Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canııııım çok sağol.. gerçekten öyle oldu..
Rabbim yazmış demekki..

Darısı sana olsun TAFcım.. inşallah 11 gün sonra güzel haberini almak nasip olur.

ohh maşallah size :) bu 2. bebekler çok akıllı ya, anneleri hiç üzmüyolar.Aferin onlara :) Aman canım ne güzel hissetmen :) Tedrigin yaşamaktansa hissetmek en güzel galiba :)

Saolsun taf yardımcı oluyor :) uğurlu gelir inş ... Ama tabi uğurlu gelebilmesi için benim önce kocayı bulmam gerek ... Ama ümit işte, ya denk getirirsek misali :)

maşallah nar tanesine :) Şimdi hamileliğin en keyifli zmanları değil mi? hem cinsiyet belli . hem hareketler var ben burdayım diyo :) Nehir hanım demekki enerjik bir çocuk olacak fındık sevdiğine göre :) maşallah ona :)

Bende iyiyim canım.1 günlük çalışmamız bitti :) kavuşma süresinde yumurtlamaya düşe vakit 1 gündü bu kez. Hani beklentimde gerçekten hiç yokta .. işte alışkanlıkla bekliyorum :) ama kırmızıları :))
canııııım çok sağol.. gerçekten öyle oldu..
Rabbim yazmış demekki..

Darısı sana olsun TAFcım.. inşallah 11 gün sonra güzel haberini almak nasip olur.

inşşşş biz bu ay tafdan çok umutluyuuz nedense :) inş da tutar .... Ya bu arada cinsiyet tahminlerim 2 de 0 oldu :) eskiden hep bana sorarlardı sen tutturuyosun diye :) senin için hiç tahmin yürütmicem bile :) ama diyomuşum ki hissediyorum polyana bunlar ikiz :)))

Oyyy kuzum bende içimde bi heves ikiz olsun diye gittim ama tek canım. Olsun Rabbim ona ömür versin.

sen yinede ilerisi için tahminlerde bulunursun, biraz zaman geçsinde..

kızımda çalışıyordum ve işyerinde yemek hazırlarken 1 tane limonu yiyip bitiryordum. 3-4 gün öncesine kadar ayy ben bu limonu nasıl yemişim dedim ama dün akşam valla 1 tane limona banamısın demedim.. Hayırdır inşallah. :)

çoook yakın bi zamanda senden de güzel haberler almak nasip olur inşallah candaşcım.

:) geçen gün burdan okudum bi kadının 12. haftasına dek hep tek diye iliyomuş.Dr lar tek görmüş.12. haftada ikiz olduğunu söylemişler :) Genelde ilk haftalarda görülen doğru oluyo sanırım diyeceğim ama bana 6. haftada tek dediler.7. haftada da. tam 7+5 de ikiz olduklarını söylediler.Kimisi nazlı demekki :) Önemli olan sağlıklı olması tek çift üç dört farketmez :) zaten 1 den fazlası da biraz sıkıntılı oluyomuş.

İştahın için hayırdır :)) demekki hamilelik böyle birşey ya :) anında istekler değişiyo :) bende asla kabak yemeği yemezdim ama kısa süreli hamilelik bana kabak yeme alışkanlığı kazdırdı :))

amin canım inş hayırlısıyla en yakın zamanda hepimize ...

Ya bu arada ben bi rüya gördüm.Biri bana diyoki cuma günü okuduğun duayı okudun mu ? evet okudum dyorum.Emin misin ? bak 11 cuma bile gçirmeyeceksin abdestli okuyacaksın , o duada hikmet var.Herkes için çare ... Sende bitirdiğin an mucizeyi göreceksin diyo ... Şaşırıyorum filan ...

Aslında bugünlerde hamilelikle ilgili hiç bişey düşünmüyorum , aklıma bile gelmiyo desem yeriridr.Hani bişeyden de etkilenmedim yanida bu rüya neyin nesiydi diyorum ... Hayır bütün önem veridğim konularda gördüğüm rüyalarda hep tılsımlı arkadaş ya :)) Bu rüyadaki ortamıda görsen medyumun yeri sanarsın :))

bekledikçe bari ikiz olsa diye istekler artıyo. bi taşla 2 kuş misali. illaki kardeş istiyoruz ya e bunu şimdi yapsam diğerini daha ne zaman yapacam diye endişeler başlıyo. bende o yüzden ikiz olsa çok sevinirdim. ama sağlıklı olsunda tek tek olsunlar onada razıyız:)) elbise diktirecekmişsin candasım ne yaptın dün terziye gittin mi yetiştirecek mi. siyah diz hizasında elbise herkesin dolabında bi tane olmalı. çok gösterişli değil ama şık duran bişe. rüyaanı okurken tüyleirmd iken diken odlu. çok etkilendim ben. hayra yoralım. sen duanı et.bence bi işaret. baksana mucizeyi görecekmişsin. ay hadi inşallah hayırlısı olsun güzelim..

