Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
destina canım çok geçmiş olsun tez zamanda acil şifalar olsun.

taf seni çok iyi anlıyourm canım bende araştırmıştım kullanamamıştım nasip kısmet. inşallah bu ay sağlıcakla gelecek yumurcak.

candaşşş proge. hap sormuştum ben 100 lük. ayrıca tabii annenin aklına sormak gelmemiştir ama çatlatma iğnesi yapmış olmasın dr. o zamanlarda da varmış o iğne, dr kontrolünde neden yumurtlama ovulasyon kontrolü yaptırmıyorsun en azından bir ay yapmayı denesen, hatırlarsan ben 1 ay yapmıştım çatlattığımıı yumurtladığımı anlamıştık, ama biliyorsun hep regl sorunum vardı ama dr işime yaradı.
ateş ölçme yönteminde taf sana yardımcı olur ama bilyorum kendimden aylar ne kadar ilerledikçe biraz panik başlıyor, ben hiç tahmin etmiyordum

vallahi gece gündüz dualarımda herkes, kendim içinde ediyorum, çünkü bu uzun bir yolculuk bakalım zaman bana bize ne gösterecek,

ayrıca cinsiyeti sormuşsun, hiç aklımdan geçen birşey yok isimde düşünmedik ama herkes erkek diyor :) böle kızda olsun erkekde olsun istiyorum, hani kız dese aaa erkek değil mi derim erkek dese aa kız değil mi derim moddayım ikiside aynı.

ceza'dan haber var mı, birde pasifflora bizim pasifflora mı Tüp bebek yapacaktı diye hatırlıyorum.

hamile arkadaşlar nasıllar, alin ile aselkuzum anladığım kadarıyla yoklar :) pren ile pileo ? yamatakeden aldık haber sağolsun,

senem'e ve nar tanesine kolay gelsin, çok öptüm.

gurbetguzeli allah bağışlasın yavrularını onlar sana destek olur bak destina sayesinde hem annesi hemde biz moral bulduk. umarım cuma günü senin için güzel geçer

bende kasım annelerindeydim hiç girmedim daha canım arada şeytan dürtüyo ama giremiorum dediğin gibi kötü bişey yoktur umarım ben hiç kötü düşünmüorum zaten hatta dün ne düşündüm biliomusun yeniden umud etmek bile müthiş bişey allahım onu bile tatırması çok güzel hiç anne olamıyacağını bilen insanlar var

selam kızlar....
uzun zamandır memlketteydim 2 düğün atlattım..
pazar geldim..
pazartesi ayağımın tozuyla regl oldum...
hemen hastaneyi aradım bi umutla..
çünkü daha önce aradığımda ağustos başında doktorun olmayacağını duymuştum..
telefonda hemşire doktor eylülde izine çıkacak diyince eteklerim tutuştu..
hemen salı gününe randevu alp gittik..
ultrason yapıldı kist yok rahim durumu çok uygun denildi..
ilaca başladım..
salı günü kontrolüm var rahim kalınlığının durumuna göre transfer tarihim belli olabilir...
hem çok heyecanlı hem çok mutlu birazda korkuyorum:18::18::18::18:
bana şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin olurmu:78::78::78:

canım hoşgeldin, düğünler nasıl geçti bende demin seni sordum temmuzda diye hatırlamışım,

herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim hep böyle güzel geçsin inşallah canım.

canım hoşgeldin, düğünler nasıl geçti bende demin seni sordum temmuzda diye hatırlamışım,

herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim hep böyle güzel geçsin inşallah canım.

hoşbulduk canım...
düğünler çok güzel bir o kadarda yorucu geçti...
ama allah hep boyle güzel telaşlar versin herkese...
benim tedavi bir ara eylüle sarkar gibi oldu...
dediğim gibi adet olunca bir umutla aradım hastaneyi..
ve doktorun olduğunu duyunca yeniden temmuza alındı..
aslına bakarsan eylüle de alıştırmıştım kendimi..
hopp diye tedavinin içinde buldum kendimi
şaşkınlık ve heyecan karmakarışığım anlayacağın..
senin nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın..

