Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlısı olsun canım. İnsan üzülüyor tabi ama ne yapalım biz stres yaptıkça olacakları varsa da olamıyor galiba...

Sen de soğan kürü filan yap istersen kistlere iyi geliyormuş.

canım günaydın uyguladım uygulamammı ama ölüyodum nerdeyse offf nasıl bir ağrıydı oo daha 1 gün uydulamıştım kasığım patlıcaktı nerdeyse bıraktım tabii ...adet olmadım diye bu ayki yumurtlamaymış falan herşey sarpasardı afedersiniz çalışmalar zevk için oldu hep ne tarihleri bilmiyorum benimki biraz fazla istekli olduğu için genelde haftada bi 4-5 gün yaparız

havalar da ısındıya çalışmalar daha çok zevk için oluyordur artık zaten boşver en doğrusu da öyle olması değil mi bizimkiler de genelde öyle oluyor:78:

Son düzenleme:

canım böyle peşe can kurban ben seni bırakırmıyım hiç ASLAAAA şüphen bile olmasın.. yaa dedim lekelenme yerleşmeyse artık hamilelikte belli olmuştur yani o nedenle test yaptım tabii klasik cevap negatiff doğru diyosun aslında ama yaptık bir delilik bugğnde pazar var kızımla pazara gidicez anneme geçeriz derken akşam oldu sağolasın canım yakın olsaydık sanada gelirdim

havalar da ısındıya çalışmalar daha çok zevk için oluyordur artık zaten boşver en doğrusu da öyle olması değil mi bizimkiler de genelde öyle oluyor:78:

evet canım belki güleceksiniz ama ben bir düğüne gideyim düğün başladığı ana benim cinsellik antenlerim havaya dikiliyor utanmasam kocacığımın üzerine atlayacağım o derece yani sapık ruhlumuyum neyim gerçekten yaa hele o davul zurna sesi oyyy aklıma geldi yine kocam yanımda yok ses eğlence mesela balayına gittiğimizde bara falan giderdik yine öylee değişik bir piskolojii eşim bana ben eşime derken bu ayın 24 ünde 7 yılımız bitiyor...

vayy beee hiç bitmesin bu heyecanınız inşallahh

keşkeeee. bende sana sarmalar sarar,kısırlar yapardım :)) anladım sen lekelenmeyi yerleşme kanamsı sayaraktan yaptın bu testi.ama dediğim gibi kırmızlara kadar umutlar bitmesin beni düşünsene 17 haziran istenmeyen adet.23 nde kanda bile çıkmayan bi durum derken taaa temmuzun 5 de idrarde pozitif. umutlar tükenmesin soğanı da istersen yapmaya devam et. eğer iltihabın varsa söker. ben soğanın kesinlikle içi temileidğine inanıyorum. çok ağrın olmuş bende de karında ağrı yaptı ama günde 1 bardak içiyodum toplam 4 gün 4 bardak içmiştim. normalde günde 2 bardak toplam 15 gün uygulanmalı. neyseki gerisne gerek kalmadı. ben reglimi düzene soksun diye başlamıştım.tadı ööö bişe ama kesinlikle içi temizliyomuş.

canım ben soğanı dediğim gibi daha 1 gün denemiştim ağrıdan yatamadım bile uyuyamadım sabaha kadar bide ben 2. hamileliğimde enfeksiyon vardı idrarda çok su iç demişti dr ama ne mümkün mide bulantısından 1 yudum bile içemiyordum..son 2 aydır günde 3 litre su içiyorum akıntım falan kalmamıştı takii adet olmayana kadar şimdi akıntı var ne iş anlamadım artık suda fayda etmiyor galiba...

