bende çok inanırım :) özelliklede kendi gördüğüm özel rüyalara :) hiç bakmadım aslında bi bakayımda yazayım sana ... ama annem ve eşim yorumlar ... herhalde o zmanlarda doğacak dediler ... yani o rüyadaki bebek bence mayıs bebeğiydi ...hadi bakalım..rüyalara inanırım ben..hele annemin gördüğü rüyalara..rüya tabirine baktınmı nasıl yorumluyor?
inş canım olsunda o zmanda olur şevvalde koyarız inş .... Oruçta güzelmiş :) inş canım ama sanırım bundan sonra benim şansım yok gibi ... ilki gibi mucize olabilir en fazla ........İnşallah en tez zamanda olur canım. Ben de üzüldüm. İnşallah Miraç olmadı ama en kötü ihtimal Şevval olsun bebeğinin adı.(Şevval biliyorsundur ramazandan sonraki ayın adı ) Ben de diyordum bu ay hamile kalayım Şevvalde kızım olacağını öğrenirsem Şevval koyarım diyordum. İnşallah ramazanda öğrenirsin de göbek adı ramazan ya da oruç koyarsın.(Benim oğlum ramazandadodu göbek adı Oruç)
Canım cuma ise ovulasyonun bir yolunu bulun ya sen ya eşin izin alsın. Araya tatilde girmişken belki şefin insafa gelir. Üstten konuyu özetleyiver işte.
sıcak hava yaramadı bize
bende çok inanırım :) özelliklede kendi gördüğüm özel rüyalara :) hiç bakmadım aslında bi bakayımda yazayım sana ... ama annem ve eşim yorumlar ... herhalde o zmanlarda doğacak dediler ... yani o rüyadaki bebek bence mayıs bebeğiydi ...
inş canım olsunda o zmanda olur şevvalde koyarız inş .... Oruçta güzelmiş :) inş canım ama sanırım bundan sonra benim şansım yok gibi ... ilki gibi mucize olabilir en fazla ........
bilmiyorum ki ... almaya çalışacağız artık ... ama bu ay için alabileceğimi sanmıyorum yaz dönemi kimse yok işler çok ... aslında 11 gün daha yıllık iznim var keşke ramazanda alabilsem ama sanmam ... artık cuma öğleden sonra alabilrsek iyi ... eşimin iznide sıkıntılı, anlayacağın heryerden bağlıyız ...
Kızalrrrrrrrrrrrrrrr
neler oluyo böle herkesin morali bozulmuş yapmayınnnn biz sağlıklı kadınlarız bi kere bebeğimiz oldu yine olacak olmazsa bida durmak yok yola devam menopoza kadar yolu var kızlar millet 60ında doğuruyo üzmeyin kendinizi böle lütfennnnn temmuz sonu patlama yaşıcas görürsünüz ramazana herkes hamile girecek işallahhhh ve sağlıklı bebler dünyaya getirebilmek için birbirimize bolll dua edices
ay kızlar ben galiba adet öncesi sendromları (PMS) yaşıyorum çok stresliyim alıngan ve duygusal oldum her okuduğuma ağlıyorum bugün feciyim ağlamak istiyorum hep:84::84::84:
temmuz patlamasında ben yokum ... adım gibi eminim :) aman siz patlatın da şenlensin ama o şenliğe varım o zamn :))Kızalrrrrrrrrrrrrrrr
neler oluyo böle herkesin morali bozulmuş yapmayınnnn biz sağlıklı kadınlarız bi kere bebeğimiz oldu yine olacak olmazsa bida durmak yok yola devam menopoza kadar yolu var kızlar millet 60ında doğuruyo üzmeyin kendinizi böle lütfennnnn temmuz sonu patlama yaşıcas görürsünüz ramazana herkes hamile girecek işallahhhh ve sağlıklı bebler dünyaya getirebilmek için birbirimize bolll dua edices
sende bendensin yani bu ay :)Sanırım. Biz de bu ay ayrıyız.Bizim de zor bu ay. Ben nerede, eşim nerede... Bu ay işimiz mucizelere kaldı sanırım...
İnşallah biz yeni giriştik diğer darısı epeydir uğraşanlara olsun bu ay...
yanında olsam beraber sarı sarmaşık ağlardık :) ya benim ağlayasım yok saçma sapan gülesim var aksine :) bu da bi şok etkisi sanırım :)ay kızlar ben galiba adet öncesi sendromları (PMS) yaşıyorum çok stresliyim alıngan ve duygusal oldum her okuduğuma ağlıyorum bugün feciyim ağlamak istiyorum hep:84::84::84:
Rüyan hayra çıksın inşallah... Cumayı zorla bence bir şekilde.
Ağzın dert görmesin canım... Bu aydan ümitli olunca hepimiz yelkenleri suya indirevermişiz. Ama haklısın.
Sen bizim kervana katılma canım. Bizim morale ihtiyacımız var. Ağlama boş ver...
temmuz patlamasında ben yokum ... adım gibi eminim :) aman siz patlatın da şenlensin ama o şenliğe varım o zamn :))
bu arada topiğe kara bulutları çökerten sanırsam ben oldum :) tanıyan herkes çok kötü ihtimallere yer verdiğimi bilirde :) hayır bide aksine genelde şanslıyomdırda bi şu evlilik ve aile olayında şanstan muzdaribim ...
sende bendensin yani bu ay :)
yanında olsam beraber sarı sarmaşık ağlardık :) ya benim ağlayasım yok saçma sapan gülesim var aksine :) bu da bi şok etkisi sanırım :)
inş zorlayacağız bakalım ya fos olmazsa ....
