Tabi bizim durumlar özel. Allah hayırlı etsin canım. Bakayım dedim de şart da çokmuş. Dikkat etmeye kalksak bir iki seneyi bulur bizim çocuk sahibi olmamız. Tabi Allah bilir...
Bunlar da bir tavsiyedir. Şehvetlenip haram işlemek mesela yabancı kadında şehvetle bakma tehlikesi varsa mekruh olmaz. Bilakis beraber olmak lazım olur. Güne, zamana bakılmaz.
Buna göre her zaman serbest sanırım...
2 seneyi az dedin :) Bizimki 5 seneden önce olmaz kesin :) Tabi çok detaylara dikkat edemeyiz diye düşünüyorum ama tabi dini günlerde dikkat edilirde bizlerin durumu dediğin gibi özel...
Hele ben bütün münasebtsiz zamanlarda neler yapıyomuşum :) Pazar gecesi, ramazan ve kurban bayramı geceleri , yola çıkılacak geceler :)) Hepsi benim için ayarlanmış ya sanki :) valla o vakitler haramsa benim şimdiye dek en fazla 10 defalık bi durumum olması gerekirdi :) ee malum kocayı 2 ayda memur edip yaban ellere gönderdik.. allah affeylesin ne diyeyim .... çünkü bizim tek vaktimiz bunlar ... yada yııllık izin dönemleri ... Düşünsene 3 yıllık evlisin, yıllık izinlerde ve 2 ay içinde ne yaptıysan yaptın ... Evlilik sürsince en fazla 30 kez desen millet aaa kadın vajinusmus mu diye bakarlar
Evet canım. Sen ovulasyon testi yapıyor musun?bencede :)) yırttık o zman :)
:)) yani Allahın gücüne gitmesin birşey demek istemiyorumda bunlarda çok uçlarda ya ..."Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur. "
ayol bu ne yahu
Biz de benzer şeyler yaşadık. Hele eşim haftasonu geldiğinde bazen (annemler çocuğa baktıkları için biz de kalırlardı) eşimle tartışırdık. Ben evdekilerden çekinirdim aksilik annemlerin yattığı oda ile banyo karşılıklı. İnsan kendi ailesinden çekiniyor işte:))
Evet canım. Sen ovulasyon testi yapıyor musun?
:)) yani Allahın gücüne gitmesin birşey demek istemiyorumda bunlarda çok uçlarda ya ...
Evetsen yaşamış olarak bilirsin :) Maalesef aileden çekiniyor insan ... allah o günlere geri döndermesin inş canımcım :)
Yok ben ovulasyonu yapmıyorum bu ay, sanırım bugün yarın yumurtlama var. Bu ay karavana ... Öbür ay ateş ölçmeyle deneyeceğim bakalım nasıl olcak ? sen sipariş vermiştin, yapmaya başladın mı diğer aya mı deneyeceksin ?
:)) yani Allahın gücüne gitmesin birşey demek istemiyorumda bunlarda çok uçlarda ya ...
Evetsen yaşamış olarak bilirsin :) Maalesef aileden çekiniyor insan ... allah o günlere geri döndermesin inş canımcım :)
Yok ben ovulasyonu yapmıyorum bu ay, sanırım bugün yarın yumurtlama var. Bu ay karavana ... Öbür ay ateş ölçmeyle deneyeceğim bakalım nasıl olcak ? sen sipariş vermiştin, yapmaya başladın mı diğer aya mı deneyeceksin ?
Bu ay biz de sizin gibi ayrıyız. Bir de eşimin kasığı ağrıdı. Geçen akşam acile gittik. İdrarda lökosit çıktı. Dün fakülteye gitti bizim durumdan da bahsetmiş. Bir sperm testi yapalım demişler.3 gün cinsel perhiz gerekmiş:)) Cumaya da test yapılacak. Nasıl vereceğim diye kara kara düşünüyor:))
Öncelikle nice seneler birlikteliğiniz olsun inşş :)
Aklıma birşey geldi:) bende tatilde bir olaya şahit oldum :)) Gece saat 1 filan, yukardan değişik sesler geliyor.Öncelikle tv sandım.Sesler şiddetlendi ama anlayamadım yine.Hele eşim hiç ses bile duymadı çatlak :) sonra gıcır gıcır yatak :) ve sonrası resemen vahşet :) kadın nasıl kendinden geçiyor nasıl sesler çıkarıyo inanamazsınız .. Eşimle duymayalım diye konuşuyoruz filan ama ne mümkün :) hayır birde yatağın gıcırtısından adamların sekste hangi aşamada olduklarını bile anlayabiliyosun yani o kadar :) Birde turistlerdi Allahtan ne dediklerini anlamadık :) Anten deyince aklıma bu geliyor :) ve dedimki ayy nasıl ses geçiriyomuş duvarlar .. dilerim bizlerede böyle şahit edenler olmamıştır .. Ama olmamıştr yani o kadın bi acayipti ya :))
"Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur. "
ayol bu ne yahu
sperm testi için örneği nasıl vereceğini mi düşünüyor evet o kısım biraz sıkıntılı eşim de ondan çekiniyordu ama iş başa düşünce oluyormuşben de ilk çatala çıkınca nasıl olacak diye çekiniyordum ama şimdi o kadar rahatım ki gerçi doktorum bayan olduğu için rahatım erkek olsa çekinirim :26:
teşekkür ederim canım, nice seneler sizlerede olsun inşallah eşinle beraber olursun ayrılmazsın bir daha..