polyannaa günaydın çizelgeyi okumayı pek beceremiyorum ama 7 haftalık mısın kaçta görünüyo anlamadım ben. güya çizelge yaparlarki zırt pırt sorulmasın. ama ben gibi biri olunca yine sorar valla eğer 7 sen senle aramzıda pek fark yok gibide ben seni benden çok önce öğrendin ya daha büyüksünüz sanıyodum. tabi senin erken benimde çook geç öğrenmenin etkisi olabilir. bende ekşi isteği hiiiç yok. daha doğrusu illa şu olsun dediğim hiç bişe yok daha. bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek:)

taaaf günaydın. şimdi bu ay güzel haberi ilk senden mi bekliyoruz. 1 ağustos olarak. ya önceden çizelgemiz vardı ordan takip ediyoduk. senemg in yoğunluğundan güncelleyemedik. ordan takip çok güzel oluyo yine devam edelim ona..

candaşcım rüyanı bilen birine bi yorumlat istersen..

Rabbim vereceği mucizeyi rüyanda gösteriyor belki de sana..

hayırlara çıksın inşallah.

polyanna ben senin topiği şimdi gördüm ay hayırlı olsun. ben mart annelerine hiç uğramadım niyeyse. eskiden kasım annelerindeydim ordan buraya geçince yeniden cesaret edememiştm. ama sen açmışsın ya ben gelirim topiğine. hayırlı olsun. ve doğum tarihlerimiz şimdilik aynı :)

Son düzenleme:

:) evet canım 7 haftamdayım. 6 hafta 6 günlük bugün, yarın 7 hafta bitiyo.
yok canım sorun değil, sorulsun yani. benim sat 3 hazirandı (üçayların başlangıcı), gebeliğimi öğrendiğim gün ise 28 haziran (miraç kandili). rabbim öyle güzel bi günde öğrenmemi sağladı ki şükürler olsun.
ben erken öğrendiğim içindir. sen ne kadarlıksın şuan.

ay kalp kalbe karşıymış.. bende şimdi seni topiğe davet edecektim

aynıyız:)) benim geç yumurtalama ya. normalde sat 17 mayıs. ama 5 temmuzda öğrendim gebeliği. ama dr sanal reg tarihi belirledi. 3 haiziran olarak. bundan sonra satın bu dedi pztesi kontole giitiğimde.yani 6+6 yım bugün. sen çok güzel bi günde öğrenmişsin. allah tamamına erdirsin canım

Son düzenleme:
AMİN canım Rabbim tüm hamişlerin yüzünü güldürsün. Sağlıkla hayırla kucaklarıma almayı nasip etsin cümlemize.

GÜNAYDIN KIZLARR

herkesin en içten dilekleri için teşekkür ederimm tafcım bak bütün ümitler sende bu ayy:)insallahhh

senemcimm,valla kızlarımız ayyyy ne güzel kelime dimi?? nasılmış nehir hanım bakalım insallah banada nasip etsin allah karnımda haraketlerini hissedeceğim günleri ama biraz daha var:)

candaşım hiç kaçarın yok valla sende bu ay kontrolumuz altındasın bir günde olsa ümit var senin ne zaman beklenmeyen günün??

bu arada pileo mu dedi tam hatırlamıyorum ama hakketten bir çizelge gene yapılsın takip etmemiz kolay oluyor ona göre dualarımız yoğunlaşıyorr beklenmeyen günlere gelindiğinde iyi fikirr...

ay dün bebek gormeye gittim esimin kuzenin kizi oldu 4 haftalik...
besigini gorunce dayanamadim agladim.....
Allahtan bebegin annesi yanimda degildi eltisi vardi cok kötu oldum ben ya......
ben gidemem artik bebek falan gormeye....
taaaaki hamis kalana dek....
kizim da sessiz sesiz yanimda agladi bebegi kucagina almadi...
o kadar bebek seven kiz yaa oda etkilendi......
ins hayirlisiyla yola cikar bebisim saglikli sihatliii insAllah.....
Allahim sen dualarimizi kabul et Aminnn

valla değil mi süper olur :) ee kardeş istiyoruz yani :) Ama ben 3 tane olsun istiyorum çok ta ilkini yakalamak zor olunca tektede kalabiliriz düşüncesi oluştu :) neyse ama eğer imkanım olursa ilki tek 2. si ikiz olsun :) bizde öyleyiz.Birde şimdi çalışıyoruz diye 3 çocuk doğurmak abes gibi bakıyo millet.Bizim burda bi abinin 3 çocuğu oldu eşi ev hanımı , ona bile millet neler dedi.O yüzden dua o yçnde mümkünse ikincisi ikizi olsun :) yada tek seferde üçüz :))

Elbise konusunda haklısın.Herkeste mutlaka 1 tane olmalı.Derlerdi yaşamadan anlamadım :) Terzi süperdi ya.Bi tane etek diktirdim bile ve gerçekten mağazadan almış gibi görünüyor.Bekletmiyolar dikip veriyolar.Ölçü vereyim sonra alayım dedim.Hayır cumartesi gel, provanıda yaparız 1 saate veririz dedi kadın.Çalışma stilleri öyleymiş.Bende buna bayıldım tabi :) Bide bence fiyat çok uygun.Jarse elbiseyi 15 e , kumaşı 20 ye dikiyolar.Eteğide 15 e diktirdim :) Ankaralılar için topik açacam valla değerlendrsinler isterim ...

