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok sevindim, hala adet olmamışsın. inşallah vardır bebiş. hadi canım, arkandan da biz geliriz inşallah.

Bugün 26. günümdü. Kürtaj sonrası 26 günde oldum ama normalde 28 günde olurum. Test aldım sabah yapacağım. Bazen hamileyim diyorum bazen de hayır adet oluyorum diyorum. Günün lavaboda geçiyor...

Siz çalışmaları sürdürüyorsunuz değil mi? Bu arada Yağmursesi'nin kızı olacakmış...

Siz çalışmaları sürdürüyorsunuz değil mi? Bu arada Yağmursesi'nin kızı olacakmış...
2 gün üst üste çalıştık. canım. olmuşsa olmuştur artık. hayırlısı Allahtan. çok umudum yok ilk ay olduğu için.
çok sevindim onun adına. yaşı epey vardı yanlış hatırlamıyorsam. tüp bebek denemelerinden sonra doğal olmuştu. işte Allah verdi mi her türlü veriyor.

Ama hemen kesmeseydiniz. Bir hafta gün aşırı olsaydı. Evet yaşı vardı tüp bebek denemelerinden sonra elde etmişti. Pasifloraya da tavsiye ederim tüp bebek özel bölümden 40 yaşımın hikayesi sayfasına bakarsa bir sürü bitkisel destek yapmış bir prof desteğiyle. Belki onda da işe yarar..

merak ettim canım seni bebeğinle iyi olmanıza sevindim.annene geçmiş olsun canım..tez zamanda sağlığına kavuşur inşllah.sende kib öptüm sizi

çok sağolasın canım, giremedim ya bir ara telefondan deniyim dedim oldukça zor oluyor, sende iyisindir umarım, eşiin döndü mü ceza.

Bugün 26. günümdü. Kürtaj sonrası 26 günde oldum ama normalde 28 günde olurum. Test aldım sabah yapacağım. Bazen hamileyim diyorum bazen de hayır adet oluyorum diyorum. Günün lavaboda geçiyor...

hadi bakalim insallah hayirli haberlerini aliriz canim gerci haziran ayi daha bitmedi 1 hamis yetmez bize 2-3 olsun

hadi bakalim insallah hayirli haberlerini aliriz canim gerci haziran ayi daha bitmedi 1 hamis yetmez bize 2-3 olsun

Malesef canım bugün 27. günüm ve kocaman bir tek çizgi. GEeçen seferkinde 28. günde bayağı belirgindi. Çabuk gelse de yeni aya yetişsem yoksa eşim başka ilde olacak. Üzgünüm...

günaydın kızlarrrr

ben dün kırmızı kartı yedim:)düşüğün 30.günü çok bekletmeden geldi şimdi yeni ay yeniumut bol bebişli aymızı olsun mübarek günlerbize uğur getirsin ramazana hepimz hamile olarak gireli ve o güzel günlerde bebeklerimize bol bol dulara edelim inşallahhhhh

Malesef canım bugün 27. günüm ve kocaman bir tek çizgi. GEeçen seferkinde 28. günde bayağı belirgindi. Çabuk gelse de yeni aya yetişsem yoksa eşim başka ilde olacak. Üzgünüm...

inan yine seni merak ettiğim için geldim. seni çok iyi anlıyorum canım. acımızı dindirmek istiyoruz yeni bir bebekle ve bir an önce. ama herkesin hemen olmuyor canım. sabır gerekli.

canım ya ben bile duygulandım :) alla o minik kızın duasını kabul etsin inş da bebeğine hemen kavuşasın ... maalesef ki nasipten öte yol yokmuş ilkleri mucizymiş ikincileride inş aynı mucizeyle gelirler...
kittycim nasilsin gorunmuyosun hic bu aralar nasil gidiyor hamilelik? insallah iyidir.. benim umutlar oteki aya kaldi dualarinizi bekliyoruz tamam mi
geçmiş olsun diğer aya inş ...
hoşbuldum şeker :) ananane geçmiş olsun allah şifa versin... özledik seni ... bebeğin iyi di mi? kalp atışlarını aldın sanırım ?

( keşke şaka yapsada bu sefer kendini geç gösterse ama olmadı öbür aya göstersin :)

geçmiş olsun canm... temmuz uğurlu gelsin o zman inş.... allah affetsin ama bi dua edeyim yine keşke bu ramazanda oruç tutamasak ya minik kuzular için :)

Asşında senin için sevindim canım. Çünkü kürtaj sonrası kullandığımız ilaçlar beni tedirgin ediyor. Böylece bu aya o ilaçların etkisinden kurtulacaksın...

inan yine seni merak ettiğim için geldim. seni çok iyi anlıyorum canım. acımızı dindirmek istiyoruz yeni bir bebekle ve bir an önce. ama herkesin hemen olmuyor canım. sabır gerekli.

Sağ ol. Bütün geceuyumadım heyecandan. Sabah kalktım namaz kıldım, yasin okudum. Hayırlısını diledim. Demek bu hayırlıymış. Bir de çabuk hamile kalıyorum psikolojisi sanırım beni daha da üzdü. Çünkü kan testi yaptırdığımda da dün içten içe hamileyimdir diye düşünmüştüm. Hatta buraya neler yazacağımı bile planlamıştım. Yine de 2 dakika test sonucunu beklemek zordu ve tek çizgiyi görünce daha da üzüldüm. Neyse sağlıklı olsun da gelecek ay gelsin...:))

Canım benim diğerinde 28. günü idrarda çıkınca bebekte haftasında görünmeyince doktor geç döllenmedir diye teselli etmeye çalıştı ama ben idrarda erken gördüğüm için inanmadım. Mucize olur dediğin gibi. Çünkü yumurtlamadan sonra 15. günüm bugün...

