hayırlısı olsun canım benim allah gönlüne görede versin...
görümcemin doğum sancıları başladı bizde hastaneye koşmak için bekliyoruz saat saat
dün akşam yine ağladım oğlum yaşasaydı cuma günü doğmuş olacaktı ve ben dün hastaneden çıkmış olacaktım..eşimde zavallı beni güldürmek için şaklabanlıklar yapıyor..üzülme hayatım tohumlar bizde diyor
Geçmiş olsun canım.Allah diğer meleğini sağlıcakla tezden yollasın inş... Bizler genelde 1 adet dönemi korunduk. Çok şükür ikinci düşüklerde yaşanmadı ...slm kizlar ben de gecen hafta carsamba gunu 10 haftalik bebegimi kalb atisinin durmasi sonucu kaybettim ......
bazi arkadaslar dusukten sonraki ilk adetten sonra denemelere baslanabilecegini soledi...
kendisi ek vitamin takviyesi aliyor bende yeniden bugun itibariyle folik aside basladim deneyene kadar 3 ay gecer henuz atlatmis degilim.....
cuma kontrolum var rahimdeki kalintilar 10 milime dustu ise kurtaja gerek kalmayacak ilacla dusurduler bebegimi hala ilaci iciyorum rahmi temizlemesi icin
kızlar bugün dra gittim keseyi daha net görmeyi bekliyodum ki dr kalp atışlarını gösterdi. beklemiyodum daha çok miniğiz sanıyodum. o sırada sesi dışarı verdi. ben şaşkın şaşkın bakıyorum etrafa. testte 2. çizgiyi gördüğümdeki şoku yaşadım resmen. sonra ağlamaya başladım.benim bebiş kendini çok geç gösterdi ya kalp atışı içinde henüz beklentim yoktu.ondan şaşırdım bu kadar. oysaki 6 haftalıkmışızama dr sanal bi regl tarihi yaptı bana. sata göre çok büyük çıkıyoruz çünkü. inşallah bu ay peşimden sürükleyebildiğimi sürüklerim. kızlar kırmızıları görene kadar ümitleri tüketmek yok. ben sürprizler yaşıyorum son zamanlarda. herşey olabilir. çok uykum var bugün topiği hiç okuyamadım. yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.
eşinin cevap da güzelmiş:) kaybettiğimiz bebişlerimizi unutmamız mümkün değil. ama zamanla içimizde yeni umutlar yeşeriyo. ben bebeğimi kaybettiğimde artık yaşayamam diyodum,hergün ağlıyodum. ama şimdi içimde yeni bi umudum var. tabiki her evladın yeri ayrı ama şimdi ben üzülürsem ağlarsam karnımdaki umudumu da üzmüş olurum. tabiki aklıma geliyo üzülüyorum ama hayat devam ediyo. Rabbim onları melek olarak seçti.seninde en büyük teellin dünya tatlısı kızın. cenneti meleğin en kısa zamanda kardeşini gönderecek size.. inanıyorum.hayırlısı olsun canım benim allah gönlüne görede versin...
görümcemin doğum sancıları başladı bizde hastaneye koşmak için bekliyoruz saat saat
dün akşam yine ağladım oğlum yaşasaydı cuma günü doğmuş olacaktı ve ben dün hastaneden çıkmış olacaktım..eşimde zavallı beni güldürmek için şaklabanlıklar yapıyor..üzülme hayatım tohumlar bizde diyor
canım herşeyin hayırlısı olsun.ama belirti göstermedende hamile olunabiliniyo. bende hiç bişe yoktu biliyosun. ve bugün hamile olduğum halde belim bacağım ağrımıyo.tek belirtim göğüslerimin ağrıması ve uyku halim. öğrenmeden öncede göğüsteki damarların belirginleşmesiydi ama sıcaklara yoruyodum ben. bence sendeki damar belirtisini hafife almakızlar merhaba ben hala olmadım 2. günüm ama bi kaç gün daha beklicem çünkü pek belirtim yok adet olmayı bekliyorum açıkcası ,bugün azcık kasıklarıma ağrı girdi ama ne belim ağrıdı ne bacağım o yüzden pek umutlu değilim.bakalım artık kısmet ya bişi olursa zaten hepinizi haberdar etcem çk öpüyorum sizleri.
