Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ettim canım benim dr dediki rahimde kalınlaşmada yok biz yinede bhcg bakalım ilaçları ondan sonra kullanalım tabbiii benim talihim,şansım,kaderiiimmm dermişim yani şansım işte bugün sonucu almaya gittim aynı seninki gibi alet bozukmuş sonuç yarına kaldı bende nette rahim kalınlaşması ne demek bunu araştırıyodum o yüzdeüzden verdi bu farlutalın sanada sorayım dedim ama kafa karıştırıcı bir sürü cevap buldum.adet olacağına yakın rahim kalınlaşırmış bide gebeysen gibi işte tabii dr u araştırınca anladım ne demek istediğini rahide kalınlaşma olmadığı için adet olacakmışım gibi durmuyor yani o yüzden verdi bu farlutalı hııımmmm:26::26:

canım hoşgeldinya özlettin kendini ooo tatilde yaramış olsun inşallah...memlekettemiydin gerçi memleketin neresi bilmiyorum ama sende istanbuldaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi canım... bizde bildiğin gibi devam ediyoruz..bu ayki 3. kişi sensin demek hayırlısı olsun canım bu arada geçmiş olsun en gıcık olduğum şeylerden biri bu yiyecek çürümesi vee temizlik ahh canım tatilin üstüne nede gider dimi neyse sana kolay gelsin canım...

:) eminim çok gülerdik :) inş gülme sıraları bizim olsun artık ...Yok be benim umudum yok cidden, ama kısmet tabi , olacağı varsa olur ... Bu ayda olmayacağından o kadar eminim ki düğünde horon var acaba aoynasam mı diye tereddütlerim yok yani o kadar serbestim :) Valla ter kan içinde kalana dek oynayacağım, nasılsa bebek gelmiyo onun içinde kendimi oyunlardn mahrum etmemiş olurum :)

İnş hayırlısı olur canım ya. Sende korkma bu kez güzel olacak diyoruz değil mi ?

Düğüne sanırm gitmeyeceğim ya ... Düğün akşam 8 de başlıyo, eşim 11 otobüsüyle gidecek.Düğün salonuyla ev mesafesi 2 otobüslük, pazar gecesi it kopuk olur yalnız göndermez eşim, kendi bıraksa en fazla yarım-1 saat otururz anlamı kalmaz... Direk doğru sebebi söyleyeceğim ... Hayır, bi şekilde hallederdim de yani insan bi der, eşli yada eşsiz gidiyoruz diye ...

canım hoşgeldin :) özlediik seni valla, şükür kavuşturana yani :) pasiflorada geldi , ekip tamamlandı artık :) sen nasılsın ? valla sanırım senden beri yeni bi haber yok ... Ben kendi adıma iyiyim.Çalışmalar nasıldı sen onu söyle eşkercim :)

Dolap içinde kolay gelsin gerçekten yiyecek çürümesi felaket, ozaman temizlemek hem zor hemde mide bulandırıcı oluyo

hoşgeldinnn canımmm, ayağının kumuyla :))) başladın demek temizliğe

destina istanbula gelirsen mutlaka beni haberdar etttt mutlaka olur mu? birde farlutral en çok ben kullandım aranızda :) aynen öyle rahim kalınlaşmadığı zaman dökülme olmuyor yani regl olmuyor oda progest. hormonuylada alakalı dediler, hormon tahlillerim normal gelmiştii, sonra rahim kalınlığına bakıldı normal denildi ona rağmen 35. günlerde oluyordum, birde geç yumurtlama geç çatlatmaylada alakalı demedi deme, sen bi kendini al emniyete, gerçi farlutral kullanıp hap bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşım var maşallah sağlıklı bir kızı var, sağlılklı bebek düşmez diyorlar ya gayet normal.

