Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim sakın zayıflama bütün dengen alt üst olur.birkaç ay idare et hamile kalınca sorun olmaz zaten

günaydın canlarım

berbatbi hafta sonu geçirdim eşimin arkadaşlarına gittik kalmaya 4 aylık bebeği var o bebeğini doğurduunda ben hamile olduumu öğrenmiştim kız doğurdu bizim bebek gitti cumartesi akşamı gittik evleri bizim evede uzak kalmaka zorundaydık orda o kız annem kuzum yavrum dedikçe içimden bişeyler koptu gitti ağlamamak için kendimi zor tuttum yanlarında çocuğuda bi tatlı benim gözümün içine bakıo parmaklarımı tutup bırakmıyo benim oğlumda keşke annesine tutunsaydı neyse hayırlısı böleymiş bu arada benim dün kırkım çıktı sanırım adet oldum ama çok az gelio pi pedimin yarısı bile dolmadı henüz sökülemirum haftada bir kanama oluyo:)hepinizi öpüyorum canlarrr

iyi yapmışsın arayı çok uzatmamak gerek. bu günleirn hepsi geçecek hasretlik bitecek güzelim. siz şu anda bu sıkıntıları doğacak olan bebişlerinizin gelecği için çekiyosunuz. onlar dünyaya geldiğinde zaten birarada olmuş olacaksınız. senin bebişin istediği de bu. diyo ki anne ben doğduğumda babamda yanımızda olsun ondan seni böyle beklettim az kaldı ama yakında ses verecem sana

benden bir tane daha uyuz oluyorum böyle anlamamak için direnen insnalara ... İlla bas bas bağırmak mı gerek benim derdim bu diye ... Üzülme canım ya.. İnş bizlerinde sevme vakti gelecek sabret .. hem daha ilk aydan koyverme kendini...

inş canım ya .... sanırım derdi bu :) anne baba birleşsin sonra ben geleyim :) hayırlı sağlıklı gelsin meşhur dua yani ... geç olsun güç olmasın :)

Yamateke; canım nasılsın ?

Yamateke; canım nasılsın ?

CANIM, sabah geliyorum direk burayı açıyorum ama benim işlerim sabah çok yoğun oluyor bide topik bayagı ilerlemiş oluyor onları okuyarak ilerliyorum valla:)
napalım bizler iyiyiz insallah haftaya doktora gitcez hayırlısı ile bakalım şuan bişey hissetmiyorum şu 20.ci haftalar bi gelsinde bebişi hisssedeyim sonra rahatlıcam sanırsam,

topikte bir hamiş daha var eklenmiş hemşire63 tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah,

sen nasılsın candaşım taf demiş ararım sizi diye valla ben sizlerden haber bekliyomm buluşmak için:)

Canım yakında düzene girer inşallah. İnşallah bundan sonra senden de güzel haberler gelir. Malesef hepimiz benzer olaylar yaşadık. Takmamaya çalış canım...

Ne güzel eşinle zaman geçirmişsin. İyi olmuş ikiniz için de.

Canım ben geçen sene 25 haftalık erken doğum yapmıştım. Kanamam 45 günü geçince gittim doktora bana da ginera verdi. Memnun kaldım. Kistimi geçirdi. Testle ilgili de bilgiler için sağ ol hayırlısı bakalım... İnşallah bebeğin seni bu sefer üzmeyecek. İlk gebeliklerde düşük oranı daha fazla oluyor. Tekraralama oranı düşük. Ben de 5 gündür diyete başladım çok sıkı değil. 1 kilo verdim bile. Çok almıştım. Biraz vermeliyim diye düşündüm...

