Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah rast getirsin bundan sonra inş hep... Bir süre geçene dek sende kimsye söylemeyeceksin sanırım değil mi ?

bi koam bide kardeşim bilio anneme bile sölemedim şimdi değer düşük cuma yine gitcem bakalım gidişhat nasıl sora doktora gitcem cumartesi inşallah

[SUB][/SUB]
kızlar günaydınn,

ohh ya yaseminden mutlu bir haber aldık insallahh canım sorunsuz bir hamişlik yasayıp sağlıklıca bebişini kucağına almayı nasip etsin allah...

destinaa yaa evet ben senin hamiş olduğunu sanıyordum ama bak belkide içime doğdu insallah hemde kırmızılar nette gelmemiş %50 sans var desene insallahhhh

son sayfaya geldiğimde sistem bakımdadır diye bi yazı çıkıyo....

Ve ben TAF ı çoook merak ediyorum..

Bu mesajım ulaşsın ne olur.

yasemin tebrik ederim. değerlerin kat kat artar inşallah. bu ayın açılışını güzel yaptın.ve alin gibi regl olmadan,fazla beklemeden geldi bebişin inşallah arkandan geliriz.
candas canım az kaldı eşinle buluşmana. yani biraz daha sıkcaksınız dişinizi. sonrası çok güzel olacak emin ol.evet bebek biran önce gelse buluşmanız kolay olacaktı ama artık bebeksiz normal sürenizde dolmak üzere.her işte bi hayır vardır. bebek geldiğinde annesiyle babasını birarada istiyodur belki:) ondan beklediyodur sizi. insanların sorularından bende çok sıkıldım.hala regl olamadım halimi düşünsene bi çalışma bile yapmıyorum neye çalışacamki yumurta yok ortada. normal firfitte artık istemiyorum hiç herşeyi bebek için yapmaya başlamıştım çünkü kfamda hep o vardı.olacak mı tutacak mı aynısını yaşamıyayım vs. 17 haziranda olmam gereken regl hala gelmedi e bebekte yok.düşünsene çalışıp sonucunu bile bekleyemiyorum.regl belirtiis bile yok.ara ara menopazamıgirdim acaba diyorum dra gittim geçen hafta hala olmadım diye 1 hafta daha bekle dedi.beklemek istemiyorum artık ya. kürtaj sonrası korunma süreci bu kadar sıkmadı beni. hala acaba hamile miyim diye umut bile ettiğim oluyo? tezatlığıma bak hem hamile miyim diyorum hem de menapoza mı giridm diyorum.kafayı yemem inşallah.ama ara ara umudum oluyo. Allah ol deyince olacak ve hayırlı zaman için bekletiyo beni diye düşünüyorum. o zaman olduğunda hepimizin kucağı dolacak inşallah.

destina sendede gelen yokmuş ama en azından kahverengiler gelmiş. istersen bi dra git baksın.sen kist olmuş olabilir diye düşünüyodun ya hani bi muayene ol baksın varsa bi sıkıntı çözülsün biranönce. bana stresten dedi ama hala anlamadım gecikene kadar stresim yoktuki. artık var ama hemde çoooookkk. asabiyim

aaa yasemin hamileymiş... Çok sevindim. Tebrik ederim. Hiiiç kafana takıpta boşuna kendini sıkıntıya sokma canım. Rabbim ömür verdiyse ne olursa olsun yaşar o minik mucize.

geçmişi okudum ( tafcım kırmızılar gelmiş yine. İnşallah bu ay son olur ve 9 ay gelmez..

Teşekkür ederim kızlar hepinize bende sizin duacınızım rabbim hepimizin kucağını dolsursun inşallah bidaha üzülmeyelim cuma günü tkerar kan testi yaptırıcam bakalım değerler ne durumda

taff nasılsın.senin kırmızlarda gelmiş hayırlısı demekten başka bişe söylenmiyo. ben krımız gelsin diye bekliyorum sen gelmesin diye. beklelyişler bile değişiyo artık. dra 4 de gidecektiniz sanırım naptınız bi aksilik yoktur inşallah.
bi de bişe sorcam taf sana. ben 17 sine regl olacaktım olmadım hala bebekte yok ya.şu durumda 18 gün gecikti reglim. ben geçen ay yumurtalamam olamdığını düşünüyorum çünü tüm ay kupkuruydum. üstelik olsaydı atardı kendini diye düşünüyorum. peki regl olmadan yeniden yumurtalama olur mu. yani normalde reglim 17 haizranda olsaydı ayın 2si 3ü yumurtalama tarihi olacaktı ya, regl olmadanda bu gğnler yumurtalam olur mu acep? yumurtalama uzmanımız olarak aydınlatırsan sveinecem. bu arada inanki çalışma yapıp sonucu olumsuz bile olsa, beklemek bu şekilde beklemekten daha iyi. en azından bi umduun oluyo...

