Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar yorucu bir geceden sonra...dün bahsetmiştimya gece görümcemi götürdük hastaneye tabii göbeği hiç düşmemişti ben anladım sezeryan olacağını ama ona demedim..sancı gelince bebğin kalp atışları zayıflıyormuş...aldılar ameliyata veee saat birde almira mız geldi sonra annesi derken sabah ettik ben kaldım yanında benim kızımda hissetmiş yokluğumu gece kalkıp ağlamış annemi istiyorum diye eşim diyorki allah korusun sana bişey olsa bu çocuk ne olur eşim bile kar etmiyor yani kızıma annelik işte baba bir yere kadar...

kızımda uyumamış sabah erken kalkmış geldim sabah 11 gibi kızımla bir uyumuşuz saat 3 buçukta uyandık hava çok sıcakkkkk.....allah dışarda çalışanlara yardım etsin içindede eşime..

candaşım iyidir canım yaa ama yakında patlıcam karnım davul oldu taşıyamıyorum yaa....

hellom canım ne çabuk geçmiş zaman inşallah 9 ayın sonuda sorunsuz bir şekilde bu kadar çabuk geçer...

pileommmmm, offf ne güzel bir haber bu yaa arkandan gelicekmiyim bakalım cumaya kadar beklicektim ama bu gidişle bekleyemicem çünkü mantar başlangıcı oluveriyor sanırım... offf acayip uykum varr karnım davul gibi çok yorgun hissediyorum kendimi kızım olmasa yatıcam ama yatamıyorumda ...

sinau canım sen yinede güçlü olki eşinde yıkılmasın canım benim yaa inşallah düğününüzde hamiş haberini alırsında çifte düğün yaparsınız...

taff hadi hayırlısı canım kuluçka tavuklar kadar uğurlu gelsin sana 1 ağustosu merakla bekliyoruz...

kızlar bende çok istiyordumya bebek ayy dün akşamdan sonra zorlu bir yolculuğa yeniden döniş gözüm korktu biraz vee okadar yorgun halsiz uykusuzumki anlatamam ooooyyy uyumak istiyorummm....

allahım sen ne verirsen hayırlısını ver hepimiz için....

ay bende alicam yaaa o alettennn helebir cuma hayirli havadisler alam

canim ben Ankarali degilim. Istanbu'dan Ankara'ya gelin gittim. Sadece gezecek yerleri biliyorum o yuzden kusura bakma canim ama gorumcem asi yontemiyle hamile kalmisti. Gazi HAstanesine gitti cok ta memnun kaldi. Suan ikizleri var.

Iyiyim bende canim beklemedeyiz. Goguslerim iyice hassaslati , akintimda fazlalasti. Biseylere yorup umitlenmek istemiyorum ama gecen ay ne goguslerde bisi vardi ne de akinti. Gecen ay kupkuruydu. Bakalim insallah hayirlisi olsun hakkimizda..

cnım çok sağolasın, hala korkularım devam ediyor, teyzem diyorki o korkulaın hiç sonu yok, bebek doğuncada başka korkular, büyüyünce başka korkular kaygılar full devam ediyor haklı aslında, canım bereketli kuluçka dönemi olsun. arkadaşım için teşekkür ederim.

hadi gozun aydin canim ins sonuclarda guzel cikacak
arkadasin icin uzgunum Allahim sabir versin onaaa

inşallah canım teşekkür ederim, umarım seninde gönlün ferahlar cuma günü, mevlam yardımcımız olsun.

candaş ilgine çok teşekkür ederim inşallah ileteceğim canım inşallah hepimizin bebekleri gelecek önce göbişler sonra kucaklar dolacak.

bakalım ben hala moduma gelemedim sanırım kucağıma almadan da gelemeyeceğim , nasip inşallah allah tamamına erdirir hepimizi.

sagol canim benim gercekten hic umutsuz olmadim gebeligimde aklima hicbir sey getirmedim taki o gune kadarrr Allahim sen sabir ver yeni hamislikler nasip et bizeeee

cancan allah analı babalı büyütsün, darısı daa iyisi daha güzeli bizlerin olsun, sen regl oldun mu nedir durumun, test yaptın mı en son geçen gün yapmıştın ama,

Tünaydın fıstıklar a.s. keyifler nasıl bakalım ?

