Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cihazı rutubetten korumaya yarıyormuş. Çöpe atın diyor. Sanırım naftalin gibi bir şeydi... Sağ olun...

chnb naftalindir o :)bnm aldıgım testtte de çıkmıştı o

Sağ ol canım... Aklıma geldi: Ne cahilim acaba idrar kabına mı boşaltılacaktı diye düşündüm... Cehalet işte...

Destina adet oldun mu, kırmızıya döndü mü? Taf sende var mı belirti? Ateş durumun nasıl?

Destina adet oldun mu, kırmızıya döndü mü? Taf sende var mı belirti? Ateş durumun nasıl?

vallahi canım bende bir belirti yok ateşim de monoton gidiyor hani bir ışık yok yani:97: 4 günüm var işte beklediğim güne ama bugün çok stres var üzerimde herşeye ağlayasım var gerginim yani:84:

vallahi canım bende bir belirti yok ateşim de monoton gidiyor hani bir ışık yok yani:97: 4 günüm var işte beklediğim güne ama bugün çok stres var üzerimde herşeye ağlayasım var gerginim yani:84:

İnşallah vardır canım. Senin de bayağı olmuş. Ne yıpratıcı bir süreç. Bir şey sorabilir miyim? Hiç doktora sordun mu, o kadar dikkat ediyorsun niye olmadı? Stresten midir sence?

SELAM KIZLARRRR....

SENEMCİĞİM, öncelikle yıldönümünüzü kutlamak istiyorum canım ve inşallah seneye oğlunda sizinle beraber olur..dr umarım seni rahatlatıcak şeyler söyler sende bizim umudumuz olarak gelip güzel haberlerini paylaşırsın bizimle...bu arada 29 haziran bizimde resmi nikah tarihimiz ama düğünümüz temmuzda oldu tam 7 yıl oldu nikah olalı çok mutlu bir evliliğim var allah kimsenin yuvasını bozmasın ve bu evliliğin meyvesi olan canım kızım DESTİNA allah hepinize bçyle güzel meyveler nasip etsin inşallah...

HELLO KİTY, canım merak ediyordum seni iyi olmana sevindim anneannenede geçmiş olsun allah şifasını versin... sanada şimdiden iyi tatiller diliyorum bebişine iyi bak ohhh keyif senin keyfin yan gel yat
canım yorma kendini..

CEZA, gün senin günün yani gözün aydın canım....

CANDAS, gelmesin be güzelim bıktık bu kırmızılardan kendini umutlandırma barii sonrasını yaşadık her ay biliyorsun senden sonra ben varım bu 6. ayım olacak

CHNB, canım yaa ilk ayın ne kadar hüsran olduğunu çok iyi biliyoruz canım sonraki aylar biraz daha alışıyorsun ama inşallh sonraki ay alışmak diye bişey olmaz da gelir bebişin...

YASEMİNCİĞİM, çok sevindim adet olmana çünkü chnb nin dediği çok doğru ilaç kullanıyoruzya onları atman kolay olacak vee ne güzel daha çok bekletmeden geldide çalışmalara devam edebileceksin...rast gelsin..

AHH PİLEO VAHH PİLEO,canım yaa bize ne oldu bu ayyy kahverngilerde bitti kırmızılar ortada yok ne yapacağımı şaşırdım..seninkilerde gelmemiş ilacın bittimi peki?

POLYANNA, canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah, haziranıda son anda güzel bir haberle kapatmak yine umut oldu bizlere...

TAFCIĞIM,sen nasılsın 5 temmuz dedin yanlış hatırlamıyorsam..hayırlısı olsun canım bu ayın ilk umutlarıda sen ve candas olursunuz inşallah.

ESMERAY, evet bazen senide görüyoruz topiğimizde bize moral verip gidiyorsun teşekkür ederiz canım..allah tamamına erdirip kucağına almayıda nasip etsin canım bu defa sağlıkla inşallah..

PREEENNNNN, ALİİİİİNNNNN,ASEEEELLLLLL nerelerdesiniz yahu?biz sizi merak ediyoruz ama siz bizi merak etmiyormusununuz?umarım iyisinizdir..

YAMATAKE, canım sende iyisin inşallh ufaklık nasıl?

SIRA BENDE, kahverengide bitti.sonu hayırlı olacaksa kırmızılar gelsin istemiyorum zaten allahım hayırlısı olsun ama çok karıştı benim durumlar yaa...polyanna canım sen yerleşmeden bahsetmişsin peki yerleşme kanaması oldumu? ve yerleşme olurken bebek testte görünmezmi yani negatifmi çıkar aceba kızlar bilen varmı benim 5 gündür kahverengi vişne çürüğü akıntım oluyor bugün kırmızılar gelmezse ayyy bilmiyorum yaa en son kahverengi akıntının başladığı gün test yaptım negatif çıktı bilemedimki ne yapsam:18::18::26::26:

evet canım gün benim günüm ama moralim bozuldu ya....pembe renk kendini gösterdi.kırmızının gelmesi yakındır.bunun böyle olacağını biliyordum ama gene de üzüldüm..doktor yolu görünmeye başladı..taf candas ben yakalandım kaçın kurtarın kendinizi

canım ya kırmızıları dün gündüz 3 de gördüm akşam yatarken pedimi değiştirdim bi damla bile gelmemiş neden böle olur kızlar kafayı yicem gelen giden yok hala

canım ya kırmızıları dün gündüz 3 de gördüm akşam yatarken pedimi değiştirdim bi damla bile gelmemiş neden böle olur kızlar kafayı yicem gelen giden yok hala

benimde erken 36. veya 37. günde geliyordu.tam 30.gü bugün...4 aydır böyleydi..normalde kasıklarım ağrır, karnım şişerdi..hiçbir belirti yok adet için Allah Allah bu ne gariplik o zman ben erken yumurtlamış oluyorum....kafayı yicem

bebeişe alamet olmasın bunlar cezaaa inşallah hadi benim durum ne böle anlamadım ki ben bi güne adetmi bitermiş

