Canım maşallah yumurtlamasan hem de ikiz hamile kalır mıydın? Demekki herkesteki belirtisi farklı oluyormuş.
Canım aklına gelmemiş olabilir. Biri yerine okuyabilirmiş demişti arkadaş. O da uzun tüp bebek tedavisinden sonra sanırım bu tesbihi okuduğu ay normal yolla hamile kalmış eski aralık topiğimden. Kızı olacakmış 20 li haftalarına yakın şu anda. İnşallah bizlere de şifa olur...
ben başkasının yerine okunduğunu bilmiyordum sadece eşler okuyabiliyor sanıyordum:26:nebileyim hani içten kalbinden geçirerek okunuyorya eşler sonuçta kendisi için bebek istediğinden kalbinden geçirerek okurya ondan. ama başkası için de kalpten geçirerek okunabiliryorsa ne güzel bu ayda 5 cuma varya kaçırmıyorum yani 4. cumadan sonra adet tarihim oluyor
Arkadaşlar ben yarın sabah 8.00'de İstanbul'a gidiyorum. 15 gün yokum. Geldiğimde inşallah burada güzel haberler almaya devam ederim.
Bu gece belki girebilirim tekrar belki giremem şimdiden herkesin kandilini kutluyorum...
kızlar hepinizee merhabaaagünaydın,tünaydınnn,kızlar benim adete 3 gün var ama öle aman aman belirti yok benim kırmızılar gene gelicek galibaa,neyseki allahım çok sarmimm kafayı sıyırmim diye bana bi iş bulcak galiba,bugün iş görüşmesine gidiyorum bakalım hayırlısı,geçen kendi kendine dedimki allahım kafayı yicem ya iş bulayım yada bebişim gelsin dedim yoksa patlicam falan diyodumm ki bugün iş görüşmesine çağırdılar,galiba dedim bu ayda olmayacak ama en azından kafam dağılacak iş bahanesiyle diye düşündüm:97::97:
Arkadaşlar ben yarın sabah 8.00'de İstanbul'a gidiyorum. 15 gün yokum. Geldiğimde inşallah burada güzel haberler almaya devam ederim.
Bu gece belki girebilirim tekrar belki giremem şimdiden herkesin kandilini kutluyorum...
kızlar herkese slm. malum yaz misafirlerden gelen gidenden nete girmeiyorum. ara ara merak edip bi bakıyorum ama yazamıyorum pek. arkarkaya güzel haberlerinzi bekliyorum. sinua işin şimdiden hayırlı olsun:) ama iş olunca bebiş olmayacak diye bişe yok. belkide 2 si birden gelecek bu ayalıntı yapmadığım için unuttum yazacaklarımı kafam dağınık bu günlerde. hiç bi belirti yaşamamak canımı sıkıyo. nolurdu az da olsa bulantım olsa. kızlar tamam çok şükür hamileyim ama bebeğim hala benimle mi diye düşünmekten sıyıracam. önceki gebeliğimde de yaşamadım bulantı. nolur bunda az da olsa bulansa şüphelerim gitse ama yok yok yok.. bugün zor tuttum kendimi bhcg baktırmamak için acilden mi baktırsam diye düşünüyorum şimdi. ama kocişe söyleyemem bile ( kızıyo hemen yaa..
candasım sana yürekten katılıyorum allahtan ailelerine sabırlar diliyorum hepimiz bu vatanın evlatlarıyız belki ilerde bizlerin evlatları orada olacaklar ,bu terör illeti bitsin artık şiddetle kınıyorum bu mübarek berat kandilinde herkesin duaları şehitlerimizede gitsin diyorum......
herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar....
candaşım sanada iyi yolculuklar hadi git sağsağlim tekrar gel bana bırakmışsınız buluşmayı fark etmez aslında sadece eşim 2 gün haftada evde olduğu için diğer günlere denk getireyimki uzun uzun konuşabilelim sorun çıkarmasın birde artık birbirimizi tanıdık yaa daha rahat şimdi buluşuruz,siz haftaya karar verin bende gününüü söylerim anlaştıkmı???
tafcımm nasılsın canımm???
kızlar herkese slm. malum yaz misafirlerden gelen gidenden nete girmeiyorum. ara ara merak edip bi bakıyorum ama yazamıyorum pek. arkarkaya güzel haberlerinzi bekliyorum. sinua işin şimdiden hayırlı olsun:) ama iş olunca bebiş olmayacak diye bişe yok. belkide 2 si birden gelecek bu ayalıntı yapmadığım için unuttum yazacaklarımı kafam dağınık bu günlerde. hiç bi belirti yaşamamak canımı sıkıyo. nolurdu az da olsa bulantım olsa. kızlar tamam çok şükür hamileyim ama bebeğim hala benimle mi diye düşünmekten sıyıracam. önceki gebeliğimde de yaşamadım bulantı. nolur bunda az da olsa bulansa şüphelerim gitse ama yok yok yok.. bugün zor tuttum kendimi bhcg baktırmamak için acilden mi baktırsam diye düşünüyorum şimdi. ama kocişe söyleyemem bile ( kızıyo hemen yaa..
