Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:) inş o ikizlere yeniden rastlarım :) uzun zamandır ikiz sendromu yaşamıyodum 2 gündür yine var :) Allahım sağlıklı olsun ama ikiz olsun demeye başladım yine :)

Neyse eğer bir daha okuyamayacak biri olursa bende okurum.İnş bizede nasip olur dua üzerine hamile kalmak.. İnş şifamız olsun ... umudumuz olsun ... hayırlısıyla sağlıkla en tezinden olsunlar artık :) eylülün 7 siinde ilk hamileliğimin 1. yılını doldurmuş buluncam... İnş bir beden iki can oluruz diyorum ... (hepimize)

Ceza nerelerde ya bu ara uğramıyo ?

Canım sana iyi tatiller iyi yollculuklar.. Çok öpüyorum. Elinden geldiğince atla zıpla eğlen gez toz ... ramazanda o kadar şanslı olmayabilrisin bi minik kıpırtı seni engelleyebilr, anne beni unutma dikkatli hareket et et diyebilir o yüzden tadını çıkar tamam mı :)

O da doğru aslında ... Burdaki herkes kalpten okur o kesnde ama eşler belki daha bi içten okuyabilr .. :) Kaçırmıyosan süper... Kaçırırsanda çözümler var :)

Arkadaşlar ben yarın sabah 8.00'de İstanbul'a gidiyorum. 15 gün yokum. Geldiğimde inşallah burada güzel haberler almaya devam ederim.
Bu gece belki girebilirim tekrar belki giremem şimdiden herkesin kandilini kutluyorum...

Arkadaşlar ben yarın sabah 8.00'de İstanbul'a gidiyorum. 15 gün yokum. Geldiğimde inşallah burada güzel haberler almaya devam ederim.
Bu gece belki girebilirim tekrar belki giremem şimdiden herkesin kandilini kutluyorum...

canım yolun açık olsun. seninde şimiden kandilin kutlu olsun. bu ayı belki kaçıracaksın ama değişiklik sana iyi gelecektir,reglin düzene girmiş olacaktır. sonrada gelsin bebiş

kızlar herkese slm. malum yaz misafirlerden gelen gidenden nete girmeiyorum. ara ara merak edip bi bakıyorum ama yazamıyorum pek. arkarkaya güzel haberlerinzi bekliyorum. sinua işin şimdiden hayırlı olsun:) ama iş olunca bebiş olmayacak diye bişe yok. belkide 2 si birden gelecek bu ay alıntı yapmadığım için unuttum yazacaklarımı kafam dağınık bu günlerde. hiç bi belirti yaşamamak canımı sıkıyo. nolurdu az da olsa bulantım olsa. kızlar tamam çok şükür hamileyim ama bebeğim hala benimle mi diye düşünmekten sıyıracam. önceki gebeliğimde de yaşamadım bulantı. nolur bunda az da olsa bulansa şüphelerim gitse ama yok yok yok.. bugün zor tuttum kendimi bhcg baktırmamak için acilden mi baktırsam diye düşünüyorum şimdi. ama kocişe söyleyemem bile( kızıyo hemen yaa..

ooo gelsin işler ve bebişler canımcığım ne güzel işte buda bir uğraş kafan dağılır bebişinde ummadık zamanda gelir...kızıma hamile kalmadan önce artık bebek istiyoruz dedik 8 ay uğraştık olmadı arkadaşlarımı aradım dedim bana iş bulun kafayı yemek üzereyim işi buldular sağolsunlar görüştüm istanbula şirkete kadar gittim evraklarımı hazırladım ertesi gün işe başlayacağım bu arada dalga geçiyorum sürekli bebek var diye adetim 3 gün geçmiş...çarşıda dolaşıyoruz yengem dediki test alalım ya saçmalama dedim zorla aldırdı akşam oldu eve geldim sürekli arıyor yaptınmı yaptınmı yapayım dedim sonuç çift çizgi işe alan şefe ne diyeceğimi bilemedim çok utandım kadını arayamadım vee mesaj attım yerime arkadaşımı önerdim

canım benim hayırlı yolculuklar kendine ve oğluna iyi bak..iyi eğlenceler sevdiklerinle buluşmak çok güzel bir şey insan çok mutlu oluyor..inşallah bizde sen gelince pozitif olarak başlayan testlerle güzel haberlerini alıcaz...

