- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #3.861
Hayırlısı olsun canım. İnsan üzülüyor tabi ama ne yapalım biz stres yaptıkça olacakları varsa da olamıyor galiba...
Sen de soğan kürü filan yap istersen kistlere iyi geliyormuş.
canım günaydın uyguladım uygulamammıama ölüyodum nerdeyse offf nasıl bir ağrıydı oo daha 1 gün uydulamıştım kasığım patlıcaktı nerdeyse bıraktım tabii ...adet olmadım diye bu ayki yumurtlamaymış falan herşey sarpasardı afedersiniz çalışmalar zevk için oldu hep ne tarihleri bilmiyorum benimki biraz fazla istekli olduğu için genelde haftada bi 4-5 gün yaparız
Hayırlısı olsun canım. İnsan üzülüyor tabi ama ne yapalım biz stres yaptıkça olacakları varsa da olamıyor galiba...
aynen öyle. bak drum bana dediki ben sana söktürücüyü verdim. regl olmayı bekliyodun bebek nasısla yok diye düşündün stressiz yapınca bebiş geldi :) gerçektende fitfit yapasım yoktu hiç yumurtam yoksa ne diye yapıyorum ki durumuna gelmiştim artık. akışına bırakmıştım. normalde olsa tutacak mı, yumurta orda mı, sağlkıklı sperm gitmiş midir,preseed mi alsaydım... vs bunları kafada geçirirken ne kadar üretken olabilrdim ki?
ama ayın 22 sine daha çok var güzelim yaa. umutlandırmak istemem ama kırmızları görmeden negatif demek yok.kist felan deme şimdi bilemezsin. ona bakarsan dr bana pco olabilir demişti. bebiş çıktı kırmızları görene kadar umut vardır. sen 22 sine kadar dünya tatlısı kızınla gez toz zaman nasıl geçer anlamazsın sonra da inşallah çift çizgi dersin. hem öyle peşimi bırakmak kolay mı. hani arkamdan geliyodun temmuzda hepinizi peşimden süreyecem inşallaahh ...
havalar da ısındıya çalışmalar daha çok zevk için oluyordur artık zaten boşver en doğrusu da öyle olması değil mibizimkiler de genelde öyle oluyor:78:
evet canım belki güleceksiniz ama ben bir düğüne gideyim düğün başladığı ana benim cinsellik antenlerim havaya dikiliyor utanmasam kocacığımın üzerine atlayacağım o derece yani sapık ruhlumuyum neyimgerçekten yaa hele o davul zurna sesi oyyy aklıma geldi yine kocam yanımda yok ses eğlence mesela balayına gittiğimizde bara falan giderdik yine öylee değişik bir piskolojii eşim bana ben eşime derken bu ayın 24 ünde 7 yılımız bitiyor...
canım böyle peşe can kurbanben seni bırakırmıyım hiç ASLAAAA şüphen bile olmasın.. yaa dedim lekelenme yerleşmeyse artık hamilelikte belli olmuştur yani o nedenle test yaptım tabii klasik cevap negatiff doğru diyosun aslında ama yaptık bir delilik bugğnde pazar var kızımla pazara gidicez anneme geçeriz derken akşam oldu sağolasın canım yakın olsaydık sanada gelirdim
keşkeeee. bende sana sarmalar sarar,kısırlar yapardım :)) anladım sen lekelenmeyi yerleşme kanamsı sayaraktan yaptın bu testi.ama dediğim gibi kırmızlara kadar umutlar bitmesin beni düşünsene 17 haziran istenmeyen adet.23 nde kanda bile çıkmayan bi durum derken taaa temmuzun 5 de idrarde pozitif. umutlar tükenmesinsoğanı da istersen yapmaya devam et. eğer iltihabın varsa söker. ben soğanın kesinlikle içi temileidğine inanıyorum. çok ağrın olmuş bende de karında ağrı yaptı ama günde 1 bardak içiyodum toplam 4 gün 4 bardak içmiştim. normalde günde 2 bardak toplam 15 gün uygulanmalı. neyseki gerisne gerek kalmadı. ben reglimi düzene soksun diye başlamıştım.tadı ööö bişe ama kesinlikle içi temizliyomuş.
evet canım belki güleceksiniz ama ben bir düğüne gideyim düğün başladığı ana benim cinsellik antenlerim havaya dikiliyor utanmasam kocacığımın üzerine atlayacağım o derece yani sapık ruhlumuyum neyimgerçekten yaa hele o davul zurna sesi oyyy aklıma geldi yine kocam yanımda yok ses eğlence mesela balayına gittiğimizde bara falan giderdik yine öylee değişik bir piskolojii eşim bana ben eşime derken bu ayın 24 ünde 7 yılımız bitiyor...
