- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.021
bugünün ikinci güzel haberi de bu süpeeerAllah bu sefer hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah daha bebişinin varlığını öğrenmeden açtığın topiğinin baş annesi olacaksın canım
ohh maşallah size :) bu 2. bebekler çok akıllı ya, anneleri hiç üzmüyolar.Aferin onlara :) Aman canım ne güzel hissetmen :) Tedrigin yaşamaktansa hissetmek en güzel galiba :)canım çok şükür iyiyiz. dün bebişim göründü. Kendimi daha bi hamile hissediyorum artık.
Rabbime şükürler olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun
Ateşölçer almakla iyi etmişsin valla.. Ohh TAF da yardımcı olur sana.. hadi inşallah gelsin bebiş hayırlısıyla..
maşallah nar tanesine :) Şimdi hamileliğin en keyifli zmanları değil mi? hem cinsiyet belli . hem hareketler var ben burdayım diyo :) Nehir hanım demekki enerjik bir çocuk olacak fındık sevdiğine göre :) maşallah ona :)Burdayııımmmm :80: SBS tecihlerinden başımı kaldıramadım ki. Güzel haberler var görüyorum ki. Yamatake tebrik ederim Tatlım. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin kızlarımıza. Benim sıpa hareketlendi iyice kızlar. Ancak büyüdü demek ki. Özel bir bilgi vereyim, en çok fındık yediğimde hareket ediyorÇok mutlu oluyoruz biz de. Darısı herkesin güzel başına inşallah. Sen neler yaptın Kuzum?
canııııım çok sağol.. gerçekten öyle oldu..
Rabbim yazmış demekki..
Darısı sana olsun TAFcım.. inşallah 11 gün sonra güzel haberini almak nasip olur.
Oyyy kuzum bende içimde bi heves ikiz olsun diye gittim ama tek canım. Olsun Rabbim ona ömür versin.
sen yinede ilerisi için tahminlerde bulunursun, biraz zaman geçsinde..
kızımda çalışıyordum ve işyerinde yemek hazırlarken 1 tane limonu yiyip bitiryordum. 3-4 gün öncesine kadar ayy ben bu limonu nasıl yemişim dedim ama dün akşam valla 1 tane limona banamısın demedim.. Hayırdır inşallah. :)
çoook yakın bi zamanda senden de güzel haberler almak nasip olur inşallah candaşcım.
:) geçen gün burdan okudum bi kadının 12. haftasına dek hep tek diye iliyomuş.Dr lar tek görmüş.12. haftada ikiz olduğunu söylemişler :) Genelde ilk haftalarda görülen doğru oluyo sanırım diyeceğim ama bana 6. haftada tek dediler.7. haftada da. tam 7+5 de ikiz olduklarını söylediler.Kimisi nazlı demekki :) Önemli olan sağlıklı olması tek çift üç dört farketmez :) zaten 1 den fazlası da biraz sıkıntılı oluyomuş.
İştahın için hayırdır :)) demekki hamilelik böyle birşey ya :) anında istekler değişiyo :) bende asla kabak yemeği yemezdim ama kısa süreli hamilelik bana kabak yeme alışkanlığı kazdırdı :))
amin canım inş hayırlısıyla en yakın zamanda hepimize ...
Ya bu arada ben bi rüya gördüm.Biri bana diyoki cuma günü okuduğun duayı okudun mu ? evet okudum dyorum.Emin misin ? bak 11 cuma bile gçirmeyeceksin abdestli okuyacaksın , o duada hikmet var.Herkes için çare ... Sende bitirdiğin an mucizeyi göreceksin diyo ... Şaşırıyorum filan ...
Aslında bugünlerde hamilelikle ilgili hiç bişey düşünmüyorum , aklıma bile gelmiyo desem yeriridr.Hani bişeyden de etkilenmedim yanida bu rüya neyin nesiydi diyorum ... Hayır bütün önem veridğim konularda gördüğüm rüyalarda hep tılsımlı arkadaş ya :)) Bu rüyadaki ortamıda görsen medyumun yeri sanarsın :))
Oyyy kuzum bende içimde bi heves ikiz olsun diye gittim ama tek canım. Olsun Rabbim ona ömür versin.
sen yinede ilerisi için tahminlerde bulunursun, biraz zaman geçsinde..
kızımda çalışıyordum ve işyerinde yemek hazırlarken 1 tane limonu yiyip bitiryordum. 3-4 gün öncesine kadar ayy ben bu limonu nasıl yemişim dedim ama dün akşam valla 1 tane limona banamısın demedim.. Hayırdır inşallah. :)
çoook yakın bi zamanda senden de güzel haberler almak nasip olur inşallah candaşcım.