candaşşş bende hiç anlamıyorum eşsiz ne demek ya :) ben çok mecbur kalmadıkça gidiyorum gidincede sorumlusu kimse diyorum eşsiz ne demek hayır birde genelde o org. düzenleyenler evli oluyor ayyyy neyse :) gitme salla ya o kadar eziyete değmez, eşim olmadan gelemedim tek başıma dersin koyarsın lafı

hoşgeldin cezaa. tatil güzel geçmiştir iyice gezmiş tozmuş kafayı dinlemiş çalışmaları yapmışsındır ama şu buzdolabı işi kötü olmuş. tatil sonrası hiiç gereği yoktu. sana kolay gelsin canım:))

bende anlamıyorum ... Aslında özellikle eşşiz gidelim dediklerini sanmıyorum.Çünkü birinin 3 çocuğu küçükler, bazılarının eşi tatilde, diğerleride bekar anasını satayım... Yok gitmeyeceğim bende karar verdim de önce he sonra yok demekte istemezdim .. napıyım ... Neyse teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için arkadaşlar ....

Bu arada, bugünün duasını unutmayız inş kızlar ....

Canım sen bi abladan bahsetmiştin gidebildin mi yanına ? Eminim zor bi görüşme olacak

Yamateke, yeni çıtır annesi :) nasılsın canım ?

Son düzenleme:
Slm canlarim cok mutluyum Allahim sana sukurler olsunDoktorda kontrolum var rahim 11 milime inmis gayet guzel dedi dr kurtaja gerek kalmadi bir sonraki adeti bekliycem ondan sonra dedi 2 ay korun calismalara basla dedi cok sukur guzel Allahim ya esimle adet olana kadar iliski yasak korunmali olsa bile hamile kalabulun dedi :) ins bu üc aylarin yuzusuyu hurmetine sevdi peygamberimizin yuzusuyu hurmetine bebeklerimiz gelecek umudumuzu yitirmeden sabirla yola devam ins

Canım gözünaydın.İnş 2 ay sonra inş 4. meleğine kavuşurusun.Allah gönlüne göre versin.

yaa ben önce bir geçmişi okuyorum sonra herkese cevap veririm diyorum ama unutuyorum artık beni alttan alın kızlar hamilelikte eşim diyorki bu bebiş senin bütün zekanıda aldı:) napayım ben 31 yıl kullandım artık ona verdim diyorum sizde beni idare edin canlarım olmazmı??

gelelim isim konusuna daha çok erken ama eşim bir isim buldu KARİN:) anlamı cennetteki melek adıymış birde osmanlıcaymış bizim soyadımız kaya olunca uyumlu oluyor ama şimdilik daha erken diye değişme ihtimali var anlıyacağınız:)

hellocum sanki seninde erkek olcakmış gibime geliyor eee 2 kızdan sonra topiğe bir efe sart deilmi???

tatilden dönen arkadaşlarr hoşgelmişler bizler burda bekledik valla ama doktorum aslında artık gidebilirsin dedi uçakla belki ağustosta 4 günlük bir kaçamak yapabiliriz...

candaş eşim olmadan asla dee:) elbette bizler evli insanlarız ne saçma eşsiz diye birsey olurmu haa deseler çocuksuz diye anlarım ama bende eşimsiz gitmem ....

taff dediğin gb senden önce candaş varmış sırada ozaman 29 temmuza bakalım şu çizelgeyi kim yapabilir arkadaşlarrr

http://www.memurlar.net/haber/200992/

yukardaki haberi aslında bizim ülkemizde konferanslar vererek milletimize anlatmak gerek diye düündüm ... Yaptıklarınn jiç farkında bile değiller maalesef ...

:) gitmeme konusunda hem fikiriz yani :) Şimdi birde söyleme aşaması kaldı ...

