destina , pileo sizden ne haber?
ohhhh kızlar buluşma da gerçekleşmiş. gerçektende eşlerimiz böyle bişe dese ne o öle yeni adetm,i inmidir cin midir bilmem ne sayarız valla:))
kızlar size bişe soracam. sanırım dün beni rahat dürttü ki öğleden sonra dedim bi bhcg daha baktırayım. e kendi drum grek görmüyo diye başka bi dra gittim. gebelik var bhcg baktırmak istiyorum dedim. kadın hemen usgden baktı. neyseki bu kez keseyi görebildim çok minik hala ama olsun en azından gördüm. neyse bhcg yanında bi dolu tahlişl daha verdi.dedim buraya kadar geldim kadında sitedi yapayım bari. iğneden korkmama rağmen gıkımı bile çıkartmadan 3 tüp kan verdim. idrar bile sitedi bu dr. onuda verdim zaten idrarın renginden bile belliydi hamile olduğum :) tuptuncu bişiydineyse tsh bhcg hormon bişilere bakıldı işte. sonuçları bugün alıp hemen dra gösterdim. ama daha dün bi tahlil yapılmadan bana coraspin başlatmak istedi. önceki hikayemden dolayı.bişe demedim. bugünde sonuçları gösterdim bhcg 8060 olmuş bu arada aralıpa göre 6 haftaluık görünüyorum ama dr sen onu boşver 4-5 haftalıksın daha dedi. diğerleri içinde bişe demedi herşey normal demekki. bilmişim ya dedim siz bana dün coraspin verdiniz ama tahlil yapmadınız kan pıhtılaşması var mı yok mu diye. benim kanım normalde cıvık hemen durmaz deyince, dün kan verdin kanın durdu mu dedi evet dedim. o zaman çok da cıvık değilmiş kullanabilirisn dedi. :44: kafam çok karıştı. kendi drum hiç gerek duymamıştı. hatta bide geç döllenmeden dolayı pco olabilir tedbir amaçlı progestan başlayalım dedi. kendi drum progesteronu ölçtüğü halde hayır ilaca gerek yok demişti. üstüne üstlük tatile gitmeyi düşünüyorum haftasonu yola çıkazcaz dedim daha çok yeni sorun değil araba ya da uçakla git bi sıkıntı olmaz ama havuza girme dedi tamam dedim.sonrada öncesinde bi kaybın var istersen gitme ertelesen bişe olur mu dedi yok önemli değil bebğim sağlıklı olsun hiç de gitmem dedim. ama kendi drum hiiç sorun yok gidebilrsin havuza dikkat et sadece enfeksiyon riskinden dolayı denize istediğin kadar gir demişti. bu arada kendi drum bunları bana cuma günü söyleid yani arada çok bi zman farkı yok. eşimde bana kızdı bi bhcg ölçtürecektin kafanı allak bullak ettin. cuma günü kendi drundan çıktığında mutluydun şimdi çok gerginsin diye kızdı. :18: kızlar ben napayım şimdi. bu ilaçları kullanayım mı tatili iptal edeyim mi? napacağımı şaşırdım. bu arada 2 dr da alanında iyidir. ufff kızlar yardım edin kafam çok karıştı.:44: rahatlığın batması böyle bişe demek ki
Yaaaa herkes Ankara'da buluşuyo, Bodrum'a kimse gelmiyo muuuuAman bi de güzel bu aralar buralar mmmmmmhhh
Kızlar bu aralar sağlıklı yumurtlama adına beslenme taktikleri uyguladığınızı görüyorum. Kesinlkle doğru bişey yapıyorsunuz. Her şeyi oluruna bırakmakla olmuyor bazen. İşe yaradı mı bilmem ama ben de çörek otu-bal-tarçın olayına girmiştim. Hem lezzetli, hem kolay. Tavsiye ederim. Sağlıklı sperm ve yumurta oluşmasını sağlıyormuş. Bir de eşiniz sigara içiyorsa azaltacak. Ben eşime azalttırmıştım oldukça. Kendim zaten içmem. İngiliz Jinekologlar Birliği de yayımladığı makalede tam yağlı süt, yumurta vs. besinlerin faydasını vurgulamış. Valla ben şimdi içtiğimden daha çok süt içmiştim hamile kalmak istediğim dönemde. Hamileymişsiniz gibi beslenin. Eti, sütü, yumurtayı ihmal etmeyin hiç. Herşeyden önce sağlıklı bir bünyeye ihtiyacınız var, kendiniz için de. Bir de nolur kıyas yapıp üzmeyin güzel canınızı. Kimi adet olmadan hamile kalır, kimi bir yıl bekler. Tamamen bünye meselesi. Bir eksikliğe işaret etmez bu çoğu zaman. Zaten bilinçlisiniz, gereken tetkikleryapılıyor. İş hayatı ve stres de etkiliyor bazen gecikmeleri. Hayırlı zamanda olsun diye dualar edicez artık napalım. Ben de yeni düşük yaptığımda hamile arkadaşıma gidemedim uzun süre. Zor geldi çok. Ama sizler sağlıklı kadınlarsınız. Birer ikişer geliyor bebişler. Sabır diliyorum sadece.