GÜNAYDIN KIZLARRR...
yeni katılan arkadaşlar olmuş allah tez sürede insallah onlarında kalbinden geçenleri verir,hoşgelmişler....
pileo canım hadi insallahh bütün drlere gitmelerin de hep yüzün gülücüklerle dolu dolu çıkarsın :)
alin yok asel yokkk nerede bunlar hamişlikleri nasıl gidiyor haber alan varmı???
Canım inş en yakın zamanda rabbim bu acıyı unutturur mutluluğuna kavuşturur.O dönemlerde hepimiz çok üzüldük maalesef.. Benimde ikizler yaşasaydı pazar günü 40 ı çıkacaktı.. Ama napalım nasipleri yokmuş meleklerimizin....
Bende iyiyim canım haftasonu güzeldi ... Giderken çileyle gittim ... 8 saate istanbula gittim... tek bir firma rahat gidiyodu onunla gideyim dedim. Aktarma yapacaktım ... bilet kalmamış en erken bilet 1,5 saat sonraydı ... o da rotar yaptı ... araba arızalandı... ist dan çıkışım 12 idi ... geceyarısı yani ... eşimin yanına 1,30 da gidebildim .... Allahtan kandilde beraber dua edelim dedik ... Hmmm birde otobüsta yanımda bi teyzeyle tırunu vardı.Çocuk çok güzeldi ... Meğerse o çocuk atv da bi dizi vardı adını bilmiyorumda oynayan kızın adı asmindi ... Orda onun oğlu rolündeymiş. Maşallah çok tatlıydı çok güzeldi gerçekten ... Dersin ki kaş göz dudak kalemle çizilmiş ....
ooo gözümüz aydın .. Seninki bu gidişle tiyatrocu olur .. anne karnında bile neler yaptı sana :)))
az kaldı candas bütün bu sıkıntılar bitecek. en büyük sıkıntı bu olsun.sonra kocişle hep birarada olacaksınız. sana çok önceden yazmıştım hani arkadaşım vardı kocası bi yerde kendisi bi yerde diye. 1 seneleri doldu ve dün öğrendim. kızın tayini çıkmış kocasının yanına. onların çocuk da vardı bu sıkıntıları yaşarken. senin bebiş geldiğinde ayrılık bitmiş olcak inşallah.karnındayken ayrı olcaksınız doğduğunda biraraya gelmiş olursunuz inşallah.
benim mercimek aynen değin gibi iyi bi tiyatrocu olur. daha şimdiden kandırıp duruyo beni:) ben razıyım beni şaşırtmasına yeterki terketmesin bu kez beni.dualarımıda değiştim. yaşadığım şoklardan bişe olmasın diye dua ediyorum artık :))
kızlar bugün dra gittim keseyi daha net görmeyi bekliyodum ki dr kalp atışlarını gösterdi. beklemiyodum daha çok miniğiz sanıyodum. o sırada sesi dışarı verdi. ben şaşkın şaşkın bakıyorum etrafa. testte 2. çizgiyi gördüğümdeki şoku yaşadım resmen. sonra ağlamaya başladım.benim bebiş kendini çok geç gösterdi ya kalp atışı içinde henüz beklentim yoktu.ondan şaşırdım bu kadar. oysaki 6 haftalıkmışızama dr sanal bi regl tarihi yaptı bana. sata göre çok büyük çıkıyoruz çünkü. inşallah bu ay peşimden sürükleyebildiğimi sürüklerim. kızlar kırmızıları görene kadar ümitleri tüketmek yok. ben sürprizler yaşıyorum son zamanlarda. herşey olabilir. çok uykum var bugün topiği hiç okuyamadım. yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum.
