Canın sağolsun canım. Benim de kafam karışık bu luteal faz olayından. Geçen ay biliyorsun bütün belirtileri yaşayıp, normalden birkaç gün önce adet olmuştum. Demek ki hazır değilmişim daha. Progestan kullanıp kullanmamak konusunda çekincelerim var. Doktorum kullanma, her şey doğal yolla olsun, progestanın yan etkisi çok diyor. Bu ay da adetim erken gelirse daha çok korkacağım bu işten. Bakalım... Hazır değiliz demek ki diyorum. Sen de hemen moralini bozma, bir kaç gün daha adet olmazsan dene tekrar olur mu? Geç döllenmiş olabilir, düzenimiz şaştı ya iyice
canım idrar testi yaptım sanırım o testte de biraz hata varmış, önce silik çift çizgi gösteriyomuş sonra negatif ama bende zaten direk negatif çıktı.pek bişey beklemiyorum, ama senin dediğin ihtimali de düşünüyorum neden olmasın diyorum o zman :) ama çok ümitli olmasam iyi olur, benim özellikle göğüslerim fos oldu inmeye başladı ki adetim bitmeden göğüs şişliğim inmezdi.neyse hayırlısı diyorum...cicim senin regl 7 si ya bekle adet günün geçsin öyle test yap birde
tabii kan mı idrar mı bilemedim yaptığın ne testi ama.
bende ilk gebeliğimde adetime 1 gün kala idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra teyzemin zoruyla adet günümü 2 gün geçtikten sonra tekrarladım testi pozitifti.
sana böyle böyle yazıyorum sanki bilmiyorsun gibi kusura bakma hani o telaş o panikle aklına gelmez insanın belki diye yazdım.
çok haklısın bu işler böyle demekki, bende takmamaya çalışcam ama sanmıyorum ki bu ay üzerimden atayım.Gerçi bizim 2 ay boyunca ovulasyon sürelerimizde pek göürşme fırsatımız olamayacak ama belli de olmaz diye kesin bu ayda takarım :)yaaa olsun kuzum allah sana eşine sağlık versin kesinlikle dediğine katılıyorum bu iş şans işi bende öle hemen bebeğim olur diyordum. ilk gebeliğimde bile 2 mi 3 mü aydan sonra hamile kalmıştım baktım olmuyordu amannn demiştim o ay hamileydim.
ya tabii gelse hemen bebeklerimiz ne güzel olur hep beraber büyütürdük çok severdik hepsini hergün hatırmızı sorar göbek yarıştırırdık ama demek ki daha var zamanımız.
ya sende dr sor eğer uygunsa sanada jelden alalım ne dersin?
canım sağlık olsun ,diyosundurki demesi kolay ama elden bişey gelmiyor.kendimizi çok sıkıyoruz bebek isterken sürekli düşünüyoruz rahat bırak düşünme benim ilk bebişim 8 ay sonra gelmişti ve ben artık vazgeçmiştimkii kapımızı çaldı:)) ikinci bebişimi kucağıma alma şansım olmadı ama oda aynı şekilde 4 ay sonra gelmişti( bakalım yarın kontrole gidicem sizler kürtaj sonrası beklediniz heralde büyük ihtimalle bende beklicem siz yine sürenizi doldurdunuz bendaha süre doldurmada beklicem:)) bide bunu düşün canım yaa herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için..
canım yaCanın sağolsun canım. Benim de kafam karışık bu luteal faz olayından. Geçen ay biliyorsun bütün belirtileri yaşayıp, normalden birkaç gün önce adet olmuştum. Demek ki hazır değilmişim daha. Progestan kullanıp kullanmamak konusunda çekincelerim var. Doktorum kullanma, her şey doğal yolla olsun, progestanın yan etkisi çok diyor. Bu ay da adetim erken gelirse daha çok korkacağım bu işten. Bakalım... Hazır değiliz demek ki diyorum. Sen de hemen moralini bozma, bir kaç gün daha adet olmazsan dene tekrar olur mu? Geç döllenmiş olabilir, düzenimiz şaştı ya iyice
inş canım ya saol :) sende durumlar ne alemde beni,m bugün canım sıkkın işte....üzülme canım ya...umarım çok bekletmez..