Bende aynen , ilk iş burayı açıyorum.Ve kendimden utanarak söylüyorum ki kk müptelası olunca gazete okumayı bıraktım.Şimdi burayı okumaktan haberleri okumak hiç istemiyorum

İnş canım az kaldı hayırlısıyla 20 lere gelinde bi oh deyin ... Kaç gündür sana sorcam kilo aldın mı diye ama sanırım sorumun cevabını bugün kendi gözlerimle görcem :) Tafla görüşebildiniz mi ? buluşuyoruz sanırım bugün ?
Ne güzel eşinle zaman geçirmişsin. İyi olmuş ikiniz için de.

teşekkür ederim canım :) Nasılsın ?

sorma ya hamile kalanlara utanmasam nasıl hamile kaldınız diye tektek anlattıracam,inşallah canım bi git en azından için rahatlar,kafanda soru işareti kalmaz

geçen ayda ben öyleydim regli gelince dedimki kendime yeter artık ya hamilelik lafı konusu ağzıma almicam sıkıldım olmuyo işte falan diyosun ama adet bitip tekrar çalışmaya başlayınca içine tekrar bi umut geliyo acabamı diyosun,sonra belirtiler var gbi hissedince artık sen bile kendine inanmayıp psikolojiktir falan demeye başlıyosun.ama tek gerçek var bu durum harbiden insanı psikolojik olarak yıpratıyo,banada acayip batıyo öle insanların rahatlıkları.geçen pikniğe gittim orda bi tanıdık vardı,kadının zaten bi kızı vardı,yeniden hamile kalmış,dedimki hayırlı olsyn yeniden hamilesin,oda dediki sorma kızmış gene dedi böle üff pöff gibi bi ifadeyle,allahım dedim içimden sabır çektim baktım sonra sigara aldı eline derken kocasının içkisinde yudumlamaya başladı dedim sen napıyosun be,kendine acımıyosan karnındakine acı dedim,bişi olmaz sen merak etme dedi bana,içimden allahım dedim sana karşı gelmek olmasın ama böleleri hem şak diye hamile kalıp doğuruyo.bizim gibi evlat hasretiyle yanıp tutuşanlarsa gün sayıyo hamile kalmak için dedim,ama çok kızdım kadına ya,dangozzzcandaşım seni o kadar iyi anladımki bende senin gibii oluyorum bazen gardım düşüyo soğuyorum yeter artık diyorum,ama beni düşün kocan yanında olup yapamayınca insan daha çk geriliyo,kendime bu zamana kadar şöyle kandırdım bak 1.daha yeni kürtaj oldum bünye hemen toparlanamamıştır2.dr korunma verdi 2-3 ay yapma dedi ama gördükki bazı arkadaşlarımız adet bile görmeden hamiş oldu bakalım bu aya ne bahane bulcam 3 ayda bitti,bahanaem hazır tabiki kocama suç atıcam,dicemki sen sigara içiyon o yüzdenbikaç ayda ovülasyon testlerine sararım sonrası allah kerimmm

candaşım,
evet canım benim aldım kilo ama hani bu gebelikte değil ben bu gebelikte çok almadım geçen ocak ayında aldığım kilolar kalmıştı veremedimde daha doğrusu aslında bende spor felan bilerek yapmadım diette yapmadım nolur nolmaz hemen gebe kalmak istiyodum blki dedim şimdi yapacağım ağır diet metabolizmayı bozar neyse yaa uzun uzun aksamaaa konuşacağızz nasıl olsaa evet tafla görüştüm geliyorum:)))

sorma ya hamile kalanlara utanmasam nasıl hamile kaldınız diye tektek anlattıracam,inşallah canım bi git en azından için rahatlar,kafanda soru işareti kalmaz

EVET CUMAYA iSTANBUL'DAYIM ALLAH'IN İZNİYLE. BİR PROFESÖRDEN RANDEVU ALDIM. 21 TEMMUZ'A. BAKALIM NE DİYECEK.
ANKARADAKİLER BULUŞUYORMUŞ NE GÜZEL. GÖKYÜZÜNDE YALNIZ GEZEN YILDIZLAR, YERYÜZÜNDE SİZİN KADAR YALNIZIM. BEN YALNIZIM BEN YALNIZIM YALNIZIM ŞARKISINI MI SÖYLESEM NE?
BİZ DE RAMAZAN'DA BAŞLAYACAĞIZ İNŞALLAH...

