- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #4.081
yok canım.sadece yumurtalıkların güzel görünüyo temiz demişti. sağ yumurtalık etrafında döküntü var regle atılır demişti. zaten karından baktı.aynı gün başka drda diğer doktorun döküntü dediklerine polikistik olabilir yani pcolu musun değil misin tam teşhis için regl ol gel hormon bakalım demişti. 2 dra gitme sebebimi söyliyeyim dr dr geziyorum sanma diye:)) hastaneye giriş yaptım. bhcg bakılacaktı ama cihazda sorun var diye devlette bhcg baktır gel demişti. bende başka özel hastaneye gittim bhcg yapmışken muayene olayım dedim. e diğer drada hazır giriş yapmışken aynı sonuçla o da bi usg ile baksın param boşa gitmesin bari dedim :)) biri farlutal yazdı diğeri duphaston mu ne öyle bi ilaç yazdı. ben farutalı içtim ama. döküntü var diyenin yazdığını yani. çok detaylı yazdım. ki 2 drun da söylediklerinin çıkmadığını net gör diye:)) ama taf var ya taff hamileliğimi öğrendiğim gün bana 4+2 olabilrisin dedi. dr sanal regl tarihi yaptı. tafın tarihle birebir tuttu. usg cihazımız olsa taf baksın rahmine derdim. gitiğim drlardan daha uzman valla
ben geldimmm
nasılsınız kızlar..uzun bir tatilin ardınnad burdayım...güzel haberler var mı?ben ağsutosun ilk haftasını bekliyorum..sonr tekrar yazarım buzdalobını temizlemem lazım şimdi çünkü biz tatillde iken şartel atmış ve tüm yiyecekler çürümüş ben gidip biraz çalışayım çok dinlendim yaa:84::84:
öpüyorum hepinizi
:) eminim çok gülerdik :) inş gülme sıraları bizim olsun artık ...Yok be benim umudum yok cidden, ama kısmet tabi , olacağı varsa olur ... Bu ayda olmayacağından o kadar eminim ki düğünde horon var acaba aoynasam mı diye tereddütlerim yok yani o kadar serbestim :) Valla ter kan içinde kalana dek oynayacağım, nasılsa bebek gelmiyo onun içinde kendimi oyunlardn mahrum etmemiş olurum :)gül tabi gül canım benim yaa allah gülmelerimizi eksik etmesin gerçekten alemim ben canım yanımda olsan ağzın gülmekten kapanmazdı keşke yakın olabilseydik o kadar üzüldükki gülme sırası bizlerde şimsi allah tebessümü eksik etmesin hem yüzümüzden hem kalbimizden...bu arada sende varsın canım hepimiz tafa yüklerndik ama arada kaynadın vallahi düğün elbise derken bizi galeyana getiriyodun hadi bakalım hayırlısı inşallah...
İnş hayırlısı olur canım ya. Sende korkma bu kez güzel olacak diyoruz değil mi ?valla güzelim benim 9. ayda pozitif di, senin dediğin daha mantıklı, umarım bu ay süprizler yaşıyacağız güzel hemde çok güzel olacak.
valla ben dr ilk yumurtluyormuym diye gittim evet denildi çatlatıyormuyum evet denildi ama regl 35. güne kadar sarkmıştı biliyorsun, sonra dr gittim o dedi ovulasyon testleri kullan onun kullan dediği 300 liralık bişiydi onu kullandım sonra kilo aldım dedim akapunktur derken geldi, açıkçası hani bebek geldi diye mutluyum çünkü yine biliyorsun işsizim iştende kovulmuştum :))) annemin yokluğu da iyice başıma vurmuştu vsss. en az kendim kadar istiyorum seviniyourm hamile haberlerine.
düğüne ben tek giderim eşimde tek gidebilir, ama ben eşli gider az oturur kalkardım sanırım... ama işin içinde iş olunca zor.
