çok sağol cnm dr lardan biri de bana iğne dedi diğerleri sadece aspirin dedi o yüzden kafam karmakarışık sağolasın
canım ne olur yapma böyle. gerçketn çok zor şeyler yaşamışsın. ama sen bu kadar geçmişe bakarsan iyi olamazsın canım. lütfen, biliyorum kolay değil ama yapmaya çalış canım. eski yaşananları bir kenara bırak. tamam unutulmaz, ama en azından sürekli hatırlama.Öyle böyle sonunda eşim 3 yılın sonunda geldi, annemler döndü. İlk yıl çok zor geçti Ayrı geçen 3 yıl. Baba olarak oğluma verdiği sınırsız sevgi. Ama aramızda bir sürü sürtüşme. (Çoğu da çocuk bakımı ile ilgili) Oğlum evin prensiydi artık. Bu yıl içinde oğlum okul öncesi eğitime de başlamıştı. Bir yıl sonunda okulunda kadro problemi oldu. Bu arada biz 2. çocuğa niyetlendik. Oğlumuz 5. yaşını geçmişti artık. Ben spiralimi çıkardım. 3 hafta sonra adet olmadım. Bu kadar çabuk olmaz diyordum ama olmuştu. Ben de tayin istedim.O kara kışta Hatay'a taşındık. Benim için yeni bir il, yeni bir okul, oğluma yeni okul, yeni hamilelik. Sert bir müdür. Yenden 7. hafta yine lekelenme. Geleli bir hafta olmuş. Öğretmenler odasında duyduğum bir hastane ve doktor ismi. Düşük tehdidi. Progestanlar, proloton depot iğne, crinone jel. Şükür lekelenmelerim durdu. Ve beni mahfeden bitmek bilmez bulantılar: Yeşil zeytin, kaşarlı tostla geçen 4 koca ay. Ohhh, bulantı geçti ben verdiğim kiloları almaya başladım. Ne güzel bir hayat dedim. Gezmeye de başladım. (Bu arada 12. haftada bebeğim ultrasonda o kadar hareketliydi ki eşime bak acaba bu da mı erkek çok hareketli dedim. Doktor da güldü evet dedi. Erkenden öğrendik. Ben açıkçası kız demedi diye bayağı üzülmüştüm. )İstanbul'da düğün var diye annemler -ki onlar da bizi yalnız bırakmamış 3 ay bizimle kalmışlardı. -Oğlumu alıp İstanbul'a gidecekti. Çünkü biz okuldayken yarım gün bakacak kimse yoktu.Biz de o hafta Nevşehir'e gittik. Geldikten sonra o hafta sürekli misafir ağırladım. Okulların kapanmasından bir gün önce yine 2 aile misafirim var. Regaip kandiliydi. Sabaha doğru (6 gibi ) adet kanaması gibi bir kanamayla uyandım. 24+3 haftamdaydımAğlaya ağlaya hastaneye yetiştik. Hemen yatış. İki gün tedavi. Oh kanamam kesildi taburcu, iğne,ilaç... Gece 2gibi lavoboya kalktım. Tuvaletime engel olamıyordum. Birden ılık ılık bir şey boşaldı. NBir çığlık. Eşim yanıma koştu. Çarşaf getirdi. Ambulans çağırdı. Allah'ım ne olur daha doğmasın çok küçük çığlıklarıyla hastaneye varış. 2 gün yine hastanede tedavi. 22 haziran akşam 10'a doğru adet sancısı gibi sancı, ebenin muayene edişi, 7 cm açıklık var, doğum başladı deyişi, doktorun gelişi, 15 dakikada birkaç dakikada doğum, ince bir ınga sesi, çocuk doktorunun bebeğimi götürüşü, benim bayıtılmam... Sabah 5 gibi gözümü açmam ve bebeğim yaşıyor mu diye soruşum. Yaşadığını öğrenişimle büyük bir mutluluk duymam, hemen eşimle görmeye gitmemiz, hemen süt sağma makinasında süt sağmam, bebeğimin yoğun bakımda oluşu, sütüm olsun diye içtiğim değişik değişik şeyler... 4 günlük yaşayacak yaşamayacak arası gelgitler. 27 Haziran gecesi saat 2 gibi rüyamda büyük bir akvaryum içinde büyük ve yavru balıklar görmem. Birinin birisine yavru balıklar ölmek üzere onları çıkaralım mı demesi, akvaryumdan çıkrılmaları, can çekişrek ölmeleri, sabah 7'de telefonla oğlumuzun gece 3 gibi hayatını kaybettiğini söylemeleri... Babasının kendi elleriyle hocayla bebeğimizi yıkaması, definden önce ilk kez ölmüş birini yani evladımı görmem, onun nurlu yüzü, eşimin defnedişi, yasin ve kuran okunuşu... Bizim için ağır bir travma...