nasılsınız güzel bayanlar
evet ya süper oldu bu :)sobeeeeeeeeee ooooooooooooooo herkes burda maşallah ilk defa yakaladım sizi
evet canım geç döllemiş olabilir ayrıca idrar testinden emin olmak için 3-4 gün geçmesi gerekebiliyor..emin olmak için bir de kan testi yaptır istersen
Canın sağolsun canım. Benim de kafam karışık bu luteal faz olayından. Geçen ay biliyorsun bütün belirtileri yaşayıp, normalden birkaç gün önce adet olmuştum. Demek ki hazır değilmişim daha. Progestan kullanıp kullanmamak konusunda çekincelerim var. Doktorum kullanma, her şey doğal yolla olsun, progestanın yan etkisi çok diyor. Bu ay da adetim erken gelirse daha çok korkacağım bu işten. Bakalım... Hazır değiliz demek ki diyorum. Sen de hemen moralini bozma, bir kaç gün daha adet olmazsan dene tekrar olur mu? Geç döllenmiş olabilir, düzenimiz şaştı ya iyice
Yok Tatlım, 2,5 yıllık evliyim ben. İlk kez geçen kasım ayında denedik, oldu, ama 7. haftada kaybettik. İlk adetimi gördükten sonra yani geçen ay denedik, olmadı. Tüm hamilelik belirtilerini yaşadım, hayatımda ilk kez adetim erken geldi. Luteal faz yetmezliği diyorlar, yumurta döllense de tutunamayabiliyor. Bu ay yumurtlama günüm tam da bugün :) Akşama çalışma var yanievet canım gerçekten düzenimiz şaştı beklemek sonuca ulaşmak ne zormuş yaa..sonrada kötü son benimki tabiiallah tekrar yaşatmasın kimseya banada..sen yenimi evlisin bebek oldumu kusura bakma soruyorum yanıtlamak istersen tabii çok kişiyle konuşunca karıştı hepsi birbirine.:))
Yok Tatlım, 2,5 yıllık evliyim ben. İlk kez geçen kasım ayında denedik, oldu, ama 7. haftada kaybettik. İlk adetimi gördükten sonra yani geçen ay denedik, olmadı. Tüm hamilelik belirtilerini yaşadım, hayatımda ilk kez adetim erken geldi. Luteal faz yetmezliği diyorlar, yumurta döllense de tutunamayabiliyor. Bu ay yumurtlama günüm tam da bugün :) Akşama çalışma var yaniSenin düşük yeni sanırım, biz profesör olduk valla
Yok Tatlım, 2,5 yıllık evliyim ben. İlk kez geçen kasım ayında denedik, oldu, ama 7. haftada kaybettik. İlk adetimi gördükten sonra yani geçen ay denedik, olmadı. Tüm hamilelik belirtilerini yaşadım, hayatımda ilk kez adetim erken geldi. Luteal faz yetmezliği diyorlar, yumurta döllense de tutunamayabiliyor. Bu ay yumurtlama günüm tam da bugün :) Akşama çalışma var yaniSenin düşük yeni sanırım, biz profesör olduk valla
canım hadi başarılar :) ne diyimgel gel gel bebek gel
Aynı zamnlarda evlenmişiz demekki :) Aynı zamanlarda da bebklerimizi kaybetmişiz inş yeniden aynı zamnda denk gelir :)
Bu arad cidden profesör olduk, bugünde canımın sıkıntısından işi gücü bıraktık hep kk daydım :)
ya kıslar cidden asıcam kendimiiiii işin şakası tabii, yahu ne şans bendeki
eve 10 da gelebildim işten üstümü soydum tv karşısına geçim bir yatayım dedim ki ben televizyon izlemem anam yine hamile çıktı birileri ya show tv de bir kız var dizide hamile kalmış birde anladığım kadarıyla kız şansa hamile kalmış offf bu ne ya, bugün ofiste kızlardan biri daha hamile ya nedir kıskanmak mı gerekiyor allah biliyor hala kimseyi kıskanmıyorum ama ya olmazsa ya bizimde olmazsa hep geçiyor kafamdan...
