- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.041
candaşcım benim albümde fotolara baktıysan görmüşsündür beni. öyle sosyeteden filan anlamayan, kendi halinde, geçim derdinde, doğma büyüme Ankaralı ama anadolunu bağrından kopup gelmiş havası olan bi bayanım işte. :)))lise mezunuyum ben. ve okul hayatım boyunca babamın işyerinde büyüdüm diyebilirm. okuldan çıkıp doğru babamın yanına giderdik.buna rağmen hiç snıfta kalmamıştık. ne bi tatilimiz olmuştur, ne okul arkadaşlarıyla gezip tozmamız çekirdekten yetiştik anlıycaan. lise sonda stajla başlayan iş hayatım kızıma hamileliğimin 5.ayında son buldu.
niye yazdım bunları :26::26: ne bileiim içimden geldi.. bazen dertlenirim böle.. eşime filan anlatırken ağlarım..
neyse inşallah bi gün tanışmak nasip olur.. zaten beni ilk konuşmamdan tanırsınız ve bi daha da unutamazsınız.
S ve Z harfleri benim alfabemde yok:) size nasılsınız diye soramıycam yani
kızlarrr selam herkeze....
geçen kaşıntıdan bahsetmiştimyaa tahmin ettiğim gibide çıktı dün doktora gittim mantar başlangıcı...vee hamile değilim ama kistmileyimhemde ikiz adet olamadımyaa iki tane kist var hem sağda hem solda 3.4 mm bu nerden çıktı vallahi anlamadım yaaa kürtajdan 6 ay sonra hayırlısı bakalım doktor mantar için ilaç yazdı bide hep burda okuyordum ama hiç kullanmamıştım forlutalmıydı işte ondan yazdı adet olduktan sonra tekrar gidicem...
candaşım ohhhh yandaniyi bir hafta sonu daha ne güzel senin için eşininde yanında olması çok iyi canım geceside güzel olur inşallah eşimin tabiriyle gecede ver coşkuyu
ayy canım ya çok tatlısın :)Allah bütün dertleri böyle versin be, ağlanacak hal böyle olsun yeter ki ... Vefakar evlat ve vefakar eş diyorum ben böyle insnalara... Herkes gezip tozmayı becerebilir ama herkes fedakarlığı beceremez.O yüzden alkışlar gelsin benden sana :
Ama s ve z harflerine bayıldım ya :) ya bir harfi söyleyemeyen insanların konuşmaları ve kendileri bana çok sempatik gelir valla :) siz nasılsınız demezsin , naber dersiin ödeşiriz şekerim :) Ankara nın yerlisi misin ? benim eşim has ankaralıdır da :)
Fotolarına baktım çok tatlısın, derken adın ayşe olabilir mi diye düşündüm.Liseden bir arkadaşıma benzettim çünkü.. Kızın 5 yaşlarında filan mıydı yanlış mı hatırladım acaba ? kızın sana çok benziyo annesi, çok tatlısınız ikinizde :)
gözümden akan yaşa dur diyemiyorum şuan.. teşekkür ederim candaşım. aslen Çorumluyuz ama burda doğup büyüdüm. adım SEMRA canım.. Öyle bi şanski adımda ve soyadımda bile S var:))
kızım 2 yaşını önümüzdeki ay bitiricek teyzesi
meraba kızlarrrrrrrrr
bayadır girmiodum hepinizi kocaman kucaklıorum ben temmuz 10 da adet oldum üç gün sürdü bitti çok yoğun geldi rahatladım şükür ama bugün moralim bozuldu yine kanamam olmuş pantolonum filan batmış neden oluyo böyle yaa ben yumurtlamayı beklerken kanama geldi bi fikri olan varmı yardım edin nolur
yaseminciğim şaşırdım inan ki o derece yoğun oldu kanaman demek :26: bu arada sen ateşini ölçüyordun bana ateş değerlerini gönderir misin belki o şekilde daha iyi yardımcı olabilirim:44: yani annem bana kürtajdan sonra ara kanama olabilir demişti ama benim olmadı belki de bebeğim o kdar büyük olmadığı için olmadı seninki büyüktü hatırladığım kadarıyla
kızlarrr selam herkeze....
geçen kaşıntıdan bahsetmiştimyaa tahmin ettiğim gibide çıktı dün doktora gittim mantar başlangıcı...vee hamile değilim ama kistmileyimhemde ikiz adet olamadımyaa iki tane kist var hem sağda hem solda 3.4 mm bu nerden çıktı vallahi anlamadım yaaa kürtajdan 6 ay sonra hayırlısı bakalım doktor mantar için ilaç yazdı bide hep burda okuyordum ama hiç kullanmamıştım forlutalmıydı işte ondan yazdı adet olduktan sonra tekrar gidicem...