Öncelikle nice seneler birlikteliğiniz olsun inşş :)

Aklıma birşey geldi:) bende tatilde bir olaya şahit oldum :)) Gece saat 1 filan, yukardan değişik sesler geliyor.Öncelikle tv sandım.Sesler şiddetlendi ama anlayamadım yine.Hele eşim hiç ses bile duymadı çatlak :) sonra gıcır gıcır yatak :) ve sonrası resemen vahşet :) kadın nasıl kendinden geçiyor nasıl sesler çıkarıyo inanamazsınız .. Eşimle duymayalım diye konuşuyoruz filan ama ne mümkün :) hayır birde yatağın gıcırtısından adamların sekste hangi aşamada olduklarını bile anlayabiliyosun yani o kadar :) Birde turistlerdi Allahtan ne dediklerini anlamadık :) Anten deyince aklıma bu geliyor :) ve dedimki ayy nasıl ses geçiriyomuş duvarlar .. dilerim bizlerede böyle şahit edenler olmamıştır .. Ama olmamıştr yani o kadın bi acayipti ya :))

vuhuuuuu
naber candaşcığım ay çok monoton ankara tatile gitmek istiyorum yaa eşimin işleri çok yoğun

hmm tamam bu tarifi aldım :) bi ara annem zorla yediriyodu hastalıklara önlem olsun diye. Deneyelim yeniden...

Evet ya bu hızla gidersek inş hepimiz birbirimizle tanışmış olcaz ve süper olacak :)

Demekki nehir hanım tuzlu ve ekşi yandaşı olacak :) dmadınız yaşadı hergün çikolata istemeyecek karısı :))
canım ya bence bebek varsa bile yinede görünmeme ihtimali yüksek.Sen ümidini kesme derim yani...

Yaa inş bereketli gelir bu ayda hepimiz ramazanda bebişli oluruz... Cuma günü kandilmiş çok dua etcez yine :) inş gecenin hatrına allah baksın yüzümüze :)

Evet ya süper oldu buluşma :) İnş sende geldiğinde yeniden buluşuruz .. halkayı genişletiriz :) kızılayda buluştuk doğru tahmin :) darısı senle pollyana ile birlikte .... Ya aslında belki bu site psikolojiyi etkiliyodur ama kötüye götürmüyo ya umut veriyor bence ... Ama eşlerin bakış açısıda yanlış sayılmaz .. Bilmiyolar ki burdaki samimiyeti :) İnş bi gün hepimiz tanışırız ve inş o günde hepimizin kucağında ağlayan bebekler olur :) son 15 kalmış beklenmeyen güne ... İnş gelmezde güzel bi haber verirsin bize ... Ben artık bu ay rahatım kendime göre kapılar kapandı ihttimaller çok az.Gelmek istediğin zman gelsin ister babasıyla ister önce .. ama önemli olan sağlıkla gelsin gelmemezlik etmesin :)) Senin psikolojin nasıl canım ? kaçıncı deneme ayın oluyo ?

Maşallah diyeyim sizlere. Biz yaşlandık artık. Gerçi hoş gençken de durum aman aman çok da farklı değildi ya...:78:

Gelsin temmuzda bebeişler inşallah...

Sizede maşallah nice beraber sağlıklı ömürlere inş :)

Yaa sizinki daha tehlikeliymiş ya :) Bekar evinde zevk sesi bi de erkek arkadaşının geldiğini onla beraber o sese şahit olduğunu düşünsene :)) düşünmek istemiyorum ben sonu felaket olurdu Ama bencede artık şu yalıtımlara bi çare bulunsun yoksa çocuklara bile rezil olabilcez ilerleyen senelrde

Yaa inş bereketli gelir bu ayda hepimiz ramazanda bebişli oluruz... Cuma günü kandilmiş çok dua etcez yine :) inş gecenin hatrına allah baksın yüzümüze :)

Berat kandilinde bir yıl içinde olacak işler hükme bağlanırmış. Yani bebekle ilgili kararlar da doğal olarak. Yalnız yanlış hatırlamıyorsam bu gece ilşki olması uygun değilmiş.

Bu arada benim geçen sene 25. haftadakaybettiğim oğlumun adı da Berat'tı.

