Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım inş en yakın zamanda rabbim bu acıyı unutturur mutluluğuna kavuşturur.O dönemlerde hepimiz çok üzüldük maalesef.. Benimde ikizler yaşasaydı pazar günü 40 ı çıkacaktı.. Ama napalım nasipleri yokmuş meleklerimizin....

Bende iyiyim canım haftasonu güzeldi ... Giderken çileyle gittim ... 8 saate istanbula gittim... tek bir firma rahat gidiyodu onunla gideyim dedim. Aktarma yapacaktım ... bilet kalmamış en erken bilet 1,5 saat sonraydı ... o da rotar yaptı ... araba arızalandı... ist dan çıkışım 12 idi ... geceyarısı yani ... eşimin yanına 1,30 da gidebildim .... Allahtan kandilde beraber dua edelim dedik ... Hmmm birde otobüsta yanımda bi teyzeyle tırunu vardı.Çocuk çok güzeldi ... Meğerse o çocuk atv da bi dizi vardı adını bilmiyorumda oynayan kızın adı asmindi ... Orda onun oğlu rolündeymiş. Maşallah çok tatlıydı çok güzeldi gerçekten ... Dersin ki kaş göz dudak kalemle çizilmiş ....
Geçmiş olsun canım.Allah diğer meleğini sağlıcakla tezden yollasın inş... Bizler genelde 1 adet dönemi korunduk. Çok şükür ikinci düşüklerde yaşanmadı ...
ooo gözümüz aydın .. Seninki bu gidişle tiyatrocu olur .. anne karnında bile neler yaptı sana :)))

Kıtty , canım hoşgeldin .. Nasılsın ? Meleğin nasıl ?

GÜNAYDIN KIZLARRR...
yeni katılan arkadaşlar olmuş allah tez sürede insallah onlarında kalbinden geçenleri verir,hoşgelmişler....

pileo canım hadi insallahh bütün drlere gitmelerin de hep yüzün gülücüklerle dolu dolu çıkarsın :)

alin yok asel yokkk nerede bunlar hamişlikleri nasıl gidiyor haber alan varmı???

eşinin cevap da güzelmiş:) kaybettiğimiz bebişlerimizi unutmamız mümkün değil. ama zamanla içimizde yeni umutlar yeşeriyo. ben bebeğimi kaybettiğimde artık yaşayamam diyodum,hergün ağlıyodum. ama şimdi içimde yeni bi umudum var. tabiki her evladın yeri ayrı ama şimdi ben üzülürsem ağlarsam karnımdaki umudumu da üzmüş olurum. tabiki aklıma geliyo üzülüyorum ama hayat devam ediyo. Rabbim onları melek olarak seçti.seninde en büyük teellin dünya tatlısı kızın. cenneti meleğin en kısa zamanda kardeşini gönderecek size.. inanıyorum.
canım herşeyin hayırlısı olsun.ama belirti göstermedende hamile olunabiliniyo. bende hiç bişe yoktu biliyosun. ve bugün hamile olduğum halde belim bacağım ağrımıyo.tek belirtim göğüslerimin ağrıması ve uyku halim. öğrenmeden öncede göğüsteki damarların belirginleşmesiydi ama sıcaklara yoruyodum ben. bence sendeki damar belirtisini hafife alma umarım hayırlı zaman şimdidir senin için ve mercimeğin göbişine konmuştur.

amin inşallah hepimiz sonuna kadar hep gülerek çıkarız. ama söz daha dra kafama göre gitmicem dr 1 ay sonra dedi. 1 ay sonra gidcem umarım yani :97: ve bu drumla devam edcem.snin bebiş nasıl anneciğini yoruyo mu? alini diğer topikte görüyorum. sıkıntısı yok çok şükür. ama egesi rahatsızlanmıştı geçen. şimdi o da iyiymiş. aselden hiç haberim yok ama.

ayy çok sevindim nasıl muhteşem bir sestir o değil mi kulaklarımdan hiçbir zaman çıkmayacak o ses benim de maşallah güzel yavruya inşallah bu sefer sımsıkı tutunur annesine 6. haftada duyduğuna göre alttan mı baktı USG ile :26:

ankrada yaşayan arkadaşlarr. candas taf yamakate nuray.. ve bilmediklerim bana ankarada kadın doğumcu için öneriniz var mı. kendim için değil valla:)) burdakiler yetiyo bana ankraya kadar uzanmam merak etmeyin kuzenim için soruyorum. o da yeni hamile. henüz dra gitmemiş. nereye gidecem bilmiyorum özel muayeneler çok pahalıdır dedi. bende arkadaşlarım var onlara sorup fikir alırım dedim :)) tavsiye ettiğiniz kendi gittiğiniz dr ve hastane ismlerini alırsam emmnun olurum. bunu başka topikte bulabilrim belki ama ben sizleri bildiğim için sizin önerinizi istiyorum. saolun şimdiden