Canım tedbir amaçlı da verilebiliyor iğne. Değerlerinde pıhtılaşma çıktı mı senin?
evt heterozigot mutasyona rastlandı iki gende ama bu mutasyon toplumun yüzde yetmişinde görülür kan sulandırıcı iğne kesinlikle kullanmasın eşiniz demişler eşime
ama dr un biri kullanacaksın demişti kafam karışık bilmiyorum perşembe gidicez bakalım ikili test için bu sefer detaylı konuşucaz ama bilmiyorum işte chnb
Canım zor o da her gün. Mosmor da oluyor. İnşallah coraspinle idare edilir. Benim de var. Ama ben ne boyutta bilmiyorum. Doktor verdi ben de kullandım işte...
inan chnb gerekli görürse dr sabah akşam hergün vurulmaya razıyım iliyormusun
evt heterozigot mutasyona rastlandı iki gende ama bu mutasyon toplumun yüzde yetmişinde görülür kan sulandırıcı iğne kesinlikle kullanmasın eşiniz demişler eşime
ama dr un biri kullanacaksın demişti kafam karışık bilmiyorum perşembe gidicez bakalım ikili test için bu sefer detaylı konuşucaz ama bilmiyorum işte chnb
Loneliness, bugünkü şaşkınlığımdan sonra bir film şeridi gibi yaşadıklarım geçti gözümden. Ama şükürler olsun çok tatlı bir oğlum var. O bizim her şeyimiz. Allah onun eksikliğini vermesin. Ben biraz da bunları adet olup da üzülen arkadaşlar için de yazdım. Dediğin gibi daha kötülerini görüp(beni:)) biraz daha durumlarına az üzülsünler diye... Şükürler olsun biliyorum ki cennette meleklerimiz inşallah bizi bekliyor olacaklar. Buna inancım sonsuz... Canım sen de inşallah hamilesindir. Bu ay bir güzel haber alalım değil mi? Polyanna haziran sonu verdi haberi onu saymıyorum...:))
anlıyorum canım. insan adet yakınlaşınca iyice depresif moda giriyor. ne yapacağını, ne diyeceğini bilemiyor.
senden olumsuz haber gelince benim de umudum gitti. insan çok istediği için kendini hamile sanıyor galiba, bende de durum böyle. Allahtan 3 gün daha sınav görevim var sabhları. oyalancam biraz, kafam dağılır. beklemesi çok zor.
Köyün birinde bir yaşlı adam varmış. Çok fakirmiş ama Kral bile onu kıskanırmış…Öyle dillere destan bir beyaz atı varmış ki, Kral bu at için ihtiyara nerdeyse hazinesinin tamamını teklif etmiş ama adam satmaya yanaşmamış.. “Bu at, bir at değil benim için; bir dost, insan dostunu satar mı” dermiş hep. Bir sabah kalkmışlar ki,at yok. Köylü ihtiyarın başına toplanmış: “Seni ihtiyar bunak, bu atı sana bırakmayacakları, çalacakları belliydi.Krala satsaydın, ömrünün sonuna kadar beyler gibi yaşardın.Şimdi ne paran var, ne de atın” demişler…İhtiyar: “Karar vermek için acele etmeyin” demiş.”Sadece at kayıp” deyin, “Çünkü gerçek bu.Ondan ötesi sizin yorumunuz ve verdiğiniz karar.Atımın kaybolması, bir talihsizlik mi, yoksa bir şans mı? Bunu henüz bilmiyoruz. Çünkü bu olay henüz bir başlangıç.Arkasının nasıl geleceğini kimse bilemez.” Köylüler ihtiyar bunağa kahkahalarla gülmüşler.Aradan 15 gün geçmeden at, bir gece ansızın dönmüş…Meğer çalınmamış, dağlara gitmiş kendi kendine.Dönerken de, vadideki 12 vahşi atı peşine takıp getirmiş.Bunu gören köylüler toplanıp ithiyardan özür dilemişler.”Babalık” demişler, “Sen haklı çıktın. Atının kaybolması