canım eşim bu akşam dönecek inşallah..zormuş ayrı kalmak..çok sağolasın canım, giremedim ya bir ara telefondan deniyim dedim oldukça zor oluyor, sende iyisindir umarım, eşiin döndü mü ceza.
umutlar başka aya..istanbulda rahatla moral depola öyle gel.inşallah bir sonra ki ay görmezsin tek çizgiyiMalesef canım bugün 27. günüm ve kocaman bir tek çizgi. GEeçen seferkinde 28. günde bayağı belirgindi. Çabuk gelse de yeni aya yetişsem yoksa eşim başka ilde olacak. Üzgünüm...
günaydın kızlarrrr
ben dün kırmızı kartı yedim:)düşüğün 30.günü çok bekletmeden geldi şimdi yeni ay yeniumut bol bebişli aymızı olsun mübarek günlerbize uğur getirsin ramazana hepimz hamile olarak gireli ve o güzel günlerde bebeklerimize bol bol dulara edelim inşallahhhhh
inş hayırlısı olur canım ya... adet olursanda üzülme... bizi gör teselli olsun :) en uzun denemeler sanırım şimdilik bende :) 7 aydır ... 1 ayda bırakma kendini yani :)Canım benim diğerinde 28. günü idrarda çıkınca bebekte haftasında görünmeyince doktor geç döllenmedir diye teselli etmeye çalıştı ama ben idrarda erken gördüğüm için inanmadım. Mucize olur dediğin gibi. Çünkü yumurtlamadan sonra 15. günüm bugün...
dualarımız sizinle olsun inş güzel haberlerle geleceksin ... ne kadarda olsa o tedirginlik hep varolacak sanki ...Kızlar bugün nasılız bakalım? Bizim bugün 12.30'da randevumuz var doktor amcamızla,çok heyecanlıyız. Artık bugün cinsiyet netleşir. Aslında bir zamandır kafama takılan birşey vardı. Aynı dönemde hamile kaldığımız arkadaşlar bebeklerinin hareketlerini net bir şekilde hissettiklerini söylerken, bende öyle bir durum olmamıştı hiç. Ama bugün miniğim iki minik tekme attı ben sırtüstü yatıp göbeğime dokunurken. Biraz rahatladım ama doktora soracağım yine de. Aslında her bebek aynı değil, hissetmek kişiden kişiye değişebilir ama biliyorsunuz işte, evham yakamızı bırakmıyor malesef. Cinsiyet bir yana da ben her muayenede sağlığı için dua ediyorum bebeğimin. Şans dileyin kızlar. 20. haftadayız artık. Korkularım büyük ölçüde azaldı ama yine de engel olamıyorum bazen.
günaydın kızlar hayırlı cumalar...alışık değilim hafta içi evde olmaya o yüzden cumartesi gibi geliyo bana:)
canım üzülme lütfen.Gerçekten doğru bir noktaya temas etmişsin. Ben de hep kız istedim. Derdim kız bebekler erken doğsalarda erkek bebeklere göre yaşama şansı daha yüksek oluyormuş diye. Ama kürtaj olan bebeğim kızmış. Neye el atsam kuruyor ya canım...
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.
cinsiyet konusunda değindiğin nokta çok güzel. bunu uzun süre bebeği olmayanlardan ya da bebeğini kaybedenlerden başka kimse bilemez. bu forumda bazıları densiz densiz yazıyor, yok kız, ben erkek istiyordum falan diye.
geçen birisi benim girdim erkek infertilitesi topiğine yazmış. erkek demiş doktor. şimdi kadının dediğine bakın. yaaa ne olur doktor iyi bakın, kız olmasın o.
topik hamile topiği olur yazarsın, hani aralık, kasım anneeleri vesaire. zaten topik infertilite topiği. o kadar sinirlendim ki. dedim ki, inşallah günün birinde doktor iyi bak, bebeğim yaşıyor olmasın, demek zorunda kalmazsın dedim. sadece ayağın yere bassın diye yazıyorum, böyle kötü bişey kimsenin yaşamasını istemem dedim.bazı insanlar çektiği sıkıntıları unutup, buldduğunu bunamak diye bir deyim var ya onu yapıyor.
belim çok feci ağrıyor ya ... inş adet olmam ....
valla canım ilki için 21 ay bekledikten sonra şimdi ilk aydan bişeyler beklemek yanlış geliyor. o yüzden beklemiyorum.Anladım canım. Benim eşimin babası vefat edince İstanbuldaki görümcemler annelerni yanlarına aldılar. Eşim Trabzon'a götürecek annesini. O yüzden ayrıyız ben İstanbul'a gideceğim. Senin de inşallah vardır bebiş...