Son düzenleme:

Alllahım daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallah. asla unutamam o sesi.dünden beri sanki sadece o ses var kulaklarımda. evet alttan baktı. ben öylesine gittim dra şu aspirin işi kafamı karıştırmıştı. bi dr dan tavsiye alayım dedim. gitmişken karından bakar keseyi görürüm bi daha diye düşünüyodum. kalp atışı aklımdan geçmiyodu hiç. dr direk alttan bakmak istedi. ve sesi dışarı verdi. inanmadım önce. dışardan geliyo ses heralde dedim. çünkü kendimizi hala 4-5 haftalığız sanıyodum. bu bebişimin yaşattığı şoklardan ölmesem daha ölmem heralde ben:)) Rabbim bu güzelliği isteyen herkese yaşatsın inşallah. az kaldı sizlerde teker teker o güzel haberi vereceksiniz. temmuz ağustos patlayacak inşallah.

canım ben akaya gitmiştim hamile kalmadan önce akay hastanesi ssk ve bağkura da bakıyor sorna orası kalabalık diye vazgeçtim akayda tolga ecemiş çok iyi bir doktor illaki bayan olsun derse gül hanım var ona gidebilir özel sağlık sigortam olduğu için ben bayındıra devam ettim. bayındırda ssk bağkur geçmiyor sadece özel sigortalarla anlaşması var. dikmende 29 mayıs hastanesi var oraya da gidebilir arkadaşım gebelik takibini orda yaptırıp doğumunu orda yaptı doktoru ilgiliymiş

canlarim guzel dilekleriniz icin sagolun....
kimsenin cikari yok herkes birbiri icin dua ediyor ne guel.....
en guzel gunler bizimle olacak bunu biliyorum.....
sabir dan baska yapacak bir sey yok.....
stresliyim su siralar cumayi bekliyorum eger kurtaj olmassam daha kolay hamile kalirim diye dusunuyorum

canım benim gittiğim doktor levent alaybeyoğlu ama bayındır hastanesinde birazda bahalı benim eşim orada görev yaptığı için bana indirimli başkada bildiğim yok inan ama gata askeri hastanede temel bey var dalında iyidir şimdi kuzenin ssklıysa bile gata bakıyor isterse bir denesin

çok saol güzelim ya. kuzenim bi yere sormuş 30 lira giriş ücreti 150 de ultrasına sokmak için istemişler. maddi imkanları yok bu şekilde. normal ssk sı var. ben senin önerdiklerini söyliyeyim tel açıp bilgi alsın bi. çok saol canım ya.

günaydın kızçeler :))) hatta tünaydınn

pileo çok sevindim tatlım, allah tamamna erdirsin inşallah

candaş destina offf kuzular offf benim bebeğimde sanırım 3 aylık olmuştu :) gurbetguzeli mevlam gönlüne göre versin çok geçmiş olsun, başka çocuğun var mı?

taf selamlar çatlatmşsın süper, ceza yok mu kızlar,

yamatake selamlar

senemmmmmmmmm bu arada napıyorsun diye baktım ben kazanmışım prenses geliyormuş, keşke o zamanlarda forumda olsaydım kulaklarımı çınlattın mı bilmiyorum, baş teyzesi ünvanımı isterim valla :))

hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin, bu ay umarım göbekler bebek dolar.

candaş ben ve biz iyiyiz, 12 haftalık olmuşuz, 2'li test sonuçlarımızı bekliyoruz.

offf bugün kalbim çok sıkıştı, çok sevdiğim bir ablam var çocuk olmuyor diye türlü operasyonlar geçirmiş türlü türlü sonra tüp bebek denemişler olmamış rahim kalınlaşmıyormuş, dr çok sinirlendim ama taşıyıcı annelik falan düşün muhabbeti yapmış, bugün ulaşabilirsem onunla konuşacağım, allaha şükür edelim, o ablam içinde bir dua edersiniz çok sevinirim,

hepinizi öpüyorummm.

evet çatlattım canım yumurtayı artık kuluçkadayım bekliyorum
maşallah sizee kocaman olmuş miniş heheeyt inşallah 2li test de güzel çıkacak
ayy arkadaşına ben de çok üzüldüm şimdi Allah kimseyi kaldıramayacağı dertle sınamasın çok zor bir durum yaa uff Allah yardımcıları olsun

hadi gozun aydin canim ins sonuclarda guzel cikacak
arkadasin icin uzgunum Allahim sabir versin onaaa

inş canım ya, çoğu gitti azı kaldı diyoruz bizde... Bitse iyi olacak. Arkadaşın adına çok sevindim .. Onlar adına tabi daha zordur çocuklu olunca.Ama onlar kadar şanslı olmak isterdim ya 3 yıl bitecek ayrı memuriyet hayatında ... ama tabi vardır herşeyde bi hayır. Allah bir daha hiç ayırmasın inş .. Çocuklarıyla mutlu sağlıklı uzun ömürler olsun inş ...