belkide çatlatma iğnesidir.Bende ilk onu düşünmüştüm.Ya bi ara dr takibini düşündüm ama benim için geereksiz o takip.Eşim yanımda değil ki, bu seferde o yokken çatladığını görcem kaçırdık diye üzüleceğim.Bıraktım akışına.Yani yakın zmaanlarda beklemiyorum.Eşimin gelmesine yakın hamile kalabilirim bi ihtimal onada 1 yıl var.ama asıl beklediğim zaman eşimin döndüğü zamn.Şuan olsa iyi olur , olmazsada hayırlısı deyip bekleyeceğim.Çokta olsun derdinde değilim.Baba evinde yaşadığım için hamilelikte kolay bi süreç olmadığı için illa olsun diyemiyorum.İlk başlarda tayin süresini azaltacaktı her türlü çekinmeye rağmen evet olsun dedim.Şimdi bıraktım.Aslında burdaki muhabbetler sadece siz olduğunuz için, yani dediğim gibi kesinlikle beklentim yok.Sizler olmasanız burayada girmezdim.Ramazan geçtikten sonra aksilik olmaz bütçede müsait olursa dr a gideceğiz, gerekli taestleri yaptıralım dyoruz.Bu süre içinde hamilelik durumu doğal yollarla olmaz tedavi gerek derlerse o zman yeniden azimle sarılırım.Şimdilik durum böyle.Bakalım ilersi ne gösterecek.Ama bişey var ki geçen süre insanı korkutuyor.eşim yanımda yok evet benim durumumda biri için hamilelik zorda olsa 8. deneme ayı insana korkutucu geliyor.Dr a da gitsem ilgilenmezler ki, siz önce bi kavuşun der gönderirler.Çünkü bilirler ki ha deyince olmaz ki 1 gecelik görüşmeyle hiç olmaz.O hamile kaldığım dönemde eşim ankaraya 1 haftalık görevli geldi.o da 1 gecelik görüşmenin eseri değildi yani... ayy çok karamsar konuşmayım :) içiniz daralmasın. Şimdi burdan duyduğum hamilelere sevinmek çok güzel bi duygu, biliyorum ki onlar benim için birer umut :) Gerçek şu ki, hamiel kalırsam çok sevincem.bundan 2 ay öncesine dek olsa sevinmeden hüzünlü karşılardım yeni bebeği, çok fazla tedirgin olurdum.Ama artık tedirginlikle beraber umutlarım ve sevinçlerim olur sanırım o da zor kazanmanın getirisi :) olmadığınada kahrolmam eser bi hüzün sonrada geçer gider :)

İnş yolculuğun hayırlı geçsin canım benim..
evet ya hiç olamayacak olanlar ne yapsın değil mi ? Allahım dileyen herkese nasip etsin.Asla olmaz denenler olsun herkeste yaşasın bu duyguyu.Ama haketmeyen pislikler hariç .... Ben eski topiğe hep girdim genelde ardından yüreğim buruldu.Şimdi öyle olmamıştı .. Biraz önceki kayıp çok üzdü beni ... Resmen salaklaştım ...
hoş geldin canım :) ayyy inş allahım bu ay yüzünü güldürecek.Valla ben inanıyorum olacak.
Ve inş çok sağlıklı bi hamilelik geçireceksin.Rabbim gönlüne göre versin be arkadaşım...
peki bklenmeyen gün nez aman ?

Ya yine konuyla çok alakasız ama bişey danışacağım size.

