Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağolasın canım, giremedim ya bir ara telefondan deniyim dedim oldukça zor oluyor, sende iyisindir umarım, eşiin döndü mü ceza.
canım eşim bu akşam dönecek inşallah..zormuş ayrı kalmak..

Malesef canım bugün 27. günüm ve kocaman bir tek çizgi. GEeçen seferkinde 28. günde bayağı belirgindi. Çabuk gelse de yeni aya yetişsem yoksa eşim başka ilde olacak. Üzgünüm...
umutlar başka aya..istanbulda rahatla moral depola öyle gel.inşallah bir sonra ki ay görmezsin tek çizgiyi

ah o kırmızılarrrrr yok mu insanı sinir ediyo..neyse vücudun kendini daha iyi toplamış olur..ramazan ayı hepimize uğur getirir inşallah

inş hayırlısı olur canım ya... adet olursanda üzülme... bizi gör teselli olsun :) en uzun denemeler sanırım şimdilik bende :) 7 aydır ... 1 ayda bırakma kendini yani :)
dualarımız sizinle olsun inş güzel haberlerle geleceksin ... ne kadarda olsa o tedirginlik hep varolacak sanki ...
günaydın kızlar hayırlı cumalar...alışık değilim hafta içi evde olmaya o yüzden cumartesi gibi geliyo bana:)

evde oturmak sıkıcı geliyo değil mi belli zaman sonra ?

belim çok feci ağrıyor ya ... inş adet olmam ....

canım üzülme lütfen.
senin durumun ayrı, senin bir tane oğlun var ve bu nedenle içinden kız geçirmen çok normal. insan 2.sinin değişik olmasını elbette ister.
ama uzun süre hiç çocuğu olmamış birisi, olduktan sonra bu hataya düşerse olmaz. resmen nankörlük bana göre.
canım bu da kaybettiğin oğlun kadar olsaydı yaşardı belki.
önümüzdeki aylara bak canım, umudunu kaybetme lütfen. bak benim meleğim tam 21.ayda geldi. o çift çizgiyi görünce nasıl elim ayağım titredi anlatamam. çizgim o kadar koyu olmasaydı inanamayacaktım ve belirtilerim olmasa. mide bulantım çoğu ay olur, ilk aylar hamilelik belirtisi sanıyordum. sonra anladım ki bende adet belitisi de bulantı yapıyor. ya da piskolojik olarak bulanıyor zannediyorum diyordum. ama o ay öyle bir bulandı ki, eşime de de dedim ben bu ay hamile değilsem bir daha hiç bi ay hamile olamam dedim. o kadar hissettim hamile olduğumu. günümden bir gün önce test yaptım ve çıkmıştı epey koyuydu.gebelik testi yapmayı çok uzun süre önce bırakmıştım.ilk aylar sürekli yapıyordum ama bi 4-5 ay rahat vardı elime test almayalı.o kadar umutsuzdum yanii, test bile yapmayı bırakmıştm artık.
adet günümde de kan verdim ve 446 çıkmıştı. yumurtlamam erken oluyor ya ondan sanırım. ben hep 12.günüm yumurtluyorum. 28 günde de adet oluyorm. yani yumurtlamadan 15-16 gün sonra. arada epey vakit oluyor.

şükretmeyi bilmemek bu hep daha fazlasını istemek geçmişi unutup Allah akıl fikir versin öylelerine başka diyecek birşey bulamıyorum:97:

valla canım ilki için 21 ay bekledikten sonra şimdi ilk aydan bişeyler beklemek yanlış geliyor. o yüzden beklemiyorum.
ama olsun çok istiyorum tabii. en azından sorunlu ayları rahat rahat evde geçirmiş olurum. benim çok lekenlenmelerim, mide bulantılarım olmuştu. 3 hafta rapor aldım. tam biraz iyileşir gibi oldum, lekelenmem hafifledi, okula gittim, bir hafta sonra bebeğimin öldüğünü öğrendim. o yüzden inşallah olur da ilk ayları rahat rahat yatarak geçiririm.
okul sırasında da olsa bir daha olursa tamamen lekelenmem geçmeden ayaklanmıycam. çok pişmanım hemen okula gittiğim için. yatmaktan çok sıkılmıştım.
gerçi sağlıklı olsaydı ne yapsam bişey olmazdı biliyorum ama yine de böyle düşünmekten kendimi alamıyorum.