bir talihsizlik değil adeta bir devlet kuşu oldu senin için, şimdi bir at sürün var..” “Karar vermek için gene acele ediyorsunuz” demiş ihtiyar. “Sadece atın geri döndüğünü söyleyin.Bilinen gerçek sadece bu. Ondan ötesinin ne getireceğini henüz bilmiyoruz. Bu daha başlangıç.Birinci cümlenin birinci kelimesini okur okumaz kitap hakkında nasıl fikir yürütebilirsiniz?” Köylüler bu defa açıkça ihtiyarla dalga geçmemişler ama içlerinden “Bu herif sahiden gerzek” diye geçirmişler…Bir hafta geçmeden, vahşi atları terbiye etmeyeçalışan ihtiyarın tek oğlu attan düşmüş ve ayağını kırmış. Evin geçimini temin eden oğul şimdi uzun zaman yatakta kalacakmış. Köylüler gene gelmişler ihtiyara.”Bir kez daha haklı çıktın” demişler. “Bu atlar yüzünden tek oğlun, bacağını uzun süre kullanamayacak. Oysa sana bakacak başkası da yok.Şimdi eskisinden daha fakir, daha zavallı olacaksın” demişler. İhtiyar “Siz erken karar verme hastalığına tutulmuşsunuz” diye cevap vermiş.”O kadar acele etmeyin. Oğlum bacağını kırdı.Gerçek bu. Ötesi sizin verdiğiniz karar. Ama acaba ne kadar doğru. Hayat böyle küçük parçalar halinde gelir ve ondan sonra neler olacağı size asla bildirilmez.” Birkaç hafta sonra, düşmanlar kat kat büyük bir ordu ile saldırmış. Kral son bir ümitle eli silah tutan bütün gençleri askere çağırmış. Köye gelen görevliler, ihtiyarın kırık bacaklı oğlu dışında bütün gençleri askere almışlar. Köyü matem sarmış. Çünkü savaşın kazanılmasına imkân yokmuş, giden gençlerin ya öleceğini ya da esir düşeceğini herkes biliyormuş. Köylüler, gene ihtiyara gelmişler… “Gene haklı olduğun kanıtlandı” demişler. “Oğlunun bacağı kırık ama hiç değilse yanında. Oysa bizimkiler, belki asla köye dönemeyecekler. Oğlunun bacağının kırılması, talihsizlik değil, şansmış meğer…” “Siz erken karar vermeye devam edin” demiş, ihtiyar. “Oysa ne olacağını kimseler bilemez. Bilinen bir tek gerçek var. Benim oğlum yanımda, sizinkiler askerde… Ama bunların hangisinin talih, hangisinin şnssızlık olduğunu sadece Allah biliyor.” Lao Tzu, öyküsünü şu nasihatla tamamlamış: “Acele karar vermeyin.Hayatın küçük bir dilimine bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının. Karar; aklın durması halidir.Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur.Buna rağmen akıl,insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar.Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar.Bir kapı kapanırken, başkası açılır.Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz.”
ARKADAŞLARR HERKESE HAYIRLI HAFTALAR DİLERİM..:)
candaşımm neden yaa böyle karamsar düşünüyorsun ki hem senin durumun çok farklı sen eşinle bir araya gelemiyorsun ki bak bende inan yumurtlama günümde birlikte olmadım ondan 2 gün önce olmuştum sonra eşimi görememiştim hatırla hamiş olduğum ayı soonra hiç ümit yokken nasip etti allah sende bence öylesin yani yumurtlama takibi yaparak yakalayamıcan sansa olacak ama oda eşin yanında olmadığı için olamıyorr lütfennn üzmee kendinii nolur pozitif düşün bizim bebişlerimiz senin olur seninki gelene kadar olmazmı??
