Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım ya bakalım gelen giden yok ama akıntım var ya bayağ,onun dışında belirti yok açıkcası zaten bugün gelmese bile ayın 20 sine kadar beklicem belki adet gecikmesi oluyodur diye,eğer gelmezse ondan sonra yaparım testi acele etmicem,hayalkırıklığı yaşamamak için.:97::97::97:

Amin canım inş... Ya canım belli olmaz ki hiç.. BElki de tahmin ettiğin günler dışındada yumurtlamış olabilirsin ... Hiç belli olmaz ... İnş süprizin olur seninde ...

inş mutluluk yaşaman dileğimle canım ya dilerim bi melekte senin göbişinde olsun... İş görüşmen ne oldu ?

Son düzenleme:
dualar çin çok saol. allah kabul etsin. regl öncesi akıntı olmuyo diye biliyorum. hadi hayırlısı baklaım. damarların belirginleşmesi iyi bi belirti bence. bendede olmuştu ama ben ihtimal vermediğim için sıcakalrdan çıkmıştır diye düşünmüştüm. hadi bakalım güzel haberi verirsin inşallah. ayın sonuna kadar bi sürü hamiş haberi alalım

güzelim bu yumurtalama işi hiç belli olmuyo. belkide çalıştığınız dönemlerde oldu. belkide daha kaçırmadın o günü. sen bundan sonraki günleri yine de değerlendir. kocişte yorgunsa napsın güzelim adamları bezdirdik zaten. gün aşırı çalışın ama. enerji içeceği ver çay yerine:)) zaten biz naparsak yapalım, yukardaki ol derse olur, gerisi sadece tedbir..

*
tatlım hiç belli olmaz bencede, umarım tutmuştur, sen niye yumurtlama takibi yapmıyorsun ?

inşallah hepimiz en kısa sürede anne olacağızz,çok öpüyorum, hiç sıkma canını mevlam büyük

Kıslar merhaba

alin aselkuzum nerelerde pren ? haber yok galiba

ceza pasifflora nevar ne yok, destina regl olamıyordun oldun mu, diğer arkadaşlarım nasıl,

Son düzenleme:

bu mesajı cumartesi yazmışsın durumlar nedir canım merak ettim reglden önce kuruluk olur derler ama bazen de çok akıntı olur yani benim hep oluyor regl öncesi akıntım. hamileliğimden önce kuruluk olurdu hamile kaldığımı öğrendiğimde akıntım yoğunlaştı kendimi hep ıslak hissediyordum hep adet mi geldi diye bakıyordum:26:

öyle durumlar bende de oluyor canım malesef yumurtlama dönemine girdiğimde agresifleşiyorum gün kaçırmak istemiyorum hani düşüncem şu biz elimizden geleni yapalım olmazsa olmasın içim rahat olur en azından gün kaçırmadım kısmet değilmiş olmadı derim. ama ben yumurtlama günümü tam tespit ediyorum her ne kadar yumurtam çatladıktan sonra tespit etsem de en azından tam olarak BAT ımı öğrenmiş oluyorum. inşallah çalıştığınız zamanlarda yumurtayı çatlatmışsındır yine de küs kalma kocana şu zamanlarda

ben dün çok agresif ve gergindim meğer yumurta çatlatıyormuşum bu sabah uyanınca ateşimden anladım dün çatlamış yumurtam ve kürtajdan sonra ilk defa yam 14. günde çatladı :81::81: beklediğim gün belli olmuş oldu hayırlısı olsun inşallah 1 ağustos

Son düzenleme:
Kıslar merhaba

alin aselkuzum nerelerde pren ? haber yok galiba

ceza pasifflora nevar ne yok, destina regl olamıyordun oldun mu, diğer arkadaşlarım nasıl,

canım benim hoşgeldin...ben hala bekliyorum valla gittin geldin aynı böyle devam ben senaryolar kuruyorum kendi kendime adetten 1 hafta önce tutuyor benim yavrularım buna göre ben tam 5+0 haftalık hamileyim ama ne hikmetse testlerde negatif en son geçen hafta salı idrarda bakmıştım her zamanki gibi koca bir tek çizgi eşim senartolarıma katıla katıla gülüyor vee doktora bile inanmıyorsun pes doğrusu diyor doktora dediğide adet gecikti 1 hafta sonra kanda baktırdım negatifti acil doktoru yok dedi onun için diyor ikinci senaryomda kist oluşmuştur karnım 5 aylık hamile gibi duruyor yani patlıcam kırmızı patlaması yaşıcam yakında anlayacağın allahım sen hayırlısı neyse onu ver yarabbim...

sende iyisindir umarım bebişimiz nasıl canım?

tafcığım merhaba, bende hamile kalınca kuru oluyorum hamileliğin 1 ay sonrası şakır şakır gidiyor bende hep regl oldum diye düşünüyordum ama olmuyordu.. senin regline az kaldı dimi canım yanlışmıyım?

sinauuuu, canım son durum nedir bize güzel haberlerle gelirsin inşallah...

