Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğru canım sokağa çıkınca bile neredeyse genç bayanların yarısı hamile. Biz de olsak yakında...

Allah tamamına erdirsin. Düşükten sonra ne zaman hamile kaldınız? İki ovulasyonda aynı mı sonuç veriyordu? Birr de silik çıkmaya başlar başlamaz ilişki oluyor muydu? Çizgi silikleşinceye dek yapıyor muydunuz testi? Bir de ilşki her gün mü o dönemde, gün aşırı mı? Çok sordum kusura bakmayın...

amin canım inşallah.
çocuk için herşeye değer:)
bence git.

canım benimki çok yeni belki daha belirti vermedi ama değişim olarak göğüs ucum koyulaşmaya başladı bide etrafında böyle minik minik şeylerden çıkıyo ya hani ben çevirmeli telefona benzetiyorum onu ondan oldu işte.) bu ilk gebelikte de hemen olmuştu. ama halimi göreceksin sabah uyanınca direk aynanın karşısından ciciklerime bakıyorum mercimeğimin hala benimle olduğunu ordan anlamaya çalışıyorum:) onun dışındada ne akıntı var ne bulantı.belki daha çok küçük diye belirti yaşamıyorum bilmiyorum. ama ilk gebeliğimdede bulantım hiç yoktu bundada yok. sadece göğüslerim çok şi.ş ilkindede hemen büyümüştü. idrara çıkma daha başlamadı bende. ama ilkinde vardı.

benim daha 40 ım çıkmadan millet sormaya başlamıştı. o zman bende öyle diyodum daha bismillah. bi durunda 40 ım çıksın.millete göre heşrşey çok kolay.yaşamayan anlayamaz bizi. allahım kimseyede yaşatmasın kaybı. ben bi ara kimseyle görüşmek istemiyodum ne telde ne yüzyüze.ilk sorulan soru bu oluyodu çünkü. ee hala bebek yok mu? şimide soruyolar evet hamileyim diye haykırmak istiyorum. ama daha çok küçüğüz şimdi kimseye söylemek istemiyorum.. bitek eşim ablam ve sizler biliyosunuz. dün bu soruya yine maruz kaldım. içimden dedim allahım nolur karnımı gere gere gezeceğim günleri yakın eyle.soramasınlar artık.

evet herşey çok güzel olacak inşallah. hissettiğim bu. ben ilk gebeliğimde başından beri korku içindeydim. ya kalbi durursa diye. nerden niye öyle bişe hissettim bilmiyroum ama öyle bi korku sarmıştı. korktuğumda başıma geldi. ama bunun iyi olacağını hissediyorum ya da inanmak istiyorum. :93: bi de hani söktürücü içmeme rağmen bebişim beni terketmedi ya sanki çok güçlü çok sağlam bi bebiş... hamile kalmadan önce 9. haftayı nası geçecem diyodum. tam o zman kaybetmiştim bebeğimi sata göre 11 dra göre 9 du. artık öyle düşünmüyorum. çünkü bu sitede 15. haftasında ya da 6. aylarında olan kayıpları da gördüm. mesele sadece 9. hafta değilmiş..tabiki çok mutlu dolanamıyorum, tadını çıkartamıyorum herkese hamileyim diyemiyorum...ama aklıma olumsuz bişe gelince hemen gönderiyorum. herşey allahtan.

kızlar ben misafirlerden ve düğünlerimizden pek giremedim ama dün dra gittim sonucu aldıktan sonra. değrlerimi çok beğendi. karından usg baktı minicik keseyi gördü.ben bişe görmedim ama :97: yani bak burda gördün mü dedi hı dedim ama görmedim anlamadım çok küçüktü çünkü. e normal tabi bizde küçüğüz daha. ne kadarlığız dedim çok yeni daha dedi.2 hafta sonra gel istersen dedi. progestan felan vermedi. folik asite devam dedi. bide dedimki benim bildiğim idrarada pozitif çıkması için 5 haftalık olmak gerkiyo yani bu kadar net çizginin çıkması için e biz niye hala küçüğüz dedim. yok bhcg artmaya başlayınca idrarda daha erkende görebilrsin o artışıyla da alakalı dedi. zorluyorumki 5 haftalık olalım. çok erken öğrenmiş oldum bu durumda bekle ki 2 hafta geçsin:97: kan testinide yenile felan demedi. daha yapmıcam demek ki. sizce yapmaya devam edeyim mi artışı görmek açısından :97:

