Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün akşam doktora (ürolog) götürdüm eşimi muayene etti varikosel yokmuş. spermiyogram verecek yarın sabah. sonucu da akşama çıkarmış doktor değerlendirecek bakalım ne çıkacak merak ediyorum:97: özel sigortamız vardı ama sigorta karşılamadı muayene ve testi parasıyla yaptırdık biz de SSK da geçmiyordu o hastanede

Son düzenleme:

evet taf 4dra ne gidecektiniz sanırım ne yaptınız?

canım ben bu konuda ustayım. sonuçlarda takılırsan yardımcı olurum. inşallah sorun çıkmaz canım. erkek infertilitesi çok zor bişey canım.
canım iki değere göre yapılıyor sprem testi. krugere göre olan iyi. o pahalı biraz. inşallah onda göre yapılmıştır. bi de whoya göre var. sen sonuçları alınca bana yaz canım. ben sana yardımıcı olurum.

Kızlar ben herkesin yazdıını bi araya toplayıp cevap vermeyi beceremediimden böle hepinzie yazıorum hepizniden allah razı olsun teker teker kardeş gibi kocaman sarıldım hepinize ben burda kimseyle konuşamazken sizinle dertleştim değerim 7.2 çıktı çok küçük henüz 4 gün sonra tekrar kan baktırcam sora doktoruma gitcem bakalım ne olacak inşallah aynı şeyleri yaşamam

İdrarda belli bir seviyeye ulaşmadan çıkmıyormuş. O yüzden cuma net çıkmayabilir. Ben kürtaj olanda adete 4 gün kala tek çizgi gördüm. Adet günü çift çizgiyi gördüm. Tabi bünyeden bünyeye fark eder. İnşallah çıkar am bir iki gün daha geç yapsan sanki daha mı iyi olur. Gerçi heyecandan beklenmiyor o daayrı mesele. Yumurtlama takibini nasıl yaptın?

İnşallah güzel haberler alırsınız...

Kat kat artar inşallah. Değer 1000 olmadan gözükmez demişti doktorum. O yüzden endişelenme. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah...

ben hangi yöntemle yapılacağını sormadım:26: krugere yapılan daha iyi sonuç veriyormuş onu biliyordum da sormadım işte 40 liraymış yapacakları test kruger daha pahalı oluyordur değil mi:44: yarın sorarım artık hangi yöntem kullanılıyor diye:97:

yaseminciğim değerin gerçekten çok küçükmüş muhtemelen rahme yerleşmeden sonraki günki değerin bu yani bu değere göre adet gününe 5-6 gün var inşallah kat kat artar da sağlıklı bir hamilelik geçirip yavrunu bu sefer hayırlısıyla alırsın kucağına ben geçen sene temmuz ayında adetim 1 gün geçince kanda baktırmıştım 7,6 gibi bir değer çıkmıştı hemen ertesi gün kanamam gelmişti meğer kimyasalmış yaşadığım bu olaydan 4 ay sonra hamile kalmıştım

ayy hakikaten kötü olmuş ama stres dahada geciktirebilr.Stres yapmamaya çalış demek kolay yapmak zor ama dene bi.... Yok şekercim bende senle beklerim kesin... benim kocamda mümkünatı yok kızlar doğurmadan gelmez :)
Evet, sona yaklaşmışsınız. İlk zamanlar yeni evli gibi hissediyor insan kendini. Vallahi ben biraz zorlanmıştım ne yalan söyleyeyim.Ama sonra alışıyorsun. Allah bir daha ayırmasın...

sanırım bende öyle hissederim .... ayy gelsin o günlerde zorlanayım ya kendi kedime kocadım valla :) amin canım ....
ya o soranlar ayrı bir antika... ee hani nerdeymiş... benim allah nasip ederde bi çocuğum olursa filan töbe kimseye demicem bebek nerde geciktiniz yok vakti geldi hala düşünüyomusunuz diye... o düşünmüyoruzun altındaki sebepler çok zormuş birde ben üzmeyeyim milleti....

inş sninde ilk denemede bebeğin gelir ya.. sende bizim gibi strese girmezsin inş ....
yaa bayağı pahalıya mal oldu sanırım.... ya ayıp olmazsa ne kadara patladı size ? bizde maddiyata ayaralayalımda gidelim onun için soruyorum ... bide sana gülücüklerimi yolluyroum :) anladın sanırm :)

inş kat kat artsın değerlerin şekerim :)

Son düzenleme:

arkadaşlık teklifi gonderirmisiniz ?