UMARIM SİZLER GELDİĞİMDE GÜZEL HABERLER VERİRSİNİZ CANIM...

evet hep bir bahane vardı .. Benim bahanelerimde birde para biriktirmek vardı. Kota koymuştum şu kadar biriktirsem bebek doğana kadar diye .. Bebek gelmiyor para birikmiyor .. diyorum eğer para biriktirmemei bekliyosa oo işimiz var .. gideyim bari kredi çekeyimde hemen gelsin bebek :))
Bende ilk ay riskli 2 ay toparlandım 3. ay ee kafa dağıttım.4 te denk gelmedi 5 te talihsizlik 6 da yumurtlama kaçtı 7 de tatil vs vs dilerim 12 de son bulsun en geç....Dediğin kadına bende şok oldum ya bu ne rahatlık.. allahım isyana götürme tamam ama bu ne şimdi yani ! hadi dikkat etmiyosunda sigara içki nedir ya ! valla dediğin gibi biz bebek bebek diye ne taklalar atıyoruz millette 9 ayda bir doğuruyo resmen ...İnş allah bizlerede çok geçmeden nasip eder ... Ya Allahın izniyle geleceklerde ne zman acaba ? ne kadar nazlıymışlar ya ! Biraz önce facede liseen bi arkadaşı gördüm ... Kız çok faal bi kızdı evlilik filan asla ilgisini çekmezdi... evlemiş çocuğu oolmuştu ki benden 1 yıl sonra evlenmiş... aa ne acele diye şaşırmıştım .. Biraz önce baktım ki 2. de doğmuş ... ve dyeyim ki biri 2 yaşında bile değil .. diğeride 3 aylık filan ... Gelde imrenme , gelde Allahım hani bize deme değil mi ama olacak ya sabırla duayla azimle hırsla yani her bişeyle ve de en önemlisi Allahınizniyle olack inş ....

akşama detayları konuşcaz artık :) yaa inş birimizin yanında fotoğraf makinesi vardır .. Bende hiç yapmayacağım işi yaptım makineyi eşime bıraktım :) unutmuşum bu hafta buluşacağımızı

senin için hatay'a geliriz be şekerim :) sen üzülme yeter ki :) inş geldiğinde bol bol hamiş haberleri alırsın ve inş hemen ilk aydanda sende hamişim diye müjde verirsin :) bari benimde en kötü doğum günü süprizim olsa ya ... eylülde göbişim dolsa yani :) eylül doğumluyum da :)

aayyy ya şaka gibiyim valla :) 4 sene kesin çocuk yok ölsende yok gülsende yok diye direten senmiydin candaş ? bak düştüğün hallaere :) gülüyorum kendime ve olmaz dememek lazımmış.. hayat yine bişeyler öğrettin bana ....

Son düzenleme:

ben o utannmazlığı yaptım valla:) 20 gün önce arkadaşım hamileymiş.üstelik ikiz olunca sordum yüzsüz yüzsüz. var mı bi sırrı, farklı bi yöntemi diye

Yaaaa herkes Ankara'da buluşuyo, Bodrum'a kimse gelmiyo muuuu Aman bi de güzel bu aralar buralar mmmmmmhhh

Kızlar bu aralar sağlıklı yumurtlama adına beslenme taktikleri uyguladığınızı görüyorum. Kesinlkle doğru bişey yapıyorsunuz. Her şeyi oluruna bırakmakla olmuyor bazen. İşe yaradı mı bilmem ama ben de çörek otu-bal-tarçın olayına girmiştim. Hem lezzetli, hem kolay. Tavsiye ederim. Sağlıklı sperm ve yumurta oluşmasını sağlıyormuş. Bir de eşiniz sigara içiyorsa azaltacak. Ben eşime azalttırmıştım oldukça. Kendim zaten içmem. İngiliz Jinekologlar Birliği de yayımladığı makalede tam yağlı süt, yumurta vs. besinlerin faydasını vurgulamış. Valla ben şimdi içtiğimden daha çok süt içmiştim hamile kalmak istediğim dönemde. Hamileymişsiniz gibi beslenin. Eti, sütü, yumurtayı ihmal etmeyin hiç. Herşeyden önce sağlıklı bir bünyeye ihtiyacınız var, kendiniz için de. Bir de nolur kıyas yapıp üzmeyin güzel canınızı. Kimi adet olmadan hamile kalır, kimi bir yıl bekler. Tamamen bünye meselesi. Bir eksikliğe işaret etmez bu çoğu zaman. Zaten bilinçlisiniz, gereken tetkikleryapılıyor. İş hayatı ve stres de etkiliyor bazen gecikmeleri. Hayırlı zamanda olsun diye dualar edicez artık napalım. Ben de yeni düşük yaptığımda hamile arkadaşıma gidemedim uzun süre. Zor geldi çok. Ama sizler sağlıklı kadınlarsınız. Birer ikişer geliyor bebişler. Sabır diliyorum sadece.