onlar bizdende ateşliymiş bee o ne öylemalesef bizde ses çıkmıyor kışın görümcemlerin yattığı odanın üstünde olduğumuz için yazın salonda yapıyoruz ama altta kimse olmuyor kıştan kalma alışkanlık sesimiz çıkmıyor yatak odamızı kullanamıyoruz bu konuda çünkü kızım hala bizimle aynı odada yatağı ayrı ama kesinlikle yapmıyoruz...
chnb, sizede maşallah canım allah sonuna kadar götürsün...
offf hava çok sıcak allah dışardakilere yardım etsin..
teşekkür ederim canım, nice seneler sizlerede olsun inşallah eşinle beraber olursun ayrılmazsın bir daha..
onlar bizdende ateşliymiş bee o ne öylemalesef bizde ses çıkmıyor kışın görümcemlerin yattığı odanın üstünde olduğumuz için yazın salonda yapıyoruz ama altta kimse olmuyor kıştan kalma alışkanlık sesimiz çıkmıyor yatak odamızı kullanamıyoruz bu konuda çünkü kızım hala bizimle aynı odada yatağı ayrı ama kesinlikle yapmıyoruz...
gelir inş aksilik çıkmazsa ...Hala ovulasyon testlerim gelmedi. Bugün en son saat 17.30'a kadar gelmeliymiş. Gelmedi hala.
anladım canım ... Geçmiş olsun eşine ... Yazık :) Onlar içinde zor be ... ee sizde cuma günümü gidiyosunuz yoksa ?Bu ay biz de sizin gibi ayrıyız. Bir de eşimin kasığı ağrıdı. Geçen akşam acile gittik. İdrarda lökosit çıktı. Dün fakülteye gitti bizim durumdan da bahsetmiş. Bir sperm testi yapalım demişler.3 gün cinsel perhiz gerekmiş:)) Cumaya da test yapılacak. Nasıl vereceğim diye kara kara düşünüyor:))
yok canım ya, bende pek akıntı olmaz hatta ömrüm boyunca belki en fazla 10 kere filan görmüşümdür... Yalnız incir yiyorum ya bu aralar, belki akıntı olur ... İnş olur inş da spermle karşılaşır birbirlerini bırakmazlar :)O zaman bugünlerde vajinal akıntın şeffaf, akışkan, iki parmak arsında uzayan şeklinde olmalı. Öyle oldu mu dikkat ettin mi hiç tatlım?
Ben eşime ne kadar ısrar ettiysem artık git diye, bana şey dedi.Benden kaynaklı bir sorunmu var diye düşünüyosun dedi.Ama bayağı üzgündü.Yok dedim ya önlem amaçlı diyorum dedim.üzüldüm sonrada ... Ama çekinir sandım yok be ne çekincem diyo. Bizimkide sanki aslan yürek :) her yere atlamasa olmaz :) iyiki ben erkek değilmişim diyorum yani :)sperm testi için örneği nasıl vereceğini mi düşünüyor evet o kısım biraz sıkıntılı eşim de ondan çekiniyordu ama iş başa düşünce oluyormuşben de ilk çatala çıkınca nasıl olacak diye çekiniyordum ama şimdi o kadar rahatım ki gerçi doktorum bayan olduğu için rahatım erkek olsa çekinirim :26:
gelir inş aksilik çıkmazsa ...
anladım canım ... Geçmiş olsun eşine ... Yazık :) Onlar içinde zor be ... ee sizde cuma günümü gidiyosunuz yoksa ?