valla ben onu bekarkende soruyodum :) yani nasıl ikiz olur diye .. Bir de kürtajdan çıkar çıkmaz bi daha nasıl ikizimiz olur demiştim :) adam gülmüştü ... Çok dua etcen sonrası şans.. he yok şans olmasın gerçek olsun dersen gelirsin tedavi yaparız ister ikizin olur istersin üçüzün olur diye :) o şansı yeniden diliyorum :) kendim adına ve hepimiz adına :)
:) Ankaraya gelenleri ulusal kutlamayla karşılacaz :) gelin tamam mı :)) Dün buluştuk tabiki süperdi .. Senlede olduğu gibi sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibiydik :) kulaklarınız çınlamıştır sanırım :)
O tarçın bal çörek otunu nasıl birşey ? onuda mı denesek ne ? ya ben pek sağlıklı beslenmiyorum sanırım yani besleniyorumda yeterli değil gibi ... öğleyin kesin öğün atlarım .. abur cubur yemiyorum ama mesela çok iyi gelen kuru besinleri hiç yemem .. kayısı incir üzüm vs gibi .....Genelde herşeyi yerim ama asla soğan yemem !! bu arada annem hamileyken yiyememiş hiç, bende hayatımda yemedim .. hamilelikteki tiksinti bebeğe kalabiliyomuş
Nehir nasıl ? sen nasılsın canım ?
ohhhh kızlar buluşma da gerçekleşmiş. gerçektende eşlerimiz böyle bişe dese ne o öle yeni adetm,i inmidir cin midir bilmem ne sayarız valla:))
kızlar size bişe soracam. sanırım dün beni rahat dürttü ki öğleden sonra dedim bi bhcg daha baktırayım. e kendi drum grek görmüyo diye başka bi dra gittim. gebelik var bhcg baktırmak istiyorum dedim. kadın hemen usgden baktı. neyseki bu kez keseyi görebildim çok minik hala ama olsun en azından gördüm. neyse bhcg yanında bi dolu tahlişl daha verdi.dedim buraya kadar geldim kadında sitedi yapayım bari. iğneden korkmama rağmen gıkımı bile çıkartmadan 3 tüp kan verdim. idrar bile sitedi bu dr. onuda verdim zaten idrarın renginden bile belliydi hamile olduğum :) tuptuncu bişiydineyse tsh bhcg hormon bişilere bakıldı işte. sonuçları bugün alıp hemen dra gösterdim. ama daha dün bi tahlil yapılmadan bana coraspin başlatmak istedi. önceki hikayemden dolayı.bişe demedim. bugünde sonuçları gösterdim bhcg 8060 olmuş bu arada aralıpa göre 6 haftaluık görünüyorum ama dr sen onu boşver 4-5 haftalıksın daha dedi. diğerleri içinde bişe demedi herşey normal demekki. bilmişim ya dedim siz bana dün coraspin verdiniz ama tahlil yapmadınız kan pıhtılaşması var mı yok mu diye. benim kanım normalde cıvık hemen durmaz deyince, dün kan verdin kanın durdu mu dedi evet dedim. o zaman çok da cıvık değilmiş kullanabilirisn dedi. :44: kafam çok karıştı. kendi drum hiç gerek duymamıştı. hatta bide geç döllenmeden dolayı pco olabilir tedbir amaçlı progestan başlayalım dedi. kendi drum progesteronu ölçtüğü halde hayır ilaca gerek yok demişti. üstüne üstlük tatile gitmeyi düşünüyorum haftasonu yola çıkazcaz dedim daha çok yeni sorun değil araba ya da uçakla git bi sıkıntı olmaz ama havuza girme dedi tamam dedim.sonrada öncesinde