senecim daha önce mesaj yazmıştım sana ama sanırım görmedin
arada sizin topiğe girip bi bakıyorum bişi yazmıyorum cünkü ben kürtaj olmadım normal yolla kaybettiğim bebeğimi doğurdum
topiğiniz maşallah çok güzel ilerliyor hamilelerin sayıı gittikçe artıyor dilerimki Allahtan herkes hamile kalır aramadan tez zamanda hayırlısıyla
senin göbişin belli oldumu diye sormuştum ama artık insiyet filan konuştugunuza göre sormamın mantıgı kalmadı peki hareketlerini hissetmeye ne zaman başlamıştın

Son düzenleyen: Moderatör:

senemciğim oğluğun tekmeleriyle kendini hissettirmeya başladı demek ohh ne güzel maşallah. hayırlısıyla doktor amca da güzel şeyler söyleyecek hiç sıkıntı etme kendine

Canım kusura bakma, bazen hızlı ilerliyor topik, takip edemiyorum. Ben de kürtaj olmadım, kendi,liğinden düşmüştü bebeğim 6-7 haftalıkken. Valla göbek uzun zamandır belli Belim ince zaten benim, hemen sipsivri çıkıverdi göbeğim de. Cinsiyet de %70 erkek dedi doktor ama bugün kesinleşecek kısmetse. Tabi önceliğimiz sağlık. Hareketlerini pek hissedememiştim ben, bugüne kadar. Bugün net bir şekilde iki minik tekme geldi Senin nasıl gidiyor?

Üzülmeyeceğim. Hemen olsun istiyorum eşimle ayrılmadan günleri kaçırmayayım... Size hayranım zaten. Gerçekten bekleyiş zor...

İnşallah ben de kızlar gibi diyeyim:)) inşallah mide bulantısından lavabo yollarında kalırsın:)) Kıyamam bu sefer azıcık olsun:))

Keşkeler bitmiyor canım ya... Seninkisi hareket etmekle ilgili değildi bence. Yoksa kanaman olur düşerdi bana göre. Sıkma canını...

inşallahhhhhhhhhhhhhhh
belin çok ağrısında düğünde oynayama:84::84::84:

Cezacığım sağ olasın dileklerin için. Ben de dua/ beddua konusunda sizlere katıldım:))

güzel haberlerini bekliyoruz canım..

estagfurullah cnm anladım zaten görmediğini
sevindim kürtaj olmadıgına ben cok zayıftım ilk hamilelğimden ayva göbek kaldı bende o yüzden bilemiyorum şimdi bebek mi yağmı:)
ben 10+5 oldum haftaya ikili test yaptırcaz inş.
sanırım birbucuk ay sonra hissetmey başlarım bende
hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah hakkında hayırlısı olsun canım yaa :18:
inş canım ...
inşallahhhhhhhhhhhhhhh
belin çok ağrısında düğünde oynayama:84::84::84:
inş canım ya, ama adetten değilde bebişten olsun :)) wc ye gitmeye korkuyorum valla ya ... testten hevesim kaçtı sanki adet oldum gibi ....
maşallah ona ya :) ilk golü yedin yani :))
Üzülmeyeceğim. Hemen olsun istiyorum eşimle ayrılmadan günleri kaçırmayayım... Size hayranım zaten. Gerçekten bekleyiş zor...
maalesef çok zor.bencede eğer gebelik yoksa çok geçmesede hemen adet olsan bari, kaçırmamak lazım dimi :)

maşallah bebeğine.. allah sağlıcakla kucaklamak nasip etsin ...

candaş ben hamile kaldıgımda belim ve kasıklarım okadar ağrımıştıki ben hatta kadın hastalıklarından filan şüphelenmiştim meğer bebk yerleştiği için ağrı yapıyormuuş hafifde kanam olmuştu adet sanmıştım inş. seninde öledir sakın ağrı kesici filan içeyim deme:)

Kızlar bir şey sorayım. Ben aldığım gebelik testinin içinden bir de hani tek kullanımlık küp şekerler olur ya ince, kağıt ambalajlı. Öyle bir şey çıktı. O ne işe yarar. Ben onu az önce lavaboya döktüm. İçinde küçücük yuvarlak, şeffaf renkli şeyler vardı. O ne işe yarar? Bilen var mı? Klozete dökünce hani tuz ruhu dökersin ses çıkarır ya o kadar sesli değil ama ses çıkardı...

Geçen aldığım testte öyle bir şey yoktu. Merak ettim şimdi. Kullanma klavuzunda da bir şey yazmıyor... Bilen varsa cevaplarsaçok sevinirim...

chnb naftalindir o :)bnm aldıgım testtte de çıkmıştı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…