Şimdi bizim şeflikten birinin düğünü var pazar günü, bize başlayalı 2 ay filan oluyo ama 5 yıldır filan bizim kurumda. Burdan düğüne gidilecek. Bizim düğünümüzde tüm şeflik tam kadro eşleriyle gelmişti. Düğüne gelirmisin diye sordular evet dedim.Çünkü bende eksik yoktu.Şimdi arkadaşlar konuşurken yanlış duymadıysam genelde eşsiz geleceklermiş.Bense eşimle gideceğim.Tereddütte kaldım acaba gitmesem mi diye ? Düğnde yemekli, çocuk geleceklerin listesini verinde ona göre rezervasyon yapılacak demişti.Siz olsanız ne yapardınız ? Bu düğün arkadaşımın düğünü değil, o başka bi düğün :)

candaşcım çok saol güzel dileklerin için...
henüz transfer tarihi belli değil alı günü kontrolüm var...
o zaman aşağı yukarı bi tarih çıkar sanırım ortaya...,

düğün meselesine gelince..
eğer iş yerindeki herkes tek geliyor ve eşinde senin tek gitmeni sorun etmiyorsa tek git derim....

ben eşimi de göndermem canım eşsiz düğüne kendim de gitmem karşıyım çok mecburi olmadıkça (eşin şehir dışında olur, rahatsız olur) düğün dernek gibi yerlere eşsiz gidilmemesi taraftarıyım hele bir de grup halindeyse ona daha da bir karşıyım

Eşimle zaten beraber değiliz ya tek gidemem, gitmem yani.Beraberde olsak yalnız gitmemi istemezdi sanırım...

Canım inş en hayırlı en güzel vakitte olur transferin.Allah yardımcın olsun :)

Bende tek gitme/gönderme taraftarı değilim aslında.Dediğin gibi eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmem.Yani bizim düğüne herkes eşli geldi bunda neden tek geliyolar ki ? yada direk sorsam mı organizasyona yardımcı olan kişiye.Herkes tek mi geliyor ? O zman biz gelmeyelim diyeyim diye düşündüm .... Of ben aradan seçilmiş gibi olmayım diye tabi geliriz dedim ama nerden bilebilrdim millet tek gelecek ...

saol canım...
eşin tek gitmeni problem ediyorsa bişey diyemem..
benim eşimde tek gitmeme izin vermez..
boyle bir durumda arada kaldın sen ..
yinede diğer arkadaşlarınla bi konuş ona göre karar ver canım...

canım benim sağolasın...evet inşallah temiz bir sayfayla yeni bebeğe başlangıç yapacağız..farlutal hakkında bilgin var galiba sökülüp gidecek dediğin için söylüyorum doktorada sormayı unuttum sadece adeti başlatmaz umarım kistide söker ilacı henüz almadığım için içeriğini bilmiyorum...canım doğru diyosun senden önce candas var o zaman umudumuz bu ay ikinizsiniz...hadi bakalım siz verdiniz coşkuyu sıra coşkunun sonucunda

gül tabi gül canım benim yaa allah gülmelerimizi eksik etmesin gerçekten alemim ben canım yanımda olsan ağzın gülmekten kapanmazdı keşke yakın olabilseydik o kadar üzüldükki gülme sırası bizlerde şimsi allah tebessümü eksik etmesin hem yüzümüzden hem kalbimizden...bu arada sende varsın canım hepimiz tafa yüklerndik ama arada kaynadın vallahi düğün elbise derken bizi galeyana getiriyodun hadi bakalım hayırlısı inşallah...

destinam yaa direk ikiz kelimesini gördüm. algıda seçicilik bu olsa gerek. tam heyecanlandım sevindim kafamda bi dolu şeyi kurdum ki kist demişsin yaa( sağlık olsun güzelim peşimden geleceksin yinede biliyorum ama az ara açılsın istiyosun. illa benim bebiş seninkinden 1 ay büyük olsun istiyosun e öyle olsun ...farlutalı benden çok duymuşsundur. söktürücü olarak dr verdi demiştim ya. inşallah senin kistleri söker atar yerinede bebişlerini koyar hakkınızda hayırlısı canım. kızının farklı bi ilgi görmesi gereken dönemmiş. belkide o sürecin atlatılmasını bekliyo bebiş. ablayı üzmemek için. doğru zamanda gelecek meleğin inşallah güzelim. bizide sormuşsun iyiyiz güzelim şimdilik. umuyorum yani. lıma hiç negatif bişe getrimek istemiyorum. önceden 9. hafta korkum vardı artık o yok. her haftanın var :)) gördüklerimden, okuduklarımdan dolayı. ama hiç takılmıyorum. mevlam ne derse o olur. öpüyorum canım seni .kistlerinde temizlenir gider hiç kafana takma. Allah çözümsüz hastalık vermesin canım benim..

