Teyzeleri biz geldik doktordan. Herşeyimiz güzel maşallahHaftamıza uygunuz. Ama Nar Tanemle benim size bir sürprizimiz var. Nar Tanem tatlı küçük bir kızmıııııış:) Adı da Nehir Ekin'miş, öyle dedi :)
Teyzeleri biz geldik doktordan. Herşeyimiz güzel maşallahHaftamıza uygunuz. Ama Nar Tanemle benim size bir sürprizimiz var. Nar Tanem tatlı küçük bir kızmıııııış:) Adı da Nehir Ekin'miş, öyle dedi :)
aaa çok şaşırdımsenemciğim ama üzülmedim allah sağlıklısını versin cinsiyeti kız veya erkek farketmiyor bunu erken zamanda öğrenmen de iyi oldu
ben demiştim kızzzzzzzzz diye senem inanmıyorsan geçmişi okuyaiblirsingüzel annenin güzel kızı..iyi olmanıza sevindim
of yacandas bu ay da olmadı
bugünün en güzel haberi :) hoşgelsin nehir ekin ...Teyzeleri biz geldik doktordan. Herşeyimiz güzel maşallahHaftamıza uygunuz. Ama Nar Tanemle benim size bir sürprizimiz var. Nar Tanem tatlı küçük bir kızmıııııış:) Adı da Nehir Ekin'miş, öyle dedi :)
Valla Tatlım biz de şaşırdık. Allahtan daha alışveriş yapmamıştıkAma ne yalan söyliyeyim, garip de heyecan bastı içimi. Meğer içimden kız istemişim. Ya da belki artık bebiş hakkında daha çok şey biliyoruz diye heyecanlanmışımdır :)
Evet evet hatırlıyorumKittycim de hep kız demişti, kulakları çın çın çınlasın
of yatemmuz 1 4 kırmızı ( artık geleceklerse gelsinler ya ... valla sabrım bitti .... kaçıncı pas geçişin peki ? bende kırmızı gördüm
bugünün en güzel haberi :) hoşgelsin nehir ekin ...
candascığım üzülme ne olur herşeyde vardır bir hayır sen eşinden uzaksın haftada bir görüşme imkanınız oluyor ben her yumurtlama günümde eşimle beraberdim ve yumurtlama günlerimi kesin olarak biliyorum gününde çalışmamızı da yaptık ama bak kürtaj sonrası 6. korunmasız ayıma kadar geldim bu ayki 4 gün sonra belli olacak ama olmayınca olmuyor demekki vardır bir hayır:97:
inş 5 te pas olmaz gol olur :)canım bu benim 4. pas geçisim..
candascığım üzülme ne olur herşeyde vardır bir hayır sen eşinden uzaksın haftada bir görüşme imkanınız oluyor ben her yumurtlama günümde eşimle beraberdim ve yumurtlama günlerimi kesin olarak biliyorum gününde çalışmamızı da yaptık ama bak kürtaj sonrası 6. korunmasız ayıma kadar geldim bu ayki 4 gün sonra belli olacak ama olmayınca olmuyor demekki vardır bir hayır:97:
katılıyorum canım sana..olmayınca olmuyor işte..taf umarım 6 sondur sen bari güzel haber ver..
inş 5 te pas olmaz gol olur :)
öyle canım haklısın ... ilk kez sabrımın çok çok azaldığını düşünüyorum... kendime kota koymuş gibiydim belkide o yüzden özellikle üzüldüm. kuzenimin düğününde % 100 hamile olurum ben diyodum ... o zmanlar benim için düğün tarihi çok ilerideydi ... geldi çattı ama hala tık yok... nasip yok demekki olmayınca olmuyor.... tayinimizi etkilemeyecek bu bebekte... artık sadece olsun istiyorum .... üzerimden bu baskı kalksın yani onu istiyroum... kısacası en geç eylülde hamile olmak istiyorum ! benim için kritik bi dönem olacak eşim tayin olcağı zmanlara gelecek belkide doğum ama artık olsun ... + bu evlenen kuzenimde ağustosta hamileyim haberi verir ... o zman vay geldi benim halime ...
bende katılıyorum taf için 6 senin için 5. denemeler son olsun bebekleriniz sizi bulsun yani ... !
birde her ne kadar umudum yok desede insan o kırmızıyı görünce üzülüyomuş ... benim bu ay cidden umudum yoktu ... sadece miraçta çok dua ettim bekledim ... ama bundan sonrası benim için önemli değil.... artık yumurtlama zamanlarıma denk gelemeyiz ... adetim 28 de bire düştü.. yani her yumurtlama cuma günü olacak .... biz ancak cumartesi sabahla pazar akşama dek beraberiz... yani bundan sonra ciddi bi mucize benim için....
keşkee .... en azından zamanını bilseydik yeterdi .... derken aklıma bişey geldi... ben geçen bir rüya görümüştüm hani ? ordaki bebek en fazla 3 aylık en azda 1 aylık filandı.. haziran temmuz aylarıydı .... o rüyayı bekliyorum inanıyorum güveniyorum .... inş doğru çıkar .... bi kerede öss zamanı kadir gecesi görmüştüm durumumla ilgili bi rüya ... aynısnı yaşadım... bunda da aynısını yaşamayı diliyorum ....keşke sihirli bir değneğim olsa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya neden böyle oldu benimde 30 a düştü....ben Ramazanlıktan osnra doktora gideceğim yani önümüzdeki ay artık son..sonra tedevi süreci başlar herhalde
keşkee .... en azından zamanını bilseydik yeterdi .... derken aklıma bişey geldi... ben geçen bir rüya görümüştüm hani ? ordaki bebek en fazla 3 aylık en azda 1 aylık filandı.. haziran temmuz aylarıydı .... o rüyayı bekliyorum inanıyorum güveniyorum .... inş doğru çıkar .... bi kerede öss zamanı kadir gecesi görmüştüm durumumla ilgili bi rüya ... aynısnı yaşadım... bunda da aynısını yaşamayı diliyorum ....
.....
inş 5 te pas olmaz gol olur :)
öyle canım haklısın ... ilk kez sabrımın çok çok azaldığını düşünüyorum... kendime kota koymuş gibiydim belkide o yüzden özellikle üzüldüm. kuzenimin düğününde % 100 hamile olurum ben diyodum ... o zmanlar benim için düğün tarihi çok ilerideydi ... geldi çattı ama hala tık yok... nasip yok demekki olmayınca olmuyor.... tayinimizi etkilemeyecek bu bebekte... artık sadece olsun istiyorum .... üzerimden bu baskı kalksın yani onu istiyroum... kısacası en geç eylülde hamile olmak istiyorum ! benim için kritik bi dönem olacak eşim tayin olcağı zmanlara gelecek belkide doğum ama artık olsun ... + bu evlenen kuzenimde ağustosta hamileyim haberi verir ... o zman vay geldi benim halime ...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende anlamadım karman çorman etti bizi bu kürtaj .... bende 6 ayda olmazsa tedaviye başlıcam kesin diyodum :) ne kadar basite almışım meğer ... bende bu ay dr a gitmek istiyorum ama bizim için pek bi farkı olmaz diye düşünüyorum dr a gitsem öncelikle siz bi biraraya gelin diyecek .... sadece gerekli testleri yaptırmak istiyorum en yakın zamanda eşim ve benim için .... inş seninde tedaviye ihtiyacın kalmadan bu ay güzel haberlerini duyarız....
Ceza bu ay ne böyle. Tek mutlu haber Polyanna'dan geldi haziranda. İnşallah Taf'dan temmuz başı güzel haber alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?