valla forum artık birbirine karıştı :)))))) ya candaş bence kan tahlili yaptır, acaba biz psikolojik mi kendimizi hamile sanıyoruz belirtiler falan, bugün midem bulandı kendimi ya hamileysem hayallerinde yakaladım. senemgy ya sen ilk hamileliğinde denedin ve hemen mi olmuştu.
isterseniz şöyle yapalım bir toparlayalım ama başkada hatırlamayalım o tarihleri kim ne zaman kürtaj oldu yada bebeğini kaybetti. bende ovulasyon testi istiyorum ve jeli de sora
cağım ama canına yanayım bir gelmedi ki 19u dr gidim,
ceza83 canım ben iyiyim ama bizim kıslarda kafam şu hıalimize bak ya ceza83 ya. kimimiz yumurtluyor ama geç kimimiz ovulasyon testleriyle boğuşuyor kimimiz 2.çocuğu için uğraşıyor ben ise henüz bu kıvama gelemedim regl olayım kilo vereyim :) modundayım sen neler yapıyorsun?
Ağzın bal kaymak yesin Hellom Kitym :)
Canım inşallah yaaaa, inşallah beraber buluruz sıpaları. Ne bebekmiş arkadaş yaaaa, ipotek koydu resmen hayatımıza daha gelmeden :)
Hemen olmuştu canım, kendi kendime nazar ettim ben. Şimdi düşükten beri korunmuyorum, iki kez kırmız kartı yedimValla ne yalan söyliyeyim, ben kıskanıyordum ilk zamanlarda hamişşleri. İçim eriyordu görünce sanki. Şimdi toparladım ama. Sıkma kendini, normal böyle hissetmen. Bizim de elbet olucak bebişimiz.
cancanlar herkese günaydın:) iyi haftalar olsun inşallah.
ya valla ipotek lafı süper olmuş canım benim, ya öyle bir ortam oldu ki artık işte 3 hamile, 2 doğum yapan var, arkadaşlarım hamile kimi 2. çocuğuna hamile, teyzemlerde yeni bebek var, ben konudan uzaklaşmak istedikçe düşünmeyeyim dedikçe o çemberin etrafında oluyorum. zaten takıntı haline geliyor birde ortam böyle olunca gelde uzaklaştır kendini, neyse herşey çok güzel olacak diyelim öyle olsun....
Herkes hamile arkadaş! Bir de biliyorlar ya artık istediğimizi, düşükten sonra herkes beni ilk gördüğümde karnıma bakıyor. Kimi de soruyor, nasıl gidiyor çalışmalar diye. Bu kez kimseye 3 ay söylemem artık diye düşünürken yumurtlamam hakkında bile rapor vermem gerekecek :) Her gün aşağı yukarı şu diyaloğu yapıyorum:
-Nasıl gidiyo çalışmalar? (Burada göz atarak sevimli olmaya çalışıyorlar, daha edepsizce olanları karnıma dokunuyo, pat pat vuruyo.)
-Eh, iyi. Sen nasılsın?
-İyi. Yok mu daha bebek?
-Yok. Eşin nasıl?
-İyi. Olur olur, yakında olur. Doktora gidiyor musun?
-Yok. Hadi görüşürüüüüüüüz!
-E konuşuyoduk ne güzel?
.........
Edepsiz şeyler ya.