ben geldimmm
nasılsınız kızlar..uzun bir tatilin ardınnad burdayım...güzel haberler var mı?ben ağsutosun ilk haftasını bekliyorum..sonr tekrar yazarım buzdalobını temizlemem lazım şimdi çünkü biz tatillde iken şartel atmış ve tüm yiyecekler çürümüş ben gidip biraz çalışayım çok dinlendim yaa:84::84:
öpüyorum hepinizi
ben geldimmm
öpüyorum hepinizi
ben geldimmm
öpüyorum hepinizi
hoşgeldinnn canımmm, ayağının kumuyla :))) başladın demek temizliğe
destina istanbula gelirsen mutlaka beni haberdar etttt mutlaka olur mu? birde farlutral en çok ben kullandım aranızda :) aynen öyle rahim kalınlaşmadığı zaman dökülme olmuyor yani regl olmuyor oda progest. hormonuylada alakalı dediler, hormon tahlillerim normal gelmiştii, sonra rahim kalınlığına bakıldı normal denildi ona rağmen 35. günlerde oluyordum, birde geç yumurtlama geç çatlatmaylada alakalı demedi deme, sen bi kendini al emniyete, gerçi farlutral kullanıp hap bittikten sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşım var maşallah sağlıklı bir kızı var, sağlılklı bebek düşmez diyorlar ya gayet normal.
candaşşş bende hiç anlamıyorum eşsiz ne demek ya :) ben çok mecbur kalmadıkça gidiyorum gidincede sorumlusu kimse diyorum eşsiz ne demek hayır birde genelde o org. düzenleyenler evli oluyor ayyyy neyse :) gitme salla yao kadar eziyete değmez, eşim olmadan gelemedim tek başıma dersin koyarsın lafı
Slm canlarim cok mutluyum Allahim sana sukurler olsunDoktorda kontrolum var rahim 11 milime inmis gayet guzel dedi dr kurtaja gerek kalmadi bir sonraki adeti bekliycem ondan sonra dedi 2 ay korun calismalara basla dedi cok sukur guzel Allahim ya esimle adet olana kadar iliski yasak korunmali olsa bile hamile kalabulun dedi :) ins bu üc aylarin yuzusuyu hurmetine sevdi peygamberimizin yuzusuyu hurmetine bebeklerimiz gelecek umudumuzu yitirmeden sabirla yola devam ins
yaa ben önce bir geçmişi okuyorum sonra herkese cevap veririm diyorum ama unutuyorum artık beni alttan alın kızlar hamilelikte eşim diyorki bu bebiş senin bütün zekanıda aldı:) napayım ben 31 yıl kullandım artık ona verdim diyorum sizde beni idare edin canlarım olmazmı??
gelelim isim konusuna daha çok erken ama eşim bir isim buldu KARİN:) anlamı cennetteki melek adıymış birde osmanlıcaymış bizim soyadımız kaya olunca uyumlu oluyor ama şimdilik daha erken diye değişme ihtimali var anlıyacağınız:)
hellocum sanki seninde erkek olcakmış gibime geliyor eee 2 kızdan sonra topiğe bir efe sart deilmi???
tatilden dönen arkadaşlarr hoşgelmişler bizler burda bekledik valla ama doktorum aslında artık gidebilirsin dedi uçakla belki ağustosta 4 günlük bir kaçamak yapabiliriz...
candaş eşim olmadan asla dee:) elbette bizler evli insanlarız ne saçma eşsiz diye birsey olurmu haa deseler çocuksuz diye anlarım ama bende eşimsiz gitmem ....