ayy çok sevindim nasıl muhteşem bir sestir o değil mi kulaklarımdan hiçbir zaman çıkmayacak o ses benim de maşallah güzel yavruya inşallah bu sefer sımsıkı tutunur annesine 6. haftada duyduğuna göre alttan mı baktı USG ile :26:
ankrada yaşayan arkadaşlarr. candas taf yamakate nuray.. ve bilmediklerim bana ankarada kadın doğumcu için öneriniz var mı. kendim için değil valla:)) burdakiler yetiyo bana ankraya kadar uzanmam merak etmeyinkuzenim için soruyorum. o da yeni hamile. henüz dra gitmemiş. nereye gidecem bilmiyorum özel muayeneler çok pahalıdır dedi. bende arkadaşlarım var onlara sorup fikir alırım dedim :)) tavsiye ettiğiniz kendi gittiğiniz dr ve hastane ismlerini alırsam emmnun olurum. bunu başka topikte bulabilrim belki ama ben sizleri bildiğim için sizin önerinizi istiyorum. saolun şimdiden
ankrada yaşayan arkadaşlarr. candas taf yamakate nuray.. ve bilmediklerim bana ankarada kadın doğumcu için öneriniz var mı. kendim için değil valla:)) burdakiler yetiyo bana ankraya kadar uzanmam merak etmeyinkuzenim için soruyorum. o da yeni hamile. henüz dra gitmemiş. nereye gidecem bilmiyorum özel muayeneler çok pahalıdır dedi. bende arkadaşlarım var onlara sorup fikir alırım dedim :)) tavsiye ettiğiniz kendi gittiğiniz dr ve hastane ismlerini alırsam emmnun olurum. bunu başka topikte bulabilrim belki ama ben sizleri bildiğim için sizin önerinizi istiyorum. saolun şimdiden
canım ben akaya gitmiştim hamile kalmadan önce akay hastanesi ssk ve bağkura da bakıyor sorna orası kalabalık diye vazgeçtim akayda tolga ecemiş çok iyi bir doktor illaki bayan olsun derse gül hanım var ona gidebilirözel sağlık sigortam olduğu için ben bayındıra devam ettim. bayındırda ssk bağkur geçmiyor sadece özel sigortalarla anlaşması var. dikmende 29 mayıs hastanesi var oraya da gidebilir arkadaşım gebelik takibini orda yaptırıp doğumunu orda yaptı doktoru ilgiliymiş
günaydın kızçeler :))) hatta tünaydınn
pileo çok sevindim tatlım, allah tamamna erdirsin inşallah
candaş destina offf kuzular offf benim bebeğimde sanırım 3 aylık olmuştu :) gurbetguzeli mevlam gönlüne göre versin çok geçmiş olsun, başka çocuğun var mı?
taf selamlar çatlatmşsın süper, ceza yok mu kızlar,
yamatake selamlar
senemmmmmmmmm bu arada napıyorsun diye baktım ben kazanmışım prenses geliyormuş, keşke o zamanlarda forumda olsaydım kulaklarımı çınlattın mı bilmiyorum, baş teyzesi ünvanımı isterim valla :))
hamile arkadaşlar allah tamamına erdirsin, bu ay umarım göbekler bebek dolar.
candaş ben ve biz iyiyiz, 12 haftalık olmuşuz, 2'li test sonuçlarımızı bekliyoruz.
offf bugün kalbim çok sıkıştı, çok sevdiğim bir ablam var çocuk olmuyor diye türlü operasyonlar geçirmiş türlü türlü sonra tüp bebek denemişler olmamış rahim kalınlaşmıyormuş, dr çok sinirlendim ama taşıyıcı annelik falan düşün muhabbeti yapmış, bugün ulaşabilirsem onunla konuşacağım, allaha şükür edelim, o ablam içinde bir dua edersiniz çok sevinirim,
hepinizi öpüyorummm.
hadi gozun aydin canim ins sonuclarda guzel cikacakgünaydın kızçeler :))) hatta tünaydınn
candaş destina offf kuzular offf benim bebeğimde sanırım 3 aylık olmuştu :) gurbetguzeli mevlam gönlüne göre versin çok geçmiş olsun, başka çocuğun var mı?
yamatake selamlar
senemmmmmmmmm bu arada napıyorsun diye baktım ben kazanmışım prenses geliyormuş, keşke o zamanlarda forumda olsaydım kulaklarımı çınlattın mı bilmiyorum, baş teyzesi ünvanımı isterim valla :))
candaş ben ve biz iyiyiz, 12 haftalık olmuşuz, 2'li test sonuçlarımızı bekliyoruz.
offf bugün kalbim çok sıkıştı, çok sevdiğim bir ablam var çocuk olmuyor diye türlü operasyonlar geçirmiş türlü türlü sonra tüp bebek denemişler olmamış rahim kalınlaşmıyormuş, dr çok sinirlendim ama taşıyıcı annelik falan düşün muhabbeti yapmış, bugün ulaşabilirsem onunla konuşacağım, allaha şükür edelim, o ablam içinde bir dua edersiniz çok sevinirim,
hepinizi öpüyorummm.