bi kaybın var istersen gitme ertelesen bişe olur mu dedi yok önemli değil bebğim sağlıklı olsun hiç de gitmem dedim. ama kendi drum hiiç sorun yok gidebilrsin havuza dikkat et sadece enfeksiyon riskinden dolayı denize istediğin kadar gir demişti. bu arada kendi drum bunları bana cuma günü söyleid yani arada çok bi zman farkı yok. eşimde bana kızdı bi bhcg ölçtürecektin kafanı allak bullak ettin. cuma günü kendi drundan çıktığında mutluydun şimdi çok gerginsin diye kızdı. :18: kızlar ben napayım şimdi. bu ilaçları kullanayım mı tatili iptal edeyim mi? napacağımı şaşırdım. bu arada 2 dr da alanında iyidir. ufff kızlar yardım edin kafam çok karıştı.:44: rahatlığın batması böyle bişe demek ki
günaydın kızlarrr.....
sizin adınıza çok sevindim..ne güzel yeni dostluklar arkadaşlıklar kimbilir zamanla bebeklerinizde büyüyüp sizin gibi arkadaş olucaklar inşallah... tabii önce rabbim hayırlısıyla ve sağlıklısıyla kucağınıza versinde...kocaeliden kimse yok rastlamadım daha..böyle bir başlık altınada gelmesinler tabii istemem
ben hala beklemedeyim offff gelmiyor ayın 22 si oyyy oyyy bazen midem bulanır gibi oluyor,karnım çok kaşınıyor vee midem kazınıyor pisikolojiğe bağlıyorum ister istemez umut etmek istemiyorum.. pileo canım nasılsın?dediğin gibi inşallah 2 hafta sonra sen bebeğini görürsün böylece bende senin izini bulmuş olurum ne güzel olur dimi..
kızlar sizler nasılsınız?biz kızımla hiç eve girmiyoz desem yeridir..hep dışardayız piknikti parktı derken vakit geçiyor bi geliyoruz eve gece 11 falan kocamıda işten gelince sürüklüyoruz arkamızdanzavallı adam yorgun argın gelsede mecbur geliyor piskopat bir karısı olunca napsınn
chnb,hayırlı yolculuklar canım şimdiden geçerken burda in dicem uçakla gidiyorsun galiba misafirim olurdun ne güzel olurdu
canım benim evet eşinin dediği gibi karıştırmışsın kafanı gerçi tatil konusunda bişey diyemicemde dr daha iyi bilir heralde ama ilk doktorun öncedende gittiğin doktormuydu bide sana tavsiyem bir doktorla başla sonuna kadar da onunla devam et..ben ikinci hamileliğimde afedersin o kötülüğü yaptım hem kendime hem bebeğime bir özel daha uygun diye onunla başladım sonra kanamam oldu o doktorda çok sıra vardı bende kızımı doğum yaptığım hastaneye gittim tabi adam hangi tahliller nasıl yapılmış falan bilmediği için yeniden yapıldı sonra ikili test için başka bir doktora gittim falan derken hem psikolojin kaldırmıyor hemde doktor şey düşünüyor hani başka bir yere gitmişsin sonucu neden gelip bana gösteriyorsun vee çokda haklı ben bunu kürtaj sonrası düşündükçe pişman oldum ama nafile tabii kızımı özelde doğum yaptım oğlum yaşasaydı onuda özelde doğum yapıcaktım ama kısmet olmadı inşallah bir daha hamile kalırsam kızıma gittiğim doktorla başlayıp onunla bitireceğim allah izin verirse kafanı çok karıştırma canım kısacası ve birinde karar kıll..