önceden mahrem ve edep diye birşey vardı evet.Sormaya bile çekinilirdi.Artık malesef özel diye birşey kalmadı.Bir de sürekli doktor tavsiye eden tipler var.İyice kendimi hasta hissetmemi sağlamak için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar gibi.İnşallah bir gün bebeğimiz olacak,eminim ki umurlarında olmayacak.Amaç sadece psikolojik taciz..
canım o dediğin filme bende reklam arası denk geldim tamda o sahneye, eşim burdaydı haftasonu dedim anasını satayım bu da hamile geldi holla kity nin lafı :) eşim diyo valla biz o kadar riskle bebği göremedik bunlar karışıklığa getirmişler, hayır karışıklı deyince kendimede şaşıyorum ilki nasılda oldu kaza oldu şimdi olmuyo diye.Neyse ya allah bizlerede nasip eder inş.Bende aslında üzülmeye başlıyorum ve ilkkez bu ay ya olmazsalarda buluyorum kendimi hatta hayallerimde olmam ihtimali ve tüp bebk giriyor, abartıyorum belki ama korkmaya başladım.Allah hiçbirimizden esirgemesin bu duyguyu inş...ya kıslar cidden asıcam kendimiiiii işin şakası tabii, yahu ne şans bendeki
eve 10 da gelebildim işten üstümü soydum tv karşısına geçim bir yatayım dedim ki ben televizyon izlemem anam yine hamile çıktı birileri ya show tv de bir kız var dizide hamile kalmış birde anladığım kadarıyla kız şansa hamile kalmış offf bu ne ya, bugün ofiste kızlardan biri daha hamile ya nedir kıskanmak mı gerekiyor allah biliyor hala kimseyi kıskanmıyorum ama ya olmazsa ya bizimde olmazsa hep geçiyor kafamdan...
valla forum artık birbirine karıştı :)))))) ya candaş bence kan tahlili yaptır, acaba biz psikolojik mi kendimizi hamile sanıyoruz belirtiler falan, bugün midem bulandı kendimi ya hamileysem hayallerinde yakaladım. senemgy ya sen ilk hamileliğinde denedin ve hemen mi olmuştu.
isterseniz şöyle yapalım bir toparlayalım ama başkada hatırlamayalım o tarihleri kim ne zaman kürtaj oldu yada bebeğini kaybetti. bende ovulasyon testi istiyorum ve jeli de sora
cağım ama canına yanayım bir gelmedi ki 19u dr gidim,
ceza83 canım ben iyiyim ama bizim kıslarda kafam şu hıalimize bak ya ceza83 ya. kimimiz yumurtluyor ama geç kimimiz ovulasyon testleriyle boğuşuyor kimimiz 2.çocuğu için uğraşıyor ben ise henüz bu kıvama gelemedim regl olayım kilo vereyim :) modundayım sen neler yapıyorsun?
bende ya bende kendi kendime nazar ettim resmen, bide millete artistleniyorum kızım bizimki karışkılıkla oldu ceket atma misali benim kendime iyi yöntemler bulmam gerek diye gülüyordum, ama kimseyi kınamak üstünlük etmek amacıyla deil.Açıkçası hoşuma gitmişti kazayla hamile kalmak çünkü ben annem gibi en az 1 yıldan evvel hamile kalamma sanıyordum.bu arada annem bana iğneyle hamile kalmış 15 ay sonra ama iğnenin vurulduğu gün.İnş ona çekmem...Hemen olmuştu canım, kendi kendime nazar ettim ben. Şimdi düşükten beri korunmuyorum, iki kez kırmız kartı yedimValla ne yalan söyliyeyim, ben kıskanıyordum ilk zamanlarda hamişşleri. İçim eriyordu görünce sanki. Şimdi toparladım ama. Sıkma kendini, normal böyle hissetmen. Bizim de elbet olucak bebişimiz.
bencede al benden de o kadar, ben bu konudan uzak kalmaya çalıştıkça içinde buluyorum kendimi, herkes ya hamile ya doğurmuş.sonra darısı sanalr, darısı bana ama olmuyo işte onu mu dedirtcen illa !cancanlar herkese günaydın:) iyi haftalar olsun inşallah.
ya valla ipotek lafı süper olmuş canım benim, ya öyle bir ortam oldu ki artık işte 3 hamile, 2 doğum yapan var, arkadaşlarım hamile kimi 2. çocuğuna hamile, teyzemlerde yeni bebek var, ben konudan uzaklaşmak istedikçe düşünmeyeyim dedikçe o çemberin etrafında oluyorum. zaten takıntı haline geliyor birde ortam böyle olunca gelde uzaklaştır kendini, neyse herşey çok güzel olacak diyelim öyle olsun....