Geçmiş olsun arkadaşlık teklifi gonderirmisiniz..

ya bende bundan korktuum için cumayı beklemek istiyorum işte yine bi test yaptırayım bakalım değer ne durumda valşla herşeye hazırlıklıyım inşallah güzel şeylerrle karşılaşırım hepimzi inşallah

Sen de çok samimi birisin bence. Ben genelde oğlak burcuyum diye mi ne hep önce olumsuzu düşünürüm. Ve her şeyi planlarım. Bu huyumu da hiç sevmem. Bazı şeyleri akışına bırakmak lazım aslında. Bir öğrenebilsek...[/QUOTE]

teşekkür ederim canım inanın sizlerle konuşurken nasıl rahatlıyorum...çevremdekilerle konuşurken dilimin ucuna geliyor sizleri anlatmak sonra diyorum hayır anlatma deli dicekler sanalda konuştuğu kişileri tanımadığı halde nasıl içtenlikle anlatıyor kendimi zor frenliyorum hele eşimle konuşurken bir hamile haberi aldıysam öyle mutlu birşekilde söyleyesim geliyorki içim içime sığmıyor tabii söyleyemiyorum hepimiz can dostu,arkadaş kardeş olduk canım herşeyden önce böyle devam etmesini dilerim...

Canım benim çok teşekkür ederim o samimiyeti verebildiysem :) tahmin ettiğin özelliklerdeyim yaş dahil ama güzelik kısmı tartışılır :) Sen kabul edersen ben kızkardeşin gibi olmak isterim seve seve :) Hepimiz kardeş gibi oldukta gerçi burda... Esatğfurullah tabi sorabilrisin.Eşim askeriyede sivil çalışıyor, bende özelleşme aşamasında bir kurumda memurum.Tayinlerimiz olmuyor... Bu yıl artık tekliyorum.. K.validemlerlede genelde anlaşamıyoruz bu yıl dışında hep işlerimi zorlaştırdılar filan... Demekki bizim sınavımızda böyle ya O psliklerdende Allah hepimizi korusun gerçekten zor.. Ne kadar doğru olsanda eğrilerle karşılaşmamak mümkün değilmiş

ne demek tabiiki kardeş olarak kabul ederim canım başımla beraber herşeyin hayırlısı olsun canım bende 1 yıl eşimden ayrı kaldım yurt dışına gitti çalışmaya ve kızım 2 yaşındaydı çok zor zamanlarım oldu kayınvalidemlerlede aram iyi değildi allaha şükür iyiyiz şimdi yani tek başıma 1 yıl yaşadım kızım babsıyla konuşmamaya başladı nete giriyorduk her akşam ama kızım gelmiyordu babasına görünmek istemiyordu..ve 2 yaşındaydı düşün idrak edebiliyordu çünkü babsı burdayken kucağından hiç inmezdi sonra eşim geçen sene temmuzda geldi eşimin geldiği akşam kızımın duyguları karıştı ve ateşlendi gece acile gittik sonra babasına yakınlık kurmakta çok zaman geçti eşim çok üzülüyordu çok şükürki 1 yıl oldu şuan çok iyi ama yinede gitmeden önceki yakınlığı yok canım...zamanla oda olacak inşallah...o yüzden bu durumu yaşamakta çok haklısın önce siz kavuşun bebeiş zaten gelecektir hayırlısıyla...

destina sendede gelen yokmuş ama en azından kahverengiler gelmiş. istersen bi dra git baksın.sen kist olmuş olabilir diye düşünüyodun ya hani bi muayene ol baksın varsa bi sıkıntı çözülsün biranönce. bana stresten dedi ama hala anlamadım gecikene kadar stresim yoktuki. artık var ama hemde çoooookkk. asabiyim [/QUOTE]

canım bende şu yeni adet tarihimi bekliyorum bakalım gelmezse o zamanda gideceğim doktora...senin içinde kendim içinde zor vallahi yaa niye böyle oldu anlaadım arkandan geldim tam geldim

yaseminciğim, allah tamamına erdirsin canım yaa ne güzel bir haber böyle bende senin gibi 14 aylıkken kaybetmiştim bebeğimi allah sana nasip etti tamamına erdirsin inşallah bizide çok bekletmesin..