Canım senin önceden düşüğün olduğu için doktor sana coraspin ve progestan vermiştir. Tedbir amaçlı. Ben bunları bunun yanında bir de innohep günlük iğne oluyordum. Gerçi kullanmama rağmen düştü. Nasip olmayınca ne yapsan olmuyor tabi... Coraspini kan akışını kolaylaştırmak adına kullanabilirsin. İstersen progestanı da tedbiren kullan. Ama istemiyorum dersen armut ve ananasta çok fazla progestan varmış. Bunları tüket. Yolculuk çok uzak bir yere mi? Havuza kesinlikle girme. Enfeksiyon özellikle yaz mevsimi zaten fazlalaşıyor. Havuzlar en önemli sebeplerinden. Denize de girersen ıslak mayoyla hiç durmaman gerekir. Kendi arabanızla gideceksen yavaş yavaş gidebilirsin bence... Ama sen hangi doktora daha fazla güveniyorsan onu yap. 2. doktor biraz daha fazla temkinli davranmış...
canım yolculuk arabayla 6 saat sürer.dr önce araba ya da uçak farketme dedi sonra ya gitmesen olmaz mı dedi :97: tatil hiç umrumda değil hadi gitmiyeyim önemli değilde. ilaçlar kafamı karıştırdı.canım coraspini kan pıhtılaşma sorununa göre veriyolar diye biliyorum. yani her kayıp yaşayana değilde. ha cıvık olan kanımı biraz daha sulandırmış olmamda bi sakınca yoksa kullanayım. sonra bişe olsa allah korusun keşke kullansaydım demek istemem. ama kendi drum ne progestan ne coraspine gerek duymadı. üstelik kürtajımı da o yapmıştı. dediğin gibi alacağı nefesi varsa alır.yoksa iğneymiş ilaçmış bunlar sadece tedbir....
destina , pileo sizden ne haber?
vallahi canım zor karar. senin bileceğin iş. kendini iyi hissediyoran bir sorun yoksa git derim. ama kötü bişey de olursa sonra vicdanın rahat etmez.ohhhh kızlar buluşma da gerçekleşmiş. gerçektende eşlerimiz böyle bişe dese ne o öle yeni adetm,i inmidir cin midir bilmem ne sayarız valla:))
vallahi canım zor karar. senin bileceğin iş. kendini iyi hissediyoran bir sorun yoksa git derim. ama kötü bişey de olursa sonra vicdanın rahat etmez.
sen aspirin ve progestan kullan her ihtimale karşı canım. için rahat olsun.
kızlar benim de bugün yumurtlamadan sonra 14. günüm. testte gölge bile yok. o nedenle biz de tatile çıkıcaz. memleketime gidiyorum ben de.
bursa. aile, alışveriş, belki günü birlik deniz. kafayı dağıtırız biraz.
geldiğimde iyi haberler alırım inşallah.
kızlar bu arada cuma gecesi beraat kandili. bir yıl içinde doğcaklar, öelcekler o zaman belli oluyor. lütfen beni de dualarınızda unutmayın. kaybettiğim bebeğime tam 21. ayda kavuşmuştum. bu okadar bekletmez inşallah. bir sene içinde kucağıma alırım.
kendinize iyi bakın, hamile olanlar daha çok iyi baksın.
benim gibi olanlar da umudunuz kaybetmemesin. çiftçi misali. çiftçini karnını yarmışlar 41 tane bir dahaki sene çıkmış. hani ürünleri iyi olmayınca, sel, felaket vesaire gelince hep derler ya bi daha ki sene inşallah. biz de bi daha ki aya inşallah. ümidimizi kaybetmeyelim. Allah sağlık versin, kötü hastalık vermesin, gerisi olur.
aa ölemi bu cumada kandil yani,valla durmak yok çok dua etcem gene bu kandilde hepimize,allah ümidimizi kırmasın her zaman bi umut olsun içimizde diyeya kızlar umutlanmicam gene diyorum ama adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum,bu ay çok çalıştık çünkü kocamla sölemesi ayıp gına geldi vallaaaaa bide sıcaktata hiç çekilmiyo anammm böle sırf bebek için çalışınca hiç çekilmiyo böle şeyler ya zaten fazlada meraklısıda değildim ama herşey bebiş için
:) Ankaraya gelenleri ulusal kutlamayla karşılacaz :) gelin tamam mı :)) Dün buluştuk tabiki süperdi .. Senlede olduğu gibi sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibiydik :) kulaklarınız çınlamıştır sanırım :)
O tarçın bal çörek otunu nasıl birşey ? onuda mı denesek ne ? ya ben pek sağlıklı beslenmiyorum sanırım yani besleniyorumda yeterli değil gibi ... öğleyin kesin öğün atlarım .. abur cubur yemiyorum ama mesela çok iyi gelen kuru besinleri hiç yemem .. kayısı incir üzüm vs gibi .....Genelde herşeyi yerim ama asla soğan yemem !! bu arada annem hamileyken yiyememiş hiç, bende hayatımda yemedim .. hamilelikteki tiksinti bebeğe kalabiliyomuş
Nehir nasıl ? sen nasılsın canım ?
