- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #3.441
DESTİNAcım yazını yeni gördüm canım kusura bakma.
bende yerleşme esnasında kanda çıkmadı. yani yumurtlamadan sonraki 6.gündü. 12.gün idrar testinde çok silik çıktı. 13.gün kan testi yaptırdım çıktı şükürler olsun
Yerleşme kanaması yaşamadım canım. İnşallah seninkiş yerleşmedir.
SENEMcim canım çok sevindim canım Nehir Ekini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Böyle tatlı bi anneye de fıstık bi kız yakışırdı doğrusu.. Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.
senem senin adına çook mutlu oldum. tebrik edrim.
ama ben iyice korkmaya başladım. çünkü bu ay çalışmalara
başlıcaktım. ama yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
o çatala yatacağımı düşünmek beni kahrediyor. düşündükçe gözlerim dolu dolu oluyo.
eylül ayını mı beklesem ya yolculukta bişeler olursa???
Yaa Tatlım bence de bekle. Bir sıkı9ntı olmasa bile sen kendi kendine yaratacaksın. İçin rahat olsun. Çok sıkıntı olmayabilir ama belli de olmaz. Sonuçta hamileliğinin nasıl geçeceğini bilmiyoruz.senem senin adına çook mutlu oldum. tebrik edrim.
ama ben iyice korkmaya başladım. çünkü bu ay çalışmalara
başlıcaktım. ama yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
o çatala yatacağımı düşünmek beni kahrediyor. düşündükçe gözlerim dolu dolu oluyo.
eylül ayını mı beklesem ya yolculukta bişeler olursa???
günaydın kızlarrrr
ben dün kırmızı kartı yedim:)düşüğün 30.günü çok bekletmeden geldi şimdi yeni ay yeniumut bol bebişli aymızı olsun mübarek günlerbize uğur getirsin ramazana hepimz hamile olarak gireli ve o güzel günlerde bebeklerimize bol bol dulara edelim inşallahhhhh
canım yaben bile duygulandım :) alla o minik kızın duasını kabul etsin inş da bebeğine hemen kavuşasın ... maalesef ki nasipten öte yol yokmuş ilkleri mucizymiş ikincileride inş aynı mucizeyle gelirler...
geçmiş olsundiğer aya inş ...
hoşbuldum şeker :) ananane geçmiş olsun allah şifa versin... özledik seni ... bebeğin iyi di mi? kalp atışlarını aldın sanırım ?
( keşke şaka yapsada bu sefer kendini geç gösterse ama olmadı öbür aya göstersin :)
geçmiş olsun canm... temmuz uğurlu gelsin o zman inş.... allah affetsin ama bi dua edeyim yine keşke bu ramazanda oruç tutamasak ya minik kuzular için :)
Günaydın canlar
nasılsınız bakalım ben kafayı yiğyecem bünyem sapıtmış durumda bi pedlik adet oldum gelen giden yok hiç bi bilirti yok napsamki bilemedim doktoru arasam mı testmi yapsam bu üstüne görme olayı lekelenme şeklindedri sanırım benim öle de değildi ğiskopat oldum iyice sürekli tuvalete gidioırumbi akıl verin yaa nolurr
Candasim bu altalta cevap vermeyi nasil yapiyosunuz ben bir turlu beceremiyorum affedin cahillik
Kızlar nasılsınız? Niye yazmıyorsunuz? Destina merak ettim ne oldu son durum nedir? Ben bekleyişteyim...
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın? bende bekliyorum hala uzun havamı söylesem horonmu oynasam halaymı çeksem gelse napıcamı şaşırdımgelmiyooorrr gelmiyoorrr.pazartesine kadar beklicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...
Horon ve halayla gelecekse ben de yapayım.Benim acilen bugn adet olmam lazım. Yoksa bu ayda gidecek.
Soğan kürü zayıflatıyor diye duydum.Ama ben içemem sanırım. İnciri deneyeceğim ama benim acil bugün yarın adet olmam lazım yoksa yumurtlama dönemimde eşimle olamayacağım... Hadi gelsin artık...:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?