Öncelikle nice seneler birlikteliğiniz olsun inşş :)
Aklıma birşey geldi:) bende tatilde bir olaya şahit oldum :)) Gece saat 1 filan, yukardan değişik sesler geliyor.Öncelikle tv sandım.Sesler şiddetlendi ama anlayamadım yine.Hele eşim hiç ses bile duymadı çatlak :) sonra gıcır gıcır yatak :) ve sonrası resemen vahşet :) kadın nasıl kendinden geçiyor nasıl sesler çıkarıyo inanamazsınız .. Eşimle duymayalım diye konuşuyoruz filan ama ne mümkün :) hayır birde yatağın gıcırtısından adamların sekste hangi aşamada olduklarını bile anlayabiliyosun yani o kadar :) Birde turistlerdi Allahtan ne dediklerini anlamadık :) Anten deyince aklıma bu geliyor :) ve dedimki ayy nasıl ses geçiriyomuş duvarlar .. dilerim bizlerede böyle şahit edenler olmamıştır .. Ama olmamıştr yani o kadın bi acayipti ya :))
hmm tamam bu tarifi aldım :) bi ara annem zorla yediriyodu hastalıklara önlem olsun diye. Deneyelim yeniden...Çok sevindim sizin adınıza, çok da kıskandımBöyle giderse bir gün hepimiz birbirimizi görücez sanırım. Ne güzel...
Canım şimdi küçük bir kavanoz bala bir çorba kaşığı tarçın, bir çorba kaşığı dövülmüş çörekotu karıştırdım ben. Sabah akşam birer tatlı kaşığı yedim. Adet olduğum ilk gün başladım yeni yumurta sağlıklı gelişsin diye. Eşin de yiyebilir. Benim nanemolla yemedi
Sen yine de beslenmeni ihmal etme. Nehir Hanım sanırım çikolata sevmeyecek, annesi yiyemiyor halaBen de bi yerde okumuştum. Bebek anne karnında alışıyormuş tatlara. Bizimkinin menü peynir, yoğurt, domates,ekşi elma,sebze
canım ya bence bebek varsa bile yinede görünmeme ihtimali yüksek.Sen ümidini kesme derim yani...ayyy bekleyemedim artık kızlar testi bugün tekrar ettim,ama negatif hayırlısı olsun pek bir umutlada yapmamışdım zaten ama benim korkum şimdi kist falanmı oluştu diyee oyyy oyyy kadın olmak.... neyse inşallah 22 sinde gelirde kırmızılar gelmezsede doktor yolu görünüyor bana inşallah ciddi bişey yoktur...
Candasim yaa valla ne guzel haberler okuyorum cok iyi yapmissiniz gorusmekle..ahh ahh bende olsam kesin gelirdim, muhtemelen kizilayda bulustunuz esimde Ankarali. Kayinvalidemler Batikentte oturuyolar.. kiskandim valla bende Senem gibiInsallah dua ediyorum bu ay bereketli gelsin diye Ramazana da cok az kaldi.. insallah Ramazana hamis girelim diye.. Benim esim kiziyo yaa bu siteye girmeme.. Neymis, ben kafama cok takiyomusum cok dusunuyomusum herseyi oluruna birakalimmis..bu site daha cok kafama takmama neden oluyomus.. sanki beni anlamiyo yaaa ben zaten bu siteye girmesem de hic aklimdan cikmiyoki... su aralar gercekten mutsuz ve umutsuzum.. Yani es yaninda olsada bazen insanin bu gibi drumlar cikiyo canim .. Sen sakin cok kafana takma esinden ayri oldugun icin.. Rabbim en guzel zamanda verecek size bak gor... tabi bizimde calismalar devam ediyo ama bakalim gorecez ayin 28'inde...
acaba yapsak mi diyorum bende..normal duzenli yumurtlayanlar icin faydadan cok zarar veriyomus.. Senemcim ne guzel herseyi denemissin . Ben okadar cesaretli degilim galiba... Nehir prensese de masallah ne cabuk zaman geciyor..Annesi bolbol yesinde buyusun insallah
canım günaydın uyguladım uygulamammıama ölüyodum nerdeyse offf nasıl bir ağrıydı oo daha 1 gün uydulamıştım kasığım patlıcaktı nerdeyse bıraktım tabii ...adet olmadım diye bu ayki yumurtlamaymış falan herşey sarpasardı afedersiniz çalışmalar zevk için oldu hep ne tarihleri bilmiyorum benimki biraz fazla istekli olduğu için genelde haftada bi 4-5 gün yaparız
havalar da ısındıya çalışmalar daha çok zevk için oluyordur artık zaten boşver en doğrusu da öyle olması değil mibizimkiler de genelde öyle oluyor:78:
aynen öyle. bak drum bana dediki ben sana söktürücüyü verdim. regl olmayı bekliyodun bebek nasısla yok diye düşündün stressiz yapınca bebiş geldi :) gerçektende fitfit yapasım yoktu hiç yumurtam yoksa ne diye yapıyorum ki durumuna gelmiştim artık. akışına bırakmıştım. normalde olsa tutacak mı, yumurta orda mı, sağlkıklı sperm gitmiş midir,preseed mi alsaydım... vs bunları kafada geçirirken ne kadar üretken olabilrdim ki?