Canım bende çok hastane bilmiyorum ama bende çağ hastanesine gitmiştim.muayene ücreti 30 liraydı Erol beye gittim ama süper pozitif biriydi . Rahatlatıyodu ... Birde annem balgatta akropole gitmişti .Baran hanım o iyiymiş ama orada çağdan biraz pahalı ... Devlette de hiç bilmiyroum ki .... Maalesef hastanelerde ne kadar ucuzlasa yine pahalı ... Sen ankarada değildin değil mi canım ?
İnş canım hayırlısıyla.Biraz şans işi ya.Kürtaj olup hemen hamile kalanlarda var ...
Ama tabi kürtaj kelimesi bile ürkütücü ... Onun yerine düşük geçirmek psikolojik olarak seni rahatlatabilr.Tıbbi müdahlae yok en azından ... çatal yok ....

Maşallah meleğine :) Cinsiyet seçimi yapıyorum .Senin ki kız olabilir. Önceden belki erkekte demiş olabilrim ama bugün kız hissetim :)

Ablana allah şifasını göndersin.Hiç belli olmaz ümidini yitirmesin.Chnb nin bi duası vardı.Tüp bebekle hamile kalıp düşük yaşayan biri bu dua üzerine hamile kalmış...

Hikmet Allahtan.En azındna ruhunu rahatlatır.Ve nice mucizeler var ki tıp şaşırıyor ....

Bak dua şöyle . 4 cuma abdestli okuayack. Adetli olmuyomuş.Yerine birisde okuayabilri.

Önce niyetlenecek. Ardından da 1000 tane ya el-evvel .... 707 tane ya-muris ....

Allah yardımcısı olsun inş bir mucizede abla için gelirde olmazlar oldu der.. Sende bize müjde verirsin ...

taaf,, ben ateş ölçer aldım ... şimdi bunu her sabah aynı saatte mi yapıyoru ? gün içerisinde her hangi bir saatte olmuyor değil mi ?

Yamateke sen nasılsın canım ?

Pileo, pren, sinua, nuray, polyana, destina, ceza, senem , yasemin ve diğer tüm kızlar nasılsınız ?

ooo hayırlı olsun candascığım her sabah saat 5-7 arası alarm kur aynı saatte yataktan kalkmadan yani gece WC ye kalkmamalısın dilinin altına koy termometreyi ötünce bak kaç yazıyor onu not al uyku şaşkını unutmamak için gün içerisinde herhangibir saatte yaptığın ölçüm geçerli olmuyor veya uyandın diyelim saatinin dolmasını bekliyorsun yarı uykulu o da geçerli değil uyanır uyanmaz ölçmen gerekiyor. adtein kaçıncı günü başladığının bir önemi yok yeterki başla ama tabiki ne kadar erken başlarsan vücudunu tanımak için o kadar iyi oluyor haydi bismillah o zaman

kızlarr ben geldim ve tabiki kırmızılarımda bugün geldi,tamda tahmin ettiğim gibi:97::97:yazık eşim benden fazla üzüldüü ya,en çokda ona üzülüyorum zaten, çok iyi bi insan onu çok seviyorum.bu dünyada onu en çok mutlu edicek şey çocuğunun olması inşallah bi gün ona bu duyguyu tattırmayı allah banada nasip ederrr

hayırlısı olsun canım Allah hayırlı zamanda versin inşallah eşinin bu kadar istiyor olması ne kadar güzel bir duygudur :97: benim eşim bu kadar belli etmiyor sadece ben çabalıyormuşum gibi geliyor bazen ama her zaman her konuda ben ondan daha aceleci ve heyecanlı davrandığımdan olabilir bu durumumuz tabi

bendede senin eşinin durumu var bende çok istediğim halde eşime hiç belli etmiyorum,daha soğuk davranıp adet olduğumda morali bozulmasın diye uğraşıyorum,onun hevesini hiç kırmak istemiyorum ama içten içe çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…