yaa canım benim allah korusun kanam falan yok ne güzel bebişi bi rahat bırakta gerine gerine büyüsün içinde karnını bir güzel şişirsin ben burdayım anne desin dimi ama korkma canım rahat ol orda oo mide bulantısı ben kızımdada yaşamamıştım oğlumda yaşadığım çok şiddetliydi korkma canım her gebelikte yaşanıcak diye bişey yok.. bu arada daha küçük zaten..benim 6. haftaya girerken başlamıştı..

Talihsiz bir sabahla herkese günaydın ....

Bizler bebek sahibi olmaya uğraşırken yanan canlara sabırlar diliyorum

Kaç umut söndü dün kimbilir (

candasım sana yürekten katılıyorum allahtan ailelerine sabırlar diliyorum hepimiz bu vatanın evlatlarıyız belki ilerde bizlerin evlatları orada olacaklar ,bu terör illeti bitsin artık şiddetle kınıyorum bu mübarek berat kandilinde herkesin duaları şehitlerimizede gitsin diyorum......

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar....

candaşım sanada iyi yolculuklar hadi git sağsağlim tekrar gel bana bırakmışsınız buluşmayı fark etmez aslında sadece eşim 2 gün haftada evde olduğu için diğer günlere denk getireyimki uzun uzun konuşabilelim sorun çıkarmasın birde artık birbirimizi tanıdık yaa daha rahat şimdi buluşuruz,siz haftaya karar verin bende gününüü söylerim anlaştıkmı???

tafcımm nasılsın canımm???

iyiyim şekerim yumurta çatlatmaya çalışıyorum haftaya eşimin şehir dışı işi çıkabilir inşallah o gidene kadar çatlar hangi gün gideceğini öğreneyim öğrenince söylerim size senin de müsait olduğun güne denk gelirse buluşalım heralde candasa haftaiçi hergün uyar :26: buluşuruz yine

hiiç sıkılma pileocuğum bu sefer inşallah herşey güzel olacak miden bulanmasın boşver iyi birşey olduğunu sanmıyorum sağlıklı olsun da bebiş annesini rahatsız etmesin uslu uslu büyüsün karnında bir dahaki muayene tarihin ne zamandı şimdi senin :44:

hepinizin kandili mübarek olsun. tüm dualarınız gerçek olsun. hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah...

Dualarımız gitsin tüm şehitlerimize Hepimizn kandili mübarek dualarıda kabul olsun ...

Tabi canım bana her zman uyar, sen bi ayar yap.Sonrasını tafla beraber biz hallederiz.
evet bana uyar hep..Sende ayarla en son ben tamamdır derim :)
hepinizin kandili mübarek olsun. tüm dualarınız gerçek olsun. hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah...

Amin.. Kandilin mübarek olsun canım....

Kızlar ben birazdan çıkarım hepinizi öpüyorum.Melek anneleri meleklerine iii baksınlar tabi kendilerine.. melek annesi adaylarıda çok çalışsınlar :) Cuma duasını unutmayalım birde...

kızlarrrrr çok özledim sizi, ne var ne yok nasılsınız, internetti, bilgisayardı annanemdi tatildi derken uzun zaman olmuş girmeyeli neva ne yok nasılsınız? çooook uzun zaman olmuş sayfalar dolmuş. var mı gelişmeler nasılsınız ?

