Evet sizde de tehlike, kıpır kıpır dünya tatlısı bi oğul :) Sakınmakta fayda var yinede ... Hadi bakalım ramzan uğruyla gelsin testte vesilesi olsun inş ...Benim de oğlan karnıma kafasını koyuyor aniden uzanırken. Ben de korkuyorum o zaman. Sanki hamileyim de... Dün eşim almış testi. Bu ay yapmayacağım da önümüzdeki aya denerim artık testi de...
Sen izin aldın mı yarın için?
Ne güzel. İnşallah ikisi de birden gelir de sen evde kendini dinlememiş olursun. Ben öğrenemeyeceğimama yarın sabah gidiyorum...
kızlar hepinizee merhabaaagünaydın,tünaydınnn,kızlar benim adete 3 gün var ama öle aman aman belirti yok benim kırmızılar gene gelicek galibaa,neyseki allahım çok sarmimm kafayı sıyırmim diye bana bi iş bulcak galiba,bugün iş görüşmesine gidiyorum bakalım hayırlısı,geçen kendi kendine dedimki allahım kafayı yicem ya iş bulayım yada bebişim gelsin dedim yoksa patlicam falan diyodumm ki bugün iş görüşmesine çağırdılar,galiba dedim bu ayda olmayacak ama en azından kafam dağılacak iş bahanesiyle diye düşündüm:97::97:
kızlar hepinizee merhabaaagünaydın,tünaydınnn,kızlar benim adete 3 gün var ama öle aman aman belirti yok benim kırmızılar gene gelicek galibaa,neyseki allahım çok sarmimm kafayı sıyırmim diye bana bi iş bulcak galiba,bugün iş görüşmesine gidiyorum bakalım hayırlısı,geçen kendi kendine dedimki allahım kafayı yicem ya iş bulayım yada bebişim gelsin dedim yoksa patlicam falan diyodumm ki bugün iş görüşmesine çağırdılar,galiba dedim bu ayda olmayacak ama en azından kafam dağılacak iş bahanesiyle diye düşündüm:97::97:
Zaten risk kalktığı zaman o işlerin olmaması için bir sebep yok. Tabi dikkat ederek olsa iyi olur...:78: Süre uzun bir süre yoksa. Çizelge yapmayı düşünmüyor musun? Kaç haftalık olduğunu merak etmeyiz bizde.:26:
kızlaaar candas , yamatakebaşbaşa kalmışız topikte
kızlaaar candas , yamatakebaşbaşa kalmışız topikte
canım öğle arası yemeğe dısarı çıktık hoş mağlum dısarda olmasmda nerde olduğumu biliyosun:) şimdi gördüm mailini valla demekki denk gelseydi laflıcaktık neyse artık bir dahaki sefere hem ben artık dısarıda yada evde sizlerle görüşmek istiyorum burası kesmiyor :) özledimmmm vallaa
taaf :) şimdi ben seni gördüm :) naber canımcım ?
iyiyim canım bizim de patronumuz yok kızlarla dondurma aldık yedik geyik yapıyoruz ofisteyamakatenin dediği gibi bir daha toplaşalım arayı açmadan ama bu sefer o belirlesin gününü malum hamiş olan o kendini ayarlasın ne zaman uygunsa o zaman toplaşalım
iznini almışsın hadi gözün aydıninşallah bu izin hayırlara vesile olur hem kandil hem yumurtlama zamanları
inşallah canım ya artık valla ben birine bile razıyımseenin bat ne zamandı???istanbula gidiyodun dimi doktora??
Evet sizde de tehlike, kıpır kıpır dünya tatlısı bi oğul :) Sakınmakta fayda var yinede ... Hadi bakalım ramzan uğruyla gelsin testte vesilesi olsun inş ...
Bende daha izin isteyemedim canım yasanırım alamayacağım.Biz 4 kişilik bi grubuz.1 izinli.Diğeri şehir dıında görevde.Diğeri şef zaten.Tek eleman ben varım.Ama yinede bi kıyak geçmesini ümid ediyorum...
O zaman önce iş gelsin bi kafan rahatlasın ardında çifte mutluluk olsun bebeiş gelsin :)
hamilelik düşünürken işe alım yapan firmaları taktir ediyorum çünkü ben de iş değiştirmek istedim. başvurular yaptım çok güzel bir yerden aradılar görüşemey gittiğimde hamilelik düşüncem olduğu için almadılar. gerekçeleri şöyleydi; işe girdin 1 ay sonra ben hamileyim dedin bizimle 7 ay çalışıp tam senden verim almaya başladığımızda izne ayrılacaksın biz öyle istemiyoruz dediler. ondan sonra dank etti önce bebek sonra iş dedim kendi kendime çok moralim bozuldu. Allahtan işim var şuan ama olurda işten çıkmış olsam bebek olana kadar işe giremeyecek miyim ben
canım benim çizelge yapcam insallah hayırlısı ile cinsiyeti öğreneyim ondan sonra kendi kendime öle dedim:)şimdilik teyzesi 14+2 yiz bakalım haftaya gitcez doktora mutlaka zaten hergün giriyorum topiğe yazarım cinsiyetini :) sanada iyi yolculuklar canım hayırlısı ile git sağsağlim geri dön şöyle bir rahatla sonra bebişler gelsinnn,
ayyy bende farketmemişim vallabu ara zaten naptığımı bende bilmiyorum.İşlerde de habir hata üstüne hata.. Nolcak benim bu halim
Bu arada ben yarın için izin aldım şefimden.Öğleden sonra koçişin yanına vınnn :) Saolsun izin verdi.Vermese çok haklıydı çünkü işler çok adam yok...Birde bu tatil arası çok yaradı.Aynı eski samimiyetini döndü ve eskiden farketmeden yaptığı şeyleride yapmıyor:) yinede seviyorum ben bu adamı ya
oohh afiyet bal şeker olsun :) bencede yamateke ayarlasın bebeişine sorsun bi müsaitmiyiz teyzelerle toplaşalım mı diye :)
İnş hayırlara vesile olur , kandil kandil Allah affetsin yani olası günahları :)
Chnb; seninde yolculuk yarın sabah sanırım yarın görüşemeyiz.İyi yolculuklar şimdiden.Kendine çok ii bak tamam mı oğluşunuda senide öpüyorum ..