Ya rüyadan bende etkilendim.Demiştim ya ben ara ara böyle tılsımlı rüyalar görürüm ve geneldede çıkar.Annem anlar rüyadan ona anlatayım da akşam yorumlasın ama tabi daha iyi yorumlayan bulsam ona sormak isterim çünkü annemde etki altında kalrak yorum yapabilir...
candaşcım rüyanı bilen birine bi yorumlat istersen..

Rabbim vereceği mucizeyi rüyanda gösteriyor belki de sana..

hayırlara çıksın inşallah.
Evet yorumlatcam canım.Belki kk da vardır böyle bi topik.Toptan rüya yorumu yaptırayım varsa eğer :)

İnş o mucizeyi göstermiştir canım ya, sağolasın ...
ayyy :)) asıl ben miracın miracı dedim ama asllında senin miracın gelmiş canım :) ne güzel bi günde öğrenmişsin.Bende çok isterdim miraca özel olsun diyede kısmet artık :) Allah sana bağışlasın minik yavrunu. Bi haftasonu ayarlayabilirsek keşke senle tanışsak yaa
yaa süper oldu valla :) kızlarımız ee şimdi isim arayışları başlar sana soruyoruz isim ihtimallerini şekerim :)

Belki 1 günde de tutabilir yani nasip :) benimkide 29 temmuz ...
İnş canım.. Korkuyo yazık :) ama beni daha çok strese sokuyor onların korkuları ya ..
Canım ya kıza üzüldüm bende allah sabrını versin, o haftalarda kayıp daha başka bi acıdır eminim İşte o yüzden bizler kucaklayana dek oh diyemeyeceğiz sanırım ...
K.validende kendince herşeye hazırlıklı ol diyo işte.. Halbuki sen neleri biliyosun neleri okuyosun onu bilmiyo...
Aman Allahım herkesten esirgesin böylesi acı tecrübeleri.Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.
Canım sen cinsiyet iin hissedebiliyo musun ? isim planlarınız var mı ?

Canım benim ya kıyamam Daha çok taze ya senin acın, çok daha zordur o görmeye gitmek
Allahım en yakın zamanda sanada sağlıklı bi bebek nasip edecek inş.. üzülme sabret...
Bak ne güzel kızın varmış.Ona sarıl, o senin için en büyük teselli.
Ve unutmaki bu acıda geçecek, yerine çok sağlıklı bi melek daha gelecek inş....

Taaaafff :) Nasılsın canım ? Dün işten çıkmadan evdekilere haber verdim terziye gidiyorum diye.Oralar sakatmış biraz, babam annemi gönderdi yanıma.Allahtan göndermiş yoksa ben töbe bulamazdım orayaı.Bide biz yanlış bi yere gitmişiz, dükkanlardan adam çıktı çıktı bıyık burdu anasını satayım.Dedim bizi çekecekler içeriye :) sonra köşeyi döndüm tinerci var 3sn sonra psikopat gibi göbekli bi adam gördüm ödüm patladı :) Ama meğer daha normal bi yolu varmışta biz bilmiyomuşuz.Öğrendik şimdi :) O arada bi kadına yol sorduk , annem kadına slm verdi meğer o kadın annemin kurs hocasıymış.bi türbeye duaya gelmiş.Ardından terizye gittik.Annemlerin bekarlıktan komşusu varmış orada çalışan, bizim terziye sordu.Tarif etti annem oraya çıktı :) Dün rsmen film di benim için, herşey teadüf. Ve annemlerin komşusunun terzisi daha muntazamdı, ihtiyacın olursa tavsiye ederim mutlaka.Ve senin peşinden gelirim şekerim :)

aayyy çok uzun oldu ama kusura bakmayın şekerler :)

eee diğer kzlar sizden naber ?

Kıtty, prosteganın iğnesi mi hapı mı acaba ? Ya okumuşsundur belki , annem 1,5 yıl hamile kalamamış ve dr a gitmişler.Bi iğne vurmuş o gece hamile kalmış.O ne iğnesiydi bi babana sorayım diyodu bana. Bende belki prostegandır dedim de ha deyince etkilemez sanırım demiştim.. Bende merak etmeye başladım ne iğnesiymiş acep

canım benim yaa daha acın taze allah yardımcın olsun sende atlatacaksın bak kızında üzülmüş üzme kızınıda annesi allah sana bağışlasın canım yanlış okumadım dimi 3 çocuğun var dördüncüyü istiyorsun allah onların acılarını göstermesin canım ve allah gönlüne göre dördüncüyüde versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…