chnb;canım hadi hayırlısı insallah bebişin vardır ben de ilk bebişte takii ikinci adetimm olmasına yakın idrarda çıkmıştı bazen çokk bekletiyorlar bizi bundada kanda 5 gün önce baktırdım negatifti daha sonra aradan 5 gün geçince pozitif çıktı yani benimde aynen sizler gb bebişim çokk nazlı kendini hepp gizleyerek geldi:)
senemmcimm,, hadi hayırlısı kızlarda çokk tatlı oluyor yani elbette bende herseyden önce sağlıklı olsunlar hiçç önemli değil diyorum cinsiyeti insallah allah nasip ederse bende 20 temmuzda öğrencem bakalım bizimki na olacak:)
diğer bütün topikteki arkadaşklarrr umarım iyisinizdir yola devam moral bozmak yokk yani hamişimiz destina neler yapıyosunn asel kityy sizler nasılsınız bulantılar varmıı hepinizi öptümm yasemin sende az bekle hatta ilk kırmızıları gör akebinde bak hamiş olcan içime öyle doğuyorr
Destina senden var mı hayır haber?
canım yaa ağzından bal mı akıyor diyeyim ne diyeyimama ben hamile değilim.çok isterdim olmayı sen hamilesin içine mi doğdu nedir? çok teşekkürler canım bana garip şeyler oluyor ne sen soorrr ne ben söyleyeyim canım ben 20 haziranda adet olmalıydım ama olmadı aradan tam bir hafta geçti kahverengi lekelenmem başladı 4 gün sürdü heralde kist sökülüyor adet olurum dedim 5. gün bekledim adet gelmedi ertesi gün yine yok yokda yok kahverengi lekelenmelerin başladığı günden sayarak 6. gün yani kahverengiler pazartesi geldi bende cumartesi kanda baktırdım değer 2.06 çıktı yani yok bugün oldu adette yok yani 20 hazirandan bu güne 13 gün geçti ne bebiş var ne adet bilmiyorum neler oluyor....
canım bendede yok bir haber....çok isterdim sizlere umut olayım ama bana ne oluyor anlamışta değilim yumurtlamamı geç oldu döllenmemi geç oldu anlayamadım yaa , taf cığıma yazmıştım yardımcı olur belki diye ama sanırım görmedi canım benim...lekelenmeyi adet saydım bende bu ayın 22 sinde beklenmeyen adetim bakalım o tarihi bekleyeceğim...ne kadar umutluydum bende senin gibi ama sonucu görünce hüsrana uğradım çok garip ama hiç böyle olmamıştım hala kendimi hamile sanıyorum eşimle iddiaya girdik bana diyorki doktora bile güvenmiyormusun bende güvenmiyorum dedimalyansına girdik. alyansım hamilelikten sonra parmağıma olmayınca müzik kutusuna koydum eşimde tersanede çalışıyor kaynak falan sıçradı alyansı parmağında olan birinin parmağı koptu allah göstermesin...bende takma diyordum anlayacağın alyanslarımız bir aradaydı evimize hırsız girdi hain hırsız bari alyanslarımızı bıraksaydın ne istedin evliliğimizden hoş allah korusun eşimle birbirimizi hala seviyoruz işin esprisi tabii bakalım hayırlısı allahtan eşim diyorki her halükarda ben alacağım başka bişeyine girseydik bari işte böyle canım benim yaa aslında bu ay streste yapmadımki geciksin adet sadece temizlik yaptım ve kendini yorunca daha çabuk gelir bilirdim adet benimkide kaçtı
canım yaa sen ve candas ne dertliymişsiniz vallahi bugün moralim bozuk biraz adette gelmedi onun baskısı sizin yazdıklarınız falan çok hüzünlendim vallahi...yapmayın kızlar yaa allah daha beterinde korusun inşallah cümlemizi...
candasım, canım benim yaa herkezin yazdılarını okurken kafamda bir profil oluşturmuşum herkeze ayrı ayrı sende onlardan birisin zayıf uzun boylu güzel yüzlü yaşınıda 25 26 gibi düşünüyordum yazılarında okadar sevecen ve cana yakınsınki ne biliyim işte böyle senin üzüldüğünü falan hayal ettim kız kardeşim olmadığı için ben hep üzülürüm ve hep isterim bir kız kardeş senide o kadar yakın gördüm yanii...oyyy konuyu nerden nereye getirmişim:44::44:
kusura bakma soruyorum ama eşin ve sen ne işle meşgulsünüz canım böyle ayrı ayrı devlet memurusunuz diye tahmin ediyorum ama kusura bakma canım yaa merak ettimde...allah tez zamanda kavuştursun hayırlı zamandada hayırlısıyla ve sağlıklı versin bebeğinizi...o pislik insanlarıda bilirim allah onları ıslah etsin inşallah allah kötülerle değil daima iyilerle karşılaştırsın inşallah cümlemizi...