Kızlar bugün nasılız bakalım? Bizim bugün 12.30'da randevumuz var doktor amcamızla,çok heyecanlıyız. Artık bugün cinsiyet netleşir. Aslında bir zamandır kafama takılan birşey vardı. Aynı dönemde hamile kaldığımız arkadaşlar bebeklerinin hareketlerini net bir şekilde hissettiklerini söylerken, bende öyle bir durum olmamıştı hiç. Ama bugün miniğim iki minik tekme attı ben sırtüstü yatıp göbeğime dokunurken. Biraz rahatladım ama doktora soracağım yine de. Aslında her bebek aynı değil, hissetmek kişiden kişiye değişebilir ama biliyorsunuz işte, evham yakamızı bırakmıyor malesef. Cinsiyet bir yana da ben her muayenede sağlığı için dua ediyorum bebeğimin. Şans dileyin kızlar. 20. haftadayız artık. Korkularım büyük ölçüde azaldı ama yine de engel olamıyorum bazen.
Kızlar bugün nasılız bakalım? Bizim bugün 12.30'da randevumuz var doktor amcamızla,çok heyecanlıyız. Artık bugün cinsiyet netleşir. Aslında bir zamandır kafama takılan birşey vardı. Aynı dönemde hamile kaldığımız arkadaşlar bebeklerinin hareketlerini net bir şekilde hissettiklerini söylerken, bende öyle bir durum olmamıştı hiç. Ama bugün miniğim iki minik tekme attı ben sırtüstü yatıp göbeğime dokunurken. Biraz rahatladım ama doktora soracağım yine de. Aslında her bebek aynı değil, hissetmek kişiden kişiye değişebilir ama biliyorsunuz işte, evham yakamızı bırakmıyor malesef. Cinsiyet bir yana da ben her muayenede sağlığı için dua ediyorum bebeğimin. Şans dileyin kızlar. 20. haftadayız artık. Korkularım büyük ölçüde azaldı ama yine de engel olamıyorum bazen.
belim çok feci ağrıyor ya ... inş adet olmam ....
senecim daha önce mesaj yazmıştım sana ama sanırım görmedin
arada sizin topiğe girip bi bakıyorum bişi yazmıyorum cünkü ben kürtaj olmadım normal yolla kaybettiğim bebeğimi doğurdum
topiğiniz maşallah çok güzel ilerliyorhamilelerin sayıı gittikçe artıyor dilerimki Allahtan herkes hamile kalır aramadan tez zamanda hayırlısıyla
senin göbişin belli oldumu diye sormuştum ama artık insiyet filan konuştugunuza göre sormamın mantıgı kalmadı peki hareketlerini hissetmeye ne zaman başlamıştın
inş hayırlısı olur canım ya... adet olursanda üzülme... bizi gör teselli olsun :) en uzun denemeler sanırım şimdilik bende :) 7 aydır ... 1 ayda bırakma kendini yani :)
dualarımız sizinle olsun inş güzel haberlerle geleceksin ... ne kadarda olsa o tedirginlik hep varolacak sanki ...
evde oturmak sıkıcı geliyo değil mi belli zaman sonra ?
canım üzülme lütfen.
senin durumun ayrı, senin bir tane oğlun var ve bu nedenle içinden kız geçirmen çok normal. insan 2.sinin değişik olmasını elbette ister.
ama uzun süre hiç çocuğu olmamış birisi, olduktan sonra bu hataya düşerse olmaz. resmen nankörlük bana göre.
canım bu da kaybettiğin oğlun kadar olsaydı yaşardı belki.
önümüzdeki aylara bak canım, umudunu kaybetme lütfen. bak benim meleğim tam 21.ayda geldi. o çift çizgiyi görünce nasıl elim ayağım titredi anlatamam. çizgim o kadar koyu olmasaydı inanamayacaktım ve belirtilerim olmasa. mide bulantım çoğu ay olur, ilk aylar hamilelik belirtisi sanıyordum. sonra anladım ki bende adet belitisi de bulantı yapıyor. ya da piskolojik olarak bulanıyor zannediyorum diyordum. ama o ay öyle bir bulandı ki, eşime de de dedim ben bu ay hamile değilsem bir daha hiç bi ay hamile olamam dedim. o kadar hissettim hamile olduğumu. günümden bir gün önce test yaptım ve çıkmıştı epey koyuydu.gebelik testi yapmayı çok uzun süre önce bırakmıştım.ilk aylar sürekli yapıyordum ama bi 4-5 ay rahat vardı elime test almayalı.o kadar umutsuzdum yanii, test bile yapmayı bırakmıştm artık.
adet günümde de kan verdim ve 446 çıkmıştı. yumurtlamam erken oluyor ya ondan sanırım. ben hep 12.günüm yumurtluyorum. 28 günde de adet oluyorm. yani yumurtlamadan 15-16 gün sonra. arada epey vakit oluyor.
valla canım ilki için 21 ay bekledikten sonra şimdi ilk aydan bişeyler beklemek yanlış geliyor. o yüzden beklemiyorum.