Doğru canım. Tüp bebek deneyip de olmayanlar bile artık olmuyor dedikten sonra doğal hamile kalabiliyorlar. Stres önemli...
Karı koca üretken maşallah... Biz de ikimizde de iş yok. Hele okul açılınca işten güçten yatağı zor buluyoruz... Şükür bir tane çocuk yapabildik...
Bu arada temmuz 22 de bizim 11 yıl bitiyor 12'den gün alıyoruz.
Öncelikle nice seneler birlikteliğiniz olsun inşş :)
Aklıma birşey geldi:) bende tatilde bir olaya şahit oldum :)) Gece saat 1 filan, yukardan değişik sesler geliyor.Öncelikle tv sandım.Sesler şiddetlendi ama anlayamadım yine.Hele eşim hiç ses bile duymadı çatlak :) sonra gıcır gıcır yatak :) ve sonrası resemen vahşet :) kadın nasıl kendinden geçiyor nasıl sesler çıkarıyo inanamazsınız .. Eşimle duymayalım diye konuşuyoruz filan ama ne mümkün :) hayır birde yatağın gıcırtısından adamların sekste hangi aşamada olduklarını bile anlayabiliyosun yani o kadar :) Birde turistlerdi Allahtan ne dediklerini anlamadık :) Anten deyince aklıma bu geliyor :) ve dedimki ayy nasıl ses geçiriyomuş duvarlar .. dilerim bizlerede böyle şahit edenler olmamıştır .. Ama olmamıştr yani o kadın bi acayipti ya :))
Ben filmlerde numara yapıyorlar sanırdım. Gerçekten de öyle oluyormuş demek ki... Ama evlerin ses yalıtımları kötü ufak sesler bile gidiyor. Biz üniversite deyken üst katta öğrenci çiftler vardı biz de onları duyardık...
Karı koca üretken maşallah... Biz de ikimizde de iş yok. Hele okul açılınca işten güçten yatağı zor buluyoruz... Şükür bir tane çocuk yapabildik...
Bu arada temmuz 22 de bizim 11 yıl bitiyor 12'den gün alıyoruz.
Ben filmlerde numara yapıyorlar sanırdım. Gerçekten de öyle oluyormuş demek ki... Ama evlerin ses yalıtımları kötü ufak sesler bile gidiyor. Biz üniversite deyken üst katta öğrenci çiftler vardı biz de onları duyardık...
Yaa inş bereketli gelir bu ayda hepimiz ramazanda bebişli oluruz... Cuma günü kandilmiş çok dua etcez yine :) inş gecenin hatrına allah baksın yüzümüze :)
Sizede maşallahnice beraber sağlıklı ömürlere inş :)
Yaa sizinki daha tehlikeliymiş ya :) Bekar evinde zevk sesibi de erkek arkadaşının geldiğini onla beraber o sese şahit olduğunu düşünsene :)) düşünmek istemiyorum ben sonu felaket olurdu Ama bencede artık şu yalıtımlara bi çare bulunsun yoksa çocuklara bile rezil olabilcez ilerleyen senelrde
evet biliyodum bunu ama hangi kandil olduğunu unutmuştum.hatırlattın teşekkürler canım ... Ya aslında aklıma geldi o ilişki durumu ... Bende cuma öğleden sonra izin alıp eşime gideyim diyodum bizim yumurtlama günü mutamalan o gün. Arada kaldım yani özel bi durum vakit yok, ama günah olabilir tabi olmayadabilir ... Allahım yanlış birşey yaparsak affet biziBerat kandilinde bir yıl içinde olacak işler hükme bağlanırmış. Yani bebekle ilgili kararlar da doğal olarak. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam bu gece ilşki olması uygun değilmiş.
Bu arada benim geçen sene 25. haftadakaybettiğim oğlumun adı da Berat'tı.
Canım yanlış yazmışım. Biz evliydik. Bizim üst katımızda öğrenciler vardı. Onların sesleri gelirdi. Bazen annemler de biz de olurdu. Gündüz de gelirdi ses. Onların yatak odası bizim oturma odamızdı. Ne kötü...
evet biliyodum bunu ama hangi kandil olduğunu unutmuştum.hatırlattın teşekkürler canım ... Ya aslında aklıma geldi o ilişki durumu ... Bende cuma öğleden sonra izin alıp eşime gideyim diyodum bizim yumurtlama günü mutamalan o gün. Arada kaldım yani özel bi durum vakit yok, ama günah olabilir tabi olmayadabilir ... Allahım yanlış birşey yaparsak affet bizi
CanımAllah Beratının kardeşini en yakın zmanda göndersin inş... Her kandilde o sızı girecek tyüreğine maalesef Allah acını azaltıp mutluluğunu göndersin inş ....
ayy evet ya çok kötü bi durummuşmisafirler gelince denk geliyorsa dahada kötü oluyodur hadi anne neysede ... ama baba felaketmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?