Allah razi olsun insallah dualarin kabul olsun.. benim regliden sonra akintim oluyo hic regliden once olmadi.. ama damarlarin belirgin olmasi bilmiyorum ki :44: insallah baksana 1 gun kalmis insallah melegin geliyorum der.. bende gecen hamileligimde hic belirti hissetmedim..sadece benimde goguslerde vardi baska bisi yoktu..insallah hayirli haberlerini aliriz.. Ramazana hamis girersin
Amin canım inş... Ya canım belli olmaz ki hiç.. BElki de tahmin ettiğin günler dışındada yumurtlamış olabilirsin ... Hiç belli olmaz ... İnş süprizin olur seninde ...bende herkesin gecmis kandilini kutluyorum herkese dua ettim hemde teker teker isim sayarak Rabbim dularimizi kabul etsin geri cevirmesin insallah
Kittycim hosgeldin annanene cok buyuk gecmis olsun. Sen yinede arada sirada haber ver merak ederiz seni...
Candas kocisin yaninda oda insallah hayirli haberlerle gelsin...
Benimde aslinda moralim bozuk calismalara ara verdik gibi bisey hic bi zaman tam anlamiyla oyle gun asiri calisamadik. Bu haftada 5 gun hic calismadik.. kocis eve gec geliyo yorgunum arginim diyor cay iciyor sonrada koltukta sizip kaliyor. boyle boyle 5 gun hic calisamadik belkide benim yumurtlama gunu kacti bilmiyorum zaten hangi gun oldugunu.. esime cok sinirliyimoda farkinda bunun ama ne yapiyim gozlerimi acamiyorum diyor. ona karsi soguk davranmaya bile basladim sanki boyle herseyden vazgecmisim gibi bi his var icimde.. kafam baya bulanik ve daginik yani ohh size soyledim rahatladm gorusuruz kizlar
sağol canım ya bakalım gelen giden yok ama akıntım var ya bayağ,onun dışında belirti yok açıkcası zaten bugün gelmese bile ayın 20 sine kadar beklicem belki adet gecikmesi oluyodur diye,eğer gelmezse ondan sonra yaparım testi acele etmicem,hayalkırıklığı yaşamamak için.:97::97::97:
dualar çin çok saol. allah kabul etsin. regl öncesi akıntı olmuyo diye biliyorum. hadi hayırlısı baklaım. damarların belirginleşmesi iyi bi belirti bence. bendede olmuştu ama ben ihtimal vermediğim için sıcakalrdan çıkmıştır diye düşünmüştüm. hadi bakalım güzel haberi verirsin inşallah. ayın sonuna kadar bi sürü hamiş haberi alalımkızlarrr kimsecikler yok ama ben genede geçmiş kandilinizi kutlayayım,bolbol tevvekkül ettim yine hepimize dualar ettim.kızlar bu arada benim adet yarın,öle belirti yok ama akıntım var regli öncesi olurmuydu böle akıntı ya haberiniz varmı,göğüşlerimde damarlar belirgin ama sanki hep vardı gibi geliyo,arasıra kasık ağrısı var ama öle çok değil allahım yarın olsada hamile değilsemde hemen adet olsam bariii:18::18::18:
bende herkesin gecmis kandilini kutluyorum herkese dua ettim hemde teker teker isim sayarak Rabbim dularimizi kabul etsin geri cevirmesin insallah
Kittycim hosgeldin annanene cok buyuk gecmis olsun. Sen yinede arada sirada haber ver merak ederiz seni...
Benimde aslinda moralim bozuk calismalara ara verdik gibi bisey hic bi zaman tam anlamiyla oyle gun asiri calisamadik. Bu haftada 5 gun hic calismadik.. kocis eve gec geliyo yorgunum arginim diyor cay iciyor sonrada koltukta sizip kaliyor. boyle boyle 5 gun hic calisamadik belkide benim yumurtlama gunu kacti bilmiyorum zaten hangi gun oldugunu.. esime cok sinirliyimoda farkinda bunun ama ne yapiyim gozlerimi acamiyorum diyor. ona karsi soguk davranmaya bile basladim sanki boyle herseyden vazgecmisim gibi bi his var icimde.. kafam baya bulanik ve daginik yani ohh size soyledim rahatladm gorusuruz kizlar
*bende herkesin gecmis kandilini kutluyorum herkese dua ettim hemde teker teker isim sayarak Rabbim dularimizi kabul etsin geri cevirmesin insallah
kızlarrr kimsecikler yok ama ben genede geçmiş kandilinizi kutlayayım,bolbol tevvekkül ettim yine hepimize dualar ettim.kızlar bu arada benim adet yarın,öle belirti yok ama akıntım var regli öncesi olurmuydu böle akıntı ya haberiniz varmı,göğüşlerimde damarlar belirgin ama sanki hep vardı gibi geliyo,arasıra kasık ağrısı var ama öle çok değil allahım yarın olsada hamile değilsemde hemen adet olsam bariii:18::18::18:
bende herkesin gecmis kandilini kutluyorum herkese dua ettim hemde teker teker isim sayarak Rabbim dularimizi kabul etsin geri cevirmesin insallah
Kıslar merhaba
alin aselkuzum nerelerde pren ? haber yok galiba
ceza pasifflora nevar ne yok, destina regl olamıyordun oldun mu, diğer arkadaşlarım nasıl,
bu mesajı cumartesi yazmışsın durumlar nedir canım merak ettimreglden önce kuruluk olur derler ama bazen de çok akıntı olur yani benim hep oluyor regl öncesi akıntım. hamileliğimden önce kuruluk olurdu hamile kaldığımı öğrendiğimde akıntım yoğunlaştı kendimi hep ıslak hissediyordum hep adet mi geldi diye bakıyordum:26:
ben dün çok agresif ve gergindim meğer yumurta çatlatıyormuşum bu sabah uyanınca ateşimden anladım dün çatlamış yumurtamve kürtajdan sonra ilk defa yam 14. günde çatladı :81::81: beklediğim gün belli olmuş oldu hayırlısı olsun inşallah 1 ağustos
slm kizlar ben de gecen hafta carsamba gunu 10 haftalik bebegimi kalb atisinin durmasi sonucu kaybettim ......