Herkes hamile arkadaş! Bir de biliyorlar ya artık istediğimizi, düşükten sonra herkes beni ilk gördüğümde karnıma bakıyor. Kimi de soruyor, nasıl gidiyor çalışmalar diye. Bu kez kimseye 3 ay söylemem artık diye düşünürken yumurtlamam hakkında bile rapor vermem gerekecek :) Her gün aşağı yukarı şu diyaloğu yapıyorum:
-Nasıl gidiyo çalışmalar? (Burada göz atarak sevimli olmaya çalışıyorlar, daha edepsizce olanları karnıma dokunuyo, pat pat vuruyo.)
-Eh, iyi. Sen nasılsın?
-İyi. Yok mu daha bebek?
-Yok. Eşin nasıl?
-İyi. Olur olur, yakında olur. Doktora gidiyor musun?
-Yok. Hadi görüşürüüüüüüüz!
-E konuşuyoduk ne güzel?
.........
Edepsiz şeyler ya.
ya inanmıyorum ya herkes herşey mi aynı.
- (wc'den çıkıyorum) naber sen bu aralar çok sık gidiyorsun hamilesin kesin diyim sana.
- sen kilo mu aldın yoksaaaaaa
- aşmı eriyorsun
- nasıl gidiyor çalışmalar
- karnıma vurmalar
- ay burada bebek olsun bebek diyip göbeğimi sevmeler ki bunlar yemekhanede oluyor 40- kişinin arasında falan.
birde benim midem çok bulanır birşeyden huylanayım hemen gider hallederim wc'de, midem bulanıyor diyemiyorum artık :)))))))))))))))
ya iyi niyetten yapıyorlar ama abartıyorlar, ya zaten bizim canımızın sıkıntısı yetiyor
ben iş yerine geçen ay spiral taktırdım uzun bir süre istemiyorum muhabbeti artık kapatalım dedim ama demez olaydım niye öle yaptırmışım olmazmış bir daha anammm neler neler. ama 3.günden sonra konuşmalar bitti şimdi kendi aralarında sohbet ediyorlar. yine laf çakıyorlar yemin ediyorum bir olsun karnım burnuma gelene kadar söylemicem, bırak 3 ayı
bencede resmen taciz bu ya.Olsa zaten duyulur bide siz strese sokmasanızaönceden mahrem ve edep diye birşey vardı evet.Sormaya bile çekinilirdi.Artık malesef özel diye birşey kalmadı.Bir de sürekli doktor tavsiye eden tipler var.İyice kendimi hasta hissetmemi sağlamak için ellerinden geleni artlarına koymuyorlar gibi.İnşallah bir gün bebeğimiz olacak,eminim ki umurlarında olmayacak.Amaç sadece psikolojik taciz..
ben daha öncede yazmıştım, mutfağa gittim su içmek için, çaycı kadın bişi anlatmaya başladı en son o iş olduktan sonra beline yastık falan dedi, ama ben varya kıpkırmızı. daha neler neler arkadaşım ya,
ya benim başıma gelmeden etrafımda arkadaşlarım vardı çocuğu düşen olmayan vss. ben böyle değildim ya. bak sana bu maili yazarken telefon çaldı, satınalmadaki görevli diyor, onun kuzenin bebeği olmuyormuş tüp bebek dr bulmuş bana diyor numarayı kaydet lazım olur. :))))))
Oyyyyy oyy! Şimdi alışverişten geldim kızlar. Baktım ki bebiş denilen eşşek sıpasının geleceği yok, bari üzerime bişeyler alayım dedim. Ama yine göğüs altından bollaşan elbiselere takıldım kaldımKafamda da canlandırıyorum, hamileyken giyilir mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?