ama olsun çok istiyorum tabii. en azından sorunlu ayları rahat rahat evde geçirmiş olurum. benim çok lekenlenmelerim, mide bulantılarım olmuştu. 3 hafta rapor aldım. tam biraz iyileşir gibi oldum, lekelenmem hafifledi, okula gittim, bir hafta sonra bebeğimin öldüğünü öğrendim. o yüzden inşallah olur da ilk ayları rahat rahat yatarak geçiririm.
okul sırasında da olsa bir daha olursa tamamen lekelenmem geçmeden ayaklanmıycam. çok pişmanım hemen okula gittiğim için. yatmaktan çok sıkılmıştım.
gerçi sağlıklı olsaydı ne yapsam bişey olmazdı biliyorum ama yine de böyle düşünmekten kendimi alamıyorum.
inşallahhhhhhhhhhhhhhh
belin çok ağrısında düğünde oynayama:84::84::84:
Canım kusura bakma, bazen hızlı ilerliyor topik, takip edemiyorum. Ben de kürtaj olmadım, kendi,liğinden düşmüştü bebeğim 6-7 haftalıkken. Valla göbek uzun zamandır belliBelim ince zaten benim, hemen sipsivri çıkıverdi göbeğim de. Cinsiyet de %70 erkek dedi doktor ama bugün kesinleşecek kısmetse. Tabi önceliğimiz sağlık. Hareketlerini pek hissedememiştim ben, bugüne kadar. Bugün net bir şekilde iki minik tekme geldi Senin nasıl gidiyor?
Canım kusura bakma, bazen hızlı ilerliyor topik, takip edemiyorum. Ben de kürtaj olmadım, kendi,liğinden düşmüştü bebeğim 6-7 haftalıkken. Valla göbek uzun zamandır belliBelim ince zaten benim, hemen sipsivri çıkıverdi göbeğim de. Cinsiyet de %70 erkek dedi doktor ama bugün kesinleşecek kısmetse. Tabi önceliğimiz sağlık. Hareketlerini pek hissedememiştim ben, bugüne kadar. Bugün net bir şekilde iki minik tekme geldi Senin nasıl gidiyor?
inş canım ...inşallah hakkında hayırlısı olsun canım yaa :18:
inş canım ya, ama adetten değilde bebişten olsun :)) wc ye gitmeye korkuyorum valla ya ... testten hevesim kaçtı sanki adet oldum gibi ....inşallahhhhhhhhhhhhhhh
belin çok ağrısında düğünde oynayama:84::84::84:
maşallah ona ya :) ilk golü yedin yani :))Canım kusura bakma, bazen hızlı ilerliyor topik, takip edemiyorum. Ben de kürtaj olmadım, kendi,liğinden düşmüştü bebeğim 6-7 haftalıkken. Valla göbek uzun zamandır belliBelim ince zaten benim, hemen sipsivri çıkıverdi göbeğim de. Cinsiyet de %70 erkek dedi doktor ama bugün kesinleşecek kısmetse. Tabi önceliğimiz sağlık. Hareketlerini pek hissedememiştim ben, bugüne kadar. Bugün net bir şekilde iki minik tekme geldi Senin nasıl gidiyor?
maalesef çok zor.bencede eğer gebelik yoksa çok geçmesede hemen adet olsan bari, kaçırmamak lazım dimi :)Üzülmeyeceğim. Hemen olsun istiyorum eşimle ayrılmadan günleri kaçırmayayım... Size hayranım zaten. Gerçekten bekleyiş zor...
estagfurullah cnm anladım zaten görmediğini
sevindim kürtaj olmadıgına ben cok zayıftım ilk hamilelğimden ayva göbek kaldı bende o yüzden bilemiyorum şimdi bebek mi yağmı:)
ben 10+5 oldum haftaya ikili test yaptırcaz inş.
sanırım birbucuk ay sonra hissetmey başlarım bende
hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Ayn gn iki ocuk dourdu ama ikiz deiller - Hrriyet Salk
habere bakın kızlar 2 hafta ara ile nasıl döllenme olur:44:
Kızlar bir şey sorayım. Ben aldığım gebelik testinin içinden bir de hani tek kullanımlık küp şekerler olur ya ince, kağıt ambalajlı. Öyle bir şey çıktı. O ne işe yarar. Ben onu az önce lavaboya döktüm. İçinde küçücük yuvarlak, şeffaf renkli şeyler vardı. O ne işe yarar? Bilen var mı? Klozete dökünce hani tuz ruhu dökersin ses çıkarır ya o kadar sesli değil ama ses çıkardı...
Geçen aldığım testte öyle bir şey yoktu. Merak ettim şimdi. Kullanma klavuzunda da bir şey yazmıyor... Bilen varsa cevaplarsaçok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?