Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede hemen ayırmak gerek sanırım ...

Gerçekten zor bir süreçmiş.... Film gibi anlattın snde ....

şimdi yurtiçi kargoyu aradım. Gelip bizi bulamamışlar diyor. Kaç gündür evde bekledim. Yarın getirecekler artık...

son bilgi eşim gidip alacak...

hadi geçmiş olsun alınca :)

bencede hemen ayırmak gerek sanırım ...

Gerçekten zor bir süreçmiş.... Film gibi anlattın snde ....

hadi geçmiş olsun alınca :)

Evet canım, biz de sizin gibi çooook ayrı kaldık:)) Biraraya geldik şimdi de yaşlandık sanırım. Bir çocuk daha yapsak canım başka bir şey istemiyorum.
Yaşlar da kemale erdi artık. Benim annem benim yaşımdan 3 yıl sonra anneanne olmuştu...

bizde öyle olcaz kesin :) kavuştuktan sonra yaşlancaz :) zaman akıyo ve biz anlayamıyoruz ... Maşallah genç anneannne :) erken kalkan yol alır diye boşuna dememiş diye ... ama tabi ona görede çilesi ne kadardı kimbilir ....

benim annem o devire göre geç evlenmiş geç anne olmuş.Annem k.validemden 1 yaş büyük ama k.validemin 2 torunu var biri 10 yaşında :) annemde zavallı hala bekliyor... Biraz hırs yaptı diyo ki doğur artık ya, hemde ara verme 1,5 sene sonra 2. yi doğur diyo dün.Yok ya dedim.Sanane ben bakmayacak mıyım ben torun istiyorum diyo :)

kaç yaşındasın ki canım :26: benim anneannem de 43 yaşında anneanne oldu benim sayemde:82: ilk torunum ben

Son düzenleme:

hahah doğru demiş annen canım tek çocuk düşünmünülmüyorsa 2.yi fazla ara vermeden yapmak lazım benim de eğer Allah izin verir de (başarabilirsem ) bir çocuğum olursa ikinci için 1 sene dolduktan sonra korunmayı bırakırım heralde:26:

Doğru ben çok pişmanım oğlum neredeyse 7 yaşına girecek. Hala tek çocuk. Ona bir de arkadaş arıyoruz parklarda, misafirliğe gideceksek ilk sorduğu: Çocuk var mı? Aralamamak lazım ilk yıl zor ama sonrası keyifli...

kaç yaşındasın ki canım :26: benim anneannem de 43 yaşında anneanne oldu benim sayemde:82: ilk torunum ben

Canım 35 yaşında olacağım 5 ay sonra. Annem 38 yaşında anneanne olmuştu...

İyi olur canım. Bir tane olunca insan sonrası da kolay olur sanıyor ama malesef işler öyle olmayabiliyor bazen...

ayy çok kötü canım yaa iyiki aynı odada değilmişiz biz bide kızımın yattığı odanın kapısınıda kilitliyoruz gelirse diyee evet gerçekten dikkat dayımın kızı cinsellik yüzünden eşiyle çok şey yaşadı ve adam hep annesiyle babasını görmüş küçükken sadece bu sebepten pisikolojik rahatsızlığı vardı ve ayrıldılar o yüzden allah göstermesin çocuklarımızı korumak lazım bu durumdan...

canım üzülme bak biz varız sen bizi dinliyorsun bizde seni umarım bu ay seninde gelmez kırmızılar..

canım üzülme bak biz varız sen bizi dinliyorsun bizde seni umarım bu ay seninde gelmez kırmızılar..[/QUOTE]

Insallah gelmez canim yaa ama seninkiler daha gelmedi dimi insallah onde sen varsin bu sefer senin gelmesin kirmizilar bizde senin pesinden gelelim boyle surukle bizi

Annen masallah benim annem gibi demekki benim annemde 16 yasinda evlenmis genc yasta babaanne olmustu ilk once..Annem benim yasimdayken 4 cocugu varmis .yeni jenerasyon boyle canim insallah bizimde gec olsunda guc olmasin saglikli sihhatli...
bende oyle ikinci kolay gelir dedik ama umdugumuz daglara kar yagdi darisi hepimiz icin temmuz ayina insallah

kızlar herkese günaydın:)

valla dediğiniz gb odayı onlar bize alışmadan ayırmak lazım:) zaten hep yasaklar vardı ilk üç ay bzim olmadı şimdide bizimki korkuyor elimi bile tutsa panik oluyor napcaz bakalım neyse sağlıklı olsunda bebiş artık tek düşüncemiz o oldu....ama sizler sakın ara vermek yok devam hersey minnik süt kokulu bebişler için....

canım üzülme bak biz varız sen bizi dinliyorsun bizde seni umarım bu ay seninde gelmez kırmızılar..