Canım yanlış yazmışım. Biz evliydik. Bizim üst katımızda öğrenciler vardı. Onların sesleri gelirdi. Bazen annemler de biz de olurdu. Gündüz de gelirdi ses. Onların yatak odası bizim oturma odamızdı. Ne kötü...

evet biliyodum bunu ama hangi kandil olduğunu unutmuştum.hatırlattın teşekkürler canım ... Ya aslında aklıma geldi o ilişki durumu ... Bende cuma öğleden sonra izin alıp eşime gideyim diyodum bizim yumurtlama günü mutamalan o gün. Arada kaldım yani özel bi durum vakit yok, ama günah olabilir tabi olmayadabilir ... Allahım yanlış birşey yaparsak affet bizi

Canım Allah Beratının kardeşini en yakın zmanda göndersin inş... Her kandilde o sızı girecek tyüreğine maalesef Allah acını azaltıp mutluluğunu göndersin inş ....

ayy evet ya çok kötü bi durummuş misafirler gelince denk geliyorsa dahada kötü oluyodur hadi anne neysede ... ama baba felaketmiş :)

Canım Berat gecesi olursasavurgan olurmuş. Ben de pek dikkat edemedim bunlara. Benim oğlan da her eşyasını bir yerlerde unutur. Etkisi var mı acaba?

Ba'zı âdâb kitaplarında, cinsel ilişki vakitleriyle ilgili zamanlardan ve bu vakitlerin doğacak çocuklar üzerindeki etkilerinden bahsedilmiştir. Bunlar dinî bakımdan uyulması gereken bağlayıcı hükümlerden değildir. Fakat bahsedilen vakitlerin gözetilmesi zararlı olmaz, faydalı olur.
Tavsiye edilen vakitler:

Pazartesi, salı, perşembe, cuma geceleri ve gündüz öğleden önce.

Tavsiye edilmeyen vakitler:

Hafta içinde pazar gecesi ve çarşamba gecesidir.
Kameri aylarının birinci, onbeşinci ve sonuncu geceleri.
Ramazan bayramı ve Kurban bayramı geceleri
Berât gecesi;
Yola çıkılacak gece;
Gündüz öğleden sonra.
Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz.
Münâsib görülmeyen hâller

Zevcenin rızâsı yoksa.
Abdesti sıkışıksa.
Fazla tok, hasta ve yorgun ise.
Çok soğuk ve çok sıcaksa.
Diğer Edepler
Kendini haramdan korumayı, halâl ile yetinmeye niyet etmeli, cima ederken şeytandan Allahü teâlâya sığınıp, (Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne mâ razaktenâ) demelidir. Bu durumda gebe kalırsa, şeytan ona zarar vermez.
Resûlullah efendimiz buyuruyor:
Cima' da Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu cimada çocuğun olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevâb yazılır.
Erkek hanımı ile cima' ederken, horoz gibi, atlayıp inmesin. Kendisi rahatladığı gibi, hanımı da rahatlayıncaya kadar, karnı üzerinde kalsın, kadın rahatlamadan, sen rahatlarsan, o günün kalan kısmı, kadın için uyuşuk ve tembellikle geçer.
Hanımına, arkadan yaklaşan mel'undur.
Başka bir kadın şehvetiyle ehline yaklaşma!
Erzurumlu İbrahim hakkı hazretleri buyuruyor ki:
Euzü besmele çekerek yatağa girmeli ve yatarken okunacak duaları okumalı.

Cima, eşinin rızası ile olursa çocuk akıllı, gönülsüz olursa ahmak olur.
Pazar ve çarşamba gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kavgacı olur.
Gündüz öğleden sonra yapılan cimadan çocuk olursa, şaşı olur.
Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer.
Baldızını düşünerek yapılan cimadan çocuk olursa, hünsa olur. [Erkekle kadın arası bir şey]
Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
Kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur.
Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.
Taharetsizken yapılan cimadan çocuk olursa, cimri olur.
Sefere çıkacağı gece yapılan cimadan çocuk olursa, savurgan olur.
Orgazma ererken, her ikisinin düşüncesinde ne şekil varsa, çocuk ona yakın olur.

Tabi bizim durumlar özel. Allah hayırlı etsin canım. Bakayım dedim de şart da çokmuş. Dikkat etmeye kalksak bir iki seneyi bulur bizim çocuk sahibi olmamız. Tabi Allah bilir...

Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz.

Buna göre her zaman serbest sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…