pileom canım iyisiniiz inşallah...benim ikizmiş ama kistmiş canımmneyse artık umut etmiyordum böylesi daha iyi oldu normal bir kontrolmüş gibi oldu en azından rahatladım inşallah sökülür kistlerde bir an önce başlarız çalışmalara....bide her zaman hayırlısını istiyoruzya bu günlerde kızımla çok uğraşıyoruz şu 2 yaş sendromunun birde 3 den sonraki sendromu var b devam ediyor çok zorluyor bizi ne yapıcağımızı şaşırmış durumdayız eşimle,allahım bu dönemi atlatmamızı bekliyordur belkide 2. bebk için hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
tafff, oooo seni bekliyormuşuzbu ay umudumuz sensin şam-pi-yon olacaksın layy layyy layy layy layy layy layyy layyy laaaaaayyyyyy yaşasın tafff canım benim umarım bebişin seninledir şimdi umut her zaman güzeldir sonu hüsran olsa bile yeni aylara hayırlısıyla bakmamızı sağlıyor canım herşey gönlünce olur bizede güzel haberler veririsin inşallah...
canım ben 1 hazirnda düşürdüm bebeği üstüne 2 haziran da kürtaj oldum iki hafta kahverengi lekenlenme oldu sora geçti 10 temmuzda adet oldum 3-4 gün yoğun kanama geldi sonra temizlendim şimdide kanama gelmiş ay taf kan görmekten yoruldum inan artık gücüm kalmadı ateşimi 11 temmuzdan beri ölçtüm 36.5la başladım 36.4 36.3 bunun dışında hiç bi değer olmadı canım hep ikisi çıktı bugüne kadar
o zaman 10 temmuzdaki ara kanamaydı demekki canım aklıma başka birşey gelmiyor tam da 40 ının çıktığı gün yani :26: bugünkü kanama bakalım ne kadar olacak yani çok yoğun mu olacak eğer yoğun gelirse öyle 2-3 ped dolduracak kadar o zaman bugünkü kanamayı SAT kabul ederek devam edeceğiz tamam mıstres yapma sakın eğer kanamanın devamı gelmezse doktoruna sor nedne olmuş olabilir diye
Tünaydın fıstıklar a.s. keyifler nasıl bakalım ?
taf selamlar ovulayson testide kullanıyorsun ya, ateş ölçme yöntemide ve hep yumurtladığın ve çatlattığın günü iyi biliyorsun ya ben geçen gün dr sordum progesteron kullanmanın zararı var mı falan diye oda dediki yok hatta gebeliği destekleyici sen bilirsin tabii işine karışmak istemem. kendi vucudunu çok iyi tanıyorsun.
Canım hoşgeldin.Bozma moralini.Eğer çok tereddütün varsa bahçeci kliniğe bi danış.Ama aklıma şey geldi, hani bebek denemelerinde bi ara kanama oluyomuş, o olabilir mi ? ben hiç anlamam ne zmanlar olur bilmem ama aklıma o geldi ...meraba kızlarrrrrrrrr
bayadır girmiodum hepinizi kocaman kucaklıorum ben temmuz 10 da adet oldum üç gün sürdü bitti çok yoğun geldi rahatladım şükür ama bugün moralim bozuldu yine kanamam olmuş pantolonum filan batmış neden oluyo böyle yaa ben yumurtlamayı beklerken kanama geldi bi fikri olan varmı yardım edin nolur
yok şekerim bu ayın umudu sensin :) ben hiç bekliyorum be :) saldırm çayıra mevlam kayıra yani :)ay galiba bütün ümitler benim üstümde yoğunlaştı inşallah umutları boşa çıkarmam tabi hayırlı olacaksa :78: aslında benden önce candaş var 29 temmuzda önce o verecek haberi sonra ben inşallah hayırlısıyla
kistlerine üzüldüm ama inşallah farlutal ile sökülüp gidecekler ve tertemiz bir sayfayla yeni bir döngüye başlayacaksın zaten sizde çalışma zevkle olduğu için bu konuda sana güveniyorum ver coşkuyu ver coşkuyu
dengem bozulmuş iyice benim demekki dedğin mantıklı canım ben takipteolayım en iyisi bakalım durum ne olacak
yok bebeğim ya sen saçmalamadın benim bünyem saçmaladı sanırım ya bende cumartesi bi arkadaşa gittim 15 gün sonra falan doğurcak benim bebeğim düştüğünde falan hep geçmiş olsuna geldi çağırdı oturmaya kaç kez hep erteledim neyse cumartesi gittik allahımmmmmmmmmm delirtti beni naptı biliomusun elimi tuttu karnına götürdü o yavrucak hareket ediyo ben onu hissediyorum nasıl bi kabustu anlatamam sonra hemen çektim elimi sonra bana ultrason görüntülerini getirmezmi kese oluşumundan 9 aylığa kadar hepsini gösterdi offf dedim içimden offf kalktım sonra dayanamadım nasıl bi patavatsızlıktır bide diyoki bak burda 3 aylık seninkide bölemiydiCanım hoşgeldin.Bozma moralini.Eğer çok tereddütün varsa bahçeci kliniğe bi danış.Ama aklıma şey geldi, hani bebek denemelerinde bi ara kanama oluyomuş, o olabilir mi ? ben hiç anlamam ne zmanlar olur bilmem ama aklıma o geldi ...