polyannaa günaydın çizelgeyi okumayı pek beceremiyorum ama 7 haftalık mısın kaçta görünüyo anlamadım ben. güya çizelge yaparlarki zırt pırt sorulmasın. ama ben gibi biri olunca yine sorar vallaeğer 7 sen senle aramzıda pek fark yok gibide ben seni benden çok önce öğrendin ya daha büyüksünüz sanıyodum. tabi senin erken benimde çook geç öğrenmenin etkisi olabilir. bende ekşi isteği hiiiç yok. daha doğrusu illa şu olsun dediğim hiç bişe yok daha. bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek:)
polyanna ben senin topiği şimdi gördüm ay hayırlı olsun. ben mart annelerine hiç uğramadım niyeyse. eskiden kasım annelerindeydim ordan buraya geçince yeniden cesaret edememiştm. ama sen açmışsın ya ben gelirim topiğine. hayırlı olsun. ve doğum tarihlerimiz şimdilik aynı :)
:) evet canım 7 haftamdayım. 6 hafta 6 günlük bugün, yarın 7 hafta bitiyo.
yok canım sorun değil, sorulsun yani. benim sat 3 hazirandı (üçayların başlangıcı), gebeliğimi öğrendiğim gün ise 28 haziran (miraç kandili). rabbim öyle güzel bi günde öğrenmemi sağladı ki şükürler olsun.
ben erken öğrendiğim içindir. sen ne kadarlıksın şuan.
amin canım rabbim tüm hamişlerin yüzünü güldürsün. Sağlıkla hayırla kucaklarıma almayı nasip etsin cümlemize.
Tünaydın fıstıklar a.s. keyifler nasıl bakalım ?
selamlar candaş, ben kendi adıma iyiyim çok şükür, umaım haftasonu düğün çok güzel geçer çok eğlenirsiniz.
annenlere gelince eminim cidden korkuyordur, torunsuz kalmaktan da ama sanırım en çok seni mutsuz görmekten korkuyordur, o baskı hepimizde var hamile kalıncada geçmiyor, kayınvalidem dün diyor arkadaşının gelini 25.haftada bebeğini kaybetmiş, sanki ben öyle hikayeleri bilmiyorum, boş yaşıyorum sanıyor :) kıza üzüldüm, mevlam isteyen herkesi bebeğiyle kavuştursun ne diyim.
haftasonu eşin gelebilecek mi candaşcığım arkadaşının düğününe? abiye elbise alma işi gerçekten sıkıntılı
taf selamlar ovulayson testide kullanıyorsun ya, ateş ölçme yöntemide ve hep yumurtladığın ve çatlattığın günü iyi biliyorsun ya ben geçen gün dr sordum progesteron kullanmanın zararı var mı falan diye oda dediki yok hatta gebeliği destekleyici sen bilirsin tabii işine karışmak istemem. kendi vucudunu çok iyi tanıyorsun.
herkese arkadaşlar, merhabaa biz bugün 15 haftalık olduk ve doktora gittik,biraz bizi bebiş uğraştırsada %90 kız geliyor dedi doktor amcamız:)
resmen yüzünü bile göstermedi çok nazik ve hanım bir kızki çookk naz yaptı bizlereee ama zaten mühim olan sağlıklı olmasıydı insallahhh darısı isteyenn bütün anne adaylarının ve annelerinn basına olsunn dualarım sizlerle ,2 hafta sonra tekrar ben bir kontrol gidicem ozaman kesinleşir bebişin herşeyi durum değişikliği olursa bilgilendiririm sizleri şimdilik benden bu kadarr ,,, hadiiiii tafff bu ayınn biri en yakın sensin sanırsamm sendennn bekliyorummm bu ayyy hamişş haberlerinii,
diğer hamiş arkadaşlarr darısı sizlerin gönlünüzden geçenleri allah göbişinize koymuşltur insallahh tabi sağlıklı bir şekildeee
canımmm çok sevindimmmmmmm :) allah tamamına erdirsin. kuzum bana süpriz olmadı, ama çok iyi geldi bu haber, çünkü biliyorsun ilk başlarda hepimizi korkuttu naz yaptı ya ondan tahmin etmiştik kız diye. nar tanesine arkadaş geldi hadi bakalımmm.
canım çok şükür iyiyiz. dün bebişim göründü. Kendimi daha bi hamile hissediyorum artık.
Rabbime şükürler olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına olsun
Ateşölçer almakla iyi etmişsin valla.. Ohh TAF da yardımcı olur sana.. hadi inşallah gelsin bebiş hayırlısıyla..
