Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa çok şaşırdım senemciğim ama üzülmedim allah sağlıklısını versin cinsiyeti kız veya erkek farketmiyor bunu erken zamanda öğrenmen de iyi oldu

ben demiştim kızzzzzzzzz diye senem inanmıyorsan geçmişi okuyaiblirsingüzel annenin güzel kızı..iyi olmanıza sevindim

aaa çok şaşırdım senemciğim ama üzülmedim allah sağlıklısını versin cinsiyeti kız veya erkek farketmiyor bunu erken zamanda öğrenmen de iyi oldu

Valla Tatlım biz de şaşırdık. Allahtan daha alışveriş yapmamıştık Ama ne yalan söyliyeyim, garip de heyecan bastı içimi. Meğer içimden kız istemişim. Ya da belki artık bebiş hakkında daha çok şey biliyoruz diye heyecanlanmışımdır :)

ben demiştim kızzzzzzzzz diye senem inanmıyorsan geçmişi okuyaiblirsingüzel annenin güzel kızı..iyi olmanıza sevindim

Evet evet hatırlıyorum Kittycim de hep kız demişti, kulakları çın çın çınlasın

candas bu ay da olmadı
of ya temmuz 1 4 kırmızı ( artık geleceklerse gelsinler ya ... valla sabrım bitti .... kaçıncı pas geçişin peki ? bende kırmızı gördüm
bugünün en güzel haberi :) hoşgelsin nehir ekin ...

:)) hep sağlıklı sıhhatli olsun diyoruz ama bayan olarak kalbiimzin bir köşesinde hep kız olsun isteğide yatıyor.bu arada tekme atma konusunda ne dedi?normallmiymiş.

of ya temmuz 1 4 kırmızı ( artık geleceklerse gelsinler ya ... valla sabrım bitti .... kaçıncı pas geçişin peki ? bende kırmızı gördüm

bugünün en güzel haberi :) hoşgelsin nehir ekin ...

canım bu benim 4. pas geçisim..

candascığım üzülme ne olur herşeyde vardır bir hayır sen eşinden uzaksın haftada bir görüşme imkanınız oluyor ben her yumurtlama günümde eşimle beraberdim ve yumurtlama günlerimi kesin olarak biliyorum gününde çalışmamızı da yaptık ama bak kürtaj sonrası 6. korunmasız ayıma kadar geldim bu ayki 4 gün sonra belli olacak ama olmayınca olmuyor demekki vardır bir hayır :97:

katılıyorum canım sana..olmayınca olmuyor işte..taf umarım 6 sondur sen bari güzel haber ver..

canım bu benim 4. pas geçisim..
inş 5 te pas olmaz gol olur :)

öyle canım haklısın ... ilk kez sabrımın çok çok azaldığını düşünüyorum... kendime kota koymuş gibiydim belkide o yüzden özellikle üzüldüm. kuzenimin düğününde % 100 hamile olurum ben diyodum ... o zmanlar benim için düğün tarihi çok ilerideydi ... geldi çattı ama hala tık yok... nasip yok demekki olmayınca olmuyor.... tayinimizi etkilemeyecek bu bebekte... artık sadece olsun istiyorum .... üzerimden bu baskı kalksın yani onu istiyroum... kısacası en geç eylülde hamile olmak istiyorum ! benim için kritik bi dönem olacak eşim tayin olcağı zmanlara gelecek belkide doğum ama artık olsun ... + bu evlenen kuzenimde ağustosta hamileyim haberi verir ... o zman vay geldi benim halime ...

katılıyorum canım sana..olmayınca olmuyor işte..taf umarım 6 sondur sen bari güzel haber ver..

bende katılıyorum taf için 6 senin için 5. denemeler son olsun bebekleriniz sizi bulsun yani ... !

keşke sihirli bir değneğim olsa

birde her ne kadar umudum yok desede insan o kırmızıyı görünce üzülüyomuş ... benim bu ay cidden umudum yoktu ... sadece miraçta çok dua ettim bekledim ... ama bundan sonrası benim için önemli değil.... artık yumurtlama zamanlarıma denk gelemeyiz ... adetim 28 de bire düştü.. yani her yumurtlama cuma günü olacak .... biz ancak cumartesi sabahla pazar akşama dek beraberiz... yani bundan sonra ciddi bi mucize benim için....

ya neden böyle oldu benimde 30 a düştü....ben Ramazanlıktan osnra doktora gideceğim yani önümüzdeki ay artık son..sonra tedevi süreci başlar herhalde

keşke sihirli bir değneğim olsa
keşkee .... en azından zamanını bilseydik yeterdi .... derken aklıma bişey geldi... ben geçen bir rüya görümüştüm hani ? ordaki bebek en fazla 3 aylık en azda 1 aylık filandı.. haziran temmuz aylarıydı .... o rüyayı bekliyorum inanıyorum güveniyorum .... inş doğru çıkar .... bi kerede öss zamanı kadir gecesi görmüştüm durumumla ilgili bi rüya ... aynısnı yaşadım... bunda da aynısını yaşamayı diliyorum ....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bi aminde benden inş amin ..... aminnnnnnnnn ......

ya neden böyle oldu benimde 30 a düştü....ben Ramazanlıktan osnra doktora gideceğim yani önümüzdeki ay artık son..sonra tedevi süreci başlar herhalde

bende anlamadım karman çorman etti bizi bu kürtaj .... bende 6 ayda olmazsa tedaviye başlıcam kesin diyodum :) ne kadar basite almışım meğer ... bende bu ay dr a gitmek istiyorum ama bizim için pek bi farkı olmaz diye düşünüyorum dr a gitsem öncelikle siz bi biraraya gelin diyecek .... sadece gerekli testleri yaptırmak istiyorum en yakın zamanda eşim ve benim için .... inş seninde tedaviye ihtiyacın kalmadan bu ay güzel haberlerini duyarız....

hadi bakalım..rüyalara inanırım ben..hele annemin gördüğü rüyalara..rüya tabirine baktınmı nasıl yorumluyor?

Maşallah kızınıza...

İnşallah en tez zamanda olur canım. Ben de üzüldüm. İnşallah Miraç olmadı ama en kötü ihtimal Şevval olsun bebeğinin adı.(Şevval biliyorsundur ramazandan sonraki ayın adı ) Ben de diyordum bu ay hamile kalayım Şevvalde kızım olacağını öğrenirsem Şevval koyarım diyordum. İnşallah ramazanda öğrenirsin de göbek adı ramazan ya da oruç koyarsın.(Benim oğlum ramazandadodu göbek adı Oruç)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ceza bu ay ne böyle. Tek mutlu haber Polyanna'dan geldi haziranda. İnşallah Taf'dan temmuz başı güzel haber alırız...

Canım cuma ise ovulasyonun bir yolunu bulun ya sen ya eşin izin alsın. Araya tatilde girmişken belki şefin insafa gelir. Üstten konuyu özetleyiver işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…