Canım ya ne güzel bir mesaj herkesi hatırlamışsın. Ben birkaç gün içinde baştan sona okuyunca her şeyi hatırlayamıyorum. İnşallah geçen gebeliğindeki gibidir de hamilesindir. Bence pazartesi değişmezsedurum bir doktora sor...

bebeişe alamet olmasın bunlar cezaaa inşallah hadi benim durum ne böle anlamadım ki ben bi güne adetmi bitermiş

Canım ne diyeyim yerleşme kanamasıdır inşallah ama hayırlısıysa. Ben tedirgin oluyorum ilaçlardan...

canım benim değil yaa..isterdim öyle olmasını..kırmızı gelmeye başlıda...ilk hamileiğilmde tam 30. gün kaevhrengi pembe karışımı bi akıntı gelmişti.ama bu öyle birşey değil canım bu baya bizim bildiğimiz normal adet:)ama umarım senin öyledir..test yapsana canım eglmezse devamı

yaparımda canım hamileyken adet olunurmu bu adet değilse nedir:)neler olyor bizeee

yaparımda canım hamileyken adet olunurmu bu adet değilse nedir:)neler olyor bizeee

canım ben az önce sana yorum yazarken bir an senin ilk adetin oudlğunu unutmuşum..ilk adette düzensizlik olması çok normal..eski sayfalarda yazmıştım ama senin için bi daha yazayım.ilk 60 gün kırmızılarıg ördüm.6gün kanamam egliyordu 1 gün ara sonra tekrar devam yeni yeni düzeldi.belki sende de böyle bir durum vardır.doktorunla görüş istersen.vücudun kendini toplasın canım en az 1 adet dönemi geçir derim.

benimde ilkinde aynısı olmuştu 6 ay her defasında bel ağrısını ona yordum ama sanırım kürtajdan sonra bel ağrısı kalıcı hale geldi ....

adet olmuşum neyse zaten bu ayda beklentim yoktuda açıkçası miracın hatrına olsun çok isterdim seslendikçe duamın karşılığısın sen diye hatırlamak isterdim (miraca özel yani) neyse artık kısmet başka aylara .... işin can sıkıcı yanı 5 ay hep 1 gün artışa geçerek adet oldum.. 2 aydır 28 e döndü ... döngüm bozuldu ya

inş güzel haberler gelir bu ay topiğimizden....

1 temmuz ve kırmızı açılışı 3 kişiyiz :)

geldi ya ama sağlık olsun artık diğer aya kaldı ... daha doğrusu beklentim bundan sonra olmaz.. iziler bitti bizim ... pekte yumurtlama günlerinde beraber olamıcaz hafta içne geliyor....

canım yaaa bencede artık sıra senin olsun 6. ayında sen gül bari :) bekliyorum güzel haberlerini ..... negatif yanıltıcıdır inş ....

İnşallah vardır canım. Senin de bayağı olmuş. Ne yıpratıcı bir süreç. Bir şey sorabilir miyim? Hiç doktora sordun mu, o kadar dikkat ediyorsun niye olmadı? Stresten midir sence?

ben en son kürtajdan sonraki ay yumurta takibi yaptırmıştım ve aynı zamanda pıhtılaşma testlerimi yaptırmıştım. yani doktorumla en son görüşmemiz ocak ayındaydı ateşimi ölçerek takip ediyorumya yumurtlamamı o yüzden doktora gitme gereği duymadım hiç. zaten doktorlar da bütün koşullar sağlansa bile %25 gebelik ihtimali oluyor diyor:97: ben kendi adıma takibimi yapıyorum ama eşimi hiç götürmedim doktora şimdi doktora gitsem belki de aşılama yapalım der eşinin sperm sayısına bakalım der. önce eşimi ikna etmeliyim spermiyogram baktırmaya ilk gebeliğimde de 5. korunmasız ayda gebe kalmıştım ama 2. ateş ölçtüğüm aydı o daeşimi de sıkmak istemiyorum bu konuda stese girer diye

yerleşme olduğu gün bazısında nişan gibi leke olur :26: yerleşme olacağı gün kan testinde gebelik çıkmaz hatta yerleşmeden sonraki 1. ve 2. gün de çıkmayabilir ama ondan sonraki günler değer hızla artmaya başlar bu da yumurtlama sonrası 10. güne gelir. 12. günde idrar testinde bile silik olarak görebilirsin.:97: kahverengi akıntı genelde içerde birikmiş kan demektir yani bana doktorum öyle demişti:44: sen de 5 gün önce test yapmışsın şimdi bir daha yapabilirsin 5 günde neler olur neler. kanamalı gebeliği devam eden çok hamile var hakkında hayırlısı olsun merakla bekleyeceğiz sonucunu

ben 5 temmuzu bekliyorum bakalım bu ay da adet gelecekmiş gibi hazırladım kendimi tersi olursa çooooook mutlu olurum tabi ( evrene mesaj ) candas sanırım adet olmuş üzüldüm ama kısmetten öteye geçilmiyor

Teyzeleri biz geldik doktordan. Herşeyimiz güzel maşallah Haftamıza uygunuz. Ama Nar Tanemle benim size bir sürprizimiz var. Nar Tanem tatlı küçük bir kızmıııııış:) Adı da Nehir Ekin'miş, öyle dedi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…