İdare ederiz şekerim ama 6 ay daha :) sonra yok idare filan:) tabiki şaka :) melekler akıllı olsunda akıllar onlara giitsin biz razıyız :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için utandım şimdi bak:78: öğrendiklerimi doğru aktarabiliyorsam ne mutlu bana o USG cihazı bende olsa içimde neler oluyor görebilsem diyorum bazen ben de o yüzden şimdilik ateş ölçerek vücudumun tepkisini öğreniyorum

hoşgeldin cezacığım
ay buzdolabı kötü olmuş aya Allah kolaylık versin hadi temizle de gel bekliyoruz

çok sevindim gurbet abla :81: allah hayırlı zamanda hayırlısını versin hakkımızda inşallah

ay canım benim kendine haksızlık etme o hepimize olur geçmişi okuyorum şöyle sıradan cevap vermeye sıra gelince tekrar okuyorum bu normal birşey
sen yine alıntı yapmadan aklında tutabiliyorsun ben alıntı yapıyorum bir de ordan okuyorum
KARİN ismi çok hoş geldi kulağa ben de beğendim zevkliymiş eşin (ee senin gibi fıstık hatunu tavladığına göre bundan şüphe etmemek lazım )
bu arada ben kardeşlerimi gönderdim 1-2 güne ancak toparlanırım yani evde işlerim çok haftasonları da biliyorsunuz dolu oluyorum genelde bizim buluşmayı haftaya yapalım zaten bu akşam da Tarkan konseri var

günaydın güzel bayanlarrrrrrrr

günaydın şekerim buzdolabı temizliği bitti mi püff benim evin komple temizlenmesi lazım 1 ay boyuunca her haftasonu misafirim vardı temizlik işine hiiç girişemedim o yüzden sadece üstün körü süpürme o kadar tahmin edebiliyorsunuz heralde evin halini artık misafirlerimi gönderdiğime göre evşn temizlenme işi için yardım almam gerekecek yumurtlama sonrası bu dönemimde kendimi yormamam gerekiyor halılarımı da artık halı yıkamaya verebilirim

candaşcığım merhaba şekerim
düğüne bence de gitme madem eşinin otobüsü var düğünün olduğu gece boşver senin mazeretin büyük
bu arada chnb'nin öğrettiği 4 cuma okunacak 1000 adet "el evvel" ve 707 adet "ya varis" tespihlerinden 3.sünü bu sabah okudum bitti Allah kabul eder inşallah:97: akşam konsere gideceğim için sabahtan hallettim

Bencede , gelemeyeceğimi söyledim kurtuldum oh beee:)) zaten yeterince giden varmış.Biz sizi dönüşte bırakırız dediler ama ne gerek var , asıl sebebim eşleriniz yok ondan gelemiyorum diyemezdim yani :)

Canım duanı allah kabul etsin inş ... tezden gelsin mucizesi :) benimde bu okuyacağım 3. duam olacak.İnş haftayada adet olmadan okumayı yetiştirebilirim...

Yamateke, canım ben ismi es geçmişim.Karin bencede hoş bi isim.İlkkez duyuyorum ama kulağa hoş geldiği kadar anlamıda güzelmiş .... Osmanlıcada Hüma diye bir isim vardı bende onu çok beğenirim. Osmanlıda ki isimlerde gerçekten güzel oluyor yani ...

Son düzenleme:

Temizlik mi o nasıl bir olay ? ben bilmiyorum da :)) valla biz evleneli 3 yıl oluyor nerdeyse.Ama hala evin badana boya kokusu, taze mobilya kokusu duruyor.Çıkmıyo arkadaş ya camları açmakta kesmiyo. Güya 3 yıllık ev kurulu. Kullanılmadı ki tabi kokusu çıkmaz .... Zaten eşyalarımıda kullanamadan modası geçti, bilseydim böyle olacak eşya almazdım bbeeee

Son düzenleme:
TAFCIM, olur canım haftaya çarşamba perşembe bana uyar eşim nöbetçi o günlerde sizde ayarlayın konuşuruzz sana aksama iyi eğlenceler benim yerimede hopla zıpla:)

candaşım tafcım,kızımın adını beğenmenize sevindim teyzeleri hadi bakalım hayırlısı kısmet bu isim olursa elbette dönüş olmaz sizlerinde göbişleri dolsun yardımcı oluruz isim konusunda eşimin değişik isim bulma konusunda uzman:)

Çaramba yada perşembe yine bi düğün var ama gitmem şart değil.ayarlarız yine..

aaa ne güzel :) bende çok severim isim araştırmalarını, değişik isimleri filan.Zamanı gellince eşinden fikirler alırız o zman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…