Son düzenleme:

hoşgeldin canım. Alahım bu kez sana sıkı sıkı tutunan sağklıklı bi gebelik nasip eder inşllah. içini ferah tut herşey bu kez çok güzel olacak inşallah.. tedaviye erken başlamak iyidir. sonucunu erken öğrenecez. herşey gönlüne göre olsun canım..

canım benim seni merak ediyordum bende geçen sordum hatta...ne güzel herşey yolunda ve inşallah tedavi sonucuda yolunda olur çok sevindim senin adına düğünler sana eğlence ardındanda bu olayla iyi moral bulursun canım benim hayırlı haberlerini takip edicez..

canımsın sağolasın... evet inşallh hain kistlerden kurtulurumda tekrar başlarım çalışmalara...doğru diyosun allah çözümsüz dert vermesin çok şükür derdimizin dermanıda var basit bişey allah herkezin derdinin dermanını versin...

ah canım ben de heyecanlandım şimdi bak ramazan ayında güzel bir bekleyişte olacaksın yani bu çok güzel bir haber Allah kolaylık versin sana hayırlı uğurlu etsin transferini ve bu kez inşallah bebiş(ler)in sana sıkıca tutunur da ramazan ayının bereketiyle hep güzel haberler alırız ardarda

canım ne güzel süpriz olmuş , çok güzel olacak herşey, 12. haftadayım passiflora ara ara kanamalar, aciller, kramplar ite kata gidiyoruz bakalım çok korkuyorum hala korkuyorum ama bakalım nasip neler olacak.

pileo canım hani sen doktora ilk gittiğinde sana gebelik yok demişti yaa sonra farlutal yazmıştı peki sana rahim duvarının kalınlığı hakkında bilgi verdimi? hadi bakalım sana bir uzmanlık sorusu

hellom canım çok haklısın korkularında ama allah korktuğun yere uğratmasın inşallah canım yaa dikkat et bebişine ve kendine...

yok canım.sadece yumurtalıkların güzel görünüyo temiz demişti. sağ yumurtalık etrafında döküntü var regle atılır demişti. zaten karından baktı.aynı gün başka drda diğer doktorun döküntü dediklerine polikistik olabilir yani pcolu musun değil misin tam teşhis için regl ol gel hormon bakalım demişti. 2 dra gitme sebebimi söyliyeyim dr dr geziyorum sanma diye:)) hastaneye giriş yaptım. bhcg bakılacaktı ama cihazda sorun var diye devlette bhcg baktır gel demişti. bende başka özel hastaneye gittim bhcg yapmışken muayene olayım dedim. e diğer drada hazır giriş yapmışken aynı sonuçla o da bi usg ile baksın param boşa gitmesin bari dedim :)) biri farlutal yazdı diğeri duphaston mu ne öyle bi ilaç yazdı. ben farutalı içtim ama. döküntü var diyenin yazdığını yani. çok detaylı yazdım. ki 2 drun da söylediklerinin çıkmadığını net gör diye:)) ama taf var ya taff hamileliğimi öğrendiğim gün bana 4+2 olabilrisin dedi. dr sanal regl tarihi yaptı. tafın tarihle birebir tuttu. usg cihazımız olsa taf baksın rahmine derdim. gitiğim drlardan daha uzman valla

ben geldimmm
nasılsınız kızlar..uzun bir tatilin ardınnad burdayım...güzel haberler var mı?ben ağsutosun ilk haftasını bekliyorum..sonr tekrar yazarım buzdalobını temizlemem lazım şimdi çünkü biz tatillde iken şartel atmış ve tüm yiyecekler çürümüş ben gidip biraz çalışayım çok dinlendim yaa:84::84:
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…