Kızlar bugün nasılız bakalım? Bizim bugün 12.30'da randevumuz var doktor amcamızla,çok heyecanlıyız. Artık bugün cinsiyet netleşir. Aslında bir zamandır kafama takılan birşey vardı. Aynı dönemde hamile kaldığımız arkadaşlar bebeklerinin hareketlerini net bir şekilde hissettiklerini söylerken, bende öyle bir durum olmamıştı hiç. Ama bugün miniğim iki minik tekme attı ben sırtüstü yatıp göbeğime dokunurken. Biraz rahatladım ama doktora soracağım yine de. Aslında her bebek aynı değil, hissetmek kişiden kişiye değişebilir ama biliyorsunuz işte, evham yakamızı bırakmıyor malesef. Cinsiyet bir yana da ben her muayenede sağlığı için dua ediyorum bebeğimin. Şans dileyin kızlar. 20. haftadayız artık. Korkularım büyük ölçüde azaldı ama yine de engel olamıyorum bazen.

Maşallah bebeğine ve sana. Ben 18 hafta gibi hissetmiştim oğullarımda. Sanki göz seğirmesi gibiydi. Sonra güçleniyor zaten. Bu arada canım herkeste olacak diye bir şey yok ama rahim ağzı uzunluğunu gittiğinde sor. Bizim yazıştığımız bir topik var. 2. trimerde bebeklerimizi kaybettik. Kesinlikle seni kaygılandırmak için değil tedbir olsun diye yazdım... Rast gele...

Allah kabul etsin canım. dualarınında benim adımı da unutma.
ben de geldim yine bakmaya ne var ne yok diye.
içim öyle bir acıyor ki bazen ne yapsam da dağıtsam kafamı diyorum. bazen buraya girmemekte buluyorum çareyi. bazen de merak ediyorum 2-3 gün sonra yine giriyorum. canım sela ile öğe ezanı arasını da değerlendir.
bak ben bu sıralar şurdaki yapabilecğim duları denyerek vakit geçirmeye çalışıyorum. bazıları çok uzun, ama bazıları da makul, yapılabilcek gibi şeyler.
boş vakitlerinde bak derim.Dilek Duaları

Sağ ol canım... Bakarım... Ben bugün temizlik yapacağım... Memlekete gidecek misiniz?

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.
cinsiyet konusunda değindiğin nokta çok güzel. bunu uzun süre bebeği olmayanlardan ya da bebeğini kaybedenlerden başka kimse bilemez. bu forumda bazıları densiz densiz yazıyor, yok kız, ben erkek istiyordum falan diye.
geçen birisi benim girdim erkek infertilitesi topiğine yazmış. erkek demiş doktor. şimdi kadının dediğine bakın. yaaa ne olur doktor iyi bakın, kız olmasın o.
topik hamile topiği olur yazarsın, hani aralık, kasım anneeleri vesaire. zaten topik infertilite topiği. o kadar sinirlendim ki. dedim ki, inşallah günün birinde doktor iyi bak, bebeğim yaşıyor olmasın, demek zorunda kalmazsın dedim. sadece ayağın yere bassın diye yazıyorum, böyle kötü bişey kimsenin yaşamasını istemem dedim.bazı insanlar çektiği sıkıntıları unutup, buldduğunu bunamak diye bir deyim var ya onu yapıyor.

Sağ ol canım... Bakarım... Ben bugün temizlik yapacağım... Memlekete gidecek misiniz?
kolay gelsin canım sana. ama bu dediğim vakittte temizlik yapmak, alışveriş vesaire iyi değil derler. öğleden sonra yapacaksan ayrı.
canım memleket meselesi karışık malesef. eşimin yaz okulu var benim. haftanın3 günü okulda. diğer 2 günde okula gitmese de burlarda olmak zorunda.
geçen sene yaz okuluyla normal dönem arasında 20 gün vardı, hem de ramazarna geliyordu, gitmiştik. ama bu sene çalışma takvimi öyle bi yapmışlar ki hiç aramız yok. ancak hafta sonuyla, o dersi olmayan hafta içi perşembe-cumaları birleştirip bi yerle gidebilir. yani4 gün o da çok kısa.
o nedenle kendi memleketime ben yalnız gideceğim muhtemelen. çünkü 4 gün az olur. ama istanbula gideriz.

benim de bi 10 gün geçsin, test yapacağım, negatifi görürsem yalnız gideceğim. hem gün olarak bişey kaçırmış olmam:) adetim bittikten bi kaç gün sonra da dönerim diyorum. hamile kalırsam gidemem herhalde. riske atamam.
sen ne yapacaksın?eşin nereye gidecek senin?

Gerçekten doğru bir noktaya temas etmişsin. Ben de hep kız istedim. Derdim kız bebekler erken doğsalarda erkek bebeklere göre yaşama şansı daha yüksek oluyormuş diye. Ama kürtaj olan bebeğim kızmış. Neye el atsam kuruyor ya canım...

günaydın kızlar hayırlı cumalar...alışık değilim hafta içi evde olmaya o yüzden cumartesi gibi geliyo bana:)

Anladım canım. Benim eşimin babası vefat edince İstanbuldaki görümcemler annelerni yanlarına aldılar. Eşim Trabzon'a götürecek annesini. O yüzden ayrıyız ben İstanbul'a gideceğim. Senin de inşallah vardır bebiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…