Benimki süperle karışık arası :) Haftasonu çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü var ... Tabiki onun düğününe gidebilmek çok güzel .. ama evdeki elbiselerimi giymek istemiyorum yeniden bişey almam lazım.Hem karar veremiyorum hemde yine masraf canım sııkın ..Elbiseyi alsam sıkıntım geçecek ayrıca :)
ooo ben yapamayabilrim bu iş ya kışın hiç wc ye kalkmam ama yazın en az 3 kere yol ederim yani .Netcem ben şimdi olmadı wc olayından hemöen önce halletsem nasıl olur ?
maşallah görümcene ... Darısı bizlere olsun ...

Benim annemde çok korkuyo benden ya .. Akıntım olmuyo diye dr a git diyo . Önemli değildir diye hem beni kandırıyo hem kendisini ama çok korkuyor farkındayım.Dünde diyo ki dr bana bi iğne vurmuştu o gece hamile kalmıştım acaba o iğne neydi bi babana sorayım.Eğer yaptırabilrisen sende dene diyo :) Yazık torunsuz kalcam diye korkuyo kadın :) aman şakası bi yana Allah korusun .. Psikolojik baskıdayım resmen ya :)

haftasonu eşin gelebilecek mi candaşcığım arkadaşının düğününe? abiye elbise alma işi gerçekten sıkıntılı püff Allah kolaylık versin sana yardım istersen akşamları beraber bakabiliriz eşim cumaya kadar yok şehir dışında ama kardeşim bendeya onu geri göndereceğim memlekete yarın veya öbürgün onlarla ilgileniyorum bana akşam olmadan haber edersen beraber bakabiliriz elbiseye ben bir elbise için kızılayda girmedik dükkan bırakmamıştım ama benim yüzümden değil eşimin yüzünden beğendiremiyorum hiçbir elbiseyi konuşmuştukya

ateş ölçme konusuna gelince pazarlık yok pazarlık yok gece WC ye kalkmak yok az su iç yatmadan önce hallet WC olayını ha sabah saa 4:30 da kalkar önce ateşini ölçer sonra WC ye gidebilirsin ben öyle yapıyorum çok erken ölçüyorum ateşimi çünkü o saatten sonra uykum çok bölük pörçük oluyor

Annenleri de anlıyorum torun istiyor onlar da ne yapsınlar bizimkiler de öyle annemler her telefonda var mı birşey diye soruyorlar :83:

Eşim haftasonu gelecek canım.Aslında abiye almayacağım da ona yakın bişrye özenli birşey olsun istiyorum.Şimdi aklımda birşey oluşturdum.Bi arkadaşın çok memnun olduğu bi terzi vardı.Anında dikip teslim ediyomuş.Bende basit bi model buldum ama durumu kurtarır.Jarse oluyor sanırım kumaşın adı, ondan kolsuz azda trapeli filan bişey diktirmeye karar verdim.Tabiki rengi siyah ve diz boyunda :)

Canım arkadaşım benim çok sağol ya valla çok incesin.Ben bugün şu terziye gdeyim olmadı eğer kardeşinide göndermiyo olursan perşembe cuma buluşup gezeriz.Terziyi bulamam ihtimalim var ondan dolayı senide yormayım yani :) Bende herzzaman emrine amedeyim untma

yaa tüh pazarlığı yapsaydık iyiydi ya neyse :)) o zman dediğin gibi yapayım en mantıklsı o.Ama yani kesinlikle daha öncesinde mesela 2 saat öncesinde bile mi wc ye gitmek yasak

Annelerimiz yazık kurudu dertten :) Ama bence sen bu ay anne bende bişey var diyeceksin allahın izniyle :) Öyle geliyo bana ....

Ya bi de erkeklere elbise beğendirmek mesele gerçekten ya.Tahmin edebiliyorum yorgunlıklarınızı o yüzden :) Konuyuda hatırlıyorum :) Bende artık sormadan direk emrivaki yapmaya karar verdim.Elbiseyi kesin beğenmeyecek.Yani beğenecekte her tarafın belli oluyo diyecek kesin

Son düzenleme:

2 saatlik uyku az ateş ölçme yönteminde en az 3 saatlik deliksiz bir uyku şart daha da inmem vallahi

aa öyle bir terziyi bana arkadaşım demişti ulusta bir terziymiş anında dikip veriyormuş ertesi güne filan bekletmiyormuş iyi fikir bence de öyle birşey yaptırabilirsin hem uyguna da dikiyormuş heralde aynı terziden bahsediyoruz :26: bu arada ben bu ay yamakatenin gazı ile ovulasyon testi de kullandım ama onun verdiklerini değil evde olan kendiminkileri 5 adet vardı 5 ini de kullandım yumurtayı çatlattım şükür çünkü yumurtayı çatlattım ertesi gün eşim şehir dışına gitti

tamam o zman 3 saat kalkamayacağım bu kadar pazarlık yeter :))

eevvveeett :) sanırsam aynı terziden bahsediyoruz ve ucuzmuş gerçektende ... Ben bi deneyeyim beğenirsem sanada derim ihtiyaç halinde kullanırsın terziyi :)

aa süper :) çifte ölçüm olmuş bu ay.Çokta iyi olmuş.Allahtanda eşin o gün yanındaymış, birde ertesi gün çatlatsaydın yelkenler suya inerdi kesin ::) Hadi bakalım geri sayım başladı... Mümkünse gelmeyecek istenmeyen sat nedir ? benim 29 temmuz ... sanırım aynı zamanlarda oluyoduk ...

1 AĞUSTOS beklediğim gün canım artık adet mi gelir bebiş mi gelir o gün belli olacak

yarın ateşini ölç bakalım ne civarda çıkacak

1 AĞUSTOS beklediğim gün canım artık adet mi gelir bebiş mi gelir o gün belli olacak

yarın ateşini ölç bakalım ne civarda çıkacak

inş bebiş gelsin şekerim :) Yarın sabah ilk ateşimi ölçeyim bismillah deyip :)

Ayrıca güzel haberi aldık hepimiz burda buluşmuşuz yamateke, taf :) anladınız siz onu :))

Birazdan herkeste anlayacak tabi :))

herkese arkadaşlar, merhabaa biz bugün 15 haftalık olduk ve doktora gittik,biraz bizi bebiş uğraştırsada %90 kız geliyor dedi doktor amcamız:)
resmen yüzünü bile göstermedi çok nazik ve hanım bir kızki çookk naz yaptı bizlereee ama zaten mühim olan sağlıklı olmasıydı insallahhh darısı isteyenn bütün anne adaylarının ve annelerinn basına olsunn dualarım sizlerle ,2 hafta sonra tekrar ben bir kontrol gidicem ozaman kesinleşir bebişin herşeyi durum değişikliği olursa bilgilendiririm sizleri şimdilik benden bu kadarr ,,, hadiiiii tafff bu ayınn biri en yakın sensin sanırsamm sendennn bekliyorummm bu ayyy hamişş haberlerinii,

diğer hamiş arkadaşlarr darısı sizlerin gönlünüzden geçenleri allah göbişinize koymuşltur insallahh tabi sağlıklı bir şekildeee

İşte günün en güzel haberi buydu :) Nazlı bebek :) Topiğimizin 2. güzeller güzeli kızı geliyor :) Anneleri babaları bu güzelleri çok kıskancak :)

İnş hep böyle güzel haberler gelsin topiğimize :) Sağlıcakla kavuşmak nasip olsun süt kokululara :) Öpüyorum ikinizide çokk...

Bu arada topiğin nar tanesiyle annesi nerelerde ?

çok güzel bir habeer bu fıstık annenin fıstık kızı olacak çok sevindim aferin boncuğumuza terbiyeli kız göstermemiş hemen
inşallah bizlere de nasip olacak böyle müjdeler vermek Allah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin canım buluşup kutlamamız lazım bu haberi

aynen katılıyorum :) kutlayalım en yakın zamanda :) ama benim bu hafta hep işim var ona göre :)

Ağzından bal damlamış şeker :) parayla değil sırayla.. bizede nasip olacak inş ...

canım çok şükür iyiyiz. dün bebişim göründü. Kendimi daha bi hamile hissediyorum artık.
Rabbime şükürler olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun

Ateşölçer almakla iyi etmişsin valla.. Ohh TAF da yardımcı olur sana.. hadi inşallah gelsin bebiş hayırlısıyla..

Son düzenleme:

bugünün ikinci güzel haberi de bu süpeeer Allah bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah daha bebişinin varlığını öğrenmeden açtığın topiğinin baş annesi olacaksın canım

Son düzenleme:
Burdayııımmmm :80: SBS tecihlerinden başımı kaldıramadım ki. Güzel haberler var görüyorum ki. Yamatake tebrik ederim Tatlım. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin kızlarımıza. Benim sıpa hareketlendi iyice kızlar. Ancak büyüdü demek ki. Özel bir bilgi vereyim, en çok fındık yediğimde hareket ediyor Çok mutlu oluyoruz biz de. Darısı herkesin güzel başına inşallah. Sen neler yaptın Kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…