inş canım ya, çoğu gitti azı kaldı diyoruz bizde... Bitse iyi olacak. Arkadaşın adına çok sevindim .. Onlar adına tabi daha zordur çocuklu olunca.Ama onlar kadar şanslı olmak isterdim ya 3 yıl bitecek ayrı memuriyet hayatında ... ama tabi vardır herşeyde bi hayır. Allah bir daha hiç ayırmasın inş .. Çocuklarıyla mutlu sağlıklı uzun ömürler olsun inş ...az kaldı candas bütün bu sıkıntılar bitecek. en büyük sıkıntı bu olsun.sonra kocişle hep birarada olacaksınız. sana çok önceden yazmıştım hani arkadaşım vardı kocası bi yerde kendisi bi yerde diye. 1 seneleri doldu ve dün öğrendim. kızın tayini çıkmış kocasının yanına. onların çocuk da vardı bu sıkıntıları yaşarken. senin bebiş geldiğinde ayrılık bitmiş olcak inşallah.karnındayken ayrı olcaksınız doğduğunda biraraya gelmiş olursunuz inşallah.
benim mercimek aynen değin gibi iyi bi tiyatrocu olur. daha şimdiden kandırıp duruyo beni:) ben razıyım beni şaşırtmasına yeterki terketmesin bu kez beni.dualarımıda değiştim. yaşadığım şoklardan bişe olmasın diye dua ediyorum artık :))
Canım bende çok hastane bilmiyorum ama bende çağ hastanesine gitmiştim.muayene ücreti 30 liraydı Erol beye gittim ama süper pozitif biriydi . Rahatlatıyodu ... Birde annem balgatta akropole gitmişti .Baran hanım o iyiymiş ama orada çağdan biraz pahalı ... Devlette de hiç bilmiyroum ki .... Maalesef hastanelerde ne kadar ucuzlasa yine pahalı ... Sen ankarada değildin değil mi canım ?ankrada yaşayan arkadaşlarr. candas taf yamakate nuray.. ve bilmediklerim bana ankarada kadın doğumcu için öneriniz var mı. kendim için değil valla:)) burdakiler yetiyo bana ankraya kadar uzanmam merak etmeyinkuzenim için soruyorum. o da yeni hamile. henüz dra gitmemiş. nereye gidecem bilmiyorum özel muayeneler çok pahalıdır dedi. bende arkadaşlarım var onlara sorup fikir alırım dedim :)) tavsiye ettiğiniz kendi gittiğiniz dr ve hastane ismlerini alırsam emmnun olurum. bunu başka topikte bulabilrim belki ama ben sizleri bildiğim için sizin önerinizi istiyorum. saolun şimdiden
İnş canım hayırlısıyla.Biraz şans işi ya.Kürtaj olup hemen hamile kalanlarda var ...canlarim guzel dilekleriniz icin sagolun....
kimsenin cikari yok herkes birbiri icin dua ediyor ne guel.....
en guzel gunler bizimle olacak bunu biliyorum.....
sabir dan baska yapacak bir sey yok.....
stresliyim su siralar cumayi bekliyorum eger kurtaj olmassam daha kolay hamile kalirim diye dusunuyorum
günaydın kızçeler :))) hatta tünaydınn
yamatake selamlar
hepinizi öpüyorummm.
taaf,, ben ateş ölçer aldım ... şimdi bunu her sabah aynı saatte mi yapıyoru ? gün içerisinde her hangi bir saatte olmuyor değil mi ?
Yamateke sen nasılsın canım ?
Pileo, pren, sinua, nuray, polyana, destina, ceza, senem , yasemin ve diğer tüm kızlar nasılsınız ?
kızlarr ben geldim ve tabiki kırmızılarımda bugün geldi,tamda tahmin ettiğim gibi:97::97:yazık eşim benden fazla üzüldüü ya,en çokda ona üzülüyorum zaten, çok iyi bi insan onu çok seviyorum.bu dünyada onu en çok mutlu edicek şey çocuğunun olması inşallah bi gün ona bu duyguyu tattırmayı allah banada nasip ederrr
hayırlısı olsun canım Allah hayırlı zamanda versin inşallaheşinin bu kadar istiyor olması ne kadar güzel bir duygudur :97: benim eşim bu kadar belli etmiyor sadece ben çabalıyormuşum gibi geliyor bazen ama her zaman her konuda ben ondan daha aceleci ve heyecanlı davrandığımdan olabilir bu durumumuz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?