Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar, progestan adet gecikmesi yapar mı? Ben adetin 11. günü akşamından itibaren sabah akşam 200x2 progestan içiyorum. Adetin 23. günü kanda gebelik çıkmadı progestan 34 çıkmıştı. Dün 27. günüydü idrar testinde de çıkmadı gebelik. Bugün 28. günü adet olmam lazım. Henüz olmadım... Sizce birkaç gün gecikme yapar mı?

Geçmiş olsun. Madem sorun yok 6 ay niye? Eski yöntemler kullanıldığı için eskiden o süre deniliyormuş. Şimdi sorun yoksa bir adet deniliyor genel kanı bu...

Canım kadın programlarından birinde duymuştum. Ünlülerden biri sadece soğan suyuyla zayıflamış. Kimdi hatırlamadım. Bence incir kürü yap. Boş ver zayıflama bir de...

cok tesekkur ederim canim yaa cok yardimci oldun valla

iyi geceler kızlar ben birkaç gün yokum ...öptm hepinizi..

Kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ama çoğunuz uyuyorsunuz. Ben adetimin 23. günü kanda test yaptırdım. Negatif çıktı. Ama doktora ama ben var gibi hissediyorum dedim. Adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi bana. 27. günü evde idrar testi yaptım yine çıkmadı. Ben ümidi kestim. Psikolojik olarak kendimi hamile olarak hissetmeye devam ettim. Sık sık lavoboya gittim. Ne gelen var ne giden. Bugün 29. günüm. Normalde 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası dengesizlikler olabiliyormuş. Bugün İskenderun'a gidecektik. Sabah 4.30'da lavobaya kalktım bir test daha vardı elimde. Onu da yaptım. Kocaman bir negatif. Sabah kalktım yine tek çizgi. 12.30'da evden çıktık. Giderken yine tek çizgi. Neyse güzel bir gün geçirdik. Birkaç kez yine lavaboya gittim. Yine bir şey yok. Çok dolaştık. Biraz önce eve geldik. Bir baktım çok açık belli belirsiz ikinci çizgi vardı. Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Kafam karıştı hayırlısı...

canım ben uyumuyorum. sen adet oldun mu acaba diye arada girip bakıyodum, ya da olumlu bi gelişme var mı diye?bence bu çok olumlu bi gelişme olmuş canım. git yaptır yarın. insan hisseder canım. hele senin kaçıncı hamileliğin, sen iyice belirtilerde usta olmuşsundur. hadi canım. inşallah. belki tahmin ettiğindne geç yumurtladın. ondan çıkmamış olabilir şimdiye.

Geç döllenme değil canım. Çünkü 13. günü akıntı ve ateşim fazlalaştı. 14. gün yumurtlamış olabilirim. Bugün sabah net çıkmalıydı bence. İnşallah kimyasal gebelik değildir...

Geç döllenme değil canım. Çünkü 13. günü akıntı ve ateşim fazlalaştı. 14. gün yumurtlamış olabilirim. Bugün sabah net çıkmalıydı bence. İnşallah kimyasal gebelik değildir...

insallah degildir aklina kotu seyler getirme bu ay acilisi sen yaparsin insallah bizde arkandan gelelim.. bende bu ay baya kafaya taktim insallah olacak, insallah olacak, insallah olacak.. gecen ay cokta kafaya takmamistim istedigim ayda hamile kaldim diye yine kalirim diyodum ama olmadi tabi kismet belkide iyilesemedim daha bilmiyorum bakalim bu ay insallah olur.. hepimizi ramazana hamis girelim

canım ya hemen gidip test yaptır açıldı hastaneler çok merak ettim bak hemen bizede haber ver

saol canım hayırlısı değilmiş diyorum bende yapacak birşey yok... ama gerçekten bi topluma girmek istemiyorum ya kime baksam hamile ! eskidende herkes eşli ben tektim o yüzden hiçbiryere gitmk istmezdim şimdi birde bebek olayı eklendi... hamilelerde saolsun hiç düşünemiyolar bazı şeyleri... 1 kere denedik oldu beklemekten iyidir iyikide olmuş stresten kurtulduk diyolar iyice sinirleniyourm.... benim evlilik konusunda aile konusunda hiç şansım yokmuş onu anladım .... evime bile evim diye sahiplenemiyorum.... İsyan etmek istemiyorum ama bu sınav yetmedi artık diyorum 3 yıldır bitmedi gitti, bitmediği gibide üztüne dert ekledi geldi ... ne diyeyim rabbim hepimiz için hayırlısını versin .. ne desk boş .. o istmezse istersen dağları del .... bide bu aralar uzun süredir görmediğim arkadaşlarım faceden doğum yaptım yok hamileyim yok şöyle yok böyle .... yazınca ister istemez üzülüyorum .... bilmiyorum ki canım belkide öyledir... ben artık beklentisizim ... tabiki elimden geleni yapacağım ama beklemiyorum sonra üzülüyorum ... gerçi o üzüntüyü ilk 5 ay yoğun yaşadım şimdide süre geçnce üzüntü yerine korkuya bıraktı ....

inciri bende yapmayı düşünüyorum ama zeytinyağda olanı ... rastgelir inş ....
Candasim bu altalta cevap vermeyi nasil yapiyosunuz ben bir turlu beceremiyorum affedin cahillik
kzılar açıklamış sanırım olmazsa bi daha anlatırız şeker :)
ilk adetler az yada çok olabiliyomuş canım ya ... benim kürtajdan sonra hep az geldi ...