Son düzenleme:

Her şey güzel olacak Allah'ın izniyle. Bu aradherkese de söylüyorum herkesin başına gelecek değil ama tedbirli olmak lazım. Ayda bir en azından rahimağzı uzunluğunuzu ölçtürün. O da önemli. Normalde ölçmüyorlar pek.

bencede git. sonuçta k.validenin evi. ne kadar rahatsız olacaksın ki? olsanda bebiş için katlan kaçırma o değerli günleri.

Kısmet uçak bileti ayarlandı. Değiştirebilir miyiz bilmiyorum...

bravo pileo'cum maşallah allah nazarlardan korusun sen ve senin gbileri
chnb'cim valla artık bende hamile bayan görünce bi tuhaf oluyorum öyle özeniyorumki

SİNAU,canım çok haklısın hamileleri görüp sinir olmak konusunda hepimiz her ne kadar yok desekte iç çekiyoruz ne yalan söyleyeyim
ama şunuda hep söylüyorum içten gelerek, bizim bir tesellimiz var allah olmayan ve isteyenlere versin önce sonrada bize versin..hep diyolardır sizin bir tane var daha ne istiyorsunuz diye ama 5 parmağın beşi birdirya yaradan allahım öyle bir duygu koymuşki her çocuğun sevinci mutluluğu, heyecanı, her anı ayrı canım..allah hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah...bu ay senin arkandayım geçen ay pileoyu takip ettim yolumu kaybettimbakalım bu ay kendimiz listenin altınmı yoksa üstündemi bulacağız...

PİLEOM PİLEOM CANIM PİLEOM, ben senin arkandaydım yaa takip edemedim kayboldum allahın izniyle ayın 22 sinde seni bulacağım inşallah ..nereye saklandıysan çık pileoooooo....
canım benim çok iyi ve karalı gördüm seni ve sana birşey söyleyeyimmi espriyle karışık senin arkandayım falan diyorumya düşüncelerinle düşüncelerim çok örtüşüyor sanki seni önceden tanıyormuşum gibi bende hamile kalınca aklımdan kalp atışlarını duyacakmıyım aceba diye geçirmiştimki çok ilgünç ne çevremde böyle birşey duydum ne internetten okudum da aklımda kalmış diyeyim insana malum oluyormuş demekki, ben şimdiden karnımı seviyorum senin bir ablan var baban ve annen seni çok seviyor çok istiyor bizi sakın bırakma biz seni hiç bırakmayacağız diyorum evrene yolluyoruz bide bunu yapalım belki buda işe yarar hadi bakalım 2 hafta sonra mercimeğinide görürsünde teyzelerini sevindirirsin inşallah...

HEMŞİRE, canım bende sinau gibi hatırladım seni topiğin ilk başlarında vardın hello kity de seni soruyordu ara ara...çok tebrikler canım allah bunu sizinle buluşturur inşallah kucağınıza almak nasip olurda eşine kızmaz kucağına verir bi güzelde baktırırsın canım benim..çok haklısın korkularında ama kötüyü boşver iyileri getir aklına bebişini üzme kötü düşünerek...

CHNB, canım sende iki arada bir derede kalmışsın senin için hayırlısı neyse o olsun canım..moraller çok bozuk zaten kürtajla feleğimiz şaştı..ben senin yerinde olsaydım istanbula gider bi güzel dinlenir moral depolardım..hem eşinide özlemiş olursun bu özlemle valla ilişkide güzel olur bebişte güzel tutar..anladın sen onu

Günaydın kuzular. Ya TAF'cım rüyamda seni gördüm. Sizin evde oturuyormuşuz. Diyorum ki içimden, ya ne güzel kızmış bu Taf Kimbilir ne güzel bebeği olacak. Allah hayra çıkarsın.