destinacığım bu mesajı 1 temmuz akşamı yazmışsın ben haftasonları pek topiğe giremiyorum gözümden kaçmış.adetin gecikmiş gelince de kahverengi akıntı şeklinde gelmiş sonra devamında kırmızı gelmemiş bilemedimki şimdi bana bekarken olmuştu böyle birşey çok korkmuştum ama üşüttüğüm için olmuş kış ayıydı kar vardı dışarda, akıntı gelirken kasıklarımda hafif ağrı da oluyordu. bir kaç gün zift gibi katı kahverengi akıntımolmuştu sonra durmuştu 1-2 gün sonra da adet gelmişti bir kaç gün daha bekle ne bileyim en azından cumaya kadar bekle idrar testini yenilersin yine negatif çıkarsa pazartesi günü doktora gidip bir muayene ol derim :26:

hadi ya demekki yalnız değilmiş.. bu süreçte bebeği yalnız büyütmek çok zormuş tahmin etmiştim .... kimbilir daha ne sıkıntılar çektiniz .... bende bundan korkuyorum .. hem olsun istiyorum hem biraz beklesin diyorum belki bu psikolojide olduğum için netlik olmadığı içinde allah şuan için nasip etmiyor... gerçi bizim ayrılık kısmı bi aksilik olmazsa sadece hamilelik süresince olacak ya o da zor.. çünkü babamdan çekiniyorum ... neyse hayırlısı allahtan gelsin ... ama şimdi olmazsa da kavuşunca çok bekletmesin yani :)

ya gerçekten burayı çok benimsemişiz hepimiz bende öyle anneme çok anlatırım, kardeşim ve kuzenlerime anlatınca deli gözüyle bakıyolar ama gerçeketn onlarla paylaşamadığımı osizle paylaşıyrum onlar anlamıyo siz anlıyosunuz.. nasrettin hıca misali eşekten düşeni eşekten düşmeyen anlamaz :) bende hepinizi gerçekten ayrı ayrı çok seviyroum.. inş kısmet olurda birgün hepimiz biraraya gelebilriz. olmadı ayrı ayrı görüşebilme imkanımız olur :) eşimde ilk başlarda deli diye bakıyodu anlatınca :) şimdi o da alıştı heleki hamilelikten sonra, girde bak bakalım arkadaşların ne yazmış.. yada dr a soru sorduysam hadi bi dr a bak diyo :) hatta erkekler kulubü açılınca o da oraya üye olacakmış , senemin eşine bile demişti :)

[QUOTE=destina0409;19978017

canım bende şu yeni adet tarihimi bekliyorum bakalım gelmezse o zamanda gideceğim doktora...senin içinde kendim içinde zor vallahi yaa niye böyle oldu anlaadım arkandan geldim tam geldim

hamile olsam böyle sürükleyemezdim heralde arkamdan.valla güzelim niye takıldınki sen peşime:) gelme peşimden demiştim sana kendim kurudum senide kuruttum ve şu anda tam şimdi bu msjı yazarken göğüslerimin ucu sızladı acep ne ola bana neler oluyoooo

kızlar birşey sormak istiyorum...

yerleşme kanaması olduktan ne kadar sonra kanda yaa idrarda sonuç verir? ben 20 haziranda adet olmalıydım olmadım 27 haziranda kahverengi lekelenmelerim başladı.. 30 haziranda bitti.. ben ayın birinde kanda baktırdım 2.06 çıktı yani yokk.. vee yerleşme kanaması adet tarihinde gelir deniyor ama benimki 1 hafta sonra geldi tabii yerleşmeyse oo geçen hamileliğimdeki gibi olduğu için yerleşme diyorum aynısın yaşadım ama onda hemen çıkmıştı idrarda hemen derken yerleşmenin başladığı tarihten sonraki 5. günde.. ama bunda çıkmadı zaten kanamada regl gecikmesinden sonra oldu...offf ne bileyim yaaa anlamadım hala bir umut var içimde negatifi görmeme rağmen allahım aklıma mukayyet ol yarabbimm:95::95:

bide pileonun dediği şey aklıma takıldı, adet olmadan yumurtlama olurmu diyee sormuşyaa bende adet olmadım ama 2 gün önce yumurtlama belirtisi olan afedersiniz sümüksü sıvı geldi..şimdi yumurtlamamı oldu yada hamileliktede böyle sıvı oluyormuki acebaa oyyyy oyyy ne tarafa dönsem bir soru işareti??ağlasammı gülsemmi...

yumurtlama akıntısı gördüğün her günü değerlendirmek lazım ne olur ne olmaz canım ateş ölçmeyi denesene orda herşeyi anlarsın vücudunda olup bitenleri inan kafan rajat olur bu şekilde yumurtam çatladı mı yumurtlayabildim mi acaba gibi sorular kalmaz aklında:26: yumurta kıvamı akıntı adet zamanında da kanamamla oluyor bazen benim yani kanamam uzayan akıntı şeklinde olabiliyor bazen:44: şimdi yerleşmeden yaklaşık 3 gün sonra kanda çıkar 6 gün sonra da idrarda yapacağın teste öğrenebilirsin hamileliği. senin gerçekten yumurtlayıp yumurtlamadığını bilemediğimiz için elimizdeki her negatif testi kötüye yormayalım bence:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…