hiiç sıkılma pileocuğum bu sefer inşallah herşey güzel olacak miden bulanmasın boşver iyi birşey olduğunu sanmıyorum sağlıklı olsun da bebiş annesini rahatsız etmesin uslu uslu büyüsün karnında bir dahaki muayene tarihin ne zamandı şimdi senin :44:
haklısınız kızlar. evet bulantısız güzel giden gebelikler var biliyorum ama işte insnaın kaybı olunca az da osla belirti hissetmek istiyo. arada bulantı dürtsün istiyo...daha kaçıncı haftadayız bilmiyorum ama tahminim 4- 5iz. yavrucak napsın daha miniminnacık haliyle. mercimekten çok şey istiyorum sanırım. bulantı yaşatacak olsa bile daha çok erken.tamam rahat bırakıyorum söz:)) taf canım dr 2 hafta sonra gel demişti temmuzun 26 sına düşünüyorum gitmeyi. tabi arada dayanamayıp kaçamak yaparsam bişe diyemem
Dualarımız gitsin tüm şehitlerimizecandasım sana yürekten katılıyorum allahtan ailelerine sabırlar diliyorum hepimiz bu vatanın evlatlarıyız belki ilerde bizlerin evlatları orada olacaklar ,bu terör illeti bitsin artık şiddetle kınıyorum bu mübarek berat kandilinde herkesin duaları şehitlerimizede gitsin diyorum......
herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar....
candaşım sanada iyi yolculuklar hadi git sağsağlim tekrar gel bana bırakmışsınız buluşmayı fark etmez aslında sadece eşim 2 gün haftada evde olduğu için diğer günlere denk getireyimki uzun uzun konuşabilelim sorun çıkarmasın birde artık birbirimizi tanıdık yaa daha rahat şimdi buluşuruz,siz haftaya karar verin bende gününüü söylerim anlaştıkmı???
tafcımm nasılsın canımm???
evet bana uyar hep..Sende ayarla en son ben tamamdır derim :)iyiyim şekerim yumurta çatlatmaya çalışıyorum haftaya eşimin şehir dışı işi çıkabilir inşallah o gidene kadar çatlarhangi gün gideceğini öğreneyim öğrenince söylerim size senin de müsait olduğun güne denk gelirse buluşalım heralde candasa haftaiçi hergün uyar :26: buluşuruz yine
hepinizin kandili mübarek olsun. tüm dualarınız gerçek olsun. hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah...
kızlarrrrr çok özledim sizi, ne var ne yok nasılsınız, internetti, bilgisayardı annanemdi tatildi derken uzun zaman olmuş girmeyeli neva ne yok nasılsınız? çooook uzun zaman olmuş sayfalar dolmuş. var mı gelişmeler nasılsınız ?
çook öpüyorum, hayırlı kandiller... dualarımız kabul olsun.
oyoyyoyyyyy kimler gelmiş kimlerhoşgeldin kittyyy. nasıl geçti tatil, bebişin nasıl, koydun bebişi göbişe gezdin durdun demek. ne kadarlık oldunuz. kalp atışlarına baktınız mı.çizelgen nerde? çok soru sordum tamam:)) gelişmelerden birinden haber vereyim canım ben hamileyim ama biraz karışık benimki. yani gebeliği öğrenmem. 1,5 ayda ancak çıktı benim mercimek ortaya. gizlenmiş sürpriz yaptı sonradan. regl olmayı beklediğim tarihten tam 18 gün sonra gösterdi kendini. üstelik adet söktürücü içtikten nice sonra geldi:)) sende anlat biraz öpüyorum ikinizide. hayırlı kandiller diliyorum..
çooooooooooookkk sevindim canımm,allah tamamına erdirsin, mevlam hepimize eli ayağı düzgün zekası yerinde sağlıklı bebek bebekler nasip eylesin.
hiç üzülme canım arkadaşımında öyle olmuştu farlutral mıydı neydi öyle bir ilaç kullanmıştı,allaha emanet, dur okuyayım bakim senin geçmişini,
ben annanemin hastalığı, evde bilgisayarsız netsiz dolandım sonra tatile gittik güzel geçti yani işte, 12 haftalık olduk galiba, hala kesin değil, pazartesi dr kontrolu var, çizelge yapmıcam pileo :)öptüm canım
kızlarrr kimsecikler yok ama ben genede geçmiş kandilinizi kutlayayım,bolbol tevvekkül ettim yine hepimize dualar ettim.kızlar bu arada benim adet yarın,öle belirti yok ama akıntım var regli öncesi olurmuydu böle akıntı ya haberiniz varmı,göğüşlerimde damarlar belirgin ama sanki hep vardı gibi geliyo,arasıra kasık ağrısı var ama öle çok değil allahım yarın olsada hamile değilsemde hemen adet olsam bariii:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?