Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
taf, sana şöyle anlatayım ben iki hamileliğimdede sattan 1 hafta çnce hamile kalmışım ama bilgisayardaki hesaplayıcılar varya onlara göre yumurtlamam adetimin hemen bitiminde başlıyor ancak adet döngüm çok kısa olduğu için 23-24 günde bir, beni yumurtlamam bilgisayardakine göre farklı çıkıyor.hamileliklerime görede söylüyorum.dr hamileliklerimde hep satı sorduğunda bebek 1 hafta daha büyük dedi. biraz karıştırdım galiba kısaca yazayım..

pc ye göre yumurtlama adetin bittiği gün başlıyor,ama hamileliklerime göre adete 1 hafta kala oluyor.. bende bunu çözünce bu ay birde böyle deneyelim dedim ama çokda aman aman bir çalışma olmadan adet sonrası 1 haftada bazen her gün bazende gün aşırı karışık yanii ve adete 1 hafta kala yine aynı şekilde öalıştık ve benim 20 haziranda adet olmam gerekiyordu.olmadım tam 1 hafta geçti 27 si oldu hazırlandım sağlık ocağına gidecektimki kahverengiyi gördüm.bugün kahverengiler bitti kırmızıda gelmedi (allahım hayırlısıysa ve bebk varsa inşallah gelmesin kırmızılar bu arada duamızıda edelim) hee birde 23 ve 27 sinde test yaptım negatif çıktı ve bunda önceki adet tarihimde 29 mayıs,kürtaj sonrasıda ilk defa bu kadar düzensiz oldu canım benim işte böyleee...

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok??senemmm çok sevindimmm Allah analı babalı büyütsün cümlemizinkini

DESTİNAcım yazını yeni gördüm canım kusura bakma.

bende yerleşme esnasında kanda çıkmadı. yani yumurtlamadan sonraki 6.gündü. 12.gün idrar testinde çok silik çıktı. 13.gün kan testi yaptırdım çıktı şükürler olsun
Yerleşme kanaması yaşamadım canım. İnşallah seninkiş yerleşmedir.

SENEMcim canım çok sevindim canım Nehir Ekini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Böyle tatlı bi anneye de fıstık bi kız yakışırdı doğrusu.. Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
kıslar bir sorum var???
hamile kalırsam şayet ağustos ve temmuzun sonunda 5 kere uaçağa binicem.
bir de 6 saatlik yol var otobüsle. sizce hamilieğin ilk 2 ayında bu bir sorun olur mu???

senem senin adına çook mutlu oldum. tebrik edrim.

ama ben iyice korkmaya başladım. çünkü bu ay çalışmalara
başlıcaktım. ama yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
o çatala yatacağımı düşünmek beni kahrediyor. düşündükçe gözlerim dolu dolu oluyo.
eylül ayını mı beklesem ya yolculukta bişeler olursa???

canım benim önemli değil teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun...

bence bekle canım bak daha tam kararlıda değilsin gibi biraz daha zaman geçmiş olur hem allah korusun bebeğine kötü bişeyde olmasın yolculuğun çok ve uzunmuş:)))

Yaa Tatlım bence de bekle. Bir sıkı9ntı olmasa bile sen kendi kendine yaratacaksın. İçin rahat olsun. Çok sıkıntı olmayabilir ama belli de olmaz. Sonuçta hamileliğinin nasıl geçeceğini bilmiyoruz.

kocamaaaaan bir Amin diyorum insallah Ramazana bebislerimizle girelim mubarek ayda insallaaaahhhh

Candasim bu altalta cevap vermeyi nasil yapiyosunuz ben bir turlu beceremiyorum affedin cahillik

mesajlarin basinda quote gibi bisey yaziorya her mesajin bi basinda bide sonnda oluyor sondakinden snra yazarsan ayri ayri olur o zamanhepsinde ayri ayri varo Quotelerden

Günaydın canlar

nasılsınız bakalım ben kafayı yiğyecem bünyem sapıtmış durumda bi pedlik adet oldum gelen giden yok hiç bi bilirti yok napsamki bilemedim doktoru arasam mı testmi yapsam bu üstüne görme olayı lekelenme şeklindedri sanırım benim öle de değildi ğiskopat oldum iyice sürekli tuvalete gidioırumbi akıl verin yaa nolurr

Merak etme canım ben de sürekli lavabodayım. Bende de henüz gelen giden yok. 28. günüm. Adet olmalıyım bugün. Yoksa yumurtlama dönemimde eşimle ayrıyız. Gelsin diye bekliyorum... Kürtaj sonrası bünye değişiyor sanırım. Benim erken doğumdan önce 30 günde olurdum. Erken doğumdan sonra 28'e düştü. Bakalım kürtaj sonrası ne olacak acaba?:26: Senin de öyledir. İçin rahat etmezse de pazartesi kanda baktır.