Insallah gelmez canim yaa ama seninkiler daha gelmedi dimi insallah onde sen varsin bu sefer senin gelmesin kirmizilar bizde senin pesinden gelelim boyle surukle bizi [/QUOTE]

evet gelmedi canım benim işler çok karıştı inşallah dediğin gibi olur ama bebek yok görünüyor bakalım hayırlısı adet olmazsam haftaya dr gitmem lazım inşallah önemli birşey yoktur bide kist falan bunlarla uğraşmak istemiyorum ama malesef başa gelince çekiliyor

sanada günaydın canım...evet canım ben yaptım o hatayı siz bebeği yeni doğacaklar hemen müsaitse eviniz ayrı bir oda ayarlayınki en baştan böyle alışsın..kızım 4 yaşında ayırmadık daha ama tabii şu aralar düşüncelerimiz var öyle bir oda planlıyoruzki eşimle kızım ordan çıkmak istemesin yoksa ayırmak zor olacak..

Amin canım. Benden bu ay pas. Sizlerden 15 gün sonra geldiğimde inşallah güzel haberler duyarım. Ben yarın sabah İstanbul'a gidiyorum...

Doktor izin verdiyse tedbirli olarak da yaşanabilir. Ben 4 hamilelik geçirdim. İlkinde bilmedik de 3''ünde hep yasaktı. Tabi kayıp olunca insan tedirgin oluyor...

Sorma canım bizim oğlan şu an nerede biliyor musun? Bizim yatakta uyuyor. Biz de ayrıydık senelerce. Alıştı benimle uyumaya. Odası var 3 senedir ama nerede... Bizim yanımızda uyuyor gece uyuyunca yatağına bırakıyoruz. Haftanın en az 3 gecesi gece kalkıp yine yanımıza geliyor. Dediğin gibi erken ayırmak lazım....

DESTİNACIĞIM, valla dediğin gb insallah bende erken ayırmaya çalışacağım ama doğsunda bakalım şimdilik demesi kolay seni isteyip ağlarsa yürekmi dayanır kocayı unutursun valla:)
CHNBCİĞİM, bize uzun bir dönem yasakladı doktor ama şimdilik artık yasak kalktı fakat bizimki bu sefer korkuyor sarılırken bile bana o kadar nazikki gülmekten kırılıyorum,neyse bakalım belki biraz daha büyüsün belki alışıcak zamanla yoksa işimiz iş :)

Zaten risk kalktığı zaman o işlerin olmaması için bir sebep yok. Tabi dikkat ederek olsa iyi olur...:78: Süre uzun bir süre yoksa. Çizelge yapmayı düşünmüyor musun? Kaç haftalık olduğunu merak etmeyiz bizde.:26:

vuhuuuuu
naber candaşcığım ay çok monoton ankara tatile gitmek istiyorum yaa eşimin işleri çok yoğun
ayyy canımmm kör müyüm ne ? dün ki yazdığını bugün okuyorum :) iyiyim şekercim sen nasılsın ? inş eşinin işleri rahatlarda hemencik tatile gidersiniz ya ..
ben 3 tane isterimde olsa keşke :) ama bilmiyorum ki araları yakınmı olur uzak mı? ikiz olursa yine 2. de ara veririm mecburen ... Kısmet ... aman 1 tane olsunda sağlıcakla ....

Eşlere abartı geliyor demekki ... aman boşver sen sıkılınca gel yaz biz dinleriz seni dertleşiriz o zman :)
yaa ... aman dikkat etmek lazım ya .. geri dönülmez sıkıntılar verir dediğin gibi yoksa ...
bizlere serbest :) kısmet olursa da hamileliğin başlangıcı o yasaklar bizede gelecek :) o zman da size serbest ,:)

canm ya :) napsınlar onlarda nasıl korkuyo :) Benim eşimde , bu aralar karnıma bastırarak şakalaşıyor.Halbuki böyle yapmazdı hiç. Ya diyorum bak bebek filan olursa düşüğe sebep olur diyroum yok o kadar sert yapmıyorum diye.Ama o öyle sanıyo öatlak aşkım :)

kızlar hepinizee merhabaaagünaydın,tünaydınnn,kızlar benim adete 3 gün var ama öle aman aman belirti yok benim kırmızılar gene gelicek galibaa,neyseki allahım çok sarmimm kafayı sıyırmim diye bana bi iş bulcak galiba,bugün iş görüşmesine gidiyorum bakalım hayırlısı,geçen kendi kendine dedimki allahım kafayı yicem ya iş bulayım yada bebişim gelsin dedim yoksa patlicam falan diyodumm ki bugün iş görüşmesine çağırdılar,galiba dedim bu ayda olmayacak ama en azından kafam dağılacak iş bahanesiyle diye düşündüm:97::97:

Benim de oğlan karnıma kafasını koyuyor aniden uzanırken. Ben de korkuyorum o zaman. Sanki hamileyim de... Dün eşim almış testi. Bu ay yapmayacağım da önümüzdeki aya denerim artık testi de...
Sen izin aldın mı yarın için?

Ne güzel. İnşallah ikisi de birden gelir de sen evde kendini dinlememiş olursun. Ben öğrenemeyeceğim ama yarın sabah gidiyorum...

inşallah canım ya artık valla ben birine bile razıyımseenin bat ne zamandı???istanbula gidiyodun dimi doktora??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…