Arkadaşım 20 haftalık hamile kanaması geldi hastaneye kaldırdık doktor keseinin düştüğünü fakat bebegin dalen yasadığı söyledi ve ölmesini bekleip normal doğumla alacklarını söyledi.anlamadığım şey neden ölmesini bekliyorlar doğduktan sonra bekli yasamayacak ama allahtan umıt kesilmez sizden yardım rica ediyorum ne yapalım basına gelen varmı?

saol canım ya.. belkide kavuşmamızı bekliyodur yani artık bende ona yoruyorum olmamasını... hayırlısı ollur inş ... göremediğimiz hayrını gösterirde rabbim bizde iyi olmuş deriz inş...

ya senin durumun şuan için gerçekten zor haklısında... böyle oluncada önce benim sağlığım yerinde olsunda bebek gelir diyoruz... stresimizden herşeyimizi etkiliyoruz ... dün bende soracaktım sana hala olmadın mı diye ? bayağı geçti stresini tahmin edbiliyorum... ama aklına kötü getirme, bu ay çalışmalar geç olacak ama olsun belkide bu gecikme müstakbel anneye uğur getirirde nisan annesi olur :) yollar ne kadar kapalıda olsa umutsuz olmuyor işte .... dr hap kullanmadan adet olmanı istiyo sanırım öyle mi ? yada hap vermişti sanki yanlış mı hatırladım canım ?

valla canım benim bi bilgim yokki, olsa da cevaplasam. Ama şifa allahtan, dilerim mucize olsun arkadaşın için .....

Yamateke sen nasılsın canım ? Taf tatile gitsin gelsin buluşalım olur mu ? pollyana sende müsait olursan buluşalım canım ... bebeğin nasıl polyyana ? sıkıntı veriyo mu sana ?

Son düzenleme:
tamam candaşım siz ne zaman derseniz ben hazırım taf gitsin gelsin okkk,buluşalım:)

tamam candaşım siz ne zaman derseniz ben hazırım taf gitsin gelsin okkk,buluşalım:)

anlaştık canım... eğer temmuz geçerse ancak eylüle kalır buluşma ramazan dolayısıyla :)

yaseminciğim tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah bu sefer

yamakate , candas kızlar ben tatile gitmeyeceğim şu ara misafirlerim çok var onları halledeyim haftaya buluşalım ha ne dersiniz özelden msn adresimi vereyim ekleyin beni de birbirimizi görelim sonra yakamıza kırmızı karanfil takmak zorunda kalmayalım

reg olmadan yumurtlama olur mu sorusuna şöyle cevap verebilirim yumurtlamanın olmamasıyla beraber rahim duvarın da kalınlaşmamışsa regl olamayacaksın onun kalınlaşması gerekir demektir. o kalınlaşırken yumurta geliştirip geç bile olsa çatlatabilirsin. bunu da doktor kontrolünde yapabilirsin 40. günde yumurta çatlatanları biliyorum hatta bir arkadaşım 29. günde yumurtlamıştı hamile kaldı eylülde doğum yapacak am ayumurta olgunlaştıramadan rahim duvarın yeterli kalınlığa ulaştıysa vücut onu parçalar ve adet olabilirsin yani yumurtlamadan da adet olunabiliyormuş doktorum bu şekilde açıklamıştı. doktora göründün mü yani USG ile bir bakılsaydı yumurtaların ne durumda rahim duvarı kalınlığın ne durumda ona göre bir yol izlerdi doktorun:26:

anladım canım.ben 12 gün önce dra gittiğimde yani haziran 23de (17 haziran adet tarihim olmalıydı) bi dr sağ yumurtalığın etrafında döküntü var onlar atılacak regl olacaksın,yumurtalıkların sağlıklı görünüyo dedi ama yumurtlamışsın ya da yumurtlammaışsın demedi.bende niye soramadıysam aynı gün 2. dr polikistik olabilir ama net bişe söylemek için regl ol hormon bakalım 3. günü dedi. yani biri atılacak döküntü dedi diğeri o döküntülere polikistik dedi.anlamadım bişe.farlutala başladım o gün 7 gün oldu biteli hala bişe yok bende netten baktım yumurtalama olmazsa o ay regl gecikebilri diyo buna tamam. ama işte merak ettiğim regl olmadan şu aralar yumurtluyo olabilir miyim gerçi bi belirtimde yok ama.eğer öyleyse çalışayım ama yoksa içimden hiçbişe yapmak gelmiyo (

bilemedim ki şimdi farlutal içenler genelde ardından adet oluyor ama sen ilişki olayını sadece bebek için yapıyorsan durumun çok kötü böyle yapma stres çok kötü birşey eşine de yazık o da üzülüyordur. az daha bekle o zaman doktorlar da hem fikir olamamışlar madem bu arada belki adet gelir ama sen ilişki olayını eğer uzun süredir olmadıysa daha fazla erteleme bebek için değil eşin ve senin sağlığın için yani:44:

Aaaa, Alin'den sonra bir sürpriz daha. Allah tamamına erdirsin. Değerin kaç çıkmış canım?

Evet, sona yaklaşmışsınız. İlk zamanlar yeni evli gibi hissediyor insan kendini. Vallahi ben biraz zorlanmıştım ne yalan söyleyeyim.Ama sonra alışıyorsun. Allah bir daha ayırmasın...

Canım haklısın çok beklemişsin. Benim doktorum da dün baktı konu ile ilgili bir şey demedi. Ben de o moral bozukluğu ile bir şey sormamışım. Tek kist var mı dedim. Yok dedi... Senin niye gecikti acaba? İnan ben de merak ettim. Adet beklemek zormuş gerçekten...

Canım geçmiş olsun. Ben geçen sene 25 haftalık doğum yaptım. Doktor doğumdan önce bizlere 24 haftadan önce doğan bebeklere hiçbir müdahalede bulunmayın derler demişti. Bizim bebeğimizi hemen yoğun bakıma koymuşlardı. Başka bir topikte erkadaşın bebeği 21+3'te doğmuş. Kendi haline bırakmışlar, bebek o halde müdahalesiz bir gün yaşayınca dayanamayıp yoğun bakıma almışlar. Ama 2 gün sonra vefat etmiş. Çok erken bir hafta ama Allah ömür verdiyse elbette yaşar. Ama gerçekten Allah yardımcısı olsun...

Teşekkür ederiz güzel bilgiler için. Peki akşam gidebildiniz mi doktora canım?

:))) evet artık ilşkide sadece bebeğe odaklanıyorum elimde değil( ama canım hiç yapmıyo değiliz oluyo yine arada ama eski sıklığı yok daha doğrusu ben geriliyorum artık, yumurtam yokki ne yapacam diyo bi yanım eşim için oluyo ona yansıtmamak için ama gerginliğimde var tabi hissediyo anlıyo o tabi. e napim güzelim o regliyle bugün arası 48 gün oldu.hormonlarım agresifleştirdi artık beni. bana da yazık( bide etraftaki soranlara uyuz oluyorum ya ben regl olamamışım ee bebek var mı demiyolar mı. e hadi 3 ay korunma bitmedi mi hala hani nerde diye soranlar... ay sıkıldım artık ya tatile çıksaydık bi uzaklaşmak istiyorum.

oho sen bana bakma. benim adete çok var aslında 14 temmuz görünüyor.
17 haziranda adet oldum. 28 haziranda yumurtladım. yalnız yumurtladığım gün duphaston başladım 10 gün, eğer gebelik oluşmadıysa hap bittikten 2-3 gün sonra adet olunuyormuş. o yüzden daha erken gelebilir reglim. hapım perşembe bitiyor, cuma test yaparım. varsa vardır, yoksa da yoktur.

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
galiba bu işin formülü hiç adet olmayı beklememekmiş.
adet olmayı bekleyince iş uzuyor. gerçketn tam rahim temizlenmişken başlamak lazımmış.
benim eski kafa doktora kalsak 3 ay koruncaz. Allahtan ilk adetimden sonra başladım ben de. inşallah geç kalmamışımdır.

evet kesinlikle doğru. mesela artık benim yumurtalam bitti ya canım hiç istemiyor. adamı da yaklaştırmıyom yanıma, bişey varsa zararlı olmasın diye. bu iş iyice piskolojimizi bozdu ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…