yok canım ya, bende pek akıntı olmaz hatta ömrüm boyunca belki en fazla 10 kere filan görmüşümdür... Yalnız incir yiyorum ya bu aralar, belki akıntı olur ... İnş olur inş da spermle karşılaşır birbirlerini bırakmazlar :)
Ben eşime ne kadar ısrar ettiysem artık git diye, bana şey dedi.Benden kaynaklı bir sorunmu var diye düşünüyosun dedi.Ama bayağı üzgündü.Yok dedim ya önlem amaçlı diyorum dedim.üzüldüm sonrada ... Ama çekinir sandım yok be ne çekincem diyo. Bizimkide sanki aslan yürek :) her yere atlamasa olmaz :) iyiki ben erkek değilmişim diyorum yani :)
ayy canım ya çok tatlısın :) amin duaların içinde .... Ya çocuk olunca zor tabi.. Bende şimdi diyorum eşime bebek olunca çok dikkat etmek lazım şimdi herşey serbst ama o zman nasıl olur artık :)
çocuklarla ilgili bu konuda bişey anlatcam az sonra :)))
Ben de anlamadım canım bu kısmı :)) Dediğim gibi bunlara bakılırsa çocuk sahibi olmak zor vallahi
Benimki de ondan çekiniyor. Özel bir oda filan var mı acaba, yoksa lavobalarda mı olacak bilmiyorum. Fakülteye gidecek. Evleneli beri böyle şeyler olmadı nasıl olur bilmem diyor. Benim çatal maceram da ilk gebeliğimde lekem gelince gitmiştim o zaman olmuştu. Zamanla alışsa da insan yine de rahatsız olunuyor. Son iki çatal tecrübemde erkek doktor vardı ama o kadar üzgündümki çekinmek aklıma gelmedi sanırım... Randevu aldığım prof da erkek. Alıştım galiba...:78:
Evet canım cumaya gidiyoruz veeee eşimle 3 gün yasak... 15 gün ayrıyız. Eşin de yaptırabilir aslında. Benim ve eşimin kafasında soru işareti vardı. Acaba sperm mi kalitesizdi diye? Bakalım ne çıkacak...
Bebek doğduğunda benim bebek dışında aklımda bir şey yoktu. Bayağı zor gelmişti o işler. Zaten çok gazlı bebekti. Ben böyleydim o zamanlar:Tuvalete bile gidemezdim. Yemek de yiyemezdim hep bir şeyler içerdim süt olsun diye...
Üniversiteden bir arkadaşım vardı.Okul öncesi bölümünde okumuş lisede.. Staj yaparken çocukların çok macerasına rastlamış..
1 kız 1 erkek öğrencisi varmış,4-5 yaşlarındalarmış... 2 çocuk genelde hep beraber oyun oynuyolarmış... ama oyun sonrası çocuklar çok yorgun nefes nefese ve oluyolarmış...
Kız şüphelenmiş birgün takip etmiş. Oyuncak evler varya, kızla oğlan o evin içne girmiş... kız yönlendiriyor çocuğu.. sen yat demiş.kız oğlanın üzerine çıkmış sallanmış filan, sonra şimdi sıra sende demiş oğlan üste geçmiş.bu ara da çok fena terliyolar ve nefes nefese kalıyorlar... kız utandırmamak için beklemiş biraz ... dışarı çıkmışlar .. ve ncesinde de kız oğlana soruyor hoşuna gitti mi diye... Çocuklar çıkınca arkadaşım soruyor nen bu kadar terlediniz diye.. çocuklar oyun oynadık diyor. Arkadaşımda diyorki ben sizi oynarken gördüm yaptığınız yanlıştı fakat nerden öğrendiniz diyor ? kız da diyor ki annemle babamdan gördüm onlar yapıyolar birde soyunuyolar ama biz soyunmadıkki diyor ... Arkadaşım diyor ki annenle baban senin yanında mı yapıyor yani ? hayır benim yanımda değil, yani benim onları görüdğümü bilmiyorlar diyor. annem babam beni uyuttuklarını sanıyolar böyle yapıyolar.bende uyumuyorum seslerini duyunca izlemeye başlıyorum ama beni farketmiyorlar diyor ... çok gülmüştük ama bir o kadarda üzülmüştük ... aman dikkat yani kızlar ....
vallahi eşim özel hastaneye gitti sigortamız karşılamadı ama özel olduğu için gittik rahat olmak için. numune vermek için özel odanız var mı diye sordum doktorun odası dışında muayene odası gibi bir yer vardı hemen resepsiyonun yanı oluyor o da, orayı gösterdiler :26: e zor bir durum ama beklediğim kadar zor olmadı çekinmedi eşim yani bir cesaret geldi sanki :78:
hadi ya :) eşin için zor olcak desene :) bizimde en uzun kürtaj zamnıydı.. tam 1,5 ay :) eşimde yaptıracakta maddiyatı ayarlamamız lazım.. tatil sonrası malum ...
Bebekten sonra evet sıkıntılı oluyomuş.Erkekler için zor bi dönem ama yapacak bişey yok... Birde sizde bebek doğduğunda ayrıydınız üstelik değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?