slm kızlar sizi okudukça bi 5aya kadar bende böyle olucam diyorum gerçekten 1ay hem çok uzun hem çok kısa yumurtlama 1gün bekleme 1aymı of
benim daha kürtaj 1hafta oldu doktorum 6ay diyo ben yaş gidiyo 3ay diyorum gülüyor bi 4 5ay bekle diyor hem çok güzel geçti temiz diyor of beş ay nasıl geçer bilemem rabbim daha kötüsünden korusun
ben bide şu yumurta takibini yapıyomusunuz gelmem lazım mı dedim onu hamile kalamayanlarda yapıyoruz senin böyle bi sorunun yok kaldın ya diyor ay adamcağız da demiştir ne panik kadın bu diye ama bikere olunca hemen olsun istiyoruz ama tüp bebek deneyen komşum kaçıncıya deniyor ve bekliyor rabbim o sabrı veriyor sanırım
bide fıstıklar soğan suyu iltihap ve rahimde olan tüplerde olan kapalılıkları çözüyor bildiğim eğer temiz çıktıysa zorla içmek te pek fayda sağlamaz sanırım inciri duydum sağolun bende denemeye 2ci ayda başalarım of yediklere 3ay öncesi başlamak gerekiyomuş ben çok cips ve kola tüketirdim ilk aylar bebiş bizden yiyomuş artık dikkat etmeli madem o sıkı tutunsun istiyorum bende çalışmalıyım ama kocişte onuda keçi boynuzu zamanı hazır beslemeli
akşam bi bardak içtim.iğrençti.ama napim en son çare burnumu kapatım içtim.sabah cesaret edemedimgün boyu midem bulanır diyegünde bi kere yapayım bari.yalnız ddeiğin gibi zayıflatıyosa vay halime zaten çok zayıfım benama bence zayıflatması şöledir. hani içince miden bulanıyo ya bişe yiyemezsin zayıflarsın. umarım öyledir ben yedim valla içtiğin anda iğrenç sonrası biraz şişkinlik yaptı.ama yemeğimi yedim üstüne hatta tadı geçsin diye daha çok yedim. umarım zayıflamam. normalde iltihap söktürüyomuş.ve bi tanıdğım var kadının yaş büyük 3 yıldırlı çocuğu olmuyodu .soğan küründen sonra oldu.2 ay yapmış 15 er gün.müthiş iltihap sökmüş belkide iltihaptan hamile kalamıyodu.bilmiyorum artık.bende iltihap yokta iltihapı söken adetide söker diye düşündüm..seninde inşallah gelir biran öncede kaçırmazsın bu ayı.inanki kırmızıyı beklemek bebeği beklemekten daha stresli.aman ha benim gibi stres yapıp iyice geciktirme oluruna bırak.
Canım önce hangi mesajlara cevap vermek istiyorsan mesajı okuduktan sonra sağ altta alıntı ile cevaplanın yanında küçük bir artı var. Orayı tıkla tik işareti oluyor. Bu şekilde tüm mesajları okuyunca en son cevap vermek istediğin mesajın sağ altındaki alıntı ile cevaplaya bas. Cevap vermek istediğin mesajlar alt alta sıralanmış oluyor. Yukarıda arkadaşın dediği gibi mesajların başında ve sonunda (QUOTE) yazısı var. Her kişinin mesajının arasına mause(fare) ile tıkla. Mesajını yaz. Her mesaj için tekrar bu işlemi uygula...