çitaknuray, üzülme canım benim yumurtlamam hesaplayıcıyla hiç uyuşmadı belki seninkide öyledir üzülme akışına bırak allahım nasip ederse herşey olur...

pileom canım naber nasılsın sende bu hafta sonumu gidiyordun doktora bende bu hafta sonu son valla adet olmasamda gidicem artık yaa bide sanki mantar başlangıcı gibi bişey olmaya başladı kolonyayı bastımmmm biraz acıııdıııııııııııııı birazda lafmı eee yaaa bebek varsa dimi ama kolonyayıda bastıkk offf ne oldu bana yaa senaryolarla bozdum kafayı imdaaattttttt bari kendime bir uğraş bulayım yinee

candasım, naber nasılsın inşallah haftasonun iyi geçmiştir...

yamatake,polyanna,passiflora nasılsınız kızlar...

hayırlısı olsun canım benim allah gönlüne görede versin...

görümcemin doğum sancıları başladı bizde hastaneye koşmak için bekliyoruz saat saat

dün akşam yine ağladım oğlum yaşasaydı cuma günü doğmuş olacaktı ve ben dün hastaneden çıkmış olacaktım..eşimde zavallı beni güldürmek için şaklabanlıklar yapıyor..üzülme hayatım tohumlar bizde diyor

slm kizlar ben de gecen hafta carsamba gunu 10 haftalik bebegimi kalb atisinin durmasi sonucu kaybettim ......

bazi arkadaslar dusukten sonraki ilk adetten sonra denemelere baslanabilecegini soledi...
kendisi ek vitamin takviyesi aliyor bende yeniden bugun itibariyle folik aside basladim deneyene kadar 3 ay gecer henuz atlatmis degilim.....
cuma kontrolum var rahimdeki kalintilar 10 milime dustu ise kurtaja gerek kalmayacak ilacla dusurduler bebegimi hala ilaci iciyorum rahmi temizlemesi icin

geçmiş olsun başın sağolsun canım,inşallah zamanla sende düzeleceksin ama zaman alıyor işte benim 6 ay oldu ilk adet sonrası hiç korunmadık hayırlı zamanı bekliyoruz allah sanada sağlıklısını versin...

ins guzelim o gunu iple cekiyorum guzelim benim sen yumurta takibi falan yaptinmi guzelim dogru zamanda iliski olursa yumurtladigin gun hamile kalirsin

ins guzelim o gunu iple cekiyorum guzelim benim sen yumurta takibi falan yaptinmi guzelim dogru zamanda iliski olursa yumurtladigin gun hamile kalirsin

yok canım ben hep zevkine yaşadım ilişkilerimi ya tutarsa misali yani bir kızım var allah nasip ederse olur diye düşünüyorum ...

kızlar merhaba ben hala olmadım 2. günüm ama bi kaç gün daha beklicem çünkü pek belirtim yok adet olmayı bekliyorum açıkcası ,bugün azcık kasıklarıma ağrı girdi ama ne belim ağrıdı ne bacağım o yüzden pek umutlu değilim.bakalım artık kısmet ya bişi olursa zaten hepinizi haberdar etcem çk öpüyorum sizleri.

canım çk geçmiş olsun allahım bida yaşatmaz inşallah böle acılar,inşallah yaralarımızı burda hep beraber sarıp yeniden güzel duyguları tadıcaz.

kızlar bugün dra gittim keseyi daha net görmeyi bekliyodum ki dr kalp atışlarını gösterdi. beklemiyodum daha çok miniğiz sanıyodum. o sırada sesi dışarı verdi. ben şaşkın şaşkın bakıyorum etrafa. testte 2. çizgiyi gördüğümdeki şoku yaşadım resmen. sonra ağlamaya başladım.benim bebiş kendini çok geç gösterdi ya kalp atışı içinde henüz beklentim yoktu.ondan şaşırdım bu kadar. oysaki 6 haftalıkmışız ama dr sanal bi regl tarihi yaptı bana. sata göre çok büyük çıkıyoruz çünkü. inşallah bu ay peşimden sürükleyebildiğimi sürüklerim. kızlar kırmızıları görene kadar ümitleri tüketmek yok. ben sürprizler yaşıyorum son zamanlarda. herşey olabilir. çok uykum var bugün topiği hiç okuyamadım. yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.

Amin canım inş... Ya canım belli olmaz ki hiç.. BElki de tahmin ettiğin günler dışındada yumurtlamış olabilirsin ... Hiç belli olmaz ... İnş süprizin olur seninde ...?

Bilmem ki belkide canim bu ay gercekten sansa kaldi

evet haklisin canim biz ne yaparsak yapalim olayinca olmaz bakalim bekleyip gorucez insallah :))

*
tatlım hiç belli olmaz bencede, umarım tutmuştur, sen niye yumurtlama takibi yapmıyorsun ?

inşallah hepimiz en kısa sürede anne olacağızz,çok öpüyorum, hiç sıkma canını mevlam büyük

ben ilk denemede hamile kalmistim ya, kendimize guveniyoduk acikcasi hemen olur ya falan diye ikimizde kafaya sorun yapmadik fazla ama simdiden sonra yapicam herhalde

ayni canim yaa suan seninle psikolojim ayni durumda.. diyorum biz elimzden geleni yapalim Mevlam ol demezse olmasin ama benimde icim rahat olsun diyim kendi kendime bu ay cok calistik ama olmadi obur aya farkli yontemler deniyim..sen artik bu isin prof. oldun masallah umutlar bu ay bakalim..gerci cok yok ama Belki Mevlam ''ol'' demistir

hayirlisi insallah benimde bat 28 temmuz yakin tarihlerdeyiz .. Ramazana hamis girelim yaaaaaaaaaa

cok gecmis olsun basin sagolsun..ben 3 ay korundum 2 ay oldu korunmayi birakali.. korunmayi birakan arkadaslar var herkesin bunyesi cok farkli.. benim hamilelik degerlerim 3 ay nerdeyse dusmedi 0 rakamina..folik asit al tabi vitamin yararlidir bende kullaniyorum.. insallah Rabbim yuzunu guldursun

masallah bebisimize boyle devam etsin insallah insallah gelicez pesinden pileo, bekle bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…