taff dediğin gb senden önce candaş varmış sırada ozaman 29 temmuza bakalım şu çizelgeyi kim yapabilir arkadaşlarrr
yok canım.sadece yumurtalıkların güzel görünüyo temiz demişti. sağ yumurtalık etrafında döküntü var regle atılır demişti. zaten karından baktı.aynı gün başka drda diğer doktorun döküntü dediklerine polikistik olabilir yani pcolu musun değil misin tam teşhis için regl ol gel hormon bakalım demişti. 2 dra gitme sebebimi söyliyeyim dr dr geziyorum sanma diye:)) hastaneye giriş yaptım. bhcg bakılacaktı ama cihazda sorun var diye devlette bhcg baktır gel demişti. bende başka özel hastaneye gittim bhcg yapmışken muayene olayım dedim. e diğer drada hazır giriş yapmışken aynı sonuçla o da bi usg ile baksın param boşa gitmesin bari dedim :)) biri farlutal yazdı diğeri duphaston mu ne öyle bi ilaç yazdı. ben farutalı içtim ama. döküntü var diyenin yazdığını yani. çok detaylı yazdım. ki 2 drun da söylediklerinin çıkmadığını net gör diye:)) ama taf var ya taff hamileliğimi öğrendiğim gün bana 4+2 olabilrisin dedi. dr sanal regl tarihi yaptı. tafın tarihle birebir tuttu. usg cihazımız olsa taf baksın rahmine derdim. gitiğim drlardan daha uzman valla
ben geldimmm
öpüyorum hepinizi
Slm canlarim cok mutluyum Allahim sana sukurler olsunDoktorda kontrolum var rahim 11 milime inmis gayet guzel dedi dr kurtaja gerek kalmadi bir sonraki adeti bekliycem ondan sonra dedi 2 ay korun calismalara basla dedi cok sukur guzel Allahim ya esimle adet olana kadar iliski yasak korunmali olsa bile hamile kalabulun dedi :) ins bu üc aylarin yuzusuyu hurmetine sevdi peygamberimizin yuzusuyu hurmetine bebeklerimiz gelecek umudumuzu yitirmeden sabirla yola devam ins
yaa ben önce bir geçmişi okuyorum sonra herkese cevap veririm diyorum ama unutuyorum artık beni alttan alın kızlar hamilelikte eşim diyorki bu bebiş senin bütün zekanıda aldı:) napayım ben 31 yıl kullandım artık ona verdim diyorum sizde beni idare edin canlarım olmazmı??
gelelim isim konusuna daha çok erken ama eşim bir isim buldu KARİN:) anlamı cennetteki melek adıymış birde osmanlıcaymış bizim soyadımız kaya olunca uyumlu oluyor ama şimdilik daha erken diye değişme ihtimali var anlıyacağınız:)
hellocum sanki seninde erkek olcakmış gibime geliyor eee 2 kızdan sonra topiğe bir efe sart deilmi???
tatilden dönen arkadaşlarr hoşgelmişler bizler burda bekledik valla ama doktorum aslında artık gidebilirsin dedi uçakla belki ağustosta 4 günlük bir kaçamak yapabiliriz...
candaş eşim olmadan asla dee:) elbette bizler evli insanlarız ne saçma eşsiz diye birsey olurmu haa deseler çocuksuz diye anlarım ama bende eşimsiz gitmem ....
taff dediğin gb senden önce candaş varmış sırada ozaman 29 temmuza bakalım şu çizelgeyi kim yapabilir arkadaşlarrr
günaydın güzel bayanlarrrrrrrr
candaşcığım merhaba şekerim
düğüne bence de gitme madem eşinin otobüsü var düğünün olduğu gece boşver senin mazeretin büyük
bu arada chnb'nin öğrettiği 4 cuma okunacak 1000 adet "el evvel" ve 707 adet "ya varis" tespihlerinden 3.sünü bu sabah okudum bitti Allah kabul eder inşallah:97: akşam konsere gideceğim için sabahtan hallettim
günaydın şekerim buzdolabı temizliği bitti mipüff benim evin komple temizlenmesi lazım 1 ay boyuunca her haftasonu misafirim vardı temizlik işine hiiç girişemedim o yüzden sadece üstün körü süpürme o kadar tahmin edebiliyorsunuz heralde evin halini artık misafirlerimi gönderdiğime göre evşn temizlenme işi için yardım almam gerekecek yumurtlama sonrası bu dönemimde kendimi yormamam gerekiyor halılarımı da artık halı yıkamaya verebilirim
TAFCIM, olur canım haftaya çarşamba perşembe bana uyar eşim nöbetçi o günlerde sizde ayarlayın konuşuruzz sana aksama iyi eğlenceler benim yerimede hopla zıpla:)
candaşım tafcım,kızımın adını beğenmenize sevindim teyzeleri hadi bakalım hayırlısı kısmet bu isim olursa elbette dönüş olmaz sizlerinde göbişleri dolsun yardımcı oluruz isim konusunda eşimin değişik isim bulma konusunda uzman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?