ayyy inş bebek vardırda geç döllenme olsun :) ama aklına kötü getirme güzel düşün güzel olsun... inş bu seferde yüzün tam mutlulukla gülsün be canım ....

candaşım üzme kendini nolur yaa
hayatta bi sürü şey yaşıoruz ama önemli olan sağlığımız böle biz düşünüp durursak sağlığımızdanda olucaz deli bi annesinin olmasını istemez bebğin dimi:)bende stres yaptım sanırım bi iki damla kanamam oluyo sonra kahverengi lekelenme ve göğüslerim acaip şişti çok acıyo

ARKADAŞLARR HERKESE HAYIRLI HAFTALAR DİLERİM..:)

candaşımm neden yaa böyle karamsar düşünüyorsun ki hem senin durumun çok farklı sen eşinle bir araya gelemiyorsun ki bak bende inan yumurtlama günümde birlikte olmadım ondan 2 gün önce olmuştum sonra eşimi görememiştim hatırla hamiş olduğum ayı soonra hiç ümit yokken nasip etti allah sende bence öylesin yani yumurtlama takibi yaparak yakalayamıcan sansa olacak ama oda eşin yanında olmadığı için olamıyorr lütfennn üzmee kendinii nolur pozitif düşün bizim bebişlerimiz senin olur seninki gelene kadar olmazmı??

chnb;canım hadi hayırlısı insallah bebişin vardır ben de ilk bebişte takii ikinci adetimm olmasına yakın idrarda çıkmıştı bazen çokk bekletiyorlar bizi bundada kanda 5 gün önce baktırdım negatifti daha sonra aradan 5 gün geçince pozitif çıktı yani benimde aynen sizler gb bebişim çokk nazlı kendini hepp gizleyerek geldi:)

senemmcimm,, hadi hayırlısı kızlarda çokk tatlı oluyor yani elbette bende herseyden önce sağlıklı olsunlar hiçç önemli değil diyorum cinsiyeti insallah allah nasip ederse bende 20 temmuzda öğrencem bakalım bizimki na olacak:)

diğer bütün topikteki arkadaşklarrr umarım iyisinizdir yola devam moral bozmak yokk yani hamişimiz destina neler yapıyosunn asel kityy sizler nasılsınız bulantılar varmıı hepinizi öptümm yasemin sende az bekle hatta ilk kırmızıları gör akebinde bak hamiş olcan içime öyle doğuyorr

canım ben perşembe kırmızıları gördüm perşembe gece kesildi dün tekrar geldi ama çok az bi ped biledolmadı şimdide gelen giden yok acaba hala düşüğün etkisindeki kanamalarmı bu adetmi oluyom bugün 34.gün bi fikrin varmı

biraz önce adet geldi kızlar bu ay da olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız artık:97:

biraz önce adet geldi kızlar bu ay da olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız artık:97:

canım seni preseed topiğindne hatırlıyorum galiba. ben de ilk bebeğimi 21. ayda preseedle bulmuştum. ama 8 haftalıkken kalbi durdu.mayısta kürtaj oldum. bir ay korunduk. bu tekrar preseedle çalıştık. beklemedeyim şu an.ama daha günüme çok var.
senin kaçıncı ayın canım?

chnb
gelmişsin. hadi canım güzle haberi ver bize. bekliyoruz merakla.

Kızlar malesef sıfır çıktı değerim. Progestan gecikme yapabiliyormuş. Bir haftadır ne dalgalanmalar yaşadım. Hayırlısı böyleymiş sanırım. Bu ay da kaçtı adet bugün olsam bile eşimle ayrı olacağız malum dönemde...

Ümitle bekleyip bu ayı da pasa geçenler batsın bu dünya...

Allah Allah. çok şaşırdım canım gerçekten ya. çünkü senin gibi yazıp da sonradan hamileyim diyen çok okudum ben bu forumda.
ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. sen ilk adetini bile erkenden olmuştun, ki düzensizlik olsaydı ilkinde olurdu zaten. canım hamile kalmadan progestan kullanmayı ilk sende duydum gerçektn, tüp bebek ve aşılama yaptıranlar hariç. gerçi aynı mantık ikisi de. bir daha kullanma canım. zaten senin hamile kalma da problemin yok ki. öğrenince başla. inşallah iyi bir tatil sana iyi gelecek canım.kaldığın yerden çalışmalara başlarsın.eşinle bir araya gelince.

Canım ben önceki kürtaj hamileliğimde de bu ayda adetin belli günleri progestan almaya başladım. Şayet bebek olacaksa bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş, yoksa adet oluyormuşsun zaten... Bu ay doktor adetin 12. günü başla dedi ben 11. gün akşamı başlamıştım... Benim 1. de düşük ya o yüzden veriyor sanırım. Kullandığım halde de düştü. Bir de Segemy de kullanmıştı doktora sormadan. Luteal faz yetmezliği olmuştu onda bebek tutunamamıştı ve adetten önce kanaması gelmişti. O aydan sonraki ayda kullanmıştı. Geçmişi okumuştum. Öyle yazmış. İnşallah senin olur bu ay...

Destina senden var mı hayır haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…