bazi arkadaslar dusukten sonraki ilk adetten sonra denemelere baslanabilecegini soledi...
kendisi ek vitamin takviyesi aliyor bende yeniden bugun itibariyle folik aside basladim deneyene kadar 3 ay gecer henuz atlatmis degilim.....
cuma kontrolum var rahimdeki kalintilar 10 milime dustu ise kurtaja gerek kalmayacak ilacla dusurduler bebegimi hala ilaci iciyorum rahmi temizlemesi icin
ins guzelim o gunu iple cekiyorum guzelim benim sen yumurta takibi falan yaptinmi guzelim dogru zamanda iliski olursa yumurtladigin gun hamile kalirsingeçmiş olsun başın sağolsun canım,inşallah zamanla sende düzeleceksin ama zaman alıyor işte benim 6 ay oldu ilk adet sonrası hiç korunmadık hayırlı zamanı bekliyoruz allah sanada sağlıklısını versin...
ins guzelim o gunu iple cekiyorum guzelim benim sen yumurta takibi falan yaptinmi guzelim dogru zamanda iliski olursa yumurtladigin gun hamile kalirsin
olur guzelim olurrrr insAllahhyok canım ben hep zevkine yaşadım ilişkilerimiya tutarsa misali yani bir kızım var allah nasip ederse olur diye düşünüyorum ...
slm kizlar ben de gecen hafta carsamba gunu 10 haftalik bebegimi kalb atisinin durmasi sonucu kaybettim ......
bazi arkadaslar dusukten sonraki ilk adetten sonra denemelere baslanabilecegini soledi...
kendisi ek vitamin takviyesi aliyor bende yeniden bugun itibariyle folik aside basladim deneyene kadar 3 ay gecer henuz atlatmis degilim.....
cuma kontrolum var rahimdeki kalintilar 10 milime dustu ise kurtaja gerek kalmayacak ilacla dusurduler bebegimi hala ilaci iciyorum rahmi temizlemesi icin
Amin canım inş... Ya canım belli olmaz ki hiç.. BElki de tahmin ettiğin günler dışındada yumurtlamış olabilirsin ... Hiç belli olmaz ... İnş süprizin olur seninde ...?
dualar çin çok saol. allah kabul etsin. regl öncesi akıntı olmuyo diye biliyorum. hadi hayırlısı baklaım. damarların belirginleşmesi iyi bi belirti bence. bendede olmuştu ama ben ihtimal vermediğim için sıcakalrdan çıkmıştır diye düşünmüştüm. hadi bakalım güzel haberi verirsin inşallah. ayın sonuna kadar bi sürü hamiş haberi alalım
güzelim bu yumurtalama işi hiç belli olmuyo. belkide çalıştığınız dönemlerde oldu. belkide daha kaçırmadın o günü. sen bundan sonraki günleri yine de değerlendir. kocişte yorgunsa napsın güzelim adamları bezdirdik zaten. gün aşırı çalışın ama. enerji içeceği ver çay yerine:)) zaten biz naparsak yapalım, yukardaki ol derse olur, gerisi sadece tedbir..
*
tatlım hiç belli olmaz bencede, umarım tutmuştur, sen niye yumurtlama takibi yapmıyorsun ?
inşallah hepimiz en kısa sürede anne olacağızz,çok öpüyorum, hiç sıkma canını mevlam büyük
öyle durumlar bende de oluyor canım malesef yumurtlama dönemine girdiğimde agresifleşiyorum gün kaçırmak istemiyorum hani düşüncem şu biz elimizden geleni yapalım olmazsa olmasın içim rahat olur en azından gün kaçırmadım kısmet değilmiş olmadı derim. ama ben yumurtlama günümü tam tespit ediyorum her ne kadar yumurtam çatladıktan sonra tespit etsem de en azından tam olarak BAT ımı öğrenmiş oluyorum. inşallah çalıştığınız zamanlarda yumurtayı çatlatmışsındır yine de küs kalma kocana şu zamanlarda
ben dün çok agresif ve gergindim meğer yumurta çatlatıyormuşum bu sabah uyanınca ateşimden anladım dün çatlamış yumurtamve kürtajdan sonra ilk defa yam 14. günde çatladı :81::81: beklediğim gün belli olmuş oldu hayırlısı olsun inşallah 1 ağustos
kızlar bugün dra gittim keseyi daha net görmeyi bekliyodum ki dr kalp atışlarını gösterdi. beklemiyodum daha çok miniğiz sanıyodum. o sırada sesi dışarı verdi. ben şaşkın şaşkın bakıyorum etrafa. testte 2. çizgiyi gördüğümdeki şoku yaşadım resmen. sonra ağlamaya başladım.benim bebiş kendini çok geç gösterdi ya kalp atışı içinde henüz beklentim yoktu.ondan şaşırdım bu kadar. oysaki 6 haftalıkmışızama dr sanal bi regl tarihi yaptı bana. sata göre çok büyük çıkıyoruz çünkü. inşallah bu ay peşimden sürükleyebildiğimi sürüklerim. kızlar kırmızıları görene kadar ümitleri tüketmek yok. ben sürprizler yaşıyorum son zamanlarda. herşey olabilir. çok uykum var bugün topiği hiç okuyamadım. yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?