Bravo şefine...İnşallah yarın gece olursa Miraç'ı kaçırdın ama erkek olursa Berat koyarsın artık... Hadi hayırlısı... Dualarım sizlerle... Yarın ben de başlayacağım 1000 el evvel, 707 ya varis tesbihine...
Canım ben 6 temmuzda 3 gün gecikmeli adet oldum progestan yüzünden. Bu ay ilaçları kestim. Eski düzenine dönerse 2 Ağustosta olurum ama bilmiyorum ne olur bu ay... İkiz de olsa tek de olsa kabulümüz...İstanbul'a yarın sabah gidiyorum. Bu aydan hayır yok...
Amin...
Keşke alsalar. Bu konuda devlet sektörü daha rahat canım. Özelde de sıkıntı olmasa keşke...
Maşallah...İçine doğuyor mu cinsiyeti... Benim oğullarımda bulantım çoktu. Bunda olmamıştı acaba kız mı dedim. Kızmış. Ama bulantımın olmaması hcg min yükselmemesiymiş, yani gebeliğin ilerlememesi. Ama yine de genetikten gelen raporda 46 XX yazıyordu, kızmış... Sağlıklı olsun da önemli değil. Sen de ben geldiğimde öğrenmiş olursun. Ağustosun 1'inde buradayım kısmetse...
Bravo şefine...İnşallah yarın gece olursa Miraç'ı kaçırdın ama erkek olursa Berat koyarsın artık... Hadi hayırlısı... Dualarım sizlerle... Yarın ben de başlayacağım 1000 el evvel, 707 ya varis tesbihine...
aaa evet dua vardı değil mi ? unutmuşum yabir yerlere not edeyimde yarını kaçırmayım.Akşama dek mutlaka aklıma gelirde ben özellikle cuma ezanıyla öğle ezanı arasında okumaya çalışıyorum.Hani o vakitte edilen dualar kabuldür özel vakittir derler ya ondan...
Evet miracın miracı kaçtı.İnş Beratı yakalayabilirz :)
hayırlısıyla git gel canım bu ay kaçırıyor olsan da düzene girmiş olur inşallah adetinben geçen hafta cuma günü adetliydim okuyamadım eşim de çok yorgundu okuyamadı bu hafta cuma 2. cuma olacak okuyabilirsem tabi 4.cuma dan sonra adet beklediğimtarihe yaklaşmış olacağım inşallah
Ben de sabah yolda okuyayım diyordum. Öğlene İstanbu'da olurum ama akrabalarla olacağım için yoğun geçer o dakikalar... Bu arada benim bayağı açık sarı renginde akıntım oluyor incirden midir sence? Sende de var mı?
Canım öyle bir şey olunca söyle ben de okurum. Başka bir topikte biz bayağı bir şeyler okuduk. Oradaki arkadaşlar ileri hafta kayıpları yaşayan arkadaşlar. Zor değil ya ne olacak keşke söyleseydin...
Olsun önemli olan okumak.Dediğin gibi araya kaynamasındansa herhangi bir vakitte okumak daha iyidir.
Bendeki durum şöyle; 1 ayda tek birgn bile akıntım olmazdı çoğu kez ama bu ay 2 yada 3 kere çok açık sarı renkte akıntı oldu.Ondan olabilir...
Bu akıntı durumu biraz kafamı karıştırıyodu, yumurtlamıyor olabilir miyim acaba diye ? baçeci kliniğe sordum.. Akıntı olmadanda yumurtlama olur dedi rahatladım ... Çok korkuyodum yoksa ....
ya sen diyene kadar valla benim aklıma gelmedi.Kendine müslüman tipler gibi oldum ama okurken hepimize niyet ederk okumuştum.Tafda demişti aslında aklımada gelmedi okumak.Vaktimde vardı hani ... Tafcım pardon ya valla bazen bende çok düşüncezi oluyorum ....
Canım öyle bir şey olunca söyle ben de okurum. Başka bir topikte biz bayağı bir şeyler okuduk. Oradaki arkadaşlar ileri hafta kayıpları yaşayan arkadaşlar. Zor değil ya ne olacak keşke söyleseydin...
ya sen diyene kadar valla benim aklıma gelmedi.Kendine müslüman tipler gibi oldum ama okurken hepimize niyet ederk okumuştum.Tafda demişti aslında aklımada gelmedi okumak.Vaktimde vardı hani ... Tafcım pardon ya valla bazen bende çok düşüncezi oluyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?