Birde eğer bu ay stresliysen o da erkenden 2. kanamaya sebep olabilir ki bence farkında olmadan streste yapmış olabilirsin yaşadıklaın vücudunu etkilemiş olabilir.Hani test yaptın önce gebelik göründü ardından gebe değilmişim oldu ya, o vücudundan çıkmış olabilir tepki olarak.Bilmiyorum saçmaladım mı :)
yok şekerim bu ayın umudu sensin :) ben hiç bekliyorum be :) saldırm çayıra mevlam kayıra yani :)
Bu arada daireden bi arkadaşım vardı burdan tanışmıştık.Öğle arası konuştuk doğum iznindeydi.Korunurken hamile kaldı ve hiç hazır deildi.Konuşurken bebek ağladı, burdayım annem deyince bi tuhaf oldum ya :) yani kesinlikle kıskanmak burulmak değil tuhaflığım, acayip bi mutlu oldum.Sanki bi kardeşimin çocuğuymuş gibi, onu anne olarak sesini duymak çok güzeldi :) İnş en yakın zamanda hepinizden bu mutluğu duyarım :)
bu arada ilk ateşimi ölçtüm gece.36,6 :) çişimi bile sıktım yani :) o kadar azmettim şekerim :)
ölçüyom canım ya hatta yarın listemi yapıp sana göstercektim ama baksana araya kırmızılar girdi olsun ben yine ölçeyim bide ben ovulasyon testi sipariş verdim geldi bugün onuda yapcamateşini ölçmeyi ihmal etme o çok işine yarayacak
yok bebeğim ya sen saçmalamadın benim bünyem saçmaladı sanırım ya bende cumartesi bi arkadaşa gittim 15 gün sonra falan doğurcak benim bebeğim düştüğünde falan hep geçmiş olsuna geldi çağırdı oturmaya kaç kez hep erteledim neyse cumartesi gittik allahımmmmmmmmmm delirtti beni naptı biliomusun elimi tuttu karnına götürdü o yavrucak hareket ediyo ben onu hissediyorum nasıl bi kabustu anlatamam sonra hemen çektim elimi sonra bana ultrason görüntülerini getirmezmi kese oluşumundan 9 aylığa kadar hepsini gösterdi offf dedim içimden offf kalktım sonra dayanamadım nasıl bi patavatsızlıktır bide diyoki bak burda 3 aylık seninkide bölemiydi
yuhhhh artık, böyllerine tahammül edemiyorum ben ya. Valla bu olaydan sonra karakter değiştirdim, bana acımayana güle güle .. İstediği kadar samimi olsun . Çok afedersin ama hayvanlığın açıklaması yok. Allah insana zeka vermiş düşünebilsin diye, duygu vermiş hissedebilsin diye. Bu özellikler hayvanda olmamasına rağmen onlar bile bizim derdimize dermanken insanoğluinsan, derdimize dert .... Özür dilerim kabalık ettiysem ama gerçekten çok sinirlendim ....
Yaaa kızlar bu ekonımiye nolmuş böyle, ortalık altüst ! Battı millet(
ya gel bana sor nasıl sinirlendim kendimi nasıl zavallı hissettim yavrum canım çok acıdı doktorumu aradım canım normla bi durumd eğil dedi yarın gel dedi akşam gitcem muaynesine gitcem idrarını tutupta gel dedi ah ultrasonda karnımı boş görcem ne acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?