BENCEDE SAKIN KATILAYIM DEME .. SENİ ARAMAIZA ALMAK İSTEMİYORUZ CCANIM KUSURA BAKMABU GRUBA DAHİL OMAN LAZIM SENİN
Kızlar bir düşükten sonra tüp bebeği olmayan bir arkadaş 4 cuma el evvel(1000) kere, 707 kere de ya varis demiş. O ay hamile kalmış. 3 Cuma kesin deniliyormuş da adet olunursa da biri senin yerine çekiyormuş. Mesajı yayınlayayım:
sadece "el evvel" diyeceksin 1000 defa cuma günü abdest alıp bunu rabbimden evlat dileyerek içinden geçirerek dua eder gibi içten diyip sonra duanı et. 1000 defa ben karışmasın diye tesbihle çektim. 707 defa da ya varis dedim. içten yani.dört cuma bunu yapman gerekiyor. eğer reglin olursa son hafta senin için biri yapmalı ama ilk üç cuma garanti yapabiliyorsun. ben dördünüde yapabilmiştim.
Ben yapacağım adetim gelsin bitsin. Var mı bana katılan...???
Kızlar bir düşükten sonra tüp bebeği olmayan bir arkadaş 4 cuma el evvel(1000) kere, 707 kere de ya varis demiş. O ay hamile kalmış. 3 Cuma kesin deniliyormuş da adet olunursa da biri senin yerine çekiyormuş. Mesajı yayınlayayım:
sadece "el evvel" diyeceksin 1000 defa cuma günü abdest alıp bunu rabbimden evlat dileyerek içinden geçirerek dua eder gibi içten diyip sonra duanı et. 1000 defa ben karışmasın diye tesbihle çektim. 707 defa da ya varis dedim. içten yani.dört cuma bunu yapman gerekiyor. eğer reglin olursa son hafta senin için biri yapmalı ama ilk üç cuma garanti yapabiliyorsun. ben dördünüde yapabilmiştim.
Ben yapacağım adetim gelsin bitsin. Var mı bana katılan...???
:)) hep sağlıklı sıhhatli olsun diyoruz ama bayan olarak kalbiimzin bir köşesinde hep kız olsun isteğide yatıyor.bu arada tekme atma konusunda ne dedi?normallmiymiş.
Kızalrrrrrrrrrrrrrrr
Canım yakında test yaptın mı ya da doktora gittin mi? Neden acaba?:26:
canım geçen hafta gittim.kan testi yapıldı.bbebiş yok. dr sadece stresten gecikmiş dedi. söktürücü ilaç verdi içim bitti. 4 gün oldu biteli hala gelen yok. gelmedikçe stres oluyorum stres oldukça regl olamıyorum sanırım.üstelik ilaca rağmen:97: benim 3. reglim olacaktı oslaydım.ilki kürtajdan sonra 20. günde gelmişti. sanki onun acısını çıkartıyo :97:
bende katılayım sana .... benim 4 cumaya bir ihtimal yetişir eğer vakti yoksa sabah erkenden kalkıp adet olmadan yapabilrim 4.yü....
oo ben 4444 bile okudumda bişey olmadı :) inançsızlık gibi anlaşılmasın esprisine diyorum ...
inş darısı hepimizin başına olsun.... ben biraz ümitsiz vak'a olsamda allahın izniyle en geç ekime dek bu haberi vercem size ... öyle gibime geliyor... yada ne bileyim rüyaya çok inanıyorum....
ben bu duaya başlarsam kendimle beraber tabiki hepimize niyet edeceğim ... allah kabul eder inş tez gönderir meleklerimizi....
Hepinize iyi haftasonları şekerler öpüyorum....
Taaaaffff arkamızdan gelme ..... Yamateke öpüyorum seni ve kuzunu :)
ne kaybederim ki yapabilirim yani deneyeceğim en azından taş atıp kolum mu yorulacak sanki
inşallah canım güzel söylüyosunda.ben menopoza bile girmiş olabileceğimi düşünüyorum.45. gün bebekte yok kırmızıda yok belirtide yok kurudum kaldım sanki
canım geçen hafta gittim.kan testi yapıldı.bbebiş yok. dr sadece stresten gecikmiş dedi. söktürücü ilaç verdi içim bitti. 4 gün oldu biteli hala gelen yok. gelmedikçe stres oluyorum stres oldukça regl olamıyorum sanırım.üstelik ilaca rağmen:97: benim 3. reglim olacaktı oslaydım.ilki kürtajdan sonra 20. günde gelmişti. sanki onun acısını çıkartıyo :97:
Candaş bazı doktorlar 6 ay veriyor onu da belki rahim ancak o zamana toparlar diye veriyordur. Birimizinki 2 ayda, birimiinki 3 ayda toparlayabilir. Senin belki 6 ayda toparlanmıştır. İnşallah en tez zamanda olur...
Allah korusun. İnşallah düzelir.
Tafçığım bu ay olmazsa eşine takviye yap. Ben geçenkinde keçiboynuzu pekmezi içirmiştim. Bir de zinco, evcap vitamin. Gerçi zor kabul etti. Bu sefer içmedi. İkna edersen içir. Kendin keçibonuzu içme düşük yapıyormuş diye duydum. Keçiboynuzu kürü eşine yapabilirsin. Bu ay yapayım diyorum şayet günlerim kaçmazsa. Kendime de incir kürü yapayım diyorum...Belki böylece başarılı oluruz...
bende yapabilirsem soğan kürü yapayım diyorum. 1 kere denedim ama o ne öyle ööö oldum. ama bu gidişle mecbur içecem . çok kişiden güzel sonuç duydum burnumu sıkıp dikecem kafaya.sende inciri yap bakalım. inşallah sonuçlarını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?