canım benim çok saol. Evet ahlaki değerler değişmiş maalesef ve bende bunu ilkkez bu yıl öğrendim .... Allah razı olsun ...Sanmıyorum canım. Progestan kullandığım için gecikmiş. Hala olmadım. Karnımda hareketlenmeler var gaz gibi. Olmaya çalışıyor ama olamıyor sanırım:))
İnşallah canım senin de gönlündeki olsun. O iş yerindeki erkekler de gerçekten zor bir durum. Alyanslı bir bayana da yapılmaz ki... Ahlaksız olmuş insanlar demek... Allah ıslah etsin onları. Sana da güç versin... En tez zamande eşinle seni kavuştursun...
bu kısmı uygulamaya çalışayım.Karar aklın durduğu yerdir kısmı beni etkiledi gerçekten.Paylaşım için teşekkürler canım ...Karar; aklın durması halidir.Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur.Buna rağmen akıl,insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar.Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar.Bir kapı kapanırken, başkası açılır.Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz.”
Canım benim çok teşekkür ederim o samimiyeti verebildiysem :) tahmin ettiğin özelliklerdeyim yaş dahil ama güzelik kısmı tartışılır :) Sen kabul edersen ben kızkardeşin gibi olmak isterim seve seve :) Hepimiz kardeş gibi oldukta gerçi burda... Esatğfurullah tabi sorabilrisin.Eşim askeriyede sivil çalışıyor, bende özelleşme aşamasında bir kurumda memurum.Tayinlerimiz olmuyor... Bu yıl artık tekliyorum.. K.validemlerlede genelde anlaşamıyoruz bu yıl dışında hep işlerimi zorlaştırdılar filan... Demekki bizim sınavımızda böyle yacanım yaa sen ve candas ne dertliymişsiniz vallahi bugün moralim bozuk biraz adette gelmedi onun baskısı sizin yazdıklarınız falan çok hüzünlendim vallahi...yapmayın kızlar yaa allah daha beterinde korusun inşallah cümlemizi...
candasım, canım benim yaa herkezin yazdılarını okurken kafamda bir profil oluşturmuşum herkeze ayrı ayrı sende onlardan birisin zayıf uzun boylu güzel yüzlü yaşınıda 25 26 gibi düşünüyordum yazılarında okadar sevecen ve cana yakınsınki ne biliyim işte böyle senin üzüldüğünü falan hayal ettim kız kardeşim olmadığı için ben hep üzülürüm ve hep isterim bir kız kardeş senide o kadar yakın gördüm yanii...oyyy konuyu nerden nereye getirmişim:44::44:
kusura bakma soruyorum ama eşin ve sen ne işle meşgulsünüz canım böyle ayrı ayrı devlet memurusunuz diye tahmin ediyorum ama kusura bakma canım yaa merak ettimde...allah tez zamanda kavuştursun hayırlı zamandada hayırlısıyla ve sağlıklı versin bebeğinizi...o pislik insanlarıda bilirim allah onları ıslah etsin inşallah allah kötülerle değil daima iyilerle karşılaştırsın inşallah cümlemizi...
evet ya bayağı rtak yanlarımız varmış :) ama sonu vuslat olmuş bi bebk olmuş ya o kısmı herşeye değer :) inş 2. de gelecek inanıyoruz :) Valla şimdi ben öyle düşünüyorum sanki ömür boyu böyle ayrı olacakmışızı gibi ama inş sona yaklaşıyoruz sanırım....Sorma Destina ben desendenim. Hatta eve gelince acaba testi mi yanlış yaptılar ya ada Türk filmlerindeki gibi karıştırdılar mı diye geçirdim aklımdan.Senin en azından 2 üstü çıkmış. Benim sıfır ne demeli. Galiba benim de dengem sarsıldı. Ne yapmak adeti getirir?
Evet biz Candaşla bayağı ortak nokta bulduk. Allah sonrakiler de kaderini benzetmesin bana. Yine tek seferde ikiz nasip etsin. Eşiyle de tez kavuştursun. Biz bir ara buluşmamaız mahşere kaldı diye espiri yapıyorduk. 11 yıllık evliyiz neredeyse yarısı ayrı geçti.