Malum cevaplaya tıkla gönderilmiş olur.Çok mu ayrıntı oldu. Ben teknik konuları ancak böyle öğrenebiliyorum...
canım ben uyumuyorum. sen adet oldun mu acaba diye arada girip bakıyodum, ya da olumlu bi gelişme var mı diye?bence bu çok olumlu bi gelişme olmuş canım. git yaptır yarın. insan hisseder canım. hele senin kaçıncı hamileliğin, sen iyice belirtilerde usta olmuşsundur. hadi canım. inşallah. belki tahmin ettiğindne geç yumurtladın. ondan çıkmamış olabilir şimdiye.Kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ama çoğunuz uyuyorsunuz. Ben adetimin 23. günü kanda test yaptırdım. Negatif çıktı. Ama doktora ama ben var gibi hissediyorum dedim. Adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi bana. 27. günü evde idrar testi yaptım yine çıkmadı. Ben ümidi kestim. Psikolojik olarak kendimi hamile olarak hissetmeye devam ettim. Sık sık lavoboya gittim. Ne gelen var ne giden. Bugün 29. günüm. Normalde 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası dengesizlikler olabiliyormuş. Bugün İskenderun'a gidecektik. Sabah 4.30'da lavobaya kalktım bir test daha vardı elimde. Onu da yaptım. Kocaman bir negatif. Sabah kalktım yine tek çizgi. 12.30'da evden çıktık. Giderken yine tek çizgi. Neyse güzel bir gün geçirdik. Birkaç kez yine lavaboya gittim. Yine bir şey yok. Çok dolaştık. Biraz önce eve geldik. Bir baktım çok açık belli belirsiz ikinci çizgi vardı. Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Kafam karıştı hayırlısı...
canım ben uyumuyorum. sen adet oldun mu acaba diye arada girip bakıyodum, ya da olumlu bi gelişme var mı diye?bence bu çok olumlu bi gelişme olmuş canım. git yaptır yarın. insan hisseder canım. hele senin kaçıncı hamileliğin, sen iyice belirtilerde usta olmuşsundur. hadi canım. inşallah. belki tahmin ettiğindne geç yumurtladın. ondan çıkmamış olabilir şimdiye.
Geç döllenme değil canım. Çünkü 13. günü akıntı ve ateşim fazlalaştı. 14. gün yumurtlamış olabilirim. Bugün sabah net çıkmalıydı bence. İnşallah kimyasal gebelik değildir...
Kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ama çoğunuz uyuyorsunuz. Ben adetimin 23. günü kanda test yaptırdım. Negatif çıktı. Ama doktora ama ben var gibi hissediyorum dedim. Adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi bana. 27. günü evde idrar testi yaptım yine çıkmadı. Ben ümidi kestim. Psikolojik olarak kendimi hamile olarak hissetmeye devam ettim. Sık sık lavoboya gittim. Ne gelen var ne giden. Bugün 29. günüm. Normalde 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası dengesizlikler olabiliyormuş. Bugün İskenderun'a gidecektik. Sabah 4.30'da lavobaya kalktım bir test daha vardı elimde. Onu da yaptım. Kocaman bir negatif. Sabah kalktım yine tek çizgi. 12.30'da evden çıktık. Giderken yine tek çizgi. Neyse güzel bir gün geçirdik. Birkaç kez yine lavaboya gittim. Yine bir şey yok. Çok dolaştık. Biraz önce eve geldik. Bir baktım çok açık belli belirsiz ikinci çizgi vardı. Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Kafam karıştı hayırlısı...
saol canım hayırlısı değilmiş diyorum bende yapacak birşey yok... ama gerçekten bi topluma girmek istemiyorum ya kime baksam hamile ! eskidende herkes eşli ben tektim o yüzden hiçbiryere gitmk istmezdim şimdi birde bebek olayı eklendi... hamilelerde saolsun hiç düşünemiyolar bazı şeyleri... 1 kere denedik oldu beklemekten iyidir iyikide olmuş stresten kurtulduk diyolar iyice sinirleniyourm.... benim evlilik konusunda aile konusunda hiç şansım yokmuş onu anladım .... evime bile evim diye sahiplenemiyorum.... İsyan etmek istemiyorum ama bu sınav yetmedi artık diyorum 3 yıldır bitmedi gitti, bitmediği gibide üztüne dert ekledi geldi ... ne diyeyim rabbim hepimiz için hayırlısını versin .. ne desk boş .. o istmezse istersen dağları del .... bide bu aralar uzun süredir görmediğim arkadaşlarım faceden doğum yaptım yok hamileyim yok şöyle yok böyle .... yazınca ister istemez üzülüyorum ....senem valla bende kız demiştim hatta pamuk gibi bi kız yakıştırmıştım sana:) sğlıklı olsunda varsın nehir olsun.tekmelerini yerim onun:)
candas sabır diyorum.hayırlı zaman değilmiş daha.. en kısa sürede olması dileğiyle.ama sanırım öncelikle eşinle biraya gelmek gerekecek.hoş ilkinde korunmaya rağmen hamile kaldım diyosun.o zaman kısmet diyelim.bekleyişin nasıl sabrını tükettiğini tahmin edebiliyorum. ama elden bişe gelmiyo.