Candasim bu altalta cevap vermeyi nasil yapiyosunuz ben bir turlu beceremiyorum affedin cahillik

Canım önce hangi mesajlara cevap vermek istiyorsan mesajı okuduktan sonra sağ altta alıntı ile cevaplanın yanında küçük bir artı var. Orayı tıkla tik işareti oluyor. Bu şekilde tüm mesajları okuyunca en son cevap vermek istediğin mesajın sağ altındaki alıntı ile cevaplaya bas. Cevap vermek istediğin mesajlar alt alta sıralanmış oluyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi mesajların başında ve sonunda (QUOTE) yazısı var. Her kişinin mesajının arasına mause(fare) ile tıkla. Mesajını yaz. Her mesaj için tekrar bu işlemi uygula...

Malum cevaplaya tıkla gönderilmiş olur. Çok mu ayrıntı oldu. Ben teknik konuları ancak böyle öğrenebiliyorum...

Kızlar nasılsınız? Niye yazmıyorsunuz? Destina merak ettim ne oldu son durum nedir? Ben bekleyişteyim...

Kızlar nasılsınız? Niye yazmıyorsunuz? Destina merak ettim ne oldu son durum nedir? Ben bekleyişteyim...

teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın? bende bekliyorum hala uzun havamı söylesem horonmu oynasam halaymı çeksem gelse napıcamı şaşırdım gelmiyooorrr gelmiyoorrr.pazartesine kadar beklicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...

Horon ve halayla gelecekse ben de yapayım. Benim acilen bugn adet olmam lazım. Yoksa bu ayda gidecek.

slm kızlar sizi okudukça bi 5aya kadar bende böyle olucam diyorum gerçekten 1ay hem çok uzun hem çok kısa yumurtlama 1gün bekleme 1aymı of
benim daha kürtaj 1hafta oldu doktorum 6ay diyo ben yaş gidiyo 3ay diyorum gülüyor bi 4 5ay bekle diyor hem çok güzel geçti temiz diyor of beş ay nasıl geçer bilemem rabbim daha kötüsünden korusun
ben bide şu yumurta takibini yapıyomusunuz gelmem lazım mı dedim onu hamile kalamayanlarda yapıyoruz senin böyle bi sorunun yok kaldın ya diyor ay adamcağız da demiştir ne panik kadın bu diye ama bikere olunca hemen olsun istiyoruz ama tüp bebek deneyen komşum kaçıncıya deniyor ve bekliyor rabbim o sabrı veriyor sanırım

bide fıstıklar soğan suyu iltihap ve rahimde olan tüplerde olan kapalılıkları çözüyor bildiğim eğer temiz çıktıysa zorla içmek te pek fayda sağlamaz sanırım inciri duydum sağolun bende denemeye 2ci ayda başalarım of yediklere 3ay öncesi başlamak gerekiyomuş ben çok cips ve kola tüketirdim ilk aylar bebiş bizden yiyomuş artık dikkat etmeli madem o sıkı tutunsun istiyorum bende çalışmalıyım ama kocişte onuda keçi boynuzu zamanı hazır beslemeli

Horon ve halayla gelecekse ben de yapayım. Benim acilen bugn adet olmam lazım. Yoksa bu ayda gidecek.

ay bende kapı gıcırtısına oynayanlardanım geçen ay dolu düğün vardı gidemedim tek dans ettim yerimde kaynadım buay da düğün yok bende gelem yada herhangi bi düğüne dalsam mıki

akşam bi bardak içtim.iğrençti.ama napim en son çare burnumu kapatım içtim.sabah cesaret edemedimgün boyu midem bulanır diyegünde bi kere yapayım bari.yalnız ddeiğin gibi zayıflatıyosa vay halime zaten çok zayıfım benama bence zayıflatması şöledir. hani içince miden bulanıyo ya bişe yiyemezsin zayıflarsın. umarım öyledir ben yedim valla içtiğin anda iğrenç sonrası biraz şişkinlik yaptı.ama yemeğimi yedim üstüne hatta tadı geçsin diye daha çok yedim. umarım zayıflamam. normalde iltihap söktürüyomuş.ve bi tanıdğım var kadının yaş büyük 3 yıldırlı çocuğu olmuyodu .soğan küründen sonra oldu.2 ay yapmış 15 er gün.müthiş iltihap sökmüş belkide iltihaptan hamile kalamıyodu.bilmiyorum artık.bende iltihap yokta iltihapı söken adetide söker diye düşündüm..seninde inşallah gelir biran öncede kaçırmazsın bu ayı.inanki kırmızıyı beklemek bebeği beklemekten daha stresli.aman ha benim gibi stres yapıp iyice geciktirme oluruna bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…