Ayy senem cok mutlu oldum ruyana girmeme. Hayra yoralim insallah hayir olsun ama guzel gormussunya o kadar mutlu oldum ki. İnsallah hersey gonlunce olaun senin fistikin eminim ki annesi gibi fistik yavru olacak. Allah bizlere de o gunleri gosterir insallah hayirli zamanda... Telefondan yaziyorum o yuzden gulumsemelerden ekleyemedim opucuklerimi yolluyorum ..

canım sağol güzel temennnilerin yok ya ben yadırgamıyom allah ne güzel vermiş tabiki istersin gene yavrun olsun,dediğin gibi hepsinin sevgisi ayrı,bu arada kürtajdan sonra zayıflayamadım kilo aldım bide,her adet olduğumda yeniden rejime başlayıp yumurtlama günlerimde gene bozup sağlıklı hamile kalmam lazım en iyisi gene yiyim :97::97:diyorum adet olana kadar,zayıflayamadım gittii,ama bu ayda olmasın ekime kadar çocuk mocuk yok ,kardeşimin düğünü var zayıflayıp 2 ayda filinta gibi olmam lazımm :97::97::97:

bravo pileo'cum maşallah allah nazarlardan korusun sen ve senin gbileri
chnb'cim valla artık bende hamile bayan görünce bi tuhaf oluyorum öyle özeniyorumki

Sorma canım, utanmasam gözden kaybolana kadar bakacağım kadınlara.
Zor tutuyorum kendimi.

Canım İstanbul'a gidiyorum orada bir profesörle görüşeceğim. Bütün dosyalarımı alıp gidiyorum. Seklaj işini de konuşacağım. Gelince dediğin gibi özlem belki işe yarar.

:) inş bursayada gelirsek görüşürüz... Banada yemek yapmayı eşim öğretmişti ama evli değildik :) okuldaydık ... tarhanayı bilirmde hiç kıymalı yapmadım sevmemde kıymalı...
Canım aslında keyifliyim desem değil, keyifsizim desem değil... Bu ay biraz sıkıntı var açıkcası yok değil.. Eşimede itiraf ettim ilkkez ... Geçenlerde bi kuzenim evlendi hatırlarsın belki... Onun düğününde kesin hamileyim diyodum kendi kendime ... Sanırım çok uzun bi zamanmış gibi gelmiş o vakit ve vakit geçti ben hala hamile değilim..IKendime koyduğum kotaydı belkide o biraz üzdü bu ay ve birde doğum yapacağım ayda kesin hamileyim demiştyim 2 side geçti ... 7 ay çok uzun geliyo ister istemez.. Birde dr hemen hamile kalırsın demişti onada güvendik ... Hamile lafı duymak istemiyorum sağdan soldan .. tabi buradaki arkadaşlarıma cidden kendim kadar seviniyorum ama tv de komşuda akrabada bu haberi duymak çok üzüüyor beni... bu ay bunu ciiddi anlamda hissettim. İlkkez tv hamile gördüğüm bir dizdide bir sinirle değiştir şu kanalı dedim eşime .... Birde yalnızlık meselesi en büyük sıkıntımdı bu hafta bi askıntıya canım çok sıkıldı .... hallettim sanırım ama evlisin ya eşin yok ya herkes seni tava gelecek sanıyor ... İlk sarkılacak kişi sensin ... yani vs vs vs ...... Ama haklısın eşimle birlikte olsak bu kadar uzun sürmezdi belkide bellkide sürerdi umutsuz değilim çok şükür... bu gün değilsede elbet birgün olacak diyorum.....

hmmm birde geçen gün cidden canımın yandığını hissettim... Çok samimi olduğum bir arkadaş var bir bebeği var ve durumumu sizin bildiğiniz kadar detaylı biliyor ... hislerimi de ... ben varen birine bebeğinden bahsediyor .... ben öyle bir anneyim ki diyorum öyle bi anneyim ki diyerek 2 - 3 kez vurguluyor ... ilkkez bu kelime acıttı beni .. kimse kurmamıştı bu cümleyi ... d,yorum ya umutsuz değilim ama belkide nasip olmayacak bu duygu bilemiyrum ... düşünmesini isterdim ... hani derler ya olan var .... olmayan var .... yani bu laf beni ezdi ... biliyorum art niyeti yoktu ama benimde düşüncemi engellemek elimde olmadı ....