ben o utannmazlığı yaptım valla:) 20 gün önce arkadaşım hamileymiş.üstelik ikiz olunca sordum yüzsüz yüzsüz. var mı bi sırrı, farklı bi yöntemi diye
valla ben onu bekarkende soruyodum :) yani nasıl ikiz olur diye .. Bir de kürtajdan çıkar çıkmaz bi daha nasıl ikizimiz olur demiştim :) adam gülmüştü ... Çok dua etcen sonrası şans.. he yok şans olmasın gerçek olsun dersen gelirsin tedavi yaparız ister ikizin olur istersin üçüzün olur diye :) o şansı yeniden diliyorum :) kendim adına ve hepimiz adına :)

:) Ankaraya gelenleri ulusal kutlamayla karşılacaz :) gelin tamam mı :)) Dün buluştuk tabiki süperdi .. Senlede olduğu gibi sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibiydik :) kulaklarınız çınlamıştır sanırım :)

O tarçın bal çörek otunu nasıl birşey ? onuda mı denesek ne ? ya ben pek sağlıklı beslenmiyorum sanırım yani besleniyorumda yeterli değil gibi ... öğleyin kesin öğün atlarım .. abur cubur yemiyorum ama mesela çok iyi gelen kuru besinleri hiç yemem .. kayısı incir üzüm vs gibi .....Genelde herşeyi yerim ama asla soğan yemem !! bu arada annem hamileyken yiyememiş hiç, bende hayatımda yemedim .. hamilelikteki tiksinti bebeğe kalabiliyomuş

Nehir nasıl ? sen nasılsın canım ?

herkese günaydın arkadaşlar...
evet dün biz ilk buluşmamızı gerçekleştirdik elbette çokk güzeldi aksam saati olunca biraz açıkcası yetmedi bana kızları bilemem ama ben bir daha buluşmak ve uzun uzun konuşmak istiyorum:) tabbi gelmek isteyene kapımızz açıkk,

taf ve candaşım iyiki sizleri tanımışım devamıı çok uzamadan gelsin tamammı?
resim arkadaşlar çekilemedik bekleyen varsa çünki sabah işe geldikten sonra karar verdik aksama buluşalım diye kimse fotograf mak.almamıştı belki ilerleyen buluşmalarda çekiliriz...

haaadi bu haftada çok pozitif başladı temmuzun bereketine çalışmalara devam arkadaşlarrr senemin dediği gb her kürü yararlı olanları deneyin ben şimdi o kadar iyi besleniyorumki hiç böyle yememiştim ama herşey bebişlerr için

bodruma gidersek ararım seni kesin senemciğim sen de ankaraya gelirsen görüşürüz inşallah
dün evet çok güzeldi sanki uzun süredir görüşememiş eski üniversite arkadaşlarının buluşması gibiydi eskiden de tanıyormuş gibiydik bu durumu eşlere açılamak biraz komik oluyor ama 2-3 buluşmada eşleri de tanıştırırsak onlar bile ahbap olumuş gibi geldi bana

yetmedi valla :) Bencede uzatmadan devamını getirelim mutlaka :) İnş temmuz berektli gelirde şöyle bissrü hamiş haberi alırız :)

Evet ya süperdi valla :) ama eşlerin anlaması tabi biraz komik oluyor :) Haksızda sayılmazlar belkide, düşünsenize biz bu siteyi bulmadan evvel onlar deseydi netten arkadaşlarla tanışacağız diye neler derdik kimbilir :) Ama bencede tanışırlarsa onlarda eminim kısa sürede samimi olurlar diye düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…