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.
valla değil mi süper olur :) ee kardeş istiyoruz yani :) Ama ben 3 tane olsun istiyorum çok ta ilkini yakalamak zor olunca tektede kalabiliriz düşüncesi oluştu :) neyse ama eğer imkanım olursa ilki tek 2. si ikiz olsun :) bizde öyleyiz.Birde şimdi çalışıyoruz diye 3 çocuk doğurmak abes gibi bakıyo millet.Bizim burda bi abinin 3 çocuğu oldu eşi ev hanımı , ona bile millet neler dedi.O yüzden dua o yçnde mümkünse ikincisi ikizi olsun :) yada tek seferde üçüz :))bekledikçe bari ikiz olsa diye istekler artıyo. bi taşla 2 kuş misali. illaki kardeş istiyoruz ya e bunu şimdi yapsam diğerini daha ne zaman yapacam diye endişeler başlıyo. bende o yüzden ikiz olsa çok sevinirdim. ama sağlıklı olsunda tek tek olsunlar onada razıyız:)) elbise diktirecekmişsin candasım ne yaptın dün terziye gittin mi yetiştirecek mi. siyah diz hizasında elbise herkesin dolabında bi tane olmalı. çok gösterişli değil ama şık duran bişe. rüyaanı okurken tüyleirmd iken diken odlu. çok etkilendim ben. hayra yoralım. sen duanı et.bence bi işaret. baksana mucizeyi görecekmişsin. ay hadi inşallah hayırlısı olsun güzelim..
Evet yorumlatcam canım.Belki kk da vardır böyle bi topik.Toptan rüya yorumu yaptırayım varsa eğer :)candaşcım rüyanı bilen birine bi yorumlat istersen..
Rabbim vereceği mucizeyi rüyanda gösteriyor belki de sana..
hayırlara çıksın inşallah.
ayyy :)) asıl ben miracın miracı dedim ama asllında senin miracın gelmiş canım :) ne güzel bi günde öğrenmişsin.Bende çok isterdim miraca özel olsun diyede kısmet artık :) Allah sana bağışlasın minik yavrunu. Bi haftasonu ayarlayabilirsek keşke senle tanışsak yaa:) evet canım 7 haftamdayım. 6 hafta 6 günlük bugün, yarın 7 hafta bitiyo.
yok canım sorun değil, sorulsun yani. benim sat 3 hazirandı (üçayların başlangıcı), gebeliğimi öğrendiğim gün ise 28 haziran (miraç kandili). rabbim öyle güzel bi günde öğrenmemi sağladı ki şükürler olsun.
ben erken öğrendiğim içindir. sen ne kadarlıksın şuan.
yaa süper oldu valla :) kızlarımızGÜNAYDIN KIZLARR
herkesin en içten dilekleri için teşekkür ederimm tafcım bak bütün ümitler sende bu ayy:)insallahhh
senemcimm,valla kızlarımız ayyyy ne güzel kelime dimi?? nasılmış nehir hanım bakalım insallah banada nasip etsin allah karnımda haraketlerini hissedeceğim günleri ama biraz daha var:)
candaşım hiç kaçarın yok valla sende bu ay kontrolumuz altındasın bir günde olsa ümit var senin ne zaman beklenmeyen günün??
bu arada pileo mu dedi tam hatırlamıyorum ama hakketten bir çizelge gene yapılsın takip etmemiz kolay oluyor ona göre dualarımız yoğunlaşıyorr beklenmeyen günlere gelindiğinde iyi fikirr...
İnş canım.. Korkuyo yazık :) ama beni daha çok strese sokuyor onların korkuları ya ..selamlar candaş, ben kendi adıma iyiyim çok şükür, umaım haftasonu düğün çok güzel geçer çok eğlenirsiniz.
annenlere gelince eminim cidden korkuyordur, torunsuz kalmaktan da ama sanırım en çok seni mutsuz görmekten korkuyordur, o baskı hepimizde var hamile kalıncada geçmiyor, kayınvalidem dün diyor arkadaşının gelini 25.haftada bebeğini kaybetmiş, sanki ben öyle hikayeleri bilmiyorum, boş yaşıyorum sanıyor :) kıza üzüldüm, mevlam isteyen herkesi bebeğiyle kavuştursun ne diyim.
ay dün bebek gormeye gittim esimin kuzenin kizi oldu 4 haftalik...
besigini gorunce dayanamadim agladim.....
Allahtan bebegin annesi yanimda degildi eltisi vardi cok kötu oldum ben ya......
ben gidemem artik bebek falan gormeye....
taaaaki hamis kalana dek....
kizim da sessiz sesiz yanimda agladi bebegi kucagina almadi...
o kadar bebek seven kiz yaa oda etkilendi......
ins hayirlisiyla yola cikar bebisim saglikli sihatliii insAllah.....
Allahim sen dualarimizi kabul et Aminnn
ay dün bebek gormeye gittim esimin kuzenin kizi oldu 4 haftalik...
besigini gorunce dayanamadim agladim.....
Allahtan bebegin annesi yanimda degildi eltisi vardi cok kötu oldum ben ya......
ben gidemem artik bebek falan gormeye....
taaaaki hamis kalana dek....
kizim da sessiz sesiz yanimda agladi bebegi kucagina almadi...
o kadar bebek seven kiz yaa oda etkilendi......
ins hayirlisiyla yola cikar bebisim saglikli sihatliii insAllah.....
Allahim sen dualarimizi kabul et Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?