:)) tam bana uygun bahane :) valla şefim kadın olsaydı derdim ya :) kavuşamıyoruz bari çocuk yapıp kavuşalım diye :)) ama bizimkilerde hiç halden anlayıp bi izin vermiyolark ki .. Arkadaş 1,5 gün yetmez ki bu işe demiyolar :)) aaa sapıttım hee :)
ooo maşallah :) süper ya inş çok güzel bi hamiellik geçirirsin canım .. sağlıcakla doğar inş ... darısıda bizlere....
ya bencede bu bi şanssızlıktı 2.lr çok sağlıklı olacak allahın izniyle .. bende buna inanıyorum .... korkmayalım yani :)
süper :) hadi gözünaydın .. darısı diğer randevulara olsun :)

Son düzenleme:
Herkeslere günaydın :) ben sabah eşimin yanından döndüm yine.. Bu hafta gitme planım yoktu güya :) dayanamadım hasretine gideyim be dedim :)

Sizler nasılsınız ? haftasnu bi hamiş daha eklemişz listemize :)

Ceza canım nerlerdesin ? Kıtty daha tatilden dönmedin mi ? aselde uğramıyo ... alin bizi unutu

bende 7 ocakta kürtaj oldum.ama o ay kullandıgım antibiyotige baglı kist oluştu bende o ayki yumurtam kistleşti ondan sonra 8 şubatta adet oldum ginera diye bi dogum kontrol hapı kullandım kistim geçti çok şükür ama ilacın etkisini vücudumdan atmam iki ay sürdü mayıstan sonra bir daha adet olmadım.ve ilaç bana yan etki yaptı mahfetti benii.çok korkmuştum ama çok şükür oldu.senemden felan bilgi almıştım ovulasyon testleri hakkında bende kullanayım dedim adet döngüm berbat olmuştu çünkü.ikinci ayımda hamile kaldım.bi dijital bide normal olanlardan kullanıyordum.ya bende çizgi tam dört dörtlük çift olmuyodu herkeste bu varmıydı bilmiyorum ama çünkü dijitalden yapınca gülen yüz çıkıyodu bizde hemen degerlendiriyorduk.üç gün felan üst üste çalıştık.zaten ondan önce bir hafta spermler bekliyor ovulasyona kadar.bide benim doktorum hergün ilişkide bişey olmaz diyodu eger sperm sayısında bozukluk felan yoksa.hatta spermler hergün tazelenir diyodu.bizde öyle yaptık.bide canım benim ilk ay bi kullan az çok ovulasyon tarihini ögrenirsin diger ay ise birgün önceden çalışmalara başlarsın vücudunu tanımış olursun böylece.ben çok faydasını gördüm meger benim ovulasyonum 18. günmüş bende 16 zannediyodum sürekli mesela..bide en önemlisi kasma kendini rahat ol ben artık hiç umudum yok diyordum düşünmüyorum diyordum kendi kendime hatta gebe kaldıgım ay bende spora başladım manyak gibi sonra bi baktım hamileyim çok ilginç oldu.umarım en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini alırız.

Tatlım çok sevindim, tebrikler Umarım tüm aşamaları kazasız belasız atlatır, bebişini kucağına alırsın.

inşallah senem yaaa düşükten sonra senin bebeginin saglıklı olması bana umut verdi inş. benimkide öyle olurr.yardımlarını unutmam teşekkürler kafanı patlatmıştım bi ara:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…