ayyy bekleyemedim artık kızlar testi bugün tekrar ettim,ama negatif hayırlısı olsun pek bir umutlada yapmamışdım zaten ama benim korkum şimdi kist falanmı oluştu diyee oyyy oyyy kadın olmak.... neyse inşallah 22 sinde gelirde kırmızılar gelmezsede doktor yolu görünüyor bana inşallah ciddi bişey yoktur...
ay canım benim ya sıkma canını sakın,bende kendimi hazırlıyom nolur nolmaz negatif çıkar diye,inşallah düzene girer,stresten olmuştur belki.genelde düzenlimidir yoksa düzensizliği böle olurmu?
yetmedi valla :) Bencede uzatmadan devamını getirelim mutlaka :) İnş temmuz berektli gelirde şöyle bissrü hamiş haberi alırız :)
Evet ya süperdi valla :) ama eşlerin anlaması tabi biraz komik oluyor :) Haksızda sayılmazlar belkide, düşünsenize biz bu siteyi bulmadan evvel onlar deseydi netten arkadaşlarla tanışacağız diye neler derdik kimbilir :) Ama bencede tanışırlarsa onlarda eminim kısa sürede samimi olurlar diye düşünüyorum :)
Çok sevindim sizin adınıza, çok da kıskandımBöyle giderse bir gün hepimiz birbirimizi görücez sanırım. Ne güzel...
Canım şimdi küçük bir kavanoz bala bir çorba kaşığı tarçın, bir çorba kaşığı dövülmüş çörekotu karıştırdım ben. Sabah akşam birer tatlı kaşığı yedim. Adet olduğum ilk gün başladım yeni yumurta sağlıklı gelişsin diye. Eşin de yiyebilir. Benim nanemolla yemedi
Sen yine de beslenmeni ihmal etme. Nehir Hanım sanırım çikolata sevmeyecek, annesi yiyemiyor halaBen de bi yerde okumuştum. Bebek anne karnında alışıyormuş tatlara. Bizimkinin menü peynir, yoğurt, domates,ekşi elma,sebze
ayyy bekleyemedim artık kızlar testi bugün tekrar ettim,ama negatif hayırlısı olsun pek bir umutlada yapmamışdım zaten ama benim korkum şimdi kist falanmı oluştu diyee oyyy oyyy kadın olmak.... neyse inşallah 22 sinde gelirde kırmızılar gelmezsede doktor yolu görünüyor bana inşallah ciddi bişey yoktur...
sağol canım benim, yaa belirsizlik olunca insanın canı daha çok sıkılıyor hani anladım bebk yokda adet niye yok bende nerdeyse her ay kist oluşur canım ama adetle sökülür normalde adetim hiç şaşmaz kürtaj sonrası bile düzenli oldu ama bu ay feleğini şaşırdıçok yoruldum temizlik falan ondanmı aceba bilemedimki yoksa kist oluştuda patlamadımı anlamadım neyse hayırlısı olsunda ayın 22 si adet olmam lekelenme olduğu için geçen ay kendi çapımda br hesaplama yaptım işte inşallah gelsinde kırmızılar belkide erken gelir karnım davul oldu karın bölgem tümyle kaşınıyor zaten aldığım kiloları veremedim gittikçe genişliyorum vayy halime, halime kız halime gördüğün üzere kafayıda yidim türküler söylüyorum artık
canım adetin yaklaştı seninde inşallah olmazsında bu ayki bomba haberlerden biride sen olursun...sıkma canını bak bana aslında streste yapmadım ama yinede gelmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?