çook öpüyorum, hayırlı kandiller... dualarımız kabul olsun.

oyoyyoyyyyy kimler gelmiş kimler hoşgeldin kittyyy. nasıl geçti tatil, bebişin nasıl, koydun bebişi göbişe gezdin durdun demek. ne kadarlık oldunuz. kalp atışlarına baktınız mı.çizelgen nerde? çok soru sordum tamam:)) gelişmelerden birinden haber vereyim canım ben hamileyim ama biraz karışık benimki. yani gebeliği öğrenmem. 1,5 ayda ancak çıktı benim mercimek ortaya. gizlenmiş sürpriz yaptı sonradan. regl olmayı beklediğim tarihten tam 18 gün sonra gösterdi kendini. üstelik adet söktürücü içtikten nice sonra geldi:)) sende anlat biraz öpüyorum ikinizide. hayırlı kandiller diliyorum..

çooooooooooookkk sevindim canımm,allah tamamına erdirsin, mevlam hepimize eli ayağı düzgün zekası yerinde sağlıklı bebek bebekler nasip eylesin.
hiç üzülme canım arkadaşımında öyle olmuştu farlutral mıydı neydi öyle bir ilaç kullanmıştı,allaha emanet, dur okuyayım bakim senin geçmişini,

ben annanemin hastalığı, evde bilgisayarsız netsiz dolandım sonra tatile gittik güzel geçti yani işte, 12 haftalık olduk galiba, hala kesin değil, pazartesi dr kontrolu var, çizelge yapmıcam pileo :)öptüm canım

amin aminnnn cümlemize inşallah... aynen benim içtiğim ilaçta farlutaldı canım :))anneannen şifasını bulmuştur inşallah. oy maşallah sizede kittyy. 12 hafta vay be o kadar oldu mu benim için zaman durdu sanki :))) pztesi çok güzel haberlerle gelirisin inşallah tatile nereye gittiniz. ben tatili erteledim korktum havuzdan, denizden enfeksiyon riskinden( bulantın var mı, göbiş çıktı mı azcıkda olsa ne çok soru birikmiş yaa tamam sen çizelge yapmak istemiyosan yapma.arada hatırlat bize kafi.öptüm şeker

kızlarrr kimsecikler yok ama ben genede geçmiş kandilinizi kutlayayım,bolbol tevvekkül ettim yine hepimize dualar ettim.kızlar bu arada benim adet yarın,öle belirti yok ama akıntım var regli öncesi olurmuydu böle akıntı ya haberiniz varmı,göğüşlerimde damarlar belirgin ama sanki hep vardı gibi geliyo,arasıra kasık ağrısı var ama öle çok değil allahım yarın olsada hamile değilsemde hemen adet olsam bariii:18::18::18:

bende herkesin gecmis kandilini kutluyorum herkese dua ettim hemde teker teker isim sayarak Rabbim dularimizi kabul etsin geri cevirmesin insallah
Kittycim hosgeldin annanene cok buyuk gecmis olsun. Sen yinede arada sirada haber ver merak ederiz seni...
Candas kocisin yaninda oda insallah hayirli haberlerle gelsin...
Benimde aslinda moralim bozuk calismalara ara verdik gibi bisey hic bi zaman tam anlamiyla oyle gun asiri calisamadik. Bu haftada 5 gun hic calismadik.. kocis eve gec geliyo yorgunum arginim diyor cay iciyor sonrada koltukta sizip kaliyor. boyle boyle 5 gun hic calisamadik belkide benim yumurtlama gunu kacti bilmiyorum zaten hangi gun oldugunu.. esime cok sinirliyim oda farkinda bunun ama ne yapiyim gozlerimi acamiyorum diyor. ona karsi soguk davranmaya bile basladim sanki boyle herseyden vazgecmisim gibi bi his var icimde.. kafam baya bulanik ve daginik yani ohh size soyledim rahatladm gorusuruz kizlar

Allah razi olsun insallah dualarin kabul olsun.. benim regliden sonra akintim oluyo hic regliden once olmadi.. ama damarlarin belirgin olmasi bilmiyorum ki :44: insallah baksana 1 gun kalmis insallah melegin geliyorum der.. bende gecen hamileligimde hic belirti hissetmedim..sadece benimde goguslerde vardi baska bisi yoktu..insallah hayirli haberlerini aliriz.. Ramazana hamis girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…