Sen de çok samimi birisin bence. Ben genelde oğlak burcuyum diye mi ne hep önce olumsuzu düşünürüm. Ve her şeyi planlarım. Bu huyumu da hiç sevmem. Bazı şeyleri akışına bırakmak lazım aslında. Bir öğrenebilsek...
günaydın bacılar
bi güzel haberde benden gelsin bakalım hamileyimmmmmmmmmmm
bakmayın böle yazdııma sevinemiorum bilealin ve diğer düşük kürtaj sonrası hamile kalan arkadaşlar sizi çok ii anlıorum düşükten sonra hiç adet olmadan hamile kalarak alinden sonra ikinci sıraya yerleşmiş bulunmaktayım dün akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı silik bi, yanlışlık vardır diyip hastaneye gittim kan verdim bu arada akşam 10 da gittim hastaneye kıza sordum benim gibi başka insanlarda varmış:)bi saat sonra aradık hastaneyi gebelik var dediler 4-5 gün sonra tekrar gelin değer bakamaya dediler henüz çok minikmiş kuzummmmmmm çok korkuyorum çokkkkkbu arada kimse bilmio:)
inşallah bitanem inşallah dua edicem bol bol dikkat edicem gerisi rabbimin takdiri inşallah daha çok güselhaberler veririz birbirimizecanım benim çok saol. Evet ahlaki değerler değişmiş maalesef ve bende bunu ilkkez bu yıl öğrendim .... Allah razı olsun ...
bu kısmı uygulamaya çalışayım.Karar aklın durduğu yerdir kısmı beni etkiledi gerçekten.Paylaşım için teşekkürler canım ...
Canım benim çok teşekkür ederim o samimiyeti verebildiysem :) tahmin ettiğin özelliklerdeyim yaş dahil ama güzelik kısmı tartışılır :) Sen kabul edersen ben kızkardeşin gibi olmak isterim seve seve :) Hepimiz kardeş gibi oldukta gerçi burda... Esatğfurullah tabi sorabilrisin.Eşim askeriyede sivil çalışıyor, bende özelleşme aşamasında bir kurumda memurum.Tayinlerimiz olmuyor... Bu yıl artık tekliyorum.. K.validemlerlede genelde anlaşamıyoruz bu yıl dışında hep işlerimi zorlaştırdılar filan... Demekki bizim sınavımızda böyle yaO psliklerdende Allah hepimizi korusun gerçekten zor.. Ne kadar doğru olsanda eğrilerle karşılaşmamak mümkün değilmiş
evet ya bayağı rtak yanlarımız varmış :) ama sonu vuslat olmuş bi bebk olmuş ya o kısmı herşeye değer :) inş 2. de gelecek inanıyoruz :) Valla şimdi ben öyle düşünüyorum sanki ömür boyu böyle ayrı olacakmışızı gibi ama inş sona yaklaşıyoruz sanırım....
süper süperrrrAllaha şükür bu ayın ilk güzel haberi seni ve bizi çok bekletmeden geldi :) İnş bu sefer ilkinde yaşadığın hiç bir kötü tecrübeyi yaşamaman ve hep güzel haberleri vermen dileğimle canım... Ama korkmak yok herşey güzel olacak diyoruz değil mi?
inşallah bitanem inşallah dua edicem bol bol dikkat edicem gerisi rabbimin takdiri inşallah daha çok güselhaberler veririz birbirimize
günaydın bacılar
bi güzel haberde benden gelsin bakalım hamileyimmmmmmmmmmm
bakmayın böle yazdııma sevinemiorum bilealin ve diğer düşük kürtaj sonrası hamile kalan arkadaşlar sizi çok ii anlıorum düşükten sonra hiç adet olmadan hamile kalarak alinden sonra ikinci sıraya yerleşmiş bulunmaktayım dün akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı silik bi, yanlışlık vardır diyip hastaneye gittim kan verdim bu arada akşam 10 da gittim hastaneye kıza sordum benim gibi başka insanlarda varmış:)bi saat sonra aradık hastaneyi gebelik var dediler 4-5 gün sonra tekrar gelin değer bakamaya dediler henüz çok minikmiş kuzummmmmmm çok korkuyorum çokkkkkbu arada kimse bilmio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?