kittycim hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah yarın bize. sonrada uzunca güzelce bi tatil. ohhh keyfini çıkart
taf umarım senden güzel bi haber alırız ayın ilk günlerinde..
destinacım ahhki ne ahhhh:) yok güzelim ya gelmiyo kırmızı. naptıysam yok. ilaç biteli 4 gün oldu bugün dru aradım sordum biraz daha bekle diyo.ya bekleyemiyecem çatlayacam artık ya 45 gün oldu dile kolay ya.zamanında olsaydım bugünlerde yumurtluyo olcaktım. ama yok bişe sabır diyorum. hani kan testi yapmamaış olsaydım kesin hamileyim diyecem ama 2 kere yaptım biliyosun. hayır kürtajdan sonra 1. regli bu kadar gecikse anlayacam da 1.ve 2. zamanında geliyoken 3. ye noluyo anlamıyorum.herkesinki gittikçe düzelir benimki gittikçe sapıtıyo.seninde tam gelmemiş.umarım o kahverengiler yerleşme kanmasıdır güzelim.sonuçta sen kan testi yaptırmadın ben hala sende umut görüyorum ya da öyle olmasını çok istiyorum.hayırlısıysa kızına bi kardeş geliyodur.
bilmiyorum ki canım belkide öyledir... ben artık beklentisizim ... tabiki elimden geleni yapacağım ama beklemiyorum sonra üzülüyorum ... gerçi o üzüntüyü ilk 5 ay yoğun yaşadım şimdide süre geçnce üzüntü yerine korkuya bıraktı ....Candaş bazı doktorlar 6 ay veriyor onu da belki rahim ancak o zamana toparlar diye veriyordur. Birimizinki 2 ayda, birimiinki 3 ayda toparlayabilir. Senin belki 6 ayda toparlanmıştır. İnşallah en tez zamanda olur...
Allah korusun. İnşallah düzelir.
Tafçığım bu ay olmazsa eşine takviye yap. Ben geçenkinde keçiboynuzu pekmezi içirmiştim. Bir de zinco, evcap vitamin. Gerçi zor kabul etti. Bu sefer içmedi. İkna edersen içir. Kendin keçibonuzu içme düşük yapıyormuş diye duydum. Keçiboynuzu kürü eşine yapabilirsin. Bu ay yapayım diyorum şayet günlerim kaçmazsa. Kendime de incir kürü yapayım diyorum...Belki böylece başarılı oluruz...
kzılar açıklamış sanırım olmazsa bi daha anlatırız şeker :)Candasim bu altalta cevap vermeyi nasil yapiyosunuz ben bir turlu beceremiyorum affedin cahillik
ilk adetler az yada çok olabiliyomuş canım ya ... benim kürtajdan sonra hep az geldi ...Günaydın canlar
nasılsınız bakalım ben kafayı yiğyecem bünyem sapıtmış durumda bi pedlik adet oldum gelen giden yok hiç bi bilirti yok napsamki bilemedim doktoru arasam mı testmi yapsam bu üstüne görme olayı lekelenme şeklindedri sanırım benim öle de değildi ğiskopat oldum iyice sürekli tuvalete gidioırumbi akıl verin yaa nolurr
Kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum ama çoğunuz uyuyorsunuz. Ben adetimin 23. günü kanda test yaptırdım. Negatif çıktı. Ama doktora ama ben var gibi hissediyorum dedim. Adet olmazsan bir hafta sonra gel dedi bana. 27. günü evde idrar testi yaptım yine çıkmadı. Ben ümidi kestim. Psikolojik olarak kendimi hamile olarak hissetmeye devam ettim. Sık sık lavoboya gittim. Ne gelen var ne giden. Bugün 29. günüm. Normalde 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası dengesizlikler olabiliyormuş. Bugün İskenderun'a gidecektik. Sabah 4.30'da lavobaya kalktım bir test daha vardı elimde. Onu da yaptım. Kocaman bir negatif. Sabah kalktım yine tek çizgi. 12.30'da evden çıktık. Giderken yine tek çizgi. Neyse güzel bir gün geçirdik. Birkaç kez yine lavaboya gittim. Yine bir şey yok. Çok dolaştık. Biraz önce eve geldik. Bir baktım çok açık belli belirsiz ikinci çizgi vardı. Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Kafam karıştı hayırlısı...
ARKADAŞLARR HERKESE HAYIRLI HAFTALAR DİLERİM..:)
candaşımm neden yaa böyle karamsar düşünüyorsun ki hem senin durumun çok farklı sen eşinle bir araya gelemiyorsun ki bak bende inan yumurtlama günümde birlikte olmadım ondan 2 gün önce olmuştum sonra eşimi görememiştim hatırla hamiş olduğum ayı soonra hiç ümit yokken nasip etti allah sende bence öylesin yani yumurtlama takibi yaparak yakalayamıcan sansa olacak ama oda eşin yanında olmadığı için olamıyorr lütfennn üzmee kendinii nolur pozitif düşün bizim bebişlerimiz senin olur seninki gelene kadar olmazmı??
chnb;canım hadi hayırlısı insallah bebişin vardır ben de ilk bebişte takii ikinci adetimm olmasına yakın idrarda çıkmıştı bazen çokk bekletiyorlar bizi bundada kanda 5 gün önce baktırdım negatifti daha sonra aradan 5 gün geçince pozitif çıktı yani benimde aynen sizler gb bebişim çokk nazlı kendini hepp gizleyerek geldi:)
senemmcimm,, hadi hayırlısı kızlarda çokk tatlı oluyor yani elbette bende herseyden önce sağlıklı olsunlar hiçç önemli değil diyorum cinsiyeti insallah allah nasip ederse bende 20 temmuzda öğrencem bakalım bizimki na olacak:)
diğer bütün topikteki arkadaşklarrr umarım iyisinizdir yola devam moral bozmak yokk yani hamişimiz destina neler yapıyosunn asel kityy sizler nasılsınız bulantılar varmıı hepinizi öptümm yasemin sende az bekle hatta ilk kırmızıları gör akebinde bak hamiş olcan içime öyle doğuyorr
biraz önce adet geldi kızlar bu ay da olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız artık:97:
Kızlar malesef sıfır çıktı değerim. Progestan gecikme yapabiliyormuş. Bir haftadır ne dalgalanmalar yaşadım. Hayırlısı böyleymiş sanırım. Bu ay da kaçtı adet bugün olsam bile eşimle ayrı olacağız malum dönemde...
Ümitle bekleyip bu ayı da pasa geçenler batsın bu dünya...
Allah Allah. çok şaşırdım canım gerçekten ya. çünkü senin gibi yazıp da sonradan hamileyim diyen çok okudum ben bu forumda.
ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. sen ilk adetini bile erkenden olmuştun, ki düzensizlik olsaydı ilkinde olurdu zaten. canım hamile kalmadan progestan kullanmayı ilk sende duydum gerçektn, tüp bebek ve aşılama yaptıranlar hariç. gerçi aynı mantık ikisi de. bir daha kullanma canım. zaten senin hamile kalma da problemin yok ki. öğrenince başla. inşallah iyi bir tatil sana iyi gelecek canım.